Hornsleth er en kunstner der deler vandene, ligesom Moses (ingen sammenligning i Þvrigt), og han formÃ¥r at provokere, skabe debat, og gir janteloven et ordentlig los. Hans kunst er kontroversiel, noge... ãã£ãšèŠã
Efter kÞb af fem plakater modtager jeg dem kort tid efter desvÊrre med en fragt skade pÃ¥ nogle af dem. Jeg tog dagen efter kontakt til kundeservice og oplevede en service som der kun findes fÃ¥ sted... ãã£ãšèŠã
Flotte plakater der giver ekstra kulÞr og farver i stuen. Nogle lidt vovede der mere hÞrer til i sovevÊrelset. Elsker provokationen i Hornsleths vÊrker. Hurtig svar pÃ¥ chatten og god kundeser... ãã£ãšèŠã
VÊrkerne taler for sig selv, og efter min mening er det top lÊkker kunst - har kÞbt lidt plakater og de blev sendt super forsvarligt indpakket. SÃ¥ nÊste gang bliver det et originalt vÊrk, for sÃ¥dan et... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Experience the universe of Kristian von Hornsleth through exclusive products including unique paintings and posters, books, t-shirts, sculptures & accessories.
ãã³ããŒã¯
- hornslethshop.com
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Har kÞbt nogle produkter hos Hornslethshop
Har kÞbt nogle produkter hos Hornsleth. Fantastisk service af Justin.
Tak for det, Justin
Super kundeservice
Havde problem med forsendelsen, ringede kl 18 på en hver dag og fik hjÊlp med det samme. Super flik fyr som refundere mig så jeg kunne bestille et andet
Den flotteste plakat.
Fin hjemmeside. Hurtig levering.
Modtog en meget flot plakat 3 dage efter bestilling. Plakaten var forsvarligt indpakket ved modtagelsen.
Jeg handler gerne igen.
Jeg har kÞbt en bog og alt er forlÞbetâŠ
Jeg har kÞbt en bog og alt er forlÞbet fuldstÊndig tilfredsstillende ð
Fantastisk simpelthen
Fantastisk simpelthen.
alt kÞre, fedt produkt, service i top, hurtig levering.
En Magisk MÞde med Christian Hornslet
I dag var en dag for bÞger, drÞmme og magi! Jeg har haft den fantastiske mulighed at fÃ¥ fat i en bog skrevet af den enestÃ¥ende forfatter Christian Hornslet, og det var ikke bare en almindelig bog â det var en rejse tilbage til barndommens fortryllede verden! ð
Fra fÞrste side blev jeg grebet af hans ord, der vÊver en historie sÃ¥ levende, at det minder mig om, hvordan man som barn ser sne for fÞrste gang â alt er nyt og vidunderligt! âïžâïž At lÊse hans vÊrk er som at finde skattekister fyldt med historier, der vÊkker fantasien. Hver sÊtning, hver tanke, skaber billeder i mit sind, hvilket gÞr det umuligt at lÊgge bogen fra sig. ðð
Og som prikken over iâet fik jeg faktisk en autograf! Den Þjeblikkelige blitz af lykke og excitement fik det til at fÞles, som om jeg lige havde modtaget den mest dyrebare gave pÃ¥ barnets fÞrste jul. ðð Det er en fÞlelse, man sjÊldent oplever som voksen, men Hornslet formÃ¥ede virkelig at genoplive dette fortryllende Þjeblik.
Christian Hornslet er en kunstner, der formÃ¥r at bringe det eventyrlige ind i vores hverdag. ð§ââïžð Hans skrivekunst er som magi, der tryllebinder lÊseren og fÃ¥r os til at drÞmme stÞrre. Hvis du ikke har dykket ned i hans vÊrker, sÃ¥ skynd dig! Uanset om det er for eventyret, dybe tanker eller simpelthen for den reneste nydelse af ord, sÃ¥ kan jeg kun anbefale at tage del i denne rejse. ð«âš
SÃ¥ lad os alle sammen stÞtte den fantastiske kunstner, Christian Hornslet â for hvem ved, hvad mere magi han vil dele med os? Hvilken bog vil du tage med fra hans samling? ðð
#ChristianHornslet #Magi #Boganmeldelse #Eventyr #Litteratur #Autograf #BarndommensMinder
Fed oplevelse
Jeg har netop modtaget fÞrste vÊrk til min nye Hornsleth samling⊠Fed oplevelse og alt som aftalt.
Mega hurtig levering og fed kunst
God forståelse for kunden
God hjemme side, fed ide at bestille kunst online.
Bestilling og levering gik fint og som aftalt.
Havde lidt udfordringer ifb med refusion, men fik venlig hjÊlp og forståelse hele vejen.
Det bedste herfra.
Super service
Super service, og havde en forsÞrgelse til en ordre som de normalt ville tage et belÞb for at gÞre, men fordi min ordre var på lager gjorde de det gratis ! KÊmpe thumbs up!