Har erfaret i dag at firmaet er begÊret konkurs. Skulle have haft besÞg i morges, men hÞrte intet fra dem Og deres telefon svarer gav ikke besked om ovenstående.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi har haft nogle rigtig fine oplevelser med Housekeepr. NÞglen placeres i en nÞgleboks, sÃ¥ man ikke behÞver at vÊre hjemme. Derudover medbringes alt rengÞringsudstyr, sÃ¥ man ikke skal kÞbe sig fattig... ãã£ãšèŠã
Vi er glade for vores oplevelser med Housekeepr. Det betyder meget, at vi altid har den samme person til at gÞre rent â hun kender vores hjem og vores behov, og det giver en tryg og stabil service. De... ãã£ãšèŠã
Aflyser ofte rengÞring pÃ¥ dagen grundet sygdom. Dags dato ringede de og aflyste rengÞring efter, at de iflg. tidsplanen burde have vÊret her. Det gÞr det svÊrt at regne med, at man modtager den servic... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fin kvalitet
Jeres medarbejder, der besÞgte os i går, er meget grundig og dygtig. Vi er meget tilfredse.

Et af vores bedre valg:
Efter vi fik flyttet vores rengÞrings dag til om fredagen, har det vÊret udelukkende positivt. Vores flinke og meget serviceminded rengÞringsdame er meget grundig og kompetent, hun kommer helt ud i krogene overalt hver gang. Kontor personalet er hjÊlpsomme og imÞdekommende, kan kun anbefale Housekeepr til at hjÊlpe med rengÞringen.

Housekeepr ããã®åç
Tak for god service og rengÞring
Tak for god service og rengÞring!
FornÞjelse og komme hjem til et rent hjem. Tak.

Housekeepr ããã®åç
En af mine bedre beslutninger
Glimrende rengÞring og meget sympatisk housekeeper. Ikke en finger at sÊtte på resultatet. Godt at jeg tog mig sammen og holdt op med selv at slide med det og i stedet indgik aftale med firmaet. Kontakten med firmaet har også vÊret god

Virkelig smart måde
Virkelig smart måde, at bestille service til mit hjem. Både rengÞring og vinduespudsning. Effektive og dygtige housekeepr. En fornÞjelse at komme hjem til.

Housekeepr ããã®åç
Kan klart anbefale denne lÞsning!
RengÞringen var god og grundig, og forlÞbet med at booke er super nemt.
Jeg kan klart anbefale denne lÞsning.

Housekeepr ããã®åç
Altid en god oplevelse at komme hjemâŠ
Altid en god oplevelse at komme hjem til en ren bolig efter Housekeepr har vÊret på besÞg.

Housekeepr ããã®åç
De har vÊret hurtige og kvalitetsfuldeâŠ
De har vÊret hurtige og kvalitetsfulde i deres udfÞrelse. Meget professionelle og personlige. Gode priser. Kan kun varmt anbefale dem til alle opgaver indenfor rengÞring og vedligeholdelse.

Enestående rengÞringsservice
Enestående rengÞringsservice, der overgår mine forventninger.
Efter at have benyttet Housekeepr.dk's tjenester til rengÞring af mit hjem i over seks måneder, fÞler jeg mig overbevist om, at de fortjener intet mindre end fem stjerner. Fra starten har Housekeepr.dk imponeret mig med deres hÞje standarder, pålidelighed og fleksibilitet. Det har vÊret en ren fornÞjelse at komme hjem til et fejlfrit og skinnende rent hjem hver gang.
En af de ting, der virkelig skiller Housekeepr.dk ud fra mÊngden, er deres brede udvalg af rengÞringstjenester. Muligheden for at tilkÞbe ekstra services såsom ovnrengÞring og kÞleskabsrengÞring har vÊret en game changer for mig. Disse tilfÞjelser har sparet mig for både tid og besvÊr, hvilket har gjort min hverdag betydeligt lettere.

Housekeepr ããã®åç
Nu har jeg prÞvet deres rengÞring flereâŠ
Nu har jeg prÞvet deres rengÞring flere gange og hver gang har det vÊret besvÊrligt at få dem ud og det arbejde de udfÞre er så ringe at jeg ligeså godt kunne gÞre det selv.
Hver gang kommer de forsent i forhold til den tid man får at vide om morgenen, så det virker fuldstÊndig ligegyldigt med den tid de siger. Havde en gang bestilt rengÞring i tidsrummet 8-12, men de kom fÞrst kl 16... Men nu er jeg nået dertil hvor det er alt for besvÊrligt efter de sidste gang ringede på og gik efter jeg ikke havde svaret indenfor 1 sekund. De mente de havde ringet på flere gange, men det kan ikke passe, da min lejlighed er en et vÊrelses og dÞrklokken derfor er ret svÊr at undgå.
Når man så snakker med deres kundeservice er der aldrig nogen lÞsning på problemet, alt bliver fremstille til at vÊre ens skyld, på trods af det er dem der kommer for sent og ikke gider gå ind når man åbner op for dem.
Hvis bare det var deres eneste problem ville det måske vÊre fint nok, men den rengÞring de så udfÞre er elendig. Har oplevet de har rengjort min lejlighed på 15 min (50 kvm). Det indebÊrer så også kun at få stÞvsuget og vasket gulv samt nogle overflader er tÞrret af. På deres hjemmeside skriver de ellers at fÞlgende også er med i rengÞringen:
Brusearmatur afkalkes og afvaskes
Paneler afstÞves
Skabe udvendigt/håndtag aftÞrres
Inventar aftÞrres med våd/tÞr klud.
Lamper aftÞrres for stÞv
Ã
bne hylder/reoler aftÞrres med våd + tÞr klud
Det har jeg dog endnu til gode at opleve. Har fortrudt jeg bestilte deres service og har advaret alle jeg kender mod dem, og vil aldrig anbefale dem til nogen.

Disappointing Experience: Overpriced and Underwhelming
I had a really disappointing experience with Housekeepr.dk and feel the need to share. They charged me 724 kr for each cleaning session, which might not sound too bad until you realize they were never here for more than an hour. This means I was paying over 700 kr per hour for a cleaning job that was barely passable. Considering my home is 100 m^2, it's unrealistic to think it could be properly cleaned in such a short time. Every time they left, my place still didnât feel clean, and things were often left out of place, adding to the feeling of messiness.
What bothered me even more was the lack of basic hygiene. The cleaners wore their shoes inside my house during every visit, which just doesn't sit right with me. It's unsanitary and not what you'd expect from a professional service.
The cleaning staff always seemed in a hurry, which I think points to issues with how Housekeepr.dk is managed rather than the workers themselves. The support team was no help either, often seeming just as confused as I was. But perhaps the most frustrating aspect was the unpredictability of their service. They give you a four-hour window, but you wonât know exactly when theyâll arrive until the morning theyâre supposed to come. And there were several times they didnât show up as planned, without any update in the app or notification. When we called to ask, weâd get some excuse without a hint of apology for the inconvenience.
For anyone thinking about using Housekeepr.dk, Iâd strongly recommend looking elsewhere. The combination of high costs, mediocre cleaning, disrespect for personal space, and unreliable scheduling makes it not worth the hassle.

Housekeepr ããã®åç
En stjerne er også for meget at give
En stjerne er også for meget at give.
De trÊkker ekstra penge fra kontoen ved â en fejlâ
De har stadig ikke tilbagebetalt dem efter en 1 måned. Har aldrig oplevet noget ligende.

Housekeepr ããã®åç
Fejl i opkrÊvning og manglende tilbagebetaling
Jeg har egentligt vÊret udmÊrket tilfreds med rengÞringen fra Housekeepr. Men efter min opsigelse, blev der fejlagtigt trukket et ekstra belÞb fra min konto på lidt over 1000 kr. Jeg gjorde opmÊrksom på fejlen for over en måned siden. Fejlen blev erkendt og jeg blev lovet refussion. Trods dette har jeg endnu ikke modtaget pengene. Jeg kan derfor kun udtrykke min stÞrste mistillid til dette firma.

Dukkede ikke op 2 gange
Jeg havde booket en rengÞring til mine forÊldre i gave, min mor havde ryddet alt vÊk og gjort klart og så blev aftalen desvÊrre aflyst på dagen grundet sygdom, selvfÞlgeligt Êrgeligt når det var vores fÞrste oplevelse, men det kan jo ske.
Vi fik derefter en ny aftale 3 dage efter, hvor jeg bad om at booke en af deres mest pålidelige medarbejdere så vi kunne undgå en aflysning nu hvor vi havde haft en aflysning allerede.
På dagen for anden booking ryttede min mor igen alt vÊk og gjorde klar, rengÞringen dukkede bare aldrig op og vi fik denne gang ikke engang besked, vi forsÞgte at ringe og skrive men kom ikke igennem. Mine forÊldre måtte derfor sidde hjemme og vente i tilfÊlde af de kom.
Jeg vil stÊrkt fraråde at booke ved dette selskab da man ikke kan regne med om de dukker op og dermed spilder rigtig meget tid og ingen rengÞring får.

Housekeepr ããã®åç
De var gode dengang de var ccâŠ
De var gode dengang de var cc rengÞring. Efter de blev housekeepr kom der en person og nussede rundt i 1,5 time ..i et hus på 175 m2 med 6 personer heraf 4 bÞrn. FÞr kom der 2 Pers i 1,5 timer. Der blev ikke rigtig rent og det bleyfor dyrt til den kvalitet og vi opsagde. Kan ikke anbefale desvÊrre

Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. De var meget grundige og tydeligt at se de havde gjort sig umage.

RengÞring d. 1/11-23
RengÞring d. 1/11-2023: Meget grundig og nydeligt arbejde. Vi er glade og tilfredse.

Housekeepr ããã®åç
Overall good house keeping experience
Julia was over today to clean our apartment and did a fantastic job of cleaning our apartment. She spent a little over an hour and did a thorough job cleaning and dusting the house, especially did a good job with some stubborn stain in the bathroom.
It was also quite easy and efficient to contact and schedule the cleaning service.
The app is in Danish, but they are some standard text which can hopefully easily be translated.

Housekeepr ããã®åç
2. gang var lykkens gang.
Det var 2. gang de kom i mit hjem. Denne gang var lykkens gang. Hun var meget effektiv og grundig, så jeg er blevet glad igen. Jeg håber en oplevelse som den jeg havde, vil brede sig til mange andre kunder :-)
MVH/Kirsten

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹