God mad men vanvittg dÃ¥rlig betjening, som Þdelagde hele oplevelsen. Efter at vi klagede over betjeningen kom bestyreren og sagde at vi ikke skulle betalte for vores besÞg. LÞgn og latin!! De trak sel... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi er et forÊldrepar med bÞrn pÃ¥ 6 og 8. Vi spiste aftensmad, og sad i en hyggelig gÃ¥rdhave. Vi bestilte som det fÞrste mad til bÞrnene, og derefter drikkevarer. Men timing glibbede i kÞkkenet... ãã£ãšèŠã
Vi havde et ophold med 3 overnatninger, alt fungerede som det skulle. Meget venligt og opmÊrksomt personale bÃ¥de ved indtjekning og i hotellets restaurant. Vi spiste en meget lÊkker helstegt rÞdsp... ãã£ãšèŠã
Overnattede en enkelt nat pÃ¥ dette hyggelige gamle hotel midt i SakskÞbing. Ankom sent og netop som kÞkkenet lukkede, men fik uden problemer lov at bestille et hÃ¥rdt tiltrÊngt aftensmÃ¥ltid efter en la... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Anmeldelse fra weekend i 2015
Anmeldelse fra weekend i 2015. God forklaring af hver ret inden servering, og god hjÊlp til valg af vin (vi bestilte de foreslåede vine til diverse retter = skÞnne vine).
Og maden var uovertruffen. Har sjÊldent smagt så god mad.
En rigtig smagfuld oplevelse, som i forhold til kvaliteten var billigere end i f.eks. KÞbenhavn. Det var hele kÞreturen vÊrd!
VÊrelserne og sengene var gode, selvom der ikke var meget hygge (med en irriterende blÊndende pÊre i loftet) og med lidt kedelige hvide vÊgge med en enkelt plakat, hvorfor ikke flere billeder af sevÊrdigheder fra SydhavsÞerne?
Godt initiativ men ikke pengene vÊrd
I forbindelse med den årlige frugtfestival i SakskÞbing bÞd hotellet på en menu med vine til 850 kr.
Fint initiativ, men hotellets mad levede ved denne lejlighed ikke op til sit ry.
En tartar, en blomkålssuppe med fisk og desserten var fine, men kÞdet i hovedretten (vildt) var tÞrt, den enlige porre var nÊrmest rå, og strimlerne af gulerÞdder og rÞdbeder var ikke just overvÊldende.
Hvidvinen var for sÞd efter min smag, men rÞdvinen og den lokale dessertvin var gode. Til gengÊld var kaffen tynd.
Så der var både godt og dårligt at sige, men summa summarum var oplevelsen ikke pengene vÊrd.
KÊmpe skuffelse
Vi ankom 6 voksne og 2 bÞrn til middag på hotel SaxkÞbing. Vi afgav bestilling på hhv 5 forretter, samt 2 x husmandskost t bÞrn. Herefter gik der nÊsten 45 inden forretten kom, sammen med skibberlabskovs t bÞrnene. Det var meget lang ventetid for alle og i sÊrdeleshed for bÞrn. Der var intet legehjÞrne, tusser og tegnepapir eller noget, der på anden måde kunne forsÞde den lange ventetid. Labskovs var serveret helt uden tilbehÞr, og kunne nÊsten forveksles m hundemad på dåse i udseende. TilbehÞr såsom syltede rÞdbeder kom fÞrst efter 2 forespÞrgsler (15 min) da bÞrnene ikke gad mere mad. PurlÞg kom kun på labskovs t en voksen... Vores gÊst, der ikke skulle have forret fik sin hovedret umiddelbart efter vi andre havde fået forret, selvom vi havde bedt om alle retter samtidig. Forretterne var fine, men når retten hedder friske fjordrejer m tilbehÞr, så er 6 meget små fjordrejer mildest talt fesent. Forventningen om at smage fjordrejer falder totalt t gulvet når der er så lidt af dem at de udgÞr garnituren og ikke en vÊsentlig del af retten. Mellem forret og hovedret er der 50 min. Med den beskedne servering i forretten er det ALT for lang tid vi igen sidder og venter, nu med overordentlig trÊtte bÞrn, knao 2 timer efter ankomst. Generelt havde betjeningen utrolig svÊrt ved at fÞlge med, selvom de var sÞde og imÞdekommende. Ekstra drikkevarer holdt det svÊrt med at få arrangeret. var kulinarisk rigtig fin. Lidt finjustering på proportioneringen af kÞd ville vÊre fint, da den 3-400 g okseryg var for meget ifht tidligere uderdimensionerede forret. Nydelsen af måltidet var på tidspunkt reduceret til at få det overstået. Akustikken i lokalet var ringe med mange mennesker og tilsat trÊtte bÞrn uden mulighed for adspredelse blev oplevelsen en stor skuffelse. Sidst, men ikke mindst var prisniveauet for hÞjt ifht den samlever oplevelse. Der var ikke sammenhÊng i value for money. Vi kommer ikke igen!
Virkelig god mad, men også virkelig dårligt hotel og service
Vi havde booket et "Smag på Lolland"-ophold med 2 overnatninger incl. hhv. 3-retters menu, 5-rettersmenu, kaffe og kage + morgenmadsbuffet.
Da vi ankom til hotellet og vi gav vores reservationsnavn sagde receptionisten bare "I får rum nummer 11. Det er op ad trappen og til venstre". Ikke noget med, at fortÊlle os lidt om hvornår man spiste eller hvad proceduren var hos dem. Og da jeg senere på dagen kom og spurgte om det, så virkede det nÊsten som om jeg var lidt i vejen.
VÊrelset var lille og lidt dårligt belyst. AflÞbspumpen til håndvask, toilet og bad var elektrisk og larmede hÞjlydt (Lidt hÞjere end når man normalt trÊkker ud i toilettet), hver gang der lÞb lidt vand ned til pumpen, og det gjorde den også et par gange i lÞbet af hver nat, så man vågnede af det!!!
Desuden lå vÊrelset uden for WiFi-rÊkkevidde, så det havde vi heller ingen glÊde af.
Da vi kom ned til morgenmads-buffeten var der ikke borde nok, så vi måtte pÊnt hen og spÞrge et andet par, om vi kunne få lov til, at sidde ved deres bord.
Og til sidst men ikke mindst så var de igang med, at få lagt nyt tag på den ene del af hotellet (Eller noget lignende bygningsarbejde), hvilket betÞd, at vores vindue på hotelvÊrelset nÊsten var dÊkket nÊsten helt af, så man kiggede lige ind i byggerod og plastik frem for ned i gårdhaven. Og gårdhaven var knap så hyggelig da den også var halvt dÊkket af med plastik til byggeriet. Hvis der er forhold, som gÞr, at den vare man sÊlger ikke er som beskrevet (Som fx. at hotellet er under ombygning), så har man fa***en flÞjtemne, at underrette kunden om det når de bestiller, så de kan tage stilling til, om de vil kÞbe denne 'defekte' varer.
Eneste gode ved opholdet var maden og vinen, som til gengÊld også var helt fantastisk. Men ud over det kan jeg på ingen måde anbefale Hotel SaxkjÞbing, jeg har kun oplevet, at de springer over hvor gÊrdet er lavest.
God mad men mangler i servicen
jeg var så sÞd at gÞre hotel SaxkjÞbing opmÊrksom på den manglende service vi oplevede i sÞndags men de reagerede ved at slette mit opslag fra deres facebook side uden at reagere.. det kaldes censur så derfor lÊgger jeg den op her
Hej hotel SaxkjÞbing hvor havde vi glÊdet os til at komme og spise hos jer d. 5.5 -13 min kÊrestes fÞdselsdag men desvÊrre levede i bare slet ikke op til vores forventninger. vi ankom til en tom restaurant kl. 19.00 en sÞndag aften.. sådan kan det jo vÊre men der var ikke umiddelbart nogen til at tage imod os og vi havde reserveret bord. vi måtte op i baren for at få opmÊrksomheden fra tjeneren som mÞdte os med et smil og vi fik at vide at vi kunne vÊlge frit. vi valgte et lille rum inden bagved som viste sig at vÊre et dårligt valg da vi herinde blev glemt lidt. vi lagde ud med at bestille 2 retter og en flaske af dagens rÞdvin en barbera d. alba maden smagte godt og den kom da også uden synderlig forsinkelse. men min kÊreste var efterhånden ved at blive ret trÊt af burhan g. som bragede ud af hÞjtalerne fra en playliste som åbenbart passede tjeneren mere end fint da hun sang hÞjlydt med på sangene imens hun arbejdede. maden smagte godt det skal SaxkjÞbing hotel have. men vi vidste ikke hvad der var på tallerkenerne da de blev stillet på bordet uden forklaring, min forret blev vÊltet dog med en undskyldning og spÞrgsmålet om jeg ville have en ny, men der var ingen skade sket. så det ville jeg ikke. vi havde meget sjov ud af at gÊtte hvad der var i det ene glas af mine "snacks" vi gÊttede os frem til Êrtemos og da vi spurgte tjeneren fik vi ret. hovedretten blev serveret og vi fik stadig ingen forklaring på hvad vi spiste udover hvad der stod i menu kortet. rÞdvinen blev skÊnket uden prÞvesmagning og den blev skÊnket til mig fÞrst. det har jeg aldrig oplevet fÞr på en "restaurant" efter hovedretten ville vi bestille dessert og ryge men vi måtte vente 20 minutter efter vi var fÊrdige med at få vores tjeners opmÊrksomhed. vi bestilte dessert og gik ud for at holde en pause. desserten var også skÞn og efter den startede ventetiden igen vi drak resten af vores rÞdvin og konstaterede at det bundfald som vi dog havde bemÊrket kom fra en stor pind som lå i bunden. siderne i min kÊrestes vinglas mindede mest om noget man finder på bunden af en kaffekop fyldt med grums det var ikke lÊkkert. da vi havde ventet en halv time efter vi var fÊrdige med desserten besluttede min kÊreste at gå op i baren og bede om at betale og klage over rÞdvinen, han fik lov til at betale og vi fik en undskyldning for vinen jamen tak for det..!! det var min kÊrestes fÞdselsdag og vi oplevede ingen luksus, ingen venlig opmÊrksomhed fra tjeneren. så tak for det Hotel SaxkjÞbing
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã