レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Iforbindelse med et 2-dages ophold pÃ¥ Westergaards hotel i VidebÊk, var vores bookingg - fejlagtigt - blevet aflyst. Fejlen blev erkendt og et (top)vÊrelse blev bestilt pÃ¥ Hotel Falken,... もっず芋る

Vi havde 2 overnatninger i uge 38 incl. morgenmad og aftensmad til en yderst favorabel pris. VÊrelset var ikke stort men pÊnt og rent, badevÊrelset ligesÃ¥. Eneste lille minus var at dobbeltsengen v... もっず芋る

Vi ankommer mandag og bliver budt velkommen af en rigtig sÞd / venlig receptionist som anviser vores vÊrelse. Rigtig lÊkker buffet til aften begge dage. Og en virkelig flot morgenbuffet med alt... もっず芋る

䌁業が回答したした

Ankom SÞndag og planlagt afrejse Torsdag. Min kone og jeg + Oscar (hund) har haft nogle pragtfuld dage i VidebÊk og pÃ¥ Hotel Falken . Maden var ubeskrivelig dejlig og betjeningen i top .Et Hotel vi g... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ホテル
  2. 䌚議宀レンタル サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Hotel Falken er beliggende i VidebÊk, 30 minutters kÞrsel fra sandstrandene ved NordsÞen. Det kan tilbyde moderne vÊrelser med eget badevÊrelse samt traditionel dansk mad. Efter at have nydt et mÊttende mÃ¥ltid pÃ¥ restauranten, kan gÊsterne slappe af med et slag billard pÃ¥ baren. Øvrige faciliteter omfatter en have med legeplads. Jyllands Park Zoo ligger 18 km fra Falken Hotel. Herning og RingkÞbing ligger begge inden for 25 minutters kÞrsel. Der findes gratis offentlig parkering lige ved siden af hotellet.

3.4

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

334件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 50に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Beskrivelse af hotel FAlken

Iforbindelse med et 2-dages ophold på Westergaards hotel i VidebÊk, var vores bookingg - fejlagtigt - blevet aflyst. Fejlen blev erkendt og et (top)vÊrelse blev bestilt på Hotel Falken, mens resten af bestillingen (måltider m.v.) stadig blev afholdt af Westergaards hotel.
Da vi for nÊsten 20 år siden. har boet på Falken, hvor vi den gang ikke var imponerede, så vi frem til forbedringer. Der var - mildt sagt - ikke sket meget siden. FÞlgende skal nÊvnes:
• PÃ¥ badevÊrelset var der ingen stikkontakter. NÊrmeste kontakt var pÃ¥ dÞren ind til badevÊrelset, men det virkede sÃ¥ ikke
• Der var 2 andre stik i vÊrelset: I det ene sad ledningen til sengelamperne; dvs. at det var umuligt f.eks. at lade telefonen, hvis man ville lÊse i sengen imens
• Den ene sengelampe lyste i Þvrigt ikke, og Ã¥rsagen viste sig at vÊre den, at hanstikket for enden af ledningen var brÊkket i to dele (hvordan det sÃ¥ end var gÃ¥et til)
• Det andet stik var en forlÊngerledning pÃ¥ gulvet under et bord, hvor f.eks. tv’et var slÃ¥et til. ForlÊngerledningen havde 3 stik, hvoraf dog kun 2 virkede. Hvis man som os medbringer en elkedel og gerne vil lave kaffe, skulle vi altsÃ¥ kravle ned pÃ¥ gulvet, ind under bordet. Godt, at vi passer vores trÊning

• Der var ingen skuffer eller hyldeplads, alene en bÞjlestang med skohylde
• PÃ¥ overkanten mellem fliser og vÊg pÃ¥ badevÊrelset groede der noget sort, langhÃ¥ret mug
• BadevÊrelsesforhÊnget var muggent og sammengroet i bunden
• Gardinet (vi boede mod Þst og havde morgensol) kunne ikke nÃ¥ de sidste 10 cm
• Vores vÊrelse (motelagtigt med indgang fra en flisegang ved P-pladsen) lÃ¥, sÃ¥ alle gÊster fra Þvrige motelvÊrelser passerede helt tÊt ind under vores vinduer; her ville det have vÊret rart med et lille undergardin, nÃ¥r man nu ikke er exhibitionist.
Hotel Falken kan ikke anbefales :-(
Vi kommer ikke igen - ikke engang som nÞdindkvartering!
Pia & SÞren Stanhrdt

2026幎5月22日

Hotel med fin standard

Endnu engang har vi haft et 3 dages ophold på Hotel Falken i VidebÊk. Vi havde tilkÞbt halvpension inkl. fri vin, vand og Þl. Hotellet har en fantastisk kok, vi fÞlte selv at maden var i sÊrklasse. Der manglede absolut ikke drikkevare og som gÊst, fÞlte vi os virkelig vÊrdsat. Vi kan varmt anbefale Hotel Falken og vi siger tak og på gensyn.

2026幎3月11日
自発的なレビュヌ

Ærlig feedback pÃ¥ den mad der serveres

Ærlig feedback på den mad der serveres på Hotel Falken - månedsmenuer:
SmagslÞst og virkelig ringe mad - samme fon brugt til alle tre hovedretter trods der blev serveret “gullasch”, “Sugo” og kogt “patflÊsk”.
Poseret Êg med rejer - stort set uden rejer.
Wrap så tÞr og sej at end ikke en steakkniv kunne skÊre den over.
Bestemt ingen anbefaling herfra. *

Svar på Falkens respons:

Ikke helt korrekt, at jeg forlangte hele opholdet refunderet - og heller ikke korrekt, at vi ikke oplyste kritik overfor tjenerne, som ville sige det videre til kÞkkenet. Men fred vÊre med det. Vi fastholder vores *

2025幎7月21日

Hej Astrid
Tak for din et -stjernet anmeldelse .
Som jeg har skrevet til dig i din direkte mail til os, hvor du forlanger hele opholdet refunderet frem for , at give os denne anmeldelse , der sÊttes pris på kritik når gÊsten er på stedet , så vi kan rette op på fejl og mangler med det samme .
Vi har heldigvis mange glade og tilfreds gÊster , og det står dig selvfÞlgelig frit for , at anmelde os med 1 - stjerne .

Vi var 4 par og fik deres 3 retters

Vi var 4 par og fik deres 3 retters menu som smagte virkelig godt. Det var veltilberedt og var flot anrettet pÃ¥ tallerknerne. 🀩
En del af os fik all inclusive pÃ¥ vin og Þl. Tjeneren var meget rundhÃ¥ndet med drikkevarene, da alle fik lov at tage et glas vin eller Þl efter den tid hvor vi skulle ha’ vÊret fÊrdige.
VÊrelserne var fine og rene. BadevÊrelset var måske lidt lille og trangt men der var det vi havde brug for.
Vi var meget begejstrede for den hyggelige atmosfÊre til en meget fÊr pris.
Mvh. Pia Eg Andersen

2025幎6月14日

Hotel Falken からの回答

Hej Pia. tak for din flotte anmeldelse. det er altid en tilfredsstillelse at kunne vores gÊster

vh. michael

Stor oplevelse at besÞge Hotel Falken i VidebÊk

Vi havde den store glÊde at besÞge Hotel Falken i VidebÊk i Juni mdr. 2025.
Det var en stor oplevelse, og vi fik fuld valuta for pengene. Dejlige vÊrelser og en virkelig god service fra personalet. Maden var også en dejlig oplevelse.
Tak til Michael og dit team for en god oplevelse. Vi ses igen.
m.v.h.
Jette og Allan

2025幎6月18日

Hej Allan.
tak for din flotte anmeldelse,
vi ser frem til, at modtage jer igen.
vh. Michael og co

Mad og betjening var okay.

Mad og betjening var okay.
Men vores vÊrelse var mikroskopisk, ingen plads rundt om sengen. Ikke noget skab, ikke plads til en stol/skammel til at have sin kuffert på.
Sengen var meget lav og meget blÞd, det avr svÊrt at komme op af den!

2025幎6月10日

Hej Helle
Tak for din mail .
Du har bestilt et pakkeophold hos Risskov Autoferien , hvor der fremgår af bookingen / din voucher , at der er tale om et mini-dobbelt vÊrelse .
VÊrelset lever derfor op til aftalen mellem Hotel Falken og Risskov Autoferien .
mvh
kay
Hotel Falken

Vi fejrede Ingers 60 Ã¥rs fÞdselsdag med

Vi fejrede Ingers 60 års fÞdselsdag med ca 30 gÊster og musik. Hvis man vil have taget brodden af nervÞsiteten ved en fest så gå til Hotel Falken. De tager professionelt hånd om festen fra fÞrste sekund til sidste sekund. Vi havde en fantastisk fest med supergod mad, god overnatning og flot morgenbuffet. Skal vi holde fest en anden gang er valget klart.

2025幎4月5日

Hej Inger og Keld

tak fordi vi måtte afholde jeres fest det var en stor fornÞjelse
vh hotel falken

Super gode rammer

D. 18/1-2025 afholdte vi vores kobberbryllup på Hotel Falken. Dette blev et uforglemmeligt arrangement takket vÊre vores skÞnne gÊster, men også pga. de gode rammer som hotellet tilbyder fx skÞnt festlokale, god mad og drikke, og ikke mindst overnatningsmuligheder til meget overkommelige priser - storset alle vores gÊster valgte at overnatte.
Hotellet samarbejdede godt under planlÊgningen, men ogsÃ¥ under og efter arrangementet. De sene afbud blev hÃ¥ndteret smertefrit, og middagen forlÞb perfekt
 maden var super god og serviceniveau var hÞjt.
Vi kan stÊrkt anbefale at I planlÊgger jeres nÊste fest hos Hotel Falken.

2025幎1月18日

Hej Anders

Det var sandelig så lidt.

Det er altid en fornÞjelse, at glÊde vores gÊster😊

Svar på jeres tilbagemelding

Svar på jeres tilbagemelding.

Vi ankom ca 14.45 og vi kan komme ind fra kl 15, så de små 15 min burde ikke gÞre den store forskel. Vi sagde i Þvrigt også at vi sagtens kunne vente til kl 15, men det var ok, da de var fÊrdig.

I forhold til rygning, jeg ryger ikke og ingen af mine venner rÞg på vÊrelserne, så det ved jeg ikke hvor i har fra, det er en trÊls beskyldning at få.

Hvorfor kom der ikke nye drikkevarer ind, ad de som var for gamle? Fik ikke engang tak for at sige det, og igen 3 år for gamle, så kigger i ikke ret tit på jeres lager. Så tÊnker jeg bare på maden, gab gab, hvis det også har lagt på lager i så lang tid.

Mette

2024幎11月11日

Hotel Falken からの回答

Tak for din tilbagemelding .

Jeg har ikke andet, at tilfÞje til din anmeldelse eller yderligere bemÊrkninger omkring de tillÊgspunkter / formodninger du nÊvner.

mvh
Hotel Falken

De udlejer festlokaler tÊt på

De udlejer fest lokaler tÊt på vÊrelserne. Dvs der er musik og gÊster til sent. Ved forespÞrgsel om muligheden for refusion/kompensation er svaret (citat):"Det er beklageligt , at i har fået en dårlig nats sÞvn under jeres ophold . I hÞjsÊsonen  og i forbindelse med fester , kan der forekomme stÞj fra andre gÊster . Dette kan vi ikke kompensere for , da det ikke afviger fra normen på et hotel ."

Det burde fremgå af informationen ved booking, at der kan vÊre fest tÊt på de vÊrelser, hvor der skal soves.

Morgenmaden der var med i prisen var god, og personalet imÞdekommende og venligt.

2024幎8月3日
自発的なレビュヌ

Tusind tak for en god oplevelse

Tusind tak for en god oplevelse.
Hotellet fremstår flot og vedligeholdt.
Personalet var meget servicemindet og imÞdekommende. Altid smilende.
Maden, både morgen, middag (madpakke) og aften, var fantastisk til prisen.
Alt i alt et dejligt ophold for alle 20 deltagere.

2024幎6月17日

Weekend ophold spildt

Weekend ophold spildt!

Vi havde fået et weekend ophold fÞdselsdagsgave, som vi ville benytte det fuldt ud. Vi blev desvÊrre mÞdt med skuffelse på skuffelse!

Da vi ankommer er vÊrelset meget småt men vi tÊnker vi nok skal klare den. Selvom vi opdagere, at alle andre vÊrelser har f.eks. en sofa i deres lejlighed, vores er dog det eneste vÊrelse uden sådan en. Da vi kommer op til aftensmad, der spÞrger vi om vi evt. Kan Êndre hovedretten da min kÊreste ikke kan tåle gris. Vi får af vide, at det skulle vi melde inden ankomst (dette var vi ikke klare over, da vi som sagt fik opholdet i gave og regnede med at den slags var der styr på). Tjerneren spÞrger derfor kokken om det er muligt, at Êndre hovedretten og det er det. Vi spÞrger om der mulighed for buffet da det står at der er tilgÊngelig ifÞlge vores bekrÊftigelse, men vi får af vide at det har de slet ikke.. Vi bliver bagefter henvist til vores plads, som er lige ved indgangen når folk tjekker ind. Vi spÞrger om det er muligt, at flytte os ned i bunden hvor der alligevel ikke var dÊkket op. Nej det var ikke muligt, fordi nu havde de dÊkket op til os. Vi snakker et par gafler og glas som bare skulle flyttes?

Vi når igennem forret som ikke er det vÊrd at skrive hjem om, da vi rammer hovedretten så siger min kÊreste, at maden så meget indbydende ud, og det skulle jeg glÊde mig til. Da maden så kommer, så ligner det noget som bare er klasket sammen, som man gÞre når man er hjemme hos en selv, der var ingen sÊrlig pynt på min grisemÞrbrad som der var på alle de andres retter, jeg fik bare et stykke kÞd, halv fÊrdige kartofler, en sovs der bare svÞmmer og de ristet tomater gider jeg slet ikke kommenter på... Min kÊreste får ikke en gang et halvt kyllinge bryst m. Kartofler, tomater og sovs...
Da vi havde all inklusive så var der kun sodavand og Þl på flaske til dem der havde all inklusive mens alle andre måtte tage drikkelse på et fadÞls anlÊg..

Tjeneren spÞrger ikke om maden smager godt eller om vi mangler noget, nej vi får bare 'må jeg tage jeres tallerkner?" vÊr dog mere service mindede...

Morgenmad var heller ikke noget at råbe op om, der var intet indbydende som de fremviser på deres hjemmeside, juicen var fortyndet meget op med vand, der manglede blÞdkogte Êg, syltetÞj og kunne blive ved, og det kommer kokken anstigende med kort inden folk begynder at gå.. Vi giver dem selvfÞlgelig en klage og tjekker ud en dag fÞr vores ophold er slut og ikke noget med "det undskylder vi på vegne af hotellet, at jeres ophold ikle har vÊret tilstrÊkkeligt godt nok" men i stedet får af vide "tusind tak for jeres klage" amen kÊft hvor er det useriÞst!! Aldrig mere hotel falken!!!

2024幎2月23日

Små men gode vÊrelser

Små men gode vÊrelser, god morgen mad.
Venligt personale rimeligt mad dog burde kok have kursus i kartofler, vi spiste der I 3 dage, fÞrste dag var kartofler for salte, 2 dag fik jeg aldrig skåret mine kartofler over, måtte opgive at spise dem, 3 dag kunne jeg skÊre i dem, men var de uden
Smag ellers ok mad mÞrt kÞd.
Men plads til gode kartofler
Fint ophold,

2023幎9月21日

Fine mad

Den 8. September 2023 mÞdte vi en venlig modtagelse.
Vores vÊrelse var hel ok, gode senge og plads.
Aftensmaden var helt i top både udseende og smagen.
Efter en nat sÞvn kom vi til morgenmaden, hvor der ikke manglede noget kun lige en afklaring om morgen bitteren var med i prisen 😎vi lod den stÃ¥.

Skal vi finde lidt må det vÊre at få kikket lidt på det udvendige isÊr ukrudt, men Êrlig det tÊller ikke nedad i den samlede vurdering.
Jette og Karl Erik

2023幎9月7日