レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Iforbindelse med et 2-dages ophold pÃ¥ Westergaards hotel i VidebÊk, var vores bookingg - fejlagtigt - blevet aflyst. Fejlen blev erkendt og et (top)vÊrelse blev bestilt pÃ¥ Hotel Falken,... もっず芋る

Vi havde 2 overnatninger i uge 38 incl. morgenmad og aftensmad til en yderst favorabel pris. VÊrelset var ikke stort men pÊnt og rent, badevÊrelset ligesÃ¥. Eneste lille minus var at dobbeltsengen v... もっず芋る

Vi ankommer mandag og bliver budt velkommen af en rigtig sÞd / venlig receptionist som anviser vores vÊrelse. Rigtig lÊkker buffet til aften begge dage. Og en virkelig flot morgenbuffet med alt... もっず芋る

䌁業が回答したした

Ankom SÞndag og planlagt afrejse Torsdag. Min kone og jeg + Oscar (hund) har haft nogle pragtfuld dage i VidebÊk og pÃ¥ Hotel Falken . Maden var ubeskrivelig dejlig og betjeningen i top .Et Hotel vi g... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ホテル
  2. 䌚議宀レンタル サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Hotel Falken er beliggende i VidebÊk, 30 minutters kÞrsel fra sandstrandene ved NordsÞen. Det kan tilbyde moderne vÊrelser med eget badevÊrelse samt traditionel dansk mad. Efter at have nydt et mÊttende mÃ¥ltid pÃ¥ restauranten, kan gÊsterne slappe af med et slag billard pÃ¥ baren. Øvrige faciliteter omfatter en have med legeplads. Jyllands Park Zoo ligger 18 km fra Falken Hotel. Herning og RingkÞbing ligger begge inden for 25 minutters kÞrsel. Der findes gratis offentlig parkering lige ved siden af hotellet.

3.4

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

334件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 50に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Hyggelig atmosfÊre

Vi kÞrte hjemmefra med en blandet fornemmelse, da vi havde studeret anmeldelser fra hotellet og de var ikke just gode, men alt blev gjort til skamme. Vi kom til et pÊnt og hyggeligt hotel, med gode parkeringsmuligheder, venligt personale og ikke mindst veltillavet mad. Vi kan kun anbefale hotel falken, og vi kommer helt sikkert igen

2015幎12月7日

Godt ophold

Kun Êrgerligt at dobbeltsenge kun er halandenmandssenge. Dette blev dog fint udbedret med en opredning på en sovesofa.
Ellers fint tilfredse men p.g.a.sengestÞrrelse vil vi ikke vÊlge Falken igen.

2015幎12月7日

En blandet fornÞjelse

Det startede fint. Ja Hotellet er gammelt og slidt, men hyggelig, så det var ok. Vi havde kÞbt en Deal sammen med 2 vennepar. Vi fik kaffe og kage. Det var også fint. Eftermiddagen brugte vi i poolen, som var ren og pÊn. Aftensmaden var der ikke noget at skrive hjem om. Kedelig "Buffet". Der var lidt kylling med ananas og roastbeef med picles og peberrod som forret. Hovedretten var sovs, kartofler og "noget kÞd". Personalet vidste ikke hvad det var for noget kÞd. Vi spurgte om der slet ikke var nogle grÞntsager til hovedretten. Det var der ikke, så vi "stjal" os til et par salatblade fra forretten. Nogen af os fortsatte med at spise forret hele vejen igennem, da hovedretten var kedelig. Det var ikke kromad men mere cafeteria mad, og vi var skuffede. Inden vi så hvad menuen var havde vi bestilt vin. Hver flaske kostede ca. 300 kr. Det var maden slet ikke vÊrd og vi fortrÞd med det samme, men da havde vi brugt 900 kr. på vin tilsammen. Vi bad om 2 kander vand. Dem betalte vi 50 kr. for ! Det er ikke ok når vi har kÞbt vin for så mange penge at vi skal betale for noget vand. Vi hyggede heldigvis selv på vores vÊrelser bagefter. Morgenmaden var ok. Alligevel har vi en fÞlelse af at vÊre snydt. Nu var det en Deal vi betalte 600 kr. for pr. par. Men den havde en vÊrdi af lidt over 1500 kr. og det var det ikke vÊrd. Synd for os og for hotellet for som det er nu kan vi ikke anbefale det til andre og vi kommer ikke igen - en skam.

2015幎10月4日

dejligt sted

fik 2 gavekort med bed and breakfast i bryllupsgave og valgte at bruge begge til 2 overnatninger på Hotel Falken, og vi nÞd vores overnatninger der :) rigtig fin service og selvom hotellet er af Êldre årgang, så var vÊrelse i fin stand, rent og hyggeligt. Morgenmadsbuffet var med bredt udvalg og , der blev fyldt op og sÞrget for gÊsterne hele tiden. Poolen var ren og god lille sauna til at varme sig på bagefter.
Kan kun varmt anbefale hotellet og vil nok besÞge det igen.

2015幎9月11日

Dejlig weekend

Venligt og imÞdekommende personale.
LÊkker kage til eftermiddagskaffen.
Aftensmaden bestod af buffet, og det var velsmagende, men Þnskeligt
at kÞdet til hovedretten var mere mÞrt, og ikke senet.
Morgenmaden var lÊkker og med et stort udvalg.

2015幎9月8日

TIP-TOP

super hyggelig motagelse af meget venlig og humoristisk receptionist - flot og velfungerende rent vÊrelse - lÊkker buffet både morgen og aften - fri adgang på hele hotellet pool mm - bestemt ikke sidste gang - meget positiv overrasket

2015幎9月3日
自発的なレビュヌ

Super ophold til en fantastisk lav pris.

FÊllesarealer (restaurant, pool, m.v.) var nyrenoverede og aldeles nydelige. VÊrelset var endnu ikke renoveret, men var pÊnt og rent.
Maden vÊr virkelig god, og servicen helt i top!
Kan varmt anbefales f.eks. til en lille kÊresteferie i rolige omgivelser.

2015幎9月1日
自発的なレビュヌ

Ikke sidste gang vi kommer der 👍

Efter at have fundet ud af at tv't ikke virkede, fik vi straks et andet vÊrelse. Det eneste minus ved opholdet var at skulle betale for vand, selv om man kÞbte en flaske vin, maden og opholdet var ellers en rigtig god oplevelse som godt kan anbefales 👍

2015幎8月31日

Dejligt ophold

Det var et dejligt ophold min mand og jeg havde på hotel Falken og dejligt mad, lidt defekt ved sofaen, men jeg kan varmt anbefale hotellet og rigtig flinke personale 😀😀😀

2015幎8月30日

Godt til prisen

Dejligt hotel i rolige omgivelser med super fin betjening
Maden var rigtig fin og der var rigeligt af det. Personalet var gode til at sÞrge for opfyldning
Små men velfungerende vÊrelser. Rent og pÊnt
Til prisen er det bestemt et sted vi kunne finde på at besÞge igen og også anbefale til andre

2015幎8月29日

Mest uforskammede receptionist

Meget lille dobbeltvÊrelse - 13,9m2 incl. badevÊrelse
Ingen varmt vand i hanerne
Sengen 140 cm bred og med én madras
TV virkede ikke
Receptionisten var på ingen måde forstående - da han tjekkede vandet, der i mellemtiden (ved afrejse) var blevet lunkent - sagde han, at det var ok. Jeg kunne jo booke ind på Hotel Scandic nÊste gang!

Hotel Falken ロゎ

Hotel Falken からの回答

Hej Karin, jeg beklager du har haft den oplevelse af dit ophold på Hotel Falken.
Du bookede dit ophold på Booking.com, hvor der står meget prÊcis at sengene er 140 cm.

Fint hotel

Det er et rigtig fint hotel. Man får supergod mad og der er rigeligt af det. Betjeningen er i top. Personalet er venligt og imÞdekommende.
VÊrelserne er meget små, men dog funktionelle, der er det man skal bruge, og sengene er komfortable.

Supergod oplevelse

Jeg havde fået et hotelophold med middag for to og valgte efter nogen sÞgen Hotel Falken VidebÊk, og det var virkelig et godt valg, godt vÊrelse god buffet om aftenen og om morgenen, (allerede anbefalet til nogle af mine kollegaer). Super
Mvh. Poul Henning Jensen

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。