Housekeepr レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har erfaret i dag at firmaet er begÊret konkurs. Skulle have haft besÞg i morges, men hÞrte intet fra dem Og deres telefon svarer gav ikke besked om ovenstående.

Vi har haft nogle rigtig fine oplevelser med Housekeepr. NÞglen placeres i en nÞgleboks, sÃ¥ man ikke behÞver at vÊre hjemme. Derudover medbringes alt rengÞringsudstyr, sÃ¥ man ikke skal kÞbe sig fattig... もっず芋る

Vi er glade for vores oplevelser med Housekeepr. Det betyder meget, at vi altid har den samme person til at gÞre rent – hun kender vores hjem og vores behov, og det giver en tryg og stabil service. De... もっず芋る

Aflyser ofte rengÞring pÃ¥ dagen grundet sygdom. Dags dato ringede de og aflyste rengÞring efter, at de iflg. tidsplanen burde have vÊret her. Det gÞr det svÊrt at regne med, at man modtager den servic... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 18ä»¶

レビュヌを曞く

Fin kvalitet

Jeres medarbejder, der besÞgte os i går, er meget grundig og dygtig. Vi er meget tilfredse.

2023幎12月15日

Housekeepr からの回答

Tak for det - vi gÞr os også umage :-)

Et af vores bedre valg:

Efter vi fik flyttet vores rengÞrings dag til om fredagen, har det vÊret udelukkende positivt. Vores flinke og meget serviceminded rengÞringsdame er meget grundig og kompetent, hun kommer helt ud i krogene overalt hver gang. Kontor personalet er hjÊlpsomme og imÞdekommende, kan kun anbefale Housekeepr til at hjÊlpe med rengÞringen.

2024幎3月22日

Housekeepr からの回答

1000 tak for de sÞde ord - De er givet videre til vores Housekeepr :-)

En af mine bedre beslutninger

Glimrende rengÞring og meget sympatisk housekeeper. Ikke en finger at sÊtte på resultatet. Godt at jeg tog mig sammen og holdt op med selv at slide med det og i stedet indgik aftale med firmaet. Kontakten med firmaet har også vÊret god

2024幎3月18日

Housekeepr からの回答

Meget glade for den positive feedback

Virkelig smart måde

Virkelig smart måde, at bestille service til mit hjem. Både rengÞring og vinduespudsning. Effektive og dygtige housekeepr. En fornÞjelse at komme hjem til.

2024幎3月14日

1000 Tak

Kan klart anbefale denne lÞsning!

RengÞringen var god og grundig, og forlÞbet med at booke er super nemt.
Jeg kan klart anbefale denne lÞsning.

2024幎1月30日

KÊre Julie,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med både rengÞringen og bookingprocessen. Din anbefaling betyder meget for os.

Ønsker dig en rigtig god dag!

Celina, Housekeepr

Altid en god oplevelse at komme hjem

Altid en god oplevelse at komme hjem til en ren bolig efter Housekeepr har vÊret på besÞg.

KÊre Jacob,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er så glade for at hÞre, at du altid har en god oplevelse, når du kommer hjem til en ren bolig efter vores besÞg. Det betyder meget for os at kunne levere en service, der gÞr din hverdag nemmere.

Celina, Housekeepr

De har vÊret hurtige og kvalitetsfulde

De har vÊret hurtige og kvalitetsfulde i deres udfÞrelse. Meget professionelle og personlige. Gode priser. Kan kun varmt anbefale dem til alle opgaver indenfor rengÞring og vedligeholdelse.

KÊre Morten,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er utrolig glade for at hÞre, at du har haft en positiv oplevelse med vores service. Det betyder meget for os, at du synes, vi har leveret både hurtig, kvalitetsfuld og professionel service.

Enestående rengÞringsservice

Enestående rengÞringsservice, der overgår mine forventninger.

Efter at have benyttet Housekeepr.dk's tjenester til rengÞring af mit hjem i over seks måneder, fÞler jeg mig overbevist om, at de fortjener intet mindre end fem stjerner. Fra starten har Housekeepr.dk imponeret mig med deres hÞje standarder, pålidelighed og fleksibilitet. Det har vÊret en ren fornÞjelse at komme hjem til et fejlfrit og skinnende rent hjem hver gang.

En af de ting, der virkelig skiller Housekeepr.dk ud fra mÊngden, er deres brede udvalg af rengÞringstjenester. Muligheden for at tilkÞbe ekstra services såsom ovnrengÞring og kÞleskabsrengÞring har vÊret en game changer for mig. Disse tilfÞjelser har sparet mig for både tid og besvÊr, hvilket har gjort min hverdag betydeligt lettere.

KÊre Anne,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er meget glade for at hÞre, at vi har kunnet leve op til dine forventninger i mere end seks måneder. Det betyder meget for os, at du er tilfreds med både vores standarder, pålidelighed og fleksibilitet.

Vi er også glade for, at vores ekstra services som ovn- og kÞleskabsrengÞring har gjort din hverdag lettere. Din anmeldelse og fem stjerner betyder rigtig meget for os.

Fantastisk service

2024幎3月7日

KÊre Kim,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du har haft en fantastisk oplevelse med vores service. Din feedback betyder meget for os.

Celina, Housekeepr

Nu har jeg prÞvet deres rengÞring flere

Nu har jeg prÞvet deres rengÞring flere gange og hver gang har det vÊret besvÊrligt at få dem ud og det arbejde de udfÞre er så ringe at jeg ligeså godt kunne gÞre det selv.

Hver gang kommer de forsent i forhold til den tid man får at vide om morgenen, så det virker fuldstÊndig ligegyldigt med den tid de siger. Havde en gang bestilt rengÞring i tidsrummet 8-12, men de kom fÞrst kl 16... Men nu er jeg nået dertil hvor det er alt for besvÊrligt efter de sidste gang ringede på og gik efter jeg ikke havde svaret indenfor 1 sekund. De mente de havde ringet på flere gange, men det kan ikke passe, da min lejlighed er en et vÊrelses og dÞrklokken derfor er ret svÊr at undgå.

Når man så snakker med deres kundeservice er der aldrig nogen lÞsning på problemet, alt bliver fremstille til at vÊre ens skyld, på trods af det er dem der kommer for sent og ikke gider gå ind når man åbner op for dem.

Hvis bare det var deres eneste problem ville det måske vÊre fint nok, men den rengÞring de så udfÞre er elendig. Har oplevet de har rengjort min lejlighed på 15 min (50 kvm). Det indebÊrer så også kun at få stÞvsuget og vasket gulv samt nogle overflader er tÞrret af. På deres hjemmeside skriver de ellers at fÞlgende også er med i rengÞringen:

Brusearmatur afkalkes og afvaskes
Paneler afstÞves
Skabe udvendigt/håndtag aftÞrres
Inventar aftÞrres med våd/tÞr klud.
Lamper aftÞrres for stÞv
Åbne hylder/reoler aftÞrres med vÃ¥d + tÞr klud

Det har jeg dog endnu til gode at opleve. Har fortrudt jeg bestilte deres service og har advaret alle jeg kender mod dem, og vil aldrig anbefale dem til nogen.

2024幎3月5日

KÊre Frederikke,

Vi er kede af at hÞre om din oplevelse, og vi beklager, at rengÞringen ikke har levet op til dine forventninger. Vi strÊber altid efter at levere hÞj kvalitet og professionel service.

Du må undskylde for den fejl, der måtte have vÊret i forhold til tidsrummet for din rengÞring, og den ulejlighed det har forårsaget.

Vi tager din anmeldelse til os og vil arbejde på at forbedre håndteringen af forsinkelser samt kommunikationen med vores team.

Disappointing Experience: Overpriced and Underwhelming

I had a really disappointing experience with Housekeepr.dk and feel the need to share. They charged me 724 kr for each cleaning session, which might not sound too bad until you realize they were never here for more than an hour. This means I was paying over 700 kr per hour for a cleaning job that was barely passable. Considering my home is 100 m^2, it's unrealistic to think it could be properly cleaned in such a short time. Every time they left, my place still didn’t feel clean, and things were often left out of place, adding to the feeling of messiness.

What bothered me even more was the lack of basic hygiene. The cleaners wore their shoes inside my house during every visit, which just doesn't sit right with me. It's unsanitary and not what you'd expect from a professional service.

The cleaning staff always seemed in a hurry, which I think points to issues with how Housekeepr.dk is managed rather than the workers themselves. The support team was no help either, often seeming just as confused as I was. But perhaps the most frustrating aspect was the unpredictability of their service. They give you a four-hour window, but you won’t know exactly when they’ll arrive until the morning they’re supposed to come. And there were several times they didn’t show up as planned, without any update in the app or notification. When we called to ask, we’d get some excuse without a hint of apology for the inconvenience.

For anyone thinking about using Housekeepr.dk, I’d strongly recommend looking elsewhere. The combination of high costs, mediocre cleaning, disrespect for personal space, and unreliable scheduling makes it not worth the hassle.

2024幎1月18日

Dear Lisa,

We apologize that your experience did not meet your expectations. We understand your frustration with both the quality of the cleaning and the lack of updates, as well as your belongings being left in the wrong places. We will take your feedback into account as part of our ongoing efforts to improve our service.

We apologize for the delay of our staff – this can happen due to traffic or other circumstances. We also apologize for the lack of reminders in the app, and we will take this into consideration for future planning.

We wish you a very good day!

Best regards,
Celina, Housekeepr

En stjerne er også for meget at give

En stjerne er også for meget at give.
De trÊkker ekstra penge fra kontoen ved “ en fejl”
De har stadig ikke tilbagebetalt dem efter en 1 måned. Har aldrig oplevet noget ligende.

2024幎2月1日

KÊre,

Jeg har desvÊrre ikke mulighed for at tjekke op på, hvad der er sket, da dit navn ikke fremgår her.
Men vi beklager virkelig denne fejl og undskylder mange gange for det. Vi er meget kede af at hÞre om din oplevelse.

Celina, Housekeepr

Fejl i opkrÊvning og manglende tilbagebetaling

Jeg har egentligt vÊret udmÊrket tilfreds med rengÞringen fra Housekeepr. Men efter min opsigelse, blev der fejlagtigt trukket et ekstra belÞb fra min konto på lidt over 1000 kr. Jeg gjorde opmÊrksom på fejlen for over en måned siden. Fejlen blev erkendt og jeg blev lovet refussion. Trods dette har jeg endnu ikke modtaget pengene. Jeg kan derfor kun udtrykke min stÞrste mistillid til dette firma.

2024幎2月23日

KÊre Line,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre, at du har vÊret udmÊrket tilfreds med rengÞringen. Vi er dog kede af at hÞre om den situation, du har oplevet, og kan godt forstå din frustration over den fejlagtige opkrÊvning og den manglende tilbagebetaling, som har trukket ud.

Vi beklager den ulejlighed, du har haft.

Dukkede ikke op 2 gange

Jeg havde booket en rengÞring til mine forÊldre i gave, min mor havde ryddet alt vÊk og gjort klart og så blev aftalen desvÊrre aflyst på dagen grundet sygdom, selvfÞlgeligt Êrgeligt når det var vores fÞrste oplevelse, men det kan jo ske.

Vi fik derefter en ny aftale 3 dage efter, hvor jeg bad om at booke en af deres mest pålidelige medarbejdere så vi kunne undgå en aflysning nu hvor vi havde haft en aflysning allerede.

På dagen for anden booking ryttede min mor igen alt vÊk og gjorde klar, rengÞringen dukkede bare aldrig op og vi fik denne gang ikke engang besked, vi forsÞgte at ringe og skrive men kom ikke igennem. Mine forÊldre måtte derfor sidde hjemme og vente i tilfÊlde af de kom.

Jeg vil stÊrkt fraråde at booke ved dette selskab da man ikke kan regne med om de dukker op og dermed spilder rigtig meget tid og ingen rengÞring får.

2024幎1月6日

KÊre Kirsten,

Tak for din anmeldelse, og vi er meget kede af at hÞre om den oplevelse, du og dine forÊldre har haft. Vi forstår din Êrgerlighed over både aflysningen på grund af sygdom og den manglende rengÞring, som ikke dukkede op uden besked. Det er selvfÞlgelig ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores kunder, og vi beklager mange gange. Vi undskylder også for, at I ikke har kunnet komme i kontakt med vores kundeservice.

Celina, Housekeepr

De var gode dengang de var cc

De var gode dengang de var cc rengÞring. Efter de blev housekeepr kom der en person og nussede rundt i 1,5 time ..i et hus på 175 m2 med 6 personer heraf 4 bÞrn. FÞr kom der 2 Pers i 1,5 timer. Der blev ikke rigtig rent og det bleyfor dyrt til den kvalitet og vi opsagde. Kan ikke anbefale desvÊrre

2023幎10月12日

KÊre Maja

Tak for din anmeldelse, og vi er meget kede af at hÞre om din oplevelse. Vi er Êrgerlige over, at rengÞringen ikke levede op til dine forventninger, isÊr efter Êndringen fra CC RengÞring til Housekeepr. Det er naturligvis ikke den service, vi Þnsker at tilbyde, og vi beklager, at du fÞler, at kvaliteten ikke har vÊret tilfredsstillende i forhold til prisen.

Vi håber, at vi kan få muligheden for at rette op på din oplevelse i fremtiden.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. De var meget grundige og tydeligt at se de havde gjort sig umage.

2023幎11月14日

KÊre Nina,

Tak for din anmeldelse! Vi er meget glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse, og at rengÞringen levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os, at vores team gÞr sig umage, og vi sÊtter stor pris på din anmeldelse.

RengÞring d. 1/11-23

RengÞring d. 1/11-2023: Meget grundig og nydeligt arbejde. Vi er glade og tilfredse.

2023幎11月1日

KÊre Anne,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med rengÞringen, og at arbejdet var grundigt og nydeligt. Din tilfredshed betyder meget for os.

Celina, Housekeepr

Overall good house keeping experience

Julia was over today to clean our apartment and did a fantastic job of cleaning our apartment. She spent a little over an hour and did a thorough job cleaning and dusting the house, especially did a good job with some stubborn stain in the bathroom.

It was also quite easy and efficient to contact and schedule the cleaning service.

The app is in Danish, but they are some standard text which can hopefully easily be translated.

2023幎11月2日

Dear,

Thank you for your review! We are happy to hear that Julia did a fantastic job with the cleaning and that you are satisfied with both her efforts and the easy process of booking the service. We truly appreciate your feedback and will continue to ensure we provide a great experience every time.

We wish you a very good day!

Best regards,
Celina, Housekeepr

2. gang var lykkens gang.

Det var 2. gang de kom i mit hjem. Denne gang var lykkens gang. Hun var meget effektiv og grundig, så jeg er blevet glad igen. Jeg håber en oplevelse som den jeg havde, vil brede sig til mange andre kunder :-)
MVH/Kirsten

2023幎11月1日

KÊre Kirsten,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi beklager, at vi ikke levede op til dine forventninger fÞrste gang, men vi er glade for, at vi kunne rette op på det, og at du nu er tilfreds med rengÞringen. Det betyder meget for os at hÞre, at vores medarbejder var effektiv og grundig, og vi håber, at din gode oplevelse kan inspirere andre kunder.