Hotelpalads レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg oplevede Hotel Palads for fÞrste gang, og jeg har vÊret meget tilfreds. Var der to overnatninger og boede overfor hotellet. Dejlig seng, stort badevÊrelse og lille kÞkken. Dejlig morgenmad og den... もっず芋る

Hvor I dog trÊnger til modernisering. Visuelt er grÞnne og brune farve temmelig off, men dog var rengÞring ok i forhold til andres oplevelser. Vinduer kan ikke Ã¥bnes andet end pÃ¥ klem uden at... もっず芋る

Vi skal til Viborg fredag den 29. April og bookede vi derfor vÊrelse pÃ¥ Palads Hotel. Bookingen lavede vi den 22. Marts. Idag har vi sÃ¥ modtaget mail om, at de har overbooket hotellet og derfor aflyse... もっず芋る

Vi havde en uheldig oplevelse med spabadet pÃ¥ vÊrelset. Da vi ville bruge "boble-funktionen" i spa'en, flÞd det ud med slam i badet, samt en kraftig stank af kloak fyldte rummet. Derudover er hotell... もっず芋る

䌁業が回答したした

通垞24時間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 6ä»¶

レビュヌを曞く

Vi havde en uheldig oplevelse med spabad

Vi havde en uheldig oplevelse med spabadet på vÊrelset. Da vi ville bruge "boble-funktionen" i spa'en, flÞd det ud med slam i badet, samt en kraftig stank af kloak fyldte rummet.
Derudover er hotellet godt placeret i Viborg bymidte med fin/middelmådig morgenmad.

2020幎6月19日

Hotelpalads からの回答

Tak for din kommentar. Palads hotel har 60 vÊrelser med privat sauna og spa. Disse spaer var ikke i brug under hele Corona nedlukningen. Dette er jo aldrig sket fÞr. Derfor var i ikke opmÊrksomme på at ALLE spaer skulle spules igennem. Dette er nu sket og alle er rene igen

VÊrelse lige ud til gaden

VÊrelse lige ud til gaden. Åbnes vindue er gaden i navle hÞjde. Badekar med bobler virker ikke og der stÃ¥r at det bliver renset efter hvert besÞg men alligevel var det fyldt med hÃ¥r formentlig efter en barbering.
Tv fyldt med kodet kanaler.
Er glad for jeg ankom sent og bare skulle sove der en nat.

2019幎11月5日

Rigtig lÊkkert vÊrelse

Dejligt hotel. Jeg boede der i arbejdssammenhÊng fra sÞndag til fredag og havde et rigtig fint ophold. Mit vÊrelse var i bygningen i gaden overfor hotellet (der er vist forskel på de forskellige vÊrelser, alt efter hvilken bygning de er i).
Mit vÊrelse var rigtig stort og med et lille kÞkken (Jeg havde egentlig bestilt ÞkonomivÊrelse, men jeg tror jeg er blevet opgraderet). BadevÊrelset var også stort og fint med både bruseniche og badekar. Alt var rent og pÊnt.
Morgenmadsbuffeten var god med et stort udvalg, og personalet er meget hjÊlpsomme. Rigtig godt vÊrelse til prisen.

2019幎5月19日
自発的なレビュヌ

SkÞnt vÊrelse men utrolig ringe kommunikation

Vi har tidligere vÊret på dette hotel, men det er simpelthen så svÊrt at booke! Vi fik ikke alt, hvad vi havde bestilt - på trods af, at vi havde betalt for det. VÊrelset var dog skÞnt! Derfor vÊlger vi at prÞve igen. Denne gang vÊlger vi så at bestille gennem mails, så der ikke igen opstår nogen former for forglemmelse af, hvad vi har bedt om, men der går jo en evighed, fÞr man får svar. Man skulle tro, at man er blevet glemt ...

2017幎10月5日

Hotelpalads からの回答

Tak for din anmeldelse. Vi sÊtter stor pris på at modtage bookinger direkte pr mail eller telefon. Det forebygger misforståelser og vi opgraderer ofte direkte bookinger. Immidlertid kan en booking pr mail ikke besvares så hurtigt som en online booking. Det er jo selve ideen, at et menneske skal lÊse mailen og tildele det helt rigtige vÊrelse. Det kan maskinen ikke, men den svarer hurtigere.

Ikke styr på bookinger

Vi skal til Viborg fredag den 29. April og bookede vi derfor vÊrelse på Palads Hotel. Bookingen lavede vi den 22. Marts. Idag har vi så modtaget mail om, at de har overbooket hotellet og derfor aflyser vores reservation. Uden videre og ingen kompensation. Fordi de åbentbart fÞrst har styr på deres bookinger få dage fÞr ankomst, er det ikke muligt at booke andet hotel. Det er simpelthen ikke i orden. Hvis vi havde aflyst 2 dage fÞr havde vi skulle betale alligevel, men Palads Hotel kan åbentbart aflyse kvit og frit.

2016幎4月27日
自発的なレビュヌ

Undgå alle vÊrelser der ikke ligger i selve hotellet!

BesÞgte hotellet i september og fik ok rum, Bestilte det samme til besÞg her i oktober. Det var sÞreme - trods skriftlig reservationsbekrÊftelse - i mellemtiden lejet ud til andre. Vi fik 150, som er beskrevet af andre anmeldere her på siden. Bilen kunne ikke komme ind på den grotesk lille p-plads. Rummet er en slags kontor mÞbleret med kasserede skriveborde og hÊslig kÊmpestor, skÊv, sort "chefkontorstol". I badevÊrelset er badekarret demonteret. Vinduerne pivutÊtte. Tv var boxer med DR1, Dr2, DRk, Ultra, Ramashang, TV2 og så DRprogrammerne i synkroniseret version. Ingen tysk, svensk, norsk tv. Og selv om det er et dobbeltvÊrelse, ligger der kun 1 housecoat. Hvorfor? Der var lagt to håndklÊder frem. Hvorfor? Kun et nÞglekort. Hvorfor? Vandtemperaturen for lav. Og te-kÞkkenet.....ja, hvad skal jeg sige? En pande, en gryde, en elkoger. ingen kaffemaskine. Men et strygejern uden strygebrÊt.
Var egentlig mest fascineret af kontor-indretningen: her kan man så trone i ensom majestÊt med sin grillmad og se tv (hvis man da forstår dansk). Man spÞrger sig selv. hvad har dette hotels ejer gang i?

Det kan ikke vÊre gÊsternes opgave at rette fejlene hos de hjÊlpelÞse ansatte. Det er hotellets pligt at rette fejl - som regel opgraduerer man gÊsterne i stedet for at lÊgge dem ind i "konference"vÊrelser. Nu har jeg deltaget i og ledet adskillige konferencer i mit liv, og aldrig modtaget et rum som dette. PrÞv evt. at tjekke booking.coms anmeldelser af jeres hotel - det er skrappe ord og bedÞmmelser. vVd nu, at hotellet balancerer på en knivsÊg rent Þkonomisk, men det er jo ikke kundernes skyld! I kalder vÊrelset for "superior" og tidligere "VIP de Luxe". Storhedsvanvidet florerer. Ingen roomservice, ikke engang til at få serveret morgenmad, som ellers skal hentes i hovedbygningen. Rummene er mÞbleret med kasserede kontormÞbler fra ca. 1980.
Den antikverede tv-skÊrm har ikke blutooth og kan derfor ikke arbejde sammen med en tablet eller Ipad. Men det er da nuttet, at man har lange ADSL-ledninger hÊngende ud af vÊggene. Hvem bruger den slags? I sÊlger noget juks og publikum har fundet ud af det.

2015幎10月28日

Hotelpalads からの回答

Da du jo havde hund med var vi nÞdt til at give dig et vÊrelse, hvor hund er tilladt.
Jeg vil gerne kompensere dig for det forkerte vÊrelse, men da vi jo allerede har givet dig vÊrelset gratis, kan jeg jo ikke give afslag.
Jeg beklager at du ikke fik nabo vÊrelset, som vi havde lovet dig. Du afviste jo selv at flytte over på det bestilte vÊrelse dagen efter. Du fik et af vore konferencevÊrelser, som er mÞbleret til gÊster, som Þnsker at arbejde under deres ophold. TV kan anvendes til pc skÊrm og You tube. De udenlandske kanaler ligger på hÞje kanalnumre.
ADSL ledningerne er et krav fra visse typer af gÊster, som ikke må anvende WIFI. Booking.com har tildelt BESTWESTERN Paladshotel Award of exellence.
Hotels.com har tildelt Best Western Palads Hotel, et certifikat som tegn på deres gode service og gÊsteoplevelser. Bestwestern kontrollerer konstant alle hoteller og vi lever op til alle krav.

Dårlige ÞkonomivÊrelser

Vi boede på et af hotellets ÞkonomivÊrelser til den lette sum af 995 kr for et dobbeltvÊrelse. VÊrelset lå på den anden side af gaden fra selve hotellet med vinduer ud mod gaden. Lige uden for vÊrelset sidder der tre ventilationsapparater, der giver en brummende baggrundsstÞj inde på vÊrelset.
Selve vÊrelset var ringe indrettet med mÞbler, der lignede at de var blevet kÞbt af et restlager. BadevÊrelset var pÊnt og moderne.
Der var rigtig meget stÞj fra gaden om aftenen og til efter midnat, hvorfor vi måtte holde vinduet lukket. Det resulterede i et MEGET varmt vÊrelse, så hverken vi eller vores 4 måneder gamle datter fik sovet ret meget. Det er selvfÞlgelig ikke hotellets skyld at det var en varm sommernat, men et klimaanlÊg havde gjort undervÊrker!
Vores anbefaling er at undgå vÊrelse 150!
Morgenmadsbuffetten og den gratis adgang til Viborg SvÞmmehal (som varmt kan anbefales) opvejede til en vis grad vores ellers dårlige indtryk.

2015幎8月8日

Perfekt

Virkelig lÊkkert hotel. Vi holdte bryllupsnat inde ved dem. Og da vi ankom var der champagne, chokolade og rosenblade i sengen. Fair pris. GlÊder mig til at holde bryllupsdag ved dem.

2015幎5月4日