レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

SÃ¥ vi ringet igÃ¥r for fÃ¥ bestilt tid til aflivning til idag vi fik afvide vi bare skulle ringe til dem idag da det intet problem vil vÊre med fÃ¥ samme dag sÃ¥ vi har ringet og ringet hele dagen men vis... もっず芋る

Har i sommer vÊret i klinikken med katten Kirsten 14,5 Ã¥r fÞrste gang. Har ikke tidligere haft behov for dyrlÊge. DesvÊrre har det nye foder ikke kunnet forhindrer at Kirsten var gammel og ikke kunn... もっず芋る

Den mest FANTASTISKE dyrlÊge jeg lÊnge har mÞdt. Vi bruger altid Helle og anbefaler hende altid til andre. Hun har bÃ¥de emperti for dyr og os mennesker som ofte stÃ¥r i en trist situation med vores kÊr... もっず芋る

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

24件のレビュヌ

Helle er byens bedste dyrlÊge

Helle er faglig dygtig, meget empatisk, rolig og utrolig tillidsvÊkkende. Hun finder altid en tid hurtigt, lytter og undersÞger mine hunde og formår at berolige mig samtidig med. Jeg anbefaler Helle Grann til ALLE jeg kender, der har kÊledyr. Byens bedste dyrlÊge!!

2024幎10月11日

DÃ¥rlig Kundeservice

Så vi ringet igår for få bestilt tid til aflivning til idag vi fik afvide vi bare skulle ringe til dem idag da det intet problem vil vÊre med få samme dag så vi har ringet og ringet hele dagen men viser sig så de har blokkert mit nummer så vi forsÞger med hemmeligt nummer de tog så ik tlf så vi efterlod en talebesked og fik så kort tid efter en sms hvor der stod de ik havde flere ledig tider idag synes det så useriÞst af dem og fÞler faktisk ik de tager ders arbejde seriÞs har intet andet at sige ud over kÊft jeg er chokeret og skuffet over det her når vi enda ringet dagen fÞr og fik afvide vi bare skulle ringe....

2024幎8月23日

Aflivning i eget hjem

Vores gamle hund skulle aflives, og selv om vi ikke tidligere har vÊret forbi Horsens Dyreklinik, var det dem der hjalp os. Det foregik hjemme hos os selv.
Selv om det aldrig er sjovt at sige farvel til sin hund, så endte det med at bliver en "god oplevelse". Begge vores bÞrn (8+11år) var tilstede og Helle var rigtig god til båd det faglige og til at "håndtere" situationen med 2 bÞrn der skulle vÊre med til aflivningen. Tak for den gode behandling.

2024幎1月19日
自発的なレビュヌ

Den bedste dyrelÊge man kan få

Den bedste dyrelÊge man kan få, så utrolig sÞd og rar, og utrolig god ved dyrene.
Vores lille puddel pige har desvÊrre fået sukkersyge, men Helle er så god en stÞtte og er der det mindste med vores lille pige skal vi bare ringe, og hun beder altid om opfÞlgning over tlf, for og hÞre indtil hvordan det går. Helle er der for dit dyr, hun er ikke en der tÊnker ind og ud hurtig af klinikken. Vi er så glade for Helle og er så utrolig glade for at vi har fundet hende. Hendes assistent Sandra er også utrolig sÞd og rar, ja begge to er vidunderlige personer. og kan kun varmt anbefale Helle, og man fÞler sig virkelig velkommen og hÞrt

2022幎9月30日
自発的なレビュヌ

Kan varmt anbefale horsens dyreklinik

Kan varmt anbefale horsens dyreklinik sÞd og venlig , man fÞler sig taget godt imod, og vi plejer at skal have vores 14Ã¥rige tÊve op pÃ¥ et metal bord ved vores gamle dyrlÊge men slap vi heldigvis for idag Helle var sÃ¥ sÞd at tjekke hende pÃ¥ gulvet, sÃ¥ god oplevelse for mig som ejer og godt for vores hund at hun slap for det stress og kÊmpen for at komme ned og jeg slap for at holde hende fast nok med stress over at hun er ved dyrlÊgen sÃ¥ det stress mindre idag var en lettelse og trods stress over at hun ikke vil vÊre der sÃ¥ lovret hun med halen nÃ¥r jeg snakket til hende og det plejer hun ikke ved dyrlÊge besÞg sÃ¥ det tegn pÃ¥ det var mindre stress for hende idag. SÃ¥ god dag. 😊 jo og prisen var til at betale sÃ¥ ekstra plus.

2022幎1月24日

Topklasse Dyreklinik

Har i sommer vÊret i klinikken med katten Kirsten 14,5 år fÞrste gang. Har ikke tidligere haft behov for dyrlÊge.
DesvÊrre har det nye foder ikke kunnet forhindrer at Kirsten var gammel og ikke kunne redes 😔
Vi har fået en fantastisk varm, omsorgsfuld og professionel behandling. Horsens Dyreklinik kan kun anbefales som et helt igennem super godt sted ☆☆☆☆☆

2021幎9月27日

Tryg, imÞdekommende og dygtig

Tryg, venlig og kompetent behandling.
Jeg har to gange haft min hund i klinikken til en tandrensning i fuld narkose.
De er enormt imÞdekommende og dygtige.
Jeg vil til enhver tid anbefale andre at gÞre brug af klinikken.

2020幎10月19日

FANTASTISK dyrlÊge.

Den mest FANTASTISKE dyrlÊge jeg lÊnge har mÞdt. Vi bruger altid Helle og anbefaler hende altid til andre. Hun har både emperti for dyr og os mennesker som ofte står i en trist situation med vores kÊre dyr, hun tager sig god tid, til hver enkelt patient. Hun er utrolig god til at forklare. Hun reddede min kat som pludselig fik hjertestop. Jeg er hende yderst taknemmelig dagligt. Hun får min varmeste anbefaling..

2020幎9月25日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ