Kort og godt: Den sÞdeste og mest engagerede dyrlÊge vi har besÞgt so far. Fem stjerner uden at blinke! *****
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
SÃ¥ vi ringet igÃ¥r for fÃ¥ bestilt tid til aflivning til idag vi fik afvide vi bare skulle ringe til dem idag da det intet problem vil vÊre med fÃ¥ samme dag sÃ¥ vi har ringet og ringet hele dagen men vis... ãã£ãšèŠã
Har i sommer vÊret i klinikken med katten Kirsten 14,5 Ã¥r fÞrste gang. Har ikke tidligere haft behov for dyrlÊge. DesvÊrre har det nye foder ikke kunnet forhindrer at Kirsten var gammel og ikke kunn... ãã£ãšèŠã
Den mest FANTASTISKE dyrlÊge jeg lÊnge har mÞdt. Vi bruger altid Helle og anbefaler hende altid til andre. Hun har bÃ¥de emperti for dyr og os mennesker som ofte stÃ¥r i en trist situation med vores kÊr... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bedste i byen
Helle er faglig dygtig
Helle er faglig dygtig, rolig og behagelig.
Priserne hos hende og Sandra er fair. Alt i alt Horsens bedste dyreklinik
En virkelig god dyreklinik
Vi fÞler altid at Helle tager vores bekymringer seriÞst og behandler vores hund med omsorg og sikkerhed. Helle er faglig dygtig og altid imÞdekommende, venlig og rolig. Vi anbefaler i hÞj grad Horsens dyreklinik!!!
Helle er byens bedste dyrlÊge
Helle er faglig dygtig, meget empatisk, rolig og utrolig tillidsvÊkkende. Hun finder altid en tid hurtigt, lytter og undersÞger mine hunde og formår at berolige mig samtidig med. Jeg anbefaler Helle Grann til ALLE jeg kender, der har kÊledyr. Byens bedste dyrlÊge!!
DÃ¥rlig Kundeservice
Så vi ringet igår for få bestilt tid til aflivning til idag vi fik afvide vi bare skulle ringe til dem idag da det intet problem vil vÊre med få samme dag så vi har ringet og ringet hele dagen men viser sig så de har blokkert mit nummer så vi forsÞger med hemmeligt nummer de tog så ik tlf så vi efterlod en talebesked og fik så kort tid efter en sms hvor der stod de ik havde flere ledig tider idag synes det så useriÞst af dem og fÞler faktisk ik de tager ders arbejde seriÞs har intet andet at sige ud over kÊft jeg er chokeret og skuffet over det her når vi enda ringet dagen fÞr og fik afvide vi bare skulle ringe....
Min elskede hund fik konstateretâŠ
Min elskede hund fik konstateret knoglekrÊft og det havde bredt sig til den ene lunge. Helle kom hjem og var god til at får snakket aflivningen stille og roligt igennem. Tak for alle de mange år du og Sandra har vÊret der for Osbourne.
Aflivning i eget hjem
Vores gamle hund skulle aflives, og selv om vi ikke tidligere har vÊret forbi Horsens Dyreklinik, var det dem der hjalp os. Det foregik hjemme hos os selv.
Selv om det aldrig er sjovt at sige farvel til sin hund, så endte det med at bliver en "god oplevelse". Begge vores bÞrn (8+11år) var tilstede og Helle var rigtig god til båd det faglige og til at "håndtere" situationen med 2 bÞrn der skulle vÊre med til aflivningen. Tak for den gode behandling.
Kompetent og imÞdekommende
Vi har brugt Helle i over 12 år nu og har aldrig oplevet andet end kompetent og venlig behandling.
Stor anbefaling herfra.
Den bedste dyrelÊge man kan få
Den bedste dyrelÊge man kan få, så utrolig sÞd og rar, og utrolig god ved dyrene.
Vores lille puddel pige har desvÊrre fået sukkersyge, men Helle er så god en stÞtte og er der det mindste med vores lille pige skal vi bare ringe, og hun beder altid om opfÞlgning over tlf, for og hÞre indtil hvordan det går. Helle er der for dit dyr, hun er ikke en der tÊnker ind og ud hurtig af klinikken. Vi er så glade for Helle og er så utrolig glade for at vi har fundet hende. Hendes assistent Sandra er også utrolig sÞd og rar, ja begge to er vidunderlige personer. og kan kun varmt anbefale Helle, og man fÞler sig virkelig velkommen og hÞrt
En helt igennem dygtig
En helt igennem dygtig, empatisk, nÊrvÊrende og lyttende dyrlÊge samt en sÞd og serviceminded klinikassistent. Tak for en rigtig god oplevelse for både hund og ejer.
Kan varmt anbefale horsens dyreklinikâŠ
Kan varmt anbefale horsens dyreklinik sÞd og venlig , man fÞler sig taget godt imod, og vi plejer at skal have vores 14Ã¥rige tÊve op pÃ¥ et metal bord ved vores gamle dyrlÊge men slap vi heldigvis for idag Helle var sÃ¥ sÞd at tjekke hende pÃ¥ gulvet, sÃ¥ god oplevelse for mig som ejer og godt for vores hund at hun slap for det stress og kÊmpen for at komme ned og jeg slap for at holde hende fast nok med stress over at hun er ved dyrlÊgen sÃ¥ det stress mindre idag var en lettelse og trods stress over at hun ikke vil vÊre der sÃ¥ lovret hun med halen nÃ¥r jeg snakket til hende og det plejer hun ikke ved dyrlÊge besÞg sÃ¥ det tegn pÃ¥ det var mindre stress for hende idag. SÃ¥ god dag. ð jo og prisen var til at betale sÃ¥ ekstra plus.
Super sÞd dyrlÊge altid tid til atâŠ
Super sÞd dyrlÊge altid tid til at lytte til en nÃ¥r man kommer med sine hundeð
Kanon dyreklinik
Altid imÞdekommende, meget professionelt, god service og gode priser. KÊmpe anbefaling herfra!
Topklasse Dyreklinik
Har i sommer vÊret i klinikken med katten Kirsten 14,5 år fÞrste gang. Har ikke tidligere haft behov for dyrlÊge.
DesvÊrre har det nye foder ikke kunnet forhindrer at Kirsten var gammel og ikke kunne redes ð
Vi har fÃ¥et en fantastisk varm, omsorgsfuld og professionel behandling. Horsens Dyreklinik kan kun anbefales som et helt igennem super godt sted âââââ
100 0/0 tillid
Jeg har kun godt at sige om Horsensdyreklinik. Har brugt den gennem 14 år, og kan ikke sÊtte en finger, på noget som helst1
Intet mindre end fantastisk
Intet mindre end fantastisk!
Altid en suverÊn behandling, fornuftige priser og dejlig atmosfÊre ðð»
Alt er bare i orden her
Alt er bare i orden her. Helle og Sandra er prÊcis dem man Þnsker skal tage sig af ens kÊledyr. Alt er professionelt og ordentligt.
Super dyrlÊge altid super service
Super dyrlÊge altid super service. Den bedste dyrlÊge jeg har haft.
Tryg, imÞdekommende og dygtig
Tryg, venlig og kompetent behandling.
Jeg har to gange haft min hund i klinikken til en tandrensning i fuld narkose.
De er enormt imÞdekommende og dygtige.
Jeg vil til enhver tid anbefale andre at gÞre brug af klinikken.
FANTASTISK dyrlÊge.
Den mest FANTASTISKE dyrlÊge jeg lÊnge har mÞdt. Vi bruger altid Helle og anbefaler hende altid til andre. Hun har både emperti for dyr og os mennesker som ofte står i en trist situation med vores kÊre dyr, hun tager sig god tid, til hver enkelt patient. Hun er utrolig god til at forklare. Hun reddede min kat som pludselig fik hjertestop. Jeg er hende yderst taknemmelig dagligt. Hun får min varmeste anbefaling..
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ