レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

God mad men vanvittg dÃ¥rlig betjening, som Þdelagde hele oplevelsen. Efter at vi klagede over betjeningen kom bestyreren og sagde at vi ikke skulle betalte for vores besÞg. LÞgn og latin!! De trak sel... もっず芋る

Vi er et forÊldrepar med bÞrn pÃ¥ 6 og 8. Vi spiste aftensmad, og sad i en hyggelig gÃ¥rdhave. Vi bestilte som det fÞrste mad til bÞrnene, og derefter drikkevarer. Men timing glibbede i kÞkkenet... もっず芋る

Vi havde et ophold med 3 overnatninger, alt fungerede som det skulle. Meget venligt og opmÊrksomt personale bÃ¥de ved indtjekning og i hotellets restaurant. Vi spiste en meget lÊkker helstegt rÞdsp... もっず芋る

Overnattede en enkelt nat pÃ¥ dette hyggelige gamle hotel midt i SakskÞbing. Ankom sent og netop som kÞkkenet lukkede, men fik uden problemer lov at bestille et hÃ¥rdt tiltrÊngt aftensmÃ¥ltid efter en la... もっず芋る

䌁業情報

2.8

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 6ä»¶

レビュヌを曞く

Vi ventede i en time på mad

Vi ventede i en time på mad, og der var kun to selskaber foruden os. Der kom et par 20 minutter efter os og bestilte samme menu som vores og fik maden efter kort tid. Jeg henvendte mig og spurgte til vores mad og surt fik jeg at vide, at maden snart var klar.
Jeg fik serveret en branket fiskefilet, nogen steder var forkullet. Orkede ikke at lade den gå ud igen og så skulle vente en time mere. Min kÊreste fik en upåklagelig laksesalat, skal dog siges.
En frokost menu, hvor der absolut ikke var fyldt.
Ikke et sted der er vÊrd, at kÞre efter.

2021幎7月17日
自発的なレビュヌ

Et virkeligt godt produkt blev Þdelagt af dårlig betjening.

I går tirsdag den 29.6. havde vi bestilt bord i restauranten. Der gik nÊsten 1 time fÞr forretten kom. På samme vis sneglede resten af aftenen sig gennem lange ventetider. Der var helt klart noget galt og alle gÊsterne oplevede urimeligt lange ventetider. Personalet lod som ingenting, hvilket virker meget uprofessionelt. FortÊl dog, der er et problem, så kan gÊsterne bedre forholde sig til ventetiden. Evt. vÊlge at gå. Til forretten fik vi serveret et glas hvidvin som nÊsten kun dÊkkede bunden af glasset. Det er en rigtig dårlig ide, at vÊre så fedtet, når man skÊnker et glas vin til gÊsten. Det giver bare et dårligt indtryk, at man får så lidt i glasset. Vi sÊtter ikke vores ben der igen.

2021幎6月30日
自発的なレビュヌ

Troede det skulle vÊre en god aften ude

Troede det skulle vÊre en god aften ude for fÞrste gang i meget lang tid efter corona. Men nej. FÞrst stod vi og ventede i 15-20 min pÃ¥ trods af vi havde bestilt bord til kl 19:30 da vi sÃ¥ endelig fÃ¥r et bord venter er blomsterne dÞde og stearinlyset gÃ¥et ud, sikkert trÊt af ventetiden. For det blev vi.. Starter med at bestille vin og 3 retter og en gang snacks. Snacks kom aldrig og da vinen kom fandt vi ud af at det slet ikke var den som stod pÃ¥ kortet, sÃ¥ slog jeg den op bare li for at se om det var os der var helt forkert pÃ¥ den men nej den de solgte os til 495 kostede mig i indkÞb 109 kr sÃ¥ det mÃ¥ nÊsten ha kostet dem mellem 50-70 kr da min forret kom efter 1 time og 45min efter vi havde sat os blev jeg sgu harm fÞrst vente tiden ogsÃ¥ var der hasselnÞdder i min suppe det er en madvare man skriver pÃ¥ sit kort da mange kan vÊre evt allergiske over for lige denne nÞd. Jeg kan bare ikke li den og sagde at jeg ikke havde bestilt den hvis det havde stÃ¥et pÃ¥ kortet, tjeneren tilbÞd ikke at jeg kunne vÊlge nogen andet eller undskyldte eller andet som en god tjener. SÃ¥ ventede vi yderligere pÃ¥ hovedretten som kom kl 21:30 Ca hvilket er uhÞrt nÃ¥r de skal ha serveret den sidste ret kl inden kl 22. Der var kyllingen skindet sejt og de brocoliner det var til brÊndt sorte med brÊndt smÞr smag de porre der lÃ¥ var sÃ¥ seje at de ikke kunne skÊres.. SÃ¥ nu skulle der spises hovedret og dessert pÃ¥ 30 min hvilket jeg ikke havde tÊnkt mig. Jeg sad og kiggede rundt pÃ¥ de andre gÊster og det var forrygt, mange gÊster sad og manglede 3 retter da kl var 21:40 hvordan skulle det nÃ¥s.. De blev tilbud kompensation i for af drikkevare hvilket jo var virkelige ligemeget nÃ¥r man ikke kan spise sin mad fÊrdig.. AltsÃ¥ der sad et Êndre Êgtepar der sad der fÞr vi gjorde de havde drukket nÊsten en hel flaske vand og vin uden at fÃ¥ noget mad da min kÊreste og jeg rejste os for at gÃ¥ kl 21:48 Ca fik de hovedretten. Desuden fik vi ikke tilbuddet om kompensation i form af drikkevare sÃ¥ min kÊreste sagde at hvis de andre kunne fÃ¥ sÃ¥ kunne vi ogsÃ¥ der til svarede tjernen jamen i har jo fÃ¥et mad.. Øh nej det har vi sÃ¥ ikke de snack vi havde bestilt kom aldrig og vi mÃ¥tte droppe desserten da vi havde en aftale og de i Þvrigt lukkede om 10 min. Det endte med at vi fik vinen gratis men de tog stadig penge for snack.. Plus at de 3 retters vi fik nu blev betalt enkeltvis og ikke i en 3 rettes med en rabat da vi jo ikke havde fÃ¥et dessert.. Spiser aldrig der igen det er anden gang og sidste gang i mit lav frarÃ¥der dette sted til alle.. FÞrste gang fik jeg brÊndt flÊskesteg og meget meget brÊndt sovs hvilken jeg prÞvede at dele med tjernen der ikke kunne smage det.. Men den var brÊndt. Den stjerne der er sat er ikke engang fortjent

2021幎4月26日

DÃ¥rlig oplevelse

Vi havde booket et ophold på Hotel SakskÞbing fra den 12-14/10-202

Vi var mor, far og datter på14 år afsted .
Fik et spartansk vÊrelse med blot et lille skab til at hÊnge jakkerne i . Så al tÞj lå i vores tasker . Varmen forsvandt på vÊrelset omkring spisetid mandag aften og vi havde heller ikke noget varmt vand. Dette blev påtalt til personalet om mandagen . Varmen kom tilbage tirsdag formiddag . Det gjorde det varme vand IKKE. Dette blev igen påtalt til det venlige personale 2 gange . Stadig ingen reaktion på det manglende varme vand. Heller ikke onsdag var der varmt vand i hanerne- altså var vi ikke i bad i 3 dage. Det er simpelthen ikke godt nok.

Sengene var gode, dynerne dårlige. Al fyld lå i fodenden af dynerne. TrÊls når der mangler varme på vÊrelset.

Morgenmaden var ok onsdag . Tirsdag var de blÞdkogte Êg halvrå,og bollerne så stenhårde, at de var uspiselige .

Eneste kompensation for manglende varmt vand og varme , var en flaske rÞdvin...... 2400kr for 2 overnatninger UDEN mulighed for et bad er simpelthen slet ikke i orden. Vi fin dog at vide af det sÞde( men unge) personale ,at vi var velkomne til at maile til hotellets direktÞr. Vi kommer bestemt ikke retur en anden gang

2020幎10月14日

Helt fantastisk oplevelse

Helt fantastisk oplevelse langt over forventningerne. Vi kÞbte en pakke med overnatning, kaffe/kage, middag og morgenmad. Hotellet er nÊnsomt restaureret med respekt for arkitektur og historie, så ånden er bevaret. Det gastronomiske var en oplevelse med smagsbomber, som man blev rigeligt mÊt af. Det er rigeligt en rejse vÊrd og vi kommer igen.

2020幎9月25日
自発的なレビュヌ

En blandet oplevelse - dårligt vÊrelse!

Vi oplevede et meget lille og spartansk vÊrelse uden varmt vand, så bad var en kold fornÞjelse! Selvom vi havde 2 overnatninger blev det ikke lÞst - det virker som et permanent problem.
Betjeningen var meget ung men hÞflig og imÞdekommende, ligesom miljÞet i og omkring hotellet var hyggeligt. Maden var ok men dyr og i små portioner.
En blandet oplevelse - vi ikke vender tilbage til.

2020幎9月16日
自発的なレビュヌ

Det er den vÊrste service man kan

Det er den vÊrste service man kan forestille sig.
Vi havde bestilt bord, men da vi mÞdte op, var der intet bord ledigt. Receptionisten fremstod ligeglad og da vi senere kontaktede hotelchefen Sanne, var hun heller ikke imÞdekommende og gjorde ikke korrespondancen fÊrdig.

2020幎9月1日

UUTILFREDSHED MED KVALITET. Min kone og jeg bestemte os i dag for

Min kone og jeg bestemte os i dag for frokost i Hotel SaxkjÞbing. Vi bestilte smÞrrebrÞd. 1. servering var hhv. stegt fiskefilet og stegt sild. Begge tallerkener af udmÊrket kvalitet med gode smagsoplevelser. Begge havde efterfÞlgende bestilt hÞnsesalat. Og det var en katastrofe! Overhovedet ingen smagsoplevelse. Alle ved, at hÞns i sig selv, isÊr som kold i en salat, ikke er videre smagsgivende. Det må dressing og Þvrige tilbehÞr sÞrge for. Dressingen var fuldstÊndig smaglÞs. Hvorfor ikke aromatiseret med f.eks. karry, dijonsennep eller andet. Er der herudover i den ene portion så lå to pÊne stykker brusk, var toppen. Begge måtte lade 2/3 af tallerken gå tilbage til kÞkkenet. Tjeneren mente, at vi skulle betale den fulde pris på kr. 170 for de to stykker hÞnsesalat uden tilbud om nogen form for kompensation.
Ellen og Jens Simonsgaard
Telefon 20447792

2020幎8月17日

DYRT... Og småt!

Inviterede mine forÊldre på frokost.. Vi havde glÊdet os. God lokation, fint sted, kun hÞrt godt om det også vÊret der fÞr til kaffe udendÞrs mega lÊkkert. Ventetid på maden. op til 40 min. Tjerneren sagde nÞjagtig 33 min.. Men der gik yderligere lidt tid. Dyrt og meget småt smÞrrebrÞd #isÊr skinke med italiensk salat - det toppede med sin lille stÞrrelse og ret kedeligt anrettet. Var ikke en fornÞjelse...

2020幎6月24日
自発的なレビュヌ

SÃ¥ fin en oplevelse og dejlig mad

Det var tilfÊldigt vi rendte ind i denne lille perle på Lolland! Virkelig behagelig og personlig betjening, virkelig flot istandsÊttelse af de gamle bygninger, og maden var helt perfekt. Stor ros til kÞkkenet som endda tog sig tid til at komme og sludre da vi spurgte til tilberedningen. Det var virkelig en fin oplevelse, og så til så rimeligt et prisniveau. Vi kommer helt sikkert tilbage.

2019幎9月5日
自発的なレビュヌ

Det nye hotel var på et tidspunkt et

Det nye hotel var på et tidspunkt et dejligt bekendtskab, men tiden har taget en drejning og nu holder det ikke lÊngere. kvalitetet i personale og råvare er simplethen ikke eksisterende. Senest har hotellet fået en ledelse der består af en gamle afdanket dame, der ikke ved noget om hvad der foregår omkring hende.
Fra storhed til fald og storhed og nu frit fald...

2017幎12月5日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ