レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fantastisk dejlig oplevelse at komme pÃ¥ Lund dyreklinik. Empatisk og professionel dyrlÊge, der tager sig god tid til bÃ¥de dyret og ejeren nÃ¥r det er svÊrt at sige farvel til sit elskede dyr. Alt foreg... もっず芋る

Han bÞr gÃ¥ pÃ¥ pension. Han var en traumatisk oplevelse, da han skulle aflive min kat med knogle krÊft. Farede forvirret ud og ind af lokalet. Havde ikke de ting hos sig som han skulle bruge. Kun... もっず芋る

䌁業が回答したした

DyrlÊgen er meget erfaren og dygtig til sit job. Stedet er af Êldre dato men bÃ¥de velholdt og hygiegnisk. Medarbejderne er dygtige og kalder en spade for en spade. Hvis man ikke vil hÞre en Êrli... もっず芋る

䌁業情報

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Lund Dyreklinik

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

57件のレビュヌ

Den bedste

Har brugt lund dyrklinik sÃ¥ lÊnge jeg kan huske tilbage har altid vÊret tilfreds aldrig blevet dÃ¥rlig behandlet. Lars har altid gjort alt for vores hunde og mig han ved godt jeg er hÞnemor med mine hunde. SÃ¥ det er bÃ¥de hund og mor der bliver behandlet. HÃ¥ber han bliver ved lidt i nu ,😊👍

2026幎1月5日
自発的なレビュヌ

Venlig, faglig dygtig og billig

Har brugt Lars som dyrelÊge i 14 år.
Han er empatisk, faglig dygtig og virkelig glad for dyr.
Har ved hvert besÞg, vÊret yderst tilfreds.
Så da vi fik 1 ny lille tÊve hvalp, for 1 år siden, blev det også hendes dyrelÊge. Med hende har vi flere gange mÞdt Claudia som er lige så fantastisk som Lars

2025幎3月5日
自発的なレビュヌ

Skiftede dyrlÊge da min coton skulle

Skiftede dyrlÊge da min coton skulle have hvalpe Fik den bedste behandling og ikke mindst stor hjÊlp da jeg stod med en lille hvalp der ikke tog pÃ¥ Super trygt og endda pÃ¥ trods af Lars var pÃ¥ ferie Claudia er ogsÃ¥ en rigtig dygtig dyrlÊge SÃ¥ derude er I i trygge hÊnder 🥰

2024幎5月9日

Empatisk og reel ildsjÊl

Jeg er kommet hos Lars gennem mange år med hundene, som mine forÊldre ejede. Han har altid vÊret nÊrvÊrende, varm og fagligt funderet. Jeg har ALDRIG vÊret i tvivl om hans oprigtige kÊrlighed til dyrene, der kommer i konsultation hos ham.

Jeg fik for nylig en hvalp. Og min forlovede og jeg besluttede her, at vi gerne ville kÞre efter en empatisk og fagligt funderet dyrelÊge som Lars. Vi bor i Jelling, men kÞrer gerne vejen. Lars tog så godt imod vores lille hvalp og guidede os fint inde ved konsultationen og gav gode råd med. Lars er også reel og spÞrger ind, fÞr han vaccinerer, så han ikke vaccinerer unÞdigt. Fantastisk med en reel ildsjÊl.

Han har i alle de år, jeg er kommet der med mine forÊldres hunde, vÊret der på godt og ondt. Vist kÊrlighed i Êrlighed. Derfor kÞrer vi fra Jelling.

2024幎8月1日

Kanin

Hej vi vil give lund dyreklinik 1 stjerne ud fra vores oplevelse med vores kanin.

Vi starter med at få ham kastreret og vaccineret. Vi fik af vide over telefonen, at det ville blive 1310 kr for begge ting. Vi ankommer og det starter med at Lars siger det er en pige og ikke en dreng, som vi har sagt han er.

Vi efterlader vores kanin hos ham i håbet om, han er i trygge hÊnder. Da vi skal hente ham igen får vi at vide, at de startede med at skÊre op i bughulen (fordi han troede det var en pige) men fandt så ud af, at det var en dreng og måtte sy det sammen igen og derefter skÊre nede i pungen.

Han siger så at vi skal betale som var det en pige pga de havde svÊrt ved at finde hans kugler og kommer derefter af med 2500. Det syndes vi er for dårligt at vi skal betale for deres fejl, eftersom vi sagde det var en dreng og kan jo ikke gÞre for hans kugler var svÊre at finde.

Vi får så at vide at han skal til en revaccination en måned efter (som vi så fandt ud af igennem en kaninkyndig dyrelÊge i Tvingstrup at kaniner ikke skal det). Da vi var inde til revaccine spurgte vi ham om han vil tjekke min kanins nÊse, da det ligner der er nogle sår på den. Vi får af vide af Lars at det er tÞr hud, som hunde også får, så vi skal smÞre noget rynkecreme på.

Vi smÞrer så det her rynkecreme (til mennesker) på i et par dage. Vi syndes så det virker underligt og kontakter derefter Tvingstrup dyreklinik som er kaninkyndige. Hun var i chok over hvordan hans nÊse så ud og behandlingen fra Lund dyreklinik. Vi finder ud af, at vores lille han kanin havde syfilis efter hans fÞdsel. Vi er derfor i behandling for det med medicin han skal have 1 gang hver uge i tre uger. Han har nu fået to sprÞjter og der er allerde en stor forbedring.

Vi vil ikke anbefale Lund dyreklinik hvis du har en kanin.

2024幎6月7日

Anbefaler ikke

Vi gav over 700 kr. for ormekur i deres åbne konsultation ifm. rejse til Norge. Begrundelsen var, at der var tillÊg, fordi hunden var ny patient. Til sammenligning gav vi 500 kr. i Tvingstrup, hvor vi heller aldrig havde vÊret fÞr. Vel at mÊrke med tidsbestilling, så vi var fri for den lange ventetid.

2024幎7月2日
Lund Dyreklinik ロゎ

Lund Dyreklinik からの回答

Hvis du havde fået din hund vaccineret for rabies hos os var der takseret et efterbehandlings honorar på 306,25 kr
Da jeg ikke har vaccineret dig bliver der takseret et fuldt honorar på 612,50 kr plus medc.
Dette er fuldstÊndigt rimeligt.
mvh Lars Preisler

Grundig og dygtig dyrlÊge

Min hund var til dyrlÊgen for at få renset tÊnder og blive tjekket igennem for om der var noget galt med hans ryg eller andet fordi han virker til at have ondt i maven eller ryggen nogle gange da han tÞlter. Det blev håndteret så flot og dyrlÊgen tog mine bekymringer seriÞst. Min hund blev rÞntgenfotograferet da han alligevel blev bedÞvet for tandrensningen og heldigvis fandt vi ikke noget alvorligt. Konklusionen blev at han nok lider af stress kolik og hans tÞlt er bare en indgroet vane til at håndtere når han har ondt i maven. Jeg er virkelig glad for at dyrlÊgen tog mine bekymringer seriÞst og tjekkede min hund grundigt igennem. Priserne er super rimelige og så er det smart med det "trÊk et nummer" system der er så man kan komme på dagen hvis man har brug for en konsultation.

2024幎1月26日

Highly recommended!

Highly recommended! I went there with my very anxious dog, but all the staff were so calm and patient with him, and made this experience much easier on me and my pup 🐶. Everyone was lovely and treated my dog carefully, at the same time explaining to me everything that was happening. It was a very pleasant experience, and they spoke English with me throughout the process, so I wasn’t worried about any misunderstandings. The staff stayed long after closing time to ensure my dog was getting the care he deserved! ❀ Tusind tak and well done! 👍

2024幎2月7日

Okay oplevelse.

Lund dyreklinik har jeg blandede fÞlelse omkring. Men Lund kattehjem er fantastisk. Alle de frivillige.
Nu blev min kat desvÊrre rigtig skidt. Heldigvis tog Lars imod os og behandlede hende. Dog uden det hjalp. Så tog min egen dyrlÊge Istedet grundet priser og transport.
Men stedet gÞr det godt. Og kattene har det godt på hjemmet.
Og dejligt de har fået ansat en dyrlÊge mere. Fordi Lars er oppe i årerne og lÞber ikke så stÊrk som han nok tidligere har gjort. ❀❀

2024幎2月20日
自発的なレビュヌ

Jeg har nu sat og lÊst flere af de

Jeg har nu sat og lÊst flere af de negative anmeldelser her på trustpilot om Lund dyreklinik Og jeg kan ganske enkelt ikke nikke genkendende til de anmeldelser der er lavet af Lars og Lund dyreklinik er kommet der i over 20 år med vores dyr og de er altid blevet behandlet professionelt og med en god dialog og en god tone jeg er ved flere af mine venner der Bruger Lund dyreklinik med samme rosende ord så hvis der er hold ikke disse omtaler så må vÊre det et enestående tilfÊlde det kan man selvfÞlgelig sige er en for meget men når man har drevet en dyreklinik i mere end 40 år ville det jo også vÊre mÊrkeligt hvis der ikke er enkelte tilfÊlde dermed ikke sagt at det er en standard for stedet

Til slut er det også blevet meget nemt og lave en dårlig anmeldelse som der muligvis ikke er hold i jeg tÊnker at man kunne have lÞst det med Lars i klinikken uden og lave dårlige omtale hvilket jeg ikke synes at jeg er passende på dette sted

Mvh. Michael

2024幎2月19日
自発的なレビュヌ

DÃ¥rlig service af kattehjemskat i klinik

Jeg har brugt Lars fordi jeg igennem klinikken har kÞbt en kat. Da den skal steriliseres ber han mig aflevere den kl 9 og fÞrst hente den igen nÊste dag.Da jeg afhenter katten bliver den udleveret til mig i transportkassen, katten bliver ikke undersÞgt ved udlevering. Da jeg kommer hjem kan jeg konstatere at alle tÊpper er gennemvÊdet af urin, og katten ligeså. Jeg må rense det nye operationssår som er badet i urin. 5 dage senere er der infektion i såret, og der stikker tråde ud i selve såret. Lars giver den en sprÞjte med pencillin. 3 dage senere er katten så dårlig, den skriger af smerte og ryster. Jeg ringer grådkvalt til Lars. Jeg beskriver kattens tilstand, og får afvide jeg kan komme i alm åbningstid 6 timer senere. Jeg opsÞger en anden dyrlÊge som gir mig en akut tid med det samme. Kattens operationssår er opdelt i 3, det ser ud som om der er skåret 3 forskellige steder. DyrlÊgen oplyser mig at såret sammenlagt er 3 gange stÞrre end normalt. Og at det er kraftig inficeret. Jeg får endelig noget smertestillende hvilket Lars ikke har villet give, og noget skrappere pencillin. Min kat er nu i god behandling hos en kompetent dyrlÊge.

Opdatering ,
3 dage senere efter måtte jeg sige farvel til min lille killing.

2024幎2月8日
Lund Dyreklinik ロゎ

Lund Dyreklinik からの回答

Hej Dorte
Det er så 3 gang du sÊtter dit opslag op på Trustpilot
Vi er selvfÞlgelig ked af at din kat er dÞd, og det du har vÊret igennem.
Jeg har fÞlgende kommentarer.
Alle katte der bliver opereret, bliver anbragt på et tÊppe, med en ble oven på, samt et tÊppe henover deres krop. Alle kattene er smerte behandlet.
Kattene bliver kontrolleret om morgenen, dagen efter deres operation.
Hvis katten lå badet i urin(det skriver du) er det formodentlig fordi den har tisset i sin kasse på vej hjem.
Jeg har gennem lÊst journalen fra den kompetente dyrlÊge, der har behandlet katten, efter jeg sidste gang så katten. Jeg mente ikke der var nogen infektion til stede, men for en sikkerhed skyd, fik den lang tids virkende antibiotika, med en virkning op til 14 dage.
Den pågÊldende dyrlÊge skriver i journalen, at han ikke fandt infektion i operationssåret.
Operations sårets lÊnge, skyldes at vi fjerner både livmoder og Êggestokke, og der er ikke skråret tre gange i katten, men noget af op.såret var helet bedre op end andet.
Efter behagelig samtale med den pågÊldende dyrlÊge var hans mening, at der ikke var infektion i operations såret, men at kattens tilstand kunne skyldes anden sygdom, han nÊvnte katte aids, leukÊmi og andet.
Som afslutning kan jeg nÊvne, at jeg arbejder gratis for katte hjemmet, og at der ikke gÞres forskel, på nogen dyr her på stedet.
mvh Lars Preisler

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。