Iforbindelse med et 2-dages ophold pÃ¥ Westergaards hotel i VidebÊk, var vores bookingg - fejlagtigt - blevet aflyst. Fejlen blev erkendt og et (top)vÊrelse blev bestilt pÃ¥ Hotel Falken,... ãã£ãšèŠã
Vi havde 2 overnatninger i uge 38 incl. morgenmad og aftensmad til en yderst favorabel pris. VÊrelset var ikke stort men pÊnt og rent, badevÊrelset ligesÃ¥. Eneste lille minus var at dobbeltsengen v... ãã£ãšèŠã
Vi ankommer mandag og bliver budt velkommen af en rigtig sÞd / venlig receptionist som anviser vores vÊrelse. Rigtig lÊkker buffet til aften begge dage. Og en virkelig flot morgenbuffet med alt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ankom SÞndag og planlagt afrejse Torsdag. Min kone og jeg + Oscar (hund) har haft nogle pragtfuld dage i VidebÊk og pÃ¥ Hotel Falken . Maden var ubeskrivelig dejlig og betjeningen i top .Et Hotel vi g... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hotel Falken er beliggende i VidebÊk, 30 minutters kÞrsel fra sandstrandene ved NordsÞen. Det kan tilbyde moderne vÊrelser med eget badevÊrelse samt traditionel dansk mad. Efter at have nydt et mÊttende mÃ¥ltid pÃ¥ restauranten, kan gÊsterne slappe af med et slag billard pÃ¥ baren. Ãvrige faciliteter omfatter en have med legeplads. Jyllands Park Zoo ligger 18 km fra Falken Hotel. Herning og RingkÞbing ligger begge inden for 25 minutters kÞrsel. Der findes gratis offentlig parkering lige ved siden af hotellet.
Falkevej 3, 6920, VidebÊk, ãã³ããŒã¯
- info@hotelfalken.dk
- hotelfalken.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Dejligt vÊrelse i anneks og lÊkker mad
Dejligt vÊrelse i anneks og lÊkker mad, godt ophold til billig pris !

Har lige besÞgt hotellet i 2 dage pÃ¥ enâŠ
Har lige besÞgt hotellet i 2 dage på en deal.
Fint og rent lille vÊrelse. Dejligt at der ikke var gulvtÊppe.
En stor tak til Anne og Michael, som gav os en rigtig god oplevelse. Selvom der var travlt, var der stadig tid til at servicere os med godt humÞr.
God mad og drikke.
Vi kommer gerne igen.
God personlig service
FÞrste gang jeg har boet på Falken, men da ikke den sidste. Gode priser og super personlig service er hvad der kendetegner stedet.
Jeg mÃ¥tte desvÊrre tjekke ud fra vÊrelset tidligt om morgenen pÃ¥ afrejsedagen, inden at morgenbuffeten var Ã¥ben. Det klarede personalet sÃ¥ blot ved, at jeg mÃ¥tte kÞre forbi den lokale lÊkre bager, og tage rundstykker og kaffe med i bilen. Super godt stil ððŒð Tak for opholdet
Ophold med hund
Det er nu anden gang vi besÞger Falken, med vores 2 hunde, det har hver gang vÊret en pragtfuld oplevelse, med lÊkker mad og god vin, altid god betjening. Vi kommer helt sikkert tilbage i 2024.

Kedelig oplevelse
Er lige kommet hjem fra et weekend ophold som vi havde glÊdet os til.
Små vÊrelser. Ingen skabe til tÞj. Dog pÊnt og rent.
Sengen burde nok skiftes ud. Der har ligget mange i den og er så blÞd at man får ondt i ryggen.
Maden ok men ik noget at prale af. Da vi klagede over oksebryst flÞd med blod ned i sousen. Kom den retur med små stykket kÞd helt tÞr. Godt der var sous til. Det bedste var desserten chokolade mush med appelsin sorbe.
LÊkkert morgen buffe. Manglede dog alm Yoghurt syntes manden
Ikke et sted vi besÞger igen. Men Håber på forbedringer

Super god oplevelse
Har lige vÊret på et lille ophold. Maden var rigtig godt og fint tilberedt & personalet var rigtige sÞde og venlige boede i anneks bygningen det var alt i alt et dejlig ophold kommer meget gerne igen. Vh. John & Marianne.
Er lige kommet hjem efter to dejligeâŠ
Er lige kommet hjem efter to dejlige dage på Hotel Falken, Vi fik et vÊrelse i anneks bygningen nr 51, super dejligt vÊrelse, Maden var rigtigt lÊkkert, både morgenmad og aftenmad. En stor tak til Michael, hans hustru og hele personalet for et dejligt ophold, vi kommer helt sikkert igen.

Weekendophold
Er pt pÃ¥ weekendophold med konen men kan ikke holde pÃ¥ roserne lÊngereâŠ. Rene og pÊne (Êldre) vÊrelser. En fantastisk behagelig og frisk nÊsten familiÊr, venlig og imÞdekommende betjening af de 2 i reception og kÞkken som virkelig ser ud til at trives pÃ¥ stedet og i jobbet. Det mest fantastiske mad jeg nogensinde har fÃ¥et UANSET pris. Jeg har spist fine, dyre anretninger som aldrig har overgÃ¥et det her. Spiste op, og det er fordi maden heldigvis slap op lige fÞr min mave sprang. Har absolut kun roser til stedet. Dem der har oplevet andet mÃ¥ have ramt en spidsbelastet periode som alle erhverv skal lÞse pÃ¥ bedst mulig vis. IgenâŠ. Fantastisk sted og betjening. PRÃV DET ð€

Hotel Falken ããã®åç
Har afholdt fÞdselsdag med brunch
Har afholdt fÞdselsdag med brunch. Super fint mad og god betjening. Alle gÊster roste hotellet for arrangementet. Det var meget varmt men personalet var hele tiden i stand til at servere afkÞlede drikkevarer.
En fantastik god dag. Alt var bare super. Og der var rigeligt med mad

Uheldigt ophold
Min kÊreste og jeg havde booket en overnatning, inden vi skulle tilbage til SjÊlland. Vi bliver mÞdt af en kvinde, som bare giver os nÞglerne og peger, hvor vi skal vÊre. Ingen velkomst, kun hvilket vÊrelse og hvor det er.
Da vi ankommer, er vÊrelset ret beskidt, der er stÞv, jord og hår fra hvad der ligner både dyr og mennesker, der lugter også surt og indelukket.
Vi henvender os til personalet, og får så et nyt vÊrelse. Det vÊrelse var ikke helt klar til nye gÊster; man kunne se, at nogle havde ligget i sengen, efter den var blevet redt, der var olie lignede pletter på dyne og jord og snavs på fodenden af lagnet, samt sorte pletter på hovedpuden, og hår og snavs på gulv - der lugtede også surt.
Vi beder igen, om et andet vÊrelse, og bliver så herefter opgraderet til et stÞrre vÊrelse. VÊrelset var som sådan fint nok, stadig ikke helt rent, men vi kunne sove der, da vi bare var rigtig trÊtte og havde brug for at hvile os, efter en lang kÞretur. Ude i badet, var der hår i risten og omkring. Lampe skÊrmene var mÞg beskidte.. Der er meget lydt og vi kunne hÞre, alt hvad der forgik i det omkringliggende område.
Dog var hotel chefen (tror vi det var), super rar og forstående og morgenmaden var der ikke en finger at sÊtte på - ikke noget ekstraordinÊrt, men ganske udmÊrket.

Netop pÃ¥ vej hjem efter 3âŠ
Netop på vej hjem efter 3 overnatninger.
Fin service, dejlig mad, billigt ophold.
Man får meget for pengene og skal naturligvis ikke forvente et 5-stjernet hotel til den pris.
Alt i alt en god oplevelse.

Hotel Falken ããã®åç
Det er sprut til morgenmad i VidebÊk
Det er sprut til morgenmad - i VidebÊk. De ansatte gÞr deres bedste - men at receptionen er placeret midt i restauranten gÞr det lidt hårdt når der kun er 2 ansatte til at betjene 20+ borde og de folk der kommer forbi - og når man insisterer på at alt mad skal bestilles og leveres portionsanrettet. Et godt råd: Du må ikke vÊre sulten - forvent 3-4 kartofter på 3-4 cm - der ligger en 1-2-3 Lavpris tÊt på hotellet, men den lukker kl 19.00 - du skal have kÞbt forsyninger inden - der er pizzariaer i byen der er evt kan trÊde til. Maden er ok - "lakseterrinen" lignede dog lakse pateen fra et supermarkedet - som der var 3 tynde skiver af. Morgenmaden er fantastisk dog er de blÞdkogte Êg meget blÞdkogte - 10-15 minutter i tevand kan gÞre dem lidt mere fÊrdige.

Aldrig mere... Hotel Falken
Aldrig mere...
Har aldrig oplevet så dårlig service..
Bestilte bord til kl. 18.00, fik at vide det var perfekt, for de fleste kom kl. 18.30...
A la Carte ingen problemer vi skal bare komme...
Vi mÞder op kl. 18.00 venter i 10 min. på at få anvist et bord, den kvindelige tjener havde mere travlt med at tale privat med en tysk gÊst...
Venter stadig på at afgive en bestilling på drikkevarer og mad efter endnu 10 min. nu er tjeneren forsvundet med gÊsten fra fÞr og er vÊk i 15 min....
En ung ny tjener gÞr hvad han kan, kommer med forkerte drikkevarer men modtager en bestilling på mad...
SpÞrger gentagne gange efter maden og efter 1 time kommer der 2 burger uden tilbehÞr, får at vide der er travlt og hun ihvertfald ikke skal lave mere mad..
Husk at gå lÊngere vÊk end kÞkkendÞren når der tales nedsÊttende om gÊsterne, det kan tydeligt hÞres når man sidder ved 1. bord...
Da regeringen skal betales er der skrevet ting på som vi ikke har fået..
Eneste lyspunkt var morgenmad, god service og flink morgendame..
Aldrig mere..

Gennem Risskov rejser 2 overnatningerâŠ
Gennem Risskov rejser 2 overnatninger på et utroligt lille vÊrelse, hvis man er 2 voksne, over 75 kg.
Min kone faldt ud af sengen i lÞbet af natten ( 140 cm. bred) men kunne på ingen måde ramme gulvet, da der kun var 23 cm. til vÊggen, så lidt heldigt, man bÞr ikke tage så lille et vÊrelse, men give 100,- kr. mere for et stÞrre.
Kro-mad ? , overhovedet ikke, hvis det er det man går efter, maden fejlede ikke noget, men kunne der blive råd til mere end 4 små kartofler, så ville jeg gerne undvÊrer den såkaldte forret.
Ãl til en meget rimelig pris, endda billigt i forhold til andre steder - sÃ¥ tager du et stÞrre vÊrelse end det pÃ¥ de 12 m2, sÃ¥ kan man godt holde ud at vÊre der , pÃ¥ 2 overnatninger - glemte MORGENMADEN , aldeles super, kan ikke gÞres bedre.
jaen p.

Hotel Falken ããã®åç
LÊs dette indlÊg FÃR i booker !
Advarsel:
Tager I ophold på Hotel Falken VidebÊk, skal I vide der er ingen brand-/rÞgalarmer på selve vÊrelset og hotellet åbenbart er ubemandet om natten, som en ansat fortalte os. Der er heller ikke oplyst et evt. kaldenummer i tilfÊlde af et eller andet. LÊser man brandinstruksen på vÊggen står der blot man selv skal ringe 112 og så adressen på hotellet. Der står godtnok på instruksen der er bokse med alarmknap på gangen, men jeg bemÊrkede dog ingen boks der hvor vi gik og det fremgår heller ikke af flugtplanen hvor disse bokse sidder.
Vi blev indkvarteret på et minivÊrelse, vi vil nu kalde det et mikrovÊrelse. Det vÊrste var dog toilettet. Jeg prÞvede at sÊtte mig ned, men måtte opgive da mine knÊ ville gå mindst 5 cm ind i vÊggen overfor selve toilet brÊttet. (Afstand imellem toiletbrÊt og vÊg var på ca. 23 cm).
Der var toiletter udenfor vÊrelset jeg så kunne benytte, men oplevelsen på mikrobadevÊrelsets toilet var ubehagelig og smertefuld for mine knÊ.
Vi prÞvede at kigge ud ad vinduet i vÊrelset. Men glasset var lavet âfrostedâ dvs. uklart og kun en lille klar trekant i Þverste venstre hjÞrne tillod lidt dagslys at passerer uhindret.
Stol og bord gÞr det også svÊrt at komme rundt om sengen i vÊrelset.
Jeg kan kun give selve hotel vÊrelset max. 1 stjerne, selvom maden og betjening var til 4 stjerner. Dog synes vi at en almindelig flaske rose vin kostede kr. 348.- pr. flaske, at det var noget i den hÞje ende. (Kostpris pr. stk (vinslottet.dk) er kr. 65.-)
Hilsen vÊrelse 16 og 17.
PS:
Vi kunne måske have valgt en anden vÊrelsestype, men det var ikke noget vi havde undersÞgt i forvejen (hotelfalken.dk). På booking hjemmeside ( Weekend ophold på Hotel Falken i Vestjylland (risskov-bilferie.dk) ) var der godt nok nÊvnt 2 vÊrelsestyper, men da vi blot skulle spise og overnatte på hotellet valgte vi den billigste lÞsning, men havde ikke i vores vildeste tanker tÊnkt at badevÊrelse WC benplads også var skrumpet så meget.
Til hotellet:
Få jer en rÞgalarm på hvert vÊrelse. Prisen er mange gange under kr. 50.- pr. stk.
VÊlges en WiFi lÞsning med overvågningen via mobil er prisen ca. kr. 200.- pr. stk.
Ved branden på hotel Hafnia i KÞbenhavn 1. september 1973, omkom der 35 mennesker.
En rÞgalarm kan redde menneskeliv.
Der hÊnger godt nok en flugtvejsplan fra 2006 på vÊrelset, men hvor finder jeg alarmtryk for internt varslingsanlÊg? Det er nÊvnt på planen med tekst men ikke med symbol og placering.
Ang. flugtvejsplanen er fra 2006, så poolen er IKKE slettet der! Se jeres svar af 16. maj 2022 under Trustpilot.dk.
GÞr venligst opmÊrksom på toiletplads i minivÊrelse ikke er for hÞje mennesker.
Ved âfrostedâ glasvindue i vÊrelset. Brug dog for pokker et undergardin i stedet, sÃ¥ havde vi mulighed for selv at bestemme om folk udenfor kunne kigge ind. VÊrelset fÞles nÊsten som et fÊngsel med den ugennemsigtige rude, som en deltager bemÊrkede.
HÊng venligst et kontakt telefon nummer op på vÊggen i vÊrelset. Så kan gÊsterne ringe selv udenfor hotellets lukketid, er der opstået et eller andet hvor der så er brug for personalet.

Hotel Falken ããã®åç
Generelt en dÃ¥rlig oplevelse â virkelig pinlig opfÞrsel til en ellers dejlig fest!
Store var forventningerne da vi skulle til sÞlvbryllupsfest i pinsen. Flot og hyggeligt pyntet festlokale, maden var fin, og der var en god stemning med underholdning, taler og musik. Efter hovedretten er det som om, at der gÃ¥r total stress i det hele. Den kvindelige tjener, som tilsyneladende skulle fremstÃ¥ som den med overblikket, optrÃ¥dte virkelig uprofessionelt og uforskammet. BrÞd f.eks. ind i underholdningen og smÊkkede dÞren op ind til et depotrum og hentede et bord, og gik demonstrativt ind igennem dem, som lavede underholdning - til stor undren for de 80 gÊster â og ikke mindst sÞlvbrudeparret. Kunne det ikke havde ventet? Smed rundt med servicen og glas, da der skulle flyttes borde inden dans. Det Þvrige serveringspersonale virkede stressede og pinligt berÞrte over tjenerens opfÞrsel. Og det med rette! Har dog aldrig oplevet noget lignende og sÃ¥ gennemfÞrt pinligt!
Vi havde booket overnatning 2 mdr. forinden og betalt 895 kr. for 1 overnatning med morgenmad. Talte med gÊster til festen, som havde betalt 600 kr. for samme ophold. Vi var 2 par som dagen efter henvendte os til hotelchefen for at fÃ¥ en forklaring. Denne meddelte, at vi havde bestilt via Booking.com, og at de andre havde kontaktet hotellet og meddelt, at de skulle til fest og derfor kunne fÃ¥ opholdet til 600 kr. Fik at vide, at der ikke var noget at gÞre, og at vi bare kunne have ringet og bestilt, for sÃ¥ ville vi sikkert ogsÃ¥ havde fÃ¥et det til 600! Meget mystisk prispolitik og ikke imÞdekommende attitude. Senere pÃ¥ morgenen henvendte vi os igen, da vi ved at tjekke bekrÊftelsen, kunne se, at ingen af os havde bestilt via Booking.com, men direkte pÃ¥ hotellets hjemmeside. Og det havde hotelchefen sÃ¥ ogsÃ¥ âligeâ fundet ud af. Men det forekommer lidt underligt, at han sÃ¥ ikke henvendte sig til os om det, men at det var os, der skulle henvende os igen. Vi bad om at fÃ¥ refunderet de 300 kr. pÃ¥ vÊrelserne, hvilket vi rimeligvis fik.

Hotel Falken ããã®åç
Igen en fantastisk oplevelse pÃ¥ HotelâŠ
Igen en fantastisk oplevelse pÃ¥ Hotel Falken. Vi besÞger ofte Falken, har ogsÃ¥ haft venner med. Vi fÃ¥r altid en super fantastisk betjening af alle ansatte, som gÞr der yderste for at betjene alle med den bedste service. Vi fÃ¥r ofte den dejligste velsmagende og velanrettede 3 retters menu serveret. Vi kan kun anbefale folk at give sig selv den forkÊlelse og tage pÃ¥ Hotel Falken, det vil i ikke fortryde. ð

Vi har lige vÊret på ophold i 3 dage
Vi har lige vÊret på ophold i 3 dage. På jeres hjemmeside står der Dansk traditionelt kromad, men vi må sige, dette blev vi noget skuffet over, da maden intet havde med det at gÞre. IndendÞrs pool....hmm....nej, den var der ikke mere, hvilket der ikke er oplyst noget om. Jeres oplysninger burde opdateres generelt.

Fantastisk personale
Fantastisk personale. Utroligt sÞde og hjÊlpsomme. God mad, rent og fint hotel.

Hotel Falken ããã®åç
SÞd dame i receptionen da vi ankom
SÞd dame i receptionen da vi ankom. okay morgen buffet.
Havde booket vÊrelse med udgang til terrasse og udsigt til haven, dette stod på min bekrÊftelse og det var det jeg havde booket, fik et meget lille vÊrelse uden adgang til terrasse og udsigt til p plads.
spurgte, hvorfor vi ikke havde fÃ¥et hvad vi havde bestilt og en noget arrogant mand i receptionen/restauranten sagde bare âder var nok ikke flere tilbageâ hvordan kan I ikke have styr pÃ¥ hvor mange af de forskellige vÊrelser i âsÊlgerâ ?
ville helt klart have fundet et andet overnatningssted, hvis jeg var blevet gjort opmÊrksom på vi ikke ville få det vi havde booket. dog er det umuligt at finde anden overnatning i weekenden hvor der er hest og rytter messe i Herning. det var grunden til at vi blev.