レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

En behandling hos Sara i ObsidoSkin er verdensklasse. Hun har et dybdegÃ¥ende kendskab til avancerede tekniker og skrÊddersyer altid behandlingen efter det kunden har lyst til at der fokuseres pÃ¥.... もっず芋る

☆ 1/5 stjerne Sarah Lorentzen Hudplejeklinik, Vejle Jeg vil frarÃ¥de alle at benytte Sarah Lorentzen Hudplejeklinik i Vejle – Êrgelig oplevelse fra start til slut. Baggrund: Min m... もっず芋る

䌁業が回答したした

Navnet siger det hele, Sara Lorentsen er simpelthen the skin expert. NÃ¥r du har vÊret under hendes kyndige hÊnder mÊrker du straks forskellen fra andre kosmetologer. Hun er simpelthen sÃ¥ dygtig. De... もっず芋る

䌁業情報

1. 健康・矎容補品店
  2. 日垰りスパ

圓該䌁業による蚘述

Sara Lorentsen Skin Expert tilbyder ansigtsbehandlinger, som er helt unikke og meget personlige. Alle behandlingerne har sin egen signatur og indeholder kun det bedste indenfor kosmetologiens verden, hvor jeg har taget inspiration fra min jordomrejse, ...

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

98件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Behandling i verdensklasse

En behandling hos Sara i ObsidoSkin er verdensklasse. Hun har et dybdegående kendskab til avancerede tekniker og skrÊddersyer altid behandlingen efter det kunden har lyst til at der fokuseres på. I dag brugte hun både sugekopper, gua sha og DF apparatet.

Sara er venlig, professionel, utrolig dygtig og hun Þnsker virkelig at gÞre en forskel for din hud.

Et besÞg vÊkker alle sanserne fra den stilfulde indretning til varmen i briksen og det beroligende lys. Jeg kan kun anbefale dig at prÞve.

2026幎3月13日

☆ 1/5 stjerne

☆ 1/5 stjerne
Sarah Lorentzen Hudplejeklinik, Vejle

Baggrund:
Min mor fik i december 2022 et julegavekort på 1.365 kr. til behandling i klinikken. senere modtog vi en mail om, at gavekortet var udstedt uden QR-kode pga. en “systemfejl”, og vi fik tilsendt et nyt gavekort.

Problemer ved indlÞsning:
Da min mor endelig skulle indlÞse gavekortet, fik hun at vide, at det var udlÞbet for fire mÃ¥neder siden, og at klinikken nÊgtede at forlÊnge eller genaktivere det – pÃ¥ trods af at fejlen til start lÃ¥ hos dem. Resultatet blev, at klinikken har modtaget betaling to gange for samme ydelse.

Mangel på fleksibilitet og ansvar:
•Ingen oprigtig undskyldning, kun undvigende kundeservice.
•Afvisning af en enkel lÞsning (at forlÊnge gavekortet).
•SvÊrt at fÃ¥ en konstruktiv dialog – personalet virkede uprofessionelt og ufleksibelt.

Pris vs. kvalitet:
At betale 1.365 kr. to gange for at gå forgÊves er uacceptabelt.

Konklusion:
Klinikken har ikke kundeservice pÃ¥ plads, tager ikke ansvar for egne fejl og har ingen vilje til at finde en lÞsning. Jeg frarÃ¥der pÃ¥ det kraftigste at kÞbe gavekort eller booke behandlinger her – spar dig selv for dÃ¥rlig oplevelse og spareknas pÃ¥ pengene.

2025幎4月12日
Sara Lorentsen Skin Expert ロゎ

Sara Lorentsen Skin Expert からの回答

KÊre Maria,

Tak for din anmeldelse – som vi også har set den samme gengivet på Google igår.

Vi vil gerne endnu en gang understrege, at gavekortet, som din mor Þnskede at indlÞse, var udstedt i december 2022 og havde en tydelig udlÞbsdato den 19. december 2024. Ved besÞget blev gavekortet medbragt i udklippet form – uden QR-kode, kode eller synlig udlÞbsdato – hvilket gjorde det umuligt for os at registrere det i systemet pÃ¥ stedet efter behandlingen var overstÃ¥et.

Vi opfordrede jer til at fremsende hele gavekortet, hvilket I efterfÞlgende gjorde pr. e-mail. Her kunne vi bekrÊfte, at gavekortet var korrekt udfyldt og indeholdt alle de oplysninger, du nÊvner manglede – herunder QR kode, gavekortkode og udlÞbsdato, som pÃ¥ det tidspunkt desvÊrre allerede var overskredet.

Hvis der skulle vÊre tvivl, er gavekortet og datoen dokumenteret i vores korrespondance, som vi naturligvis har gemt.

Vi har gjort os umage for at hjÊlpe og har derfor som gestus tilbudt en gratis Triple Wave Therapy Blanket add-on (vÊrdi 350 kr.).

Vi opfordrer altid til, at man kontakter os forud for en behandling, hvis der er tvivl om gyldigheden af et gavekort – sÃ¥ har vi mulighed for at finde en lÞsning i tide.

Vi er glade for, at din mor havde en rigtig god oplevelse med selve behandlingen, og Þnsker jer alt det bedste fremover 🌿

Sara Lorentsen

En behandling hos Sara er “som ferien

En behandling hos Sara er “som ferien, man ikke vil hjem fra igen” 😀 Sara giver den mest fantastiske og virkningsfulde behandling, jeg nogensinde har prÞvet! Hun er vanvittig dygtig og ved stort set alt om huden. Jeg kalde hende for min “skÞnheds Guru” . Derudover, giver hende og hendes team en ubeskrivelig service! KÊmpe anbefalinger herfra.

2024幎1月11日

Den bedste!

Altid god service - hurtige svar og forsendelse, og ALTID verdensklasse behandling. KÞrer gerne langt for at komme til Saras kyndige hÊnder. Der findes ingen bedre!

2023幎1月11日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。