Hornsleth er en kunstner der deler vandene, ligesom Moses (ingen sammenligning i Þvrigt), og han formÃ¥r at provokere, skabe debat, og gir janteloven et ordentlig los. Hans kunst er kontroversiel, noge... ãã£ãšèŠã
Efter kÞb af fem plakater modtager jeg dem kort tid efter desvÊrre med en fragt skade pÃ¥ nogle af dem. Jeg tog dagen efter kontakt til kundeservice og oplevede en service som der kun findes fÃ¥ sted... ãã£ãšèŠã
Flotte plakater der giver ekstra kulÞr og farver i stuen. Nogle lidt vovede der mere hÞrer til i sovevÊrelset. Elsker provokationen i Hornsleths vÊrker. Hurtig svar pÃ¥ chatten og god kundeser... ãã£ãšèŠã
VÊrkerne taler for sig selv, og efter min mening er det top lÊkker kunst - har kÞbt lidt plakater og de blev sendt super forsvarligt indpakket. SÃ¥ nÊste gang bliver det et originalt vÊrk, for sÃ¥dan et... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Experience the universe of Kristian von Hornsleth through exclusive products including unique paintings and posters, books, t-shirts, sculptures & accessories.
ãã³ããŒã¯
- hornslethshop.com
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Gode råd om lyssÊtning og placering
Synes ikke at printene var sÃ¥ farvestrÃ¥lende som jeg forbinder med Hornsleth. Men efter opringning og snak med âHornslethâ og en forklaring, samt rÃ¥d til placering og lyssÊtning fremstÃ¥r printene meget bedre. Tak for rÃ¥d og at blive taget alvorligâ€ïž
Super hurtig levering og en godâŠ
Super hurtig levering og en god oplevelse med Hornsleth Shoppen
Efter kÞb af fem plakater modtager jegâŠ
Efter kÞb af fem plakater modtager jeg dem kort tid efter desvÊrre med en fragt skade på nogle af dem.
Jeg tog dagen efter kontakt til kundeservice og oplevede en service som der kun findes få steder tilbage i Danmark der kan bryste sig af. De forstår at sÊtte kundernes Þnsker og behov fÞrst, frem for at tÊnke på tab og omkostninger hvilket ofte hos andre er med til at skabe irritation og langsommelighed hos kunderne.
Tak
Yderst tilfreds med produkterne
Yderst tilfreds med produkterne, godt emballeret og hurtig levering dagen efter. SÃ¥ 5 âš herfra ð
ðððð
Jeg har fået den fedeste behandling ved Hornsleth ;-)
1000Tak for en god handel
Fede plakater og mega god kundeservice
Alt spillede bare
Hurtig levering og god kundeservice.
Hurtig levering og god kundeservice.
Havde modtaget forkert edition.
Jeg får tilsendt den oprindelige edition jeg har bestilt, jeg får lov at beholde den forkerte edition uden beregning.
God service, kan varmt anbefales!
Rigtig god service fra bÃ¥de teamet ogâŠ
Rigtig god service fra både teamet og manden ham selv, helt tilfreds med plakaterne, en lille fejl på en af dem, og der lå en ny i postkassen dagen efter! 5 stjerner herfra og ikke sidste gang jeg kÞber derfra!
Hornslet er ogsÃ¥ med til at gÞre forskelâ€ïžð
Jeg kan kun anbefale at man bÃ¥de kÞber malerier og fÃ¥r en snak med bÃ¥de Christian Hornslet og hans medarbejder sindssyg rare og meget sÞde mennesker der er friske pÃ¥ at hÞre pÃ¥ gode ideer og ting man gerne vil have hjÊlp til jeg kan kun anbefale at hele mit hjerte hurtig respons og god service skal man lade lÊnge efter men det fÃ¥r du hos Hornsletâ€ïžð
Nem og hurtig betjening og levering
God kundeservice med hurtigt svar
Elsker provokationen i Hornsleths vÊrker.
Hurtig svar på chatten og god kundeservice om specifikke Þnsker som j3g havde og som blev imÞdekommet med det samme
GlÊder mig til leveringen og ophÊngningen
Super behandling af ordre
Hurtig enkel levering
Hornsleth er bare fedt
Hornsleth er bare fedt! Elsker den måde folk reagerer på når de ser et vÊrk. Folk spÞger ind og forholder sig til det. Dette sker ikke med de andre billeder man ellers har.
Have kÞbt to billeder hvor der ene ikke passet ind på grund af stÞrrelsen. Fik det byttet til et andet uden problemer. Det er super. Tak Hornsleth for give noget mere end bare et billede.