Hotelpalads レビュー

TrustScore 5段階評価の2.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Hvor I dog trænger til modernisering. Visuelt er grønne og brune farve temmelig off, men dog var rengøring ok i forhold til andres oplevelser. Vinduer kan ikke åbnes andet end på klem uden at... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Vi skal til Viborg fredag den 29. April og bookede vi derfor værelse på Palads Hotel. Bookingen lavede vi den 22. Marts. Idag har vi så modtaget mail om, at de har overbooket hotellet og derfor aflyse... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Vi havde en uheldig oplevelse med spabadet på værelset. Da vi ville bruge "boble-funktionen" i spa'en, flød det ud med slam i badet, samt en kraftig stank af kloak fyldte rummet. Derudover er hotell... もっと見る

企業が回答しました

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 6件

レビューを書く

Prima!

Jeg oplevede Hotel Palads for første gang, og jeg har været meget tilfreds. Var der to overnatninger og boede overfor hotellet. Dejlig seng, stort badeværelse og lille køkken. Dejlig morgenmad og den mest centrale beliggenhed…… what not to like 👍
Kommer gerne igen. :-)

2026年9月2日
5つ星のうち2の評価

Skuffende og ikke-indbydende “suite”

Vi ankom til en suite hos hotel palads i fredags. Det første der møder os er en bygning der ligner “slum” - indgang er en udendørs jerntrappe og der er bare en slidt atmosfære. Der er heller ingen parkering, da alt var fyldt, og da jeg spurgte i receptionen hvad man så skulle gøre, var svaret at der jo ikke var noget de kunne gøre. Det er sandt, men det bør på det kraftigste overvejes at lave faste pladser til hver suite, så man ikke står der ved check-in og skal køre rundt og lede efter parkering langt væk fra hvor man skal bo.
Da vi kommer ind, møder en mørk og “dyster” lejlighed os. Det virkede ikke som de billeder man havde set. Det var nedslidt, med pletter på gulvtæppet. Det bedste udtryk er nok “ikke indbydende”. Badeværelset var egentlig lyst nok, men vinduet var direkte ud til jerntrappen, så persiennerne skulle være nede 24/7. Brusekabinen var direkte ulækker, med hvad der ligner skimmelsvamp i hele loft kanten og gulvkanten :-( og der var et gammelt numse aftryk inde i saunaen, så vi blev hurtigt enige om at spa og sauna IKKE skulle benyttes, da det simpelthen ikke virkede hygiejnisk. Da vi skal se fjernsyn er der chromecast i som ikke kan benyttes, det skal man betale 650 kr for i receptionen :-( sikke en “suite” behandling. Og da vi skal sove er der SÅ lydt at det lyder som 10 elefanter ovenpå..
Det værste var dog at 2. aften vi er der, får jeg kigget under den seng mit barn sover i, og der ligger simpelthen en æske snus! Det har rengøringspersonalet simpelthen kunnet overse, da de gjorde gulvet rent?! :-( godt vores små børn ikke fandt det og tog noget i munden!

Vi mødte et andet par som boede i suiten øverst, og deres suite var også beskidt og fyldt med hvad der lignede skimmelsvamp i brusekabinen :-(

Super træls oplevelse, og det kan bestemt ikke anbefales. Måske værelserne som ligger på hotellet er bedre? Jeg tør bare ikke tage chancen en anden gang.

De skal dog have ros for deres morgenmadsbuffet - der manglede ingenting, udover måske lidt mere plads i restauranten.

2026年8月14日

Gammelt og slidt

Hvor I dog trænger til modernisering.
Vinduer kan ikke åbnes andet end på klem uden at svinge frem og tilbage, er de fra 60'erne?
Gardinerne kan ikke holde lys ude.
Intet køleskab på værelset.
Ingen mulighed for koldt vand, blev hverken koldt eller varmt, det er ikke tiltalende at børste tænder i lunkent vand.
Stikkontakter sad løse i væggen.
MEEEN de unge mennesker vi mødte i receptionen og til morgenmad gjorde hvad de kunne for at yde god service, og jeres morgenmad var fin.
De 2 stjerner er på grund af disse sidst nævnte ting.
Tænker vi nok finder et nyt sted næste gang vi skal til Viborg. Synd, for I ligger så godt et sted og kunne med omhu og kærlighed blive rigtig godt.

2026年8月5日
5つ星のうち1の評価

Youssef El Maanaki - Du burde opfører dig ordenligt!

Jeg kontaktede Palads Hotel Viborg telefonisk og havde desværre en meget ubehagelig oplevelse. Den medarbejder, jeg talte med, oplyste, at han var den administrerende leder. Under samtalen beskyldte han mig for at være svindler og påstod, at jeg havde ringet til hans hoteller flere hundrede gange for at indsamle oplysninger. Beskyldningerne var ubegrundede og blev fremsat i en meget arrogant tone.

Jeg besøgte efterfølgende hotellet personligt, hvor jeg blev mødt venligt og professionelt. Medarbejderen beklagede min oplevelse og undskyldte for den behandling, jeg havde fået.

Jeg har tidligere benyttet hotellet flere gange og har altid været tilfreds. Derfor håber jeg, at ledelsen vil sikre, at alle, der kontakter hotellet, bliver mødt med respekt og en professionel tone – også hvis der opstår mistanke om uønskede opkald.

2026年7月30日

Hej,

Da du gentagne gange har ringet til hotellet og under opkaldene spurgt efter oplysninger om betalingskort, opfattede vi det som et muligt forsøg på telefonsvindel. Under samtalerne udgav du dig desuden for at være sælger og ringede fra et skjult telefonnummer, hvilket yderligere gav anledning til mistanke.

Vi kan samtidig oplyse, at både jeg og det personale, der var på hotellet den pågældende dag, kan konstatere, at du ikke har besøgt hotellet eller talt med os personligt, som du beskriver i din anmeldelse. Vi mener derfor, at anmeldelsen indeholder urigtige oplysninger. Derudover oplyste du et navn under telefonsamtalen, som vi ikke har kunnet bekræfte.

Vi tager enhver mistanke om svindel meget alvorligt. Hvis vi vurderer, at der er tale om forsøg på svindel mod vores virksomhed eller andre virksomheder, vil sagen blive videregivet til politiet.

Vi har været i kontakt med politiet, som har oplyst, at de er bekendt med lignende henvendelser. Eventuelle efterforskninger er dog et anliggende mellem politiet og de involverede parter, og vi ønsker derfor ikke at kommentere nærmere på dette.

Vi behandler altid vores gæster med respekt og gør os umage for at give dem den bedst mulige oplevelse. Det er fortsat vores klare mål at yde en professionel og imødekommende service over for alle, der kontakter eller besøger hotellet.

Palads Hotel

3 overnatninger Hotel Palads

Vi har netop overnattet på Hotel Palads, Viborg. Personalet var meget imødekommen og værelset var dejligt stort, men så er alt desværre også sagt. Hotellet er nedslidt og beskidt.

Det første vi kunne se da vi træder ind på værelset er en meget stort spind inkl. en larve i lysekronen. Alle paneler er sorte på kanterne, der lå plastik på gulvet samt en øreprop under det ene sengebord. Lyskontakter samt en rundt stikdåse var så støvet at den umuligt kan have været gjort ren de seneste måneder. De små plastik blomster i vinduerne var levende af støv.

I badeværelset der lignede noget der var løgn, var der revner i fliserne, et jordslået badeforhæng, snavs der var løbet ned af væggen under vasken for slet ikke at tale om flisekanten badeværelset rundt, de var sorte. Den sæbeskål der var sat ved bruseren var ligeledes sort af skidt, skimmel og rester. Fra bruser kom der vand ud både i bruse hoved og for enden af bruseren.

Panelerne og væggene i trappetårnet var lige ledes sorte af støv og på ydersiden af vores værelsesdør var der ”skum”. Rengøringen spurgte om vi havde støv allergi og vi kunne bare sige til før vi kom hvis der skulle være ekstra rent, - der skal vel altid være rent på et hotelværelse!!!

Det skal siges at vi fik tilbudt andet værelse, men det valgte vi fra, da der jo så ud til at være beskidt alle vegne. Ærgerligt for et hotel der ligger så godt i Viborg.

2026年6月15日

Hotel Palads, Viborg

Det første vi kunne se da vi træder ind på værelset er en meget stort spind incl. en larve i lysekronen. Alle paneler er sorte på kanterne, der lå plastik på gulevet samt en øreprop under det ene sengebord. Lyskontakter samt en rund stikdåse var så støvet at den umuligt kan have været gjort ren de seneste måneder. De små plastik blomster i vinduerne var levende af støv.

I badeværelset der lignede noget der var løgn, var der revner i fliserne, et jordslået badeforhæng, snavs der var løbet ned af væggen under vasken for slet ikke at tale om flisekanten badeværelset rundt, som var sorte. Den sæbeskål der var sat på brusestangen var ligeledes sort af skidt og rester og bruser kom der vand ud både i bruse hoved og for enden af bruseren.

Det skal siges at vi fik tilbudt andet værelse, men det valgte vi fra, da der jo så ud til at være beskidt alle vegne. Ærgeligt for et hotel der ligger så godt i Viborg.

2026年6月15日
5つ星のうち5の評価

Min kæreste og jeg har haft en enkelt…

Min kæreste og jeg har haft en enkelt overnatning og det var et fint, pænt og rent hotelværelse vi fik. Vi blev mødt af en imødekommende og smilende receptionist både da vi tjekkede ind og ud. Morgenmaden var rigtig god og dertilhørende hyggeligt spisested. Vi kommer gerne igen og vil gerne anbefale det til andre også.

2025年9月13日

Et frygteligt sted

Et frygteligt sted!
Palads Hotel / Hotel Palads Viborg/Spahotellet
Min mand og jeg har netop afsluttet et weekendophold på Palads hotel, og vi føler os desværre nødsaget til at udtrykke vores store utilfredshed med oplevelsen. Vi havde set frem til et afslappende spaophold, men oplevelsen levede desværre slet ikke op til hverken vores forventninger eller det positive indtryk, vi fik via deres hjemmeside.
Ved ankomsten til værelset blev vi mødt af et stærkt nedslidt miljø. En dør var faldet af og stod blot lænet op ad væggen, hvilket gjorde, at min mand selv måtte montere den for at kunne lukke døren. Gulvet var plettet, køkkenet tydeligt slidt med mærkbare brugsspor, flere lamper virkede ikke, og på badeværelset lå der brugte vatpinde. Spabadet kunne ikke holde på vandet, og hele værelset havde en ubehagelig, indelukket lugt, som virkede at have hængt ved i meget lang tid. Værelset fremstod generelt misligholdt og utidssvarende, noget der på ingen måde afspejles i deres markedsføringsmateriale.
Den mest forstyrrende oplevelse var dog brandalarmen, som gik i gang kl. 07:15 lørdag morgen uden nogen forklaring eller information. Der gik op mod 20 minutter, før alarmen blev slukket, hvorefter den gentog sig yderligere to gange inden for den næste time. Dette var meget forstyrrende og skabte en utryg atmosfære. Da vi efterfølgende henvendte os i receptionen, blev vi mødt med en overfladisk undskyldning, og det virkede ikke som om, vores oplevelse blev taget alvorligt.
Morgenmaden bar også præg af kaos. Der var alt for mange gæster samlet på ét sted, og nogle måtte sidde udenfor, selvom vejret var køligt, på grund af pladsmangel.
Ved tjek-ud forsøgte vi igen at klage over opholdet, men blev endnu en gang mødt med en overfladisk undskyldning. Efter hjemkomsten har vi klaget både telefonisk og skriftligt, men Palads Hotel har ikke reageret på vores henvendelser. Vores klage blev kun imødekommet af Small Danish Hotels, som vi derfor ønsker at give ros for deres håndtering.
Vi kan på ingen måde anbefale Palads Hotel i Viborg baseret på denne oplevelse.

2025年8月22日
5つ星のうち1の評価

Hotellet aflyser vores bekræftede bookning

Havde booket 2 værelser og modtaget bekræftelse i November 2024 igennem booking.com, tiltænkt til brug ved "Forever festivalen 2025" og turen givet som gave som en 50 års fødselsdags gave.
Vi modtager derefter en annullering af værelserne den 16. December 2024, pga. manglende styr på reservationerne af værelserne fra hotellets side.
Man tilbyder derefter et latterligt alternativ 24 km uden for byen som kompensation, et sted uden restaurant og bycentrum og måske en bus frem og tilbage.
Det virker bare ikke til en musikfestival, det er en virkelig amatør agtig optræden med søforklaringer i metermål.
Så ringe og talentløs service skal man lede længe efter.
Ved telefonisk kontakt til hotellet, oplyses det at: "Hotel direktøren er taget på ferie og kan ikke kontaktes før en gang i januar", virkeligt ansvarligt!!!???
Skam jer, det er pinligt og talentløst.

2024年12月16日
5つ星のうち2の評価

Ikke helt hvad vi forventede

Ikke helt hvad vi forventede til prisen. Det virker lidt som om at hotellet mangler en opgradering? Ihvertfald den suite vi prøvede, og dette er jo rigtig ærgerligt når man har betalt prisen for en god suite. Morgenmaden er af god kvalitet, men vi oplevede at der ikke var plads til os grundet de andre gæster.
Vandet i køkkenet på vores værelse, kunne ikke blive koldt, og forblev lunkent.
I et af skabene i køkkenet, der fulgte med suiten, stod der en skål fyldt med gammelt slik. Der blev ikke fyldt op på hverken nye håndklæder eller nye danskvand i i køleskabet. Danskvandet og to colaer, var det eneste vi kunne drikke, og dem var der kun to af hver af små flasker. Synd at der ikke blev fyldt op på dette.
Selvom der var mange gæster og de valgte at spise morgenmad i samme tidsrum, burde der gerne være plads til alle, når man jo bliver lovet det og betaler for det.

2024年10月16日

Hej Laura.
Tak for din anmeldelse. Normalt er der plads til morgenmad, men hvis vi har rigtig mange gæster og de vælger at spise morgenmad på samme tid - så kan der blive lidt trangt. Hvis vejret tillader, så er der plads på vores fortovsrestaurant. Der er altid koldt vand gratis i suiternes køleskabe

5つ星のうち5の評価

Bedste hotel ophold indtil videre😊

Ankom Lørdag og kæresten skulle til fødselsdag og imens ville jeg hville mig og der var det rart at man kunne rulle både persienner og gardiner for ifht solens varme og lys.

Vi stødte dog på et problem på værelset og da det ikke kunne løses, fik vi tilbudt meget bedre værelse og det, sammen med personalets virkelig imødekommende gode kundeservice og forståelse, gjorde opholdet til det bedste indtil videre og noget andre hoteller kan lære af.

En ting er hvis der opstår praktiske problemer, en anden er personalets personligheder og om man som gæst, føler sig set, hørt og forstået, da man jo betaler for et ophold og gerne vil have en god oplevelse ud af det og der når de i mål her, så igen, varm anbefaling herfra og vi glæder os allerede til næste gang.

Nå ja, muligheden for at låne gratis cykler, gratis tøj vask, gratis træning, gratis kop kaffe i receptionen, spa og jacuzzi mv, gør kun det hele endnu bedre😄

Tusind tak skal i have og vi ses igen👍

English:
Great hotel this👍😃

2023年9月10日

Hotelpalads からの回答

Mange tak for din fine anmeldelse. Du er en fantastisk gæst. Det er meget positivt for os at du gør opmærksom på et problem medens du er på hotellet og vi kan hjælpe dig med et andet værelse.
Det vil gæde os at se jer igen.
Ole Bach

5つ星のうち4の評価

Positiv overraskelse

Spontant booket, billigste løsning valgt, for at komme op og se min søn spille håndboldstævne, så havde ingen forventninger andet end 2 enkeltmandssenge, da jeg havde min yngste teenager med, som bestemt ikke deler seng med mor;
Hotellet havde været søde at opgradere vores værelse uden vores viden, bare fordi det var muligt. I bedste mening. Desværre betød det også dobbeltseng, men da jeg henvendte mig og spurgte til mulighed for 2 enkeltsenge mødte jeg største forståelse og service.
Der var pt ingen ledige, men kunne blive det, hvis vi bare ville vente lidt. Vi havde et ærinde, og da vi kom retur var vores kufferter flyttet til et andet værelse med 2 senge.
Vi mødte imødekommenhed, service og fik den lækreste morgenmad.
Vi har set et flot nyt moderne værelse og et ældre charmerende værelse i den hyggeligste gamle stil.

Vi kommer helt sikkert retur med mand og alle 4 unger og oplever Viborg og Palads Hotel igen

2023年8月2日

Hej Louise
Tak for din anmeldelse. Vi opgraderer gerne gæster, der som du har booket direkte hos os pr telefon eller vores egn hjemmeside hotelpalads.dk Samtidig gør vi alt for at vore gæster skal få så godt et ophold som muligt

5つ星のうち1の評価

Ikke en anbefaling herfra overhovedet!

Havde booket 2 overnatninger til mig og min familie.
Betalte ved indtjekning... og da vi skal ind til den gang hvor vores værelse lå, kunne vi nærmest ikke komme ind af døren da det indhold fra et skab som stod lige ved indgangen lå ud over hele gulvet!
Efter vi havde maset os igennem, kom vi ind til værelset og blev så forbavset og overraskelset, det lignede absolut som i absolut ikke det værelse vi havde booket...

Så slidt, så urent et hotel værelse har vi aldrig set før...
Værelset var ikke opdateret siden 1980'erne.
Der var pletter på gulvet, beskidt flere steder, tekøkken/køkken var så slidt, der var skimmelsvamp inde i brusekabinen, jeg kunne nærmest ikke få vejret i "soveværelset" og har været et skimmelsvamp maridt igennem før og havde det på samme måde på Hotelværelset som i det hus der var skimmelsvamp i.

Fik ikke taget nogen billeder da vi bare skulle hurtigt ud af det værelse/lejlighed.
Sendte kæresten over at snakke med receptionisten om vi ville have pengene tilbage for vi ville ikke bo på det hotel overhovedet!
Receptionisten var sød og gav os pengene tilbage kontant og virkede helt uforstående over det værelse/lejlighed var så dårligt i stand.
Vil lige påpege at receptionisten var sød og hjalp hele vejen. Det er jo ikke hendes hotel, så hun skal ikke klandres for noget som helst!

Hele hotellet trænger til en kæmpe rengøring og opgradering.
Det er så synd når det har en fantastisk beliggenhed.

Jeg vil selvfølgelig ikke anbefale det her hotel til nogen og vil også kontakt hotels.com hvor vi har booket igennem.

En undskyldning fra hotellets ejer med den ringe oplevelse ville være på sin plads.

Vi kommer helt fra Bornholm og havde en træt 10 årige med og skulle pludselig finde et nyt hotelværelse hurtigt.
Det gjorde vi heldigvis og ville helst have været foruden denne oplevelse her!...

Svar til Hotel Palads's besked:

Almindelig rengøring ikke kunne gøre det...
I gammel stil, man kan godt holde det i gammel stil, uden at tingene skal være ødelagt eller slidt!

Vi fik IKKE tilbudt andre værelser, da vi fik af vide at det var det eneste værelse i havde som man kunne være 3 på (2 voksne og 1 barn) så det er direkte løgn!!!...

2023年7月14日

Hotelpalads からの回答

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager at du ikke fik den oplevelse, som du forventede. Palads hotel består af flere bygninger. Nogle er nye og nogle har vi bevist holdt i gammel stil. Der er altså frit valg. Desværre ville du jo ikke se de nye værelser og derfor fik du alle pengene retur. Palads hotel har mange værelser, hvor der er plads til 3-4 personer, men vi har kun dette ene, hvor der er to soveværelser. Vi kunne altså ikke tilbyde et andet værelse med 2 soveværelser. Vi har netop bedt vores rengøringsfirma om at kontrollerer samtlige værelser for om de lever op til forventet rengøringsstandard.

God service på hotellet

God service på hotellet, men atter høj professionelle service niveau i køkkenet, men får bare en oplevelse når man er til morgenmad. Nu kan jeg godt forstå hvorfor der er så mange berømte fra verden rundt benytte sig denne hotel og specielt køkkenet. Vi ses igen palads hotel.

2023年4月9日

Hotelpalads からの回答

Hej Rasha. Mange tak for din anmeldelse. Det glæder mig altid når gæster kommer igen og igen. Du er naturligvis velkommen

Mangel på rengøring

Super charmerende hotel og god kundeservice. Værelserne halter dog helt gevaldigt... store nullermænd på gulvet og en virkelig grim lugt af kloak.
Vi havde lejet et værelse med sauna og spa. Da vi følger guiden der hænger på væggen omkring spaen er der noget der virker off. Vandet bliver møg hamrende beskidt da vi tænder for vandmassage og luftmassage, så klamt. Vandet bliver fyldt med små sorte prikker og store flager af noget andet...
Da jeg henvender mig i receptionen for at tjekke ud snakker manden engelsk... Jeg når knap nok at aflevere nøglen før han siger "thats it, have a nice day".
Så et lille fif hvis du vil booke et værelse her. Bare tag de standart, alt det ekstra er ikke værd at betale for.

2023年3月10日

Hej
Mange tak fordi du gør opmærksom på vores rengøreingsfejl. Alle vore ca 50 spaer skulde bliver gjort rene efter hver enkelt gæst. Det er jo desværre helt tydeligt at vores rengøreingsfirma har springet dit værelse over. Dette beklager jeg naturligvis. >Hvis du henvender dig til mig direkte vil jeg gerne tilbyde dig en af vore suiter med 2 personers rengjort spa gratis. Jeg vil gerne vise, at dette var en enkeltstående fejl.
Ole Bach

Hyggeligt, autentisk og ordentligt

Meget venligt personale i varme og hyggelige omgivelser. Min ven og jeg, som overnattede på Hotel Palads, blev meget hurtigt enige om at det føles som at være på besøg ved en man kender. Rigtig god stemning, uanset hvem vi snakkede med.

Morgenmaden var virkelig god, og igen var det bare en super autentisk og hyggelig oplevelse.

Hotellet ligge lige midt i Viborg midtby, og har gratis parkering lige ved siden af. Vi fik præcis hvad vi havde håbet. Værelset var med to gode senge, og meget gammeldags. Synes det var super fint, at værelser var navngivet efter danske personligheder, og i vores tilfælde, efter klassiske Matador karakterer. Værelset var helt rent og ordentligt.

Ville helt sikkert anbefale Hotel Palads til en ven som godt kan lide 'hygge'.

2023年1月27日

Hotelpalads からの回答

Hej Christoffer. Tak for din anmeldelse. Det glæder mig at du var glad for at bo hos os. Hvis du kunne tænke dig et moderne værelse, har vi værelser med spa sauna og køkken i vore nye bygninger

5つ星のうち5の評価

Et rigtigt dejligt hotel med charme og venlighed

Hotel Palads er et dejligt sted med masser af charme og venligt personale.
Værelset var rent og pænt. Morgenmaden var rigtig god og velsmagende.

2022年12月1日

Hotelpalads からの回答

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder migb især at du værdsætter charmen i et renoveret hotel i centrum

5つ星のうち3の評価

Hyggeligt og charmerende hotel.

Hyggeligt og charmerende hotel.
Damen i receptionen var enorm imødekommende og venlig at snakke med. Dejligt med et personale der er nede på jorden.
Der er Matador tema på hotellet og dette går igen på værelserne. Dette skal tages meget bogstaveligt, men super sjovt at prøve. Alt på værelset var en smule slidt.
Det var underligt at der stod et stort festtelt i gårdhaven, det passede ikke lige til resten.
Alt i alt en god og anderledes oplevelse :-)

2021年7月21日

Hotelpalads からの回答

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder mig at I kunne lide vores oprindelige afdeling som er opført i år 1900 og renoveret i flere omgange. I vores nye afdeling har værelserne køkken, spa og sauna. Teltet i gården er fra dengang vi ikke måtte servere morgenmad indendørs pga corona.

5つ星のうち3の評価

Nedslidt

Valgte et værelse med spa.. Double deluxe hed det vist.

1. Spa virkede ikke.
2. Der var skrald i skraldespanden ved ankomst
3. Der var ingen kaffe til kaffemaskinen, som iøvrigt skulle sættes ned på gulvet for at få strøm, for der var intet den kunne nå fra bordet den stod på
4. Der var een tv kanal (DR 1)
5. Der var støvet i vindueskarme
6. Det lignende ikke der havde været støvsuget eller gjort rent
7. Store mørke pletter på det ene håndklæde. Lignede bremsestreger.

Udover det, så generelt var værelset og hotel :

- Utroligt nedslidt og misligholdt
- Virkelig outdated.
- personale som ikke er særlig service minded

Efter at have klaget blandt andet over manglende funktionelt spa, blev jeg mødt af en sur dame i receptionen der praktisk talt kaldte mig en løgner.

Hun bad mig derefter om. Mit telefon nummer således ledelsen kunne kontakte mig og diskutere et afslag i prisen.

Jeg forlangte at få prisen reduceret til prisen på. Et alm. Værelse uden spa - da vi jo havde et værelse uden spa.

Dette ophold var en del af min kærestes fødselsdagsgave.

2020年11月9日

Hotelpalads からの回答

Hej Tak for din anmeldelse. Jeg beklager at der er gået så meget galt, men det har foranlediget at vi har fået tjekket alle vore værelser og weekend personalets service niveau, og fået strammet op på dette. Som tak for hjælpen vil jeg gerne tilbyde dig enten alle pengene retur eller et weekendophold i 2 dage i vores suiter med topersoners spa. Kontakt evn ole(snabelA)hotelpalads(dot)dk

5つ星のうち5の評価

Jeg havde fået booket forkert dato

Jeg havde fået booket forkert dato - men den unge mand i receptionen fik det klaret på 2 minutter - hvor er det super med handlekraftigt personale ! Værelset levede fuldt op til betegnelsen Suite. I starten var det dog lidt forvirrende at finde rundt på hotellet - som er STORT og sjovt sammensat ... Mvh Anders

2020年9月27日

Hej Anders.
Tak fordi du værdsætter vor flexibilitet og vores specielle bygninger.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。