䌁業情報

1. カヌテン ショップ
  2. カヌテン補造販売業
  3. 朚造枠組み提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Waarom kiezen voor Houtenshutters.be voor jouw raamdecoratie? Bij Houtenshutters.be vind je een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige **raamdecoratie**, perfect afgestemd op jouw stijl en behoeften. Ons aanbod omvat: - **Houten shutters** - **Jaloezieën** - **Verticale lamellen** - **Rolgordijnen** - **Gordijnen** - **Plissé gordijnen** - **Duo rolgordijnen** - **Zonneschermen** Ons assortiment raamdecoratie biedt voor elk interieur de juiste oplossing. Of je nu een moderne, klassieke of landelijke stijl verkiest, wij hebben de perfecte producten voor jouw woning. Wij gebruiken alleen de beste materialen voor onze houten shutters, houten en aluminium jaloezieën, en andere raamdecoratie, zodat je kunt genieten van duurzame en stijlvolle producten die jarenlang meegaan. Elk huis is uniek. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen voor al onze producten, zodat ze perfect passen bij jouw ramen en persoonlijke smaak. Jouw ideeën, onze expertise! Ons vriendelijke en deskundige team staat altijd klaar om je te helpen. Van advies bij de keuze van jaloezieën tot ondersteuning bij de installatie van rolgordijnen, we zorgen voor een zorgeloze ervaring. We begrijpen dat je snel wilt genieten van je nieuwe raambekleding. Daarom zorgen we voor een snelle en betrouwbare levering van jouw bestelling. Onze klanten zijn lovend over onze hoogwaardige raamdecoratie en uitstekende service. Sluit je aan bij de vele tevreden klanten die al hebben gekozen voor Houtenshutters.be! Kies voor Houtenshutters.be en ontdek de perfecte raamdecoratie die jouw interieur transformeert. Bezoek onze website vandaag nog en laat je inspireren door ons aanbod van houten shutters, jaloezieën, gordijnen en veel meer.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち5の評䟡

Hét adres voor alle raamdecoratie!

Ik ben ontzettend tevreden over de service van Houtenshutters. Vanaf het eerste telefoongesprek met zaakvoerder Kristof had ik er al een goed gevoel bij. Wat deze zaak uniek maakt, is dat Kristof alles zelf doet: van het deskundige advies en de opmeting tot de uiteindelijke plaatsing. Hij kwam meerdere keren langs en dacht echt actief mee over wat de mooiste en beste oplossing voor onze woning zou zijn.
De raamdecoratie is van zeer hoge kwaliteit en de prijs is, zeker vergeleken met andere aanbieders, erg scherp. De plaatsing verliep vlot en Kristof werkt zeer proper. Dit is hét adres voor alle raamdecoratie!

2026幎4月28日

Bedankt voor deze fantastische review, Kristof! 🙏

Heel fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service in Maasmechelen. We hechten veel belang aan een persoonlijke aanpak, waarbij we klanten begeleiden van advies tot plaatsing van jaloezieën op maat.

Geweldig dat je de kwaliteit, afwerking en prijs van de raamdecoratie weet te waarderen en dat alles vlot en netjes is verlopen. Daar doen we het elke dag voor!

Nogmaals bedankt voor het vertrouwen in Houtenshutters.be en veel plezier met jullie nieuwe jaloezieën in Maasmechelen! 😊

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben ontzettend tevreden over mijn

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Houtenshutters.be.
-Vanaf het eerste contact verliep alles professioneel en vlot.
-Er werd echt geluisterd naar mijn wensen en ik kreeg duidelijk advies op maat.

-De kwaliteit van de houten shutters is top: mooi afgewerkt, duurzaam en perfect passend bij het interieur.
-De plaatsing gebeurde bovendien zeer nauwkeurig en netjes, met oog voor detail.

Wat voor mij echt het verschil maakte, was de service. Vriendelijk, correct en altijd bereikbaar voor vragen. Je merkt dat ze hun vak kennen en trots zijn op hun werk.

2026幎3月14日

Bedankt voor deze prachtige review Joeri! 🙏

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over je ervaring met Houtenshutters.be. We streven er elke dag naar om klanten te voorzien van maatwerk houten shutters van topkwaliteit, gecombineerd met professioneel advies en een zorgvuldige plaatsing.

Het is geweldig dat je vooral onze service, afwerking en oog voor detail waardeert – precies waar wij als specialist in shutters op maat het verschil willen maken.

Nogmaals bedankt voor het vertrouwen en de mooie woorden! Veel plezier met je nieuwe houten shutters 😊

5぀星のうち1の評䟡

Zeker hier niets kopen!

Zeker hier niets kopen!
Helemaal niet tevreden van dit bedrijf.
Bij de plaatsing kwamen al onprofessionele plaatsers langs, het leek wel of onze oma en opa de lamellen kwamen plaatsen als flexi job. Resultaat was dan ook lamellen die in een verschillende richting opgingen.
Zaakvoerder terug moeten laten komen.
Meneer heeft toen ook een fout in de afstelling gemaakt van een andere lamel op een slaapkamer waardoor deze terug naar de fabriek moest en we hier ook een tijd zonder zaten.
We hebben allemaal shutters met een afstandsbediening gekocht. Na 3 jaar bleek de motor van 1 lamel kapot te zijn.
Dit viel volgens de zaakvoerder niet meer onder garantie. Na gevraagd te hebben waar we dan een nieuwe motor konden kopen kregen we de reactie dat er dan toch 5 jaar garantie op zat, maar omdat we de batterij eruit hadden gehaald telde dit helaas niet meer. Na veel discussie hebben we dit uiteindelijk dan toch mogen opsturen, maar we moesten wachten van de zaakvoerder. Lamel is kapot gegaan in augustus 2024, zaakvoerder is deze komen ophalen in februari 2025!
Beste van alles is dat de lamel pas in oktober 2025 terug werd geleverd. Zaakvoerder wou deze dan gewoon komen afzetten onder “het afdak of zo”.
Resultaat, we hebben 1 jaar en 2 maanden zonder zonwering gezeten dus wel erg veel geduld uitgeoefend.
Lamellen zelf afgehaald, zelf terug opgehangen. Ik vraag aan de zaakvoerder of de connectie tussen de afstandsbediening en lamel nog werkzaam is, dit zou geen probleem zijn.
Zoals wel gedacht, geen connectie tussen afstandsbediening en lamel.
Meneer had al aangegeven dat het zo druk was, hij zou dit niet snel kunnen komen maken.
Op 14/10 stuur ik een bericht wanneer hij dit kan komen maken, opeens lukt het 22/10 al, mits een vergoeding van € 62! Excl btw.
Ik heb hem bij plaatsing al connectie zien maken met de lamel, dit duurt voor meneer nog geen 10 minuten. Hij zegt dat zijn werkuren niet onder de service vallen.
Als ik dan een handleiding vraag dan krijg ik de reactie dat hij niet in geautomatiseerde lamellen doet, enkel manueel, maar hij heeft ons dit wel verkocht?
Hij heeft geen handleiding, dit zou in het doosje van de afstandsbediening zitten (niet waar).
Zeer slechte service en producten die na 3 jaar de geest geven, nochtans meer dan 1600 euro 4 jaar geleden voor de lamellen betaald (ja, die lamellen waar meneer niet in handelt).
Allemaal prima voor de lage prijs, maar je mag geen probleem met je product hebben.
Ondertussen zitten we weer met een lamel wat op 1/5de hangt.
De prijs die hij een tijdje geleden heeft gewonnen kan hij wat ons betreft meteen terug inleveren.
Hier bestellen wij nooit meer iets!

Helaas kunnen wij ons ook niet vinden in de reactie hieronder van de zaakvoerder, naar onze mening staan in dat verhaal ook weer onwaarheden.

2025幎10月14日

Houtenshutters からの回答

Bedankt voor uw uitgebreide feedback! We vinden het uiteraard jammer om te lezen dat uw ervaring met ons bedrijf niet naar verwachting is verlopen. Klanttevredenheid is voor ons belangrijk en we nemen elke klacht serieus, ook al herkennen we ons niet volledig in de manier waarop sommige zaken hier worden voorgesteld.

Betreffende de plaatsing van uw lamellen: we werkten destijds samen met een plaatser die niet op de hoogte was van jaloezieën met batterij waardoor de juiste draairichting nog diende ingesteld te worden. Zoals u zelf aanhaalt, ben ik persoonlijk teruggekomen om dit recht te zetten.

Wat de motor en garantie betreft: bij elektronische onderdelen gelden er specifieke garantievoorwaarden die door de fabrikant bepaald worden. Bij aankoop van jullie jaloezie was er een standaard garantie van 3 jaar. Na 4 jaar trad er een defect op. Volgens de fabrikant bleek de garantie 5 jaar! Hoewel jullie zelf al een herstellingspoging hadden gedaan, waardoor de garantie vervalt, hebben we het defect toch onder garantie opgelost. Een nieuwe motor inclusief monteren en demonteren kost 320€ excl. btw die nu volledig bespaart word. Dat dit proces langer heeft geduurd dan gewenst, erkennen we maar wij hebben duidelijk gecommuniceerd dat we diverse maanden gingen wachten om een nieuwe garantie aanvraag in te dienen omdat de eerste was afgekeurd. Hierbij bent u akkoord gegaan en daardoor is de jaloezie een lange tijd bij u gebleven.

Er is steeds een duidelijk antwoord gegeven op al jullie vragen. Voor de herinstallatie hebben wij voorgesteld dit tegen een beperkte vergoeding te doen. Wat betreft de handleiding en automatisatie voor de BLE-35 Brel motor: deze bijhorende handleiding zit in de verpakking van de afstandsbediening, wat ook aan u is meegedeeld.

We vinden het jammer dat u uiteindelijk zo ontevreden bent gebleven maar we staan nog steeds open voor een constructieve dialoog.

5぀星のうち5の評䟡

Ik was op zoek naar verduistering voor

Ik was op zoek naar verduistering voor in mijn huis, en kwam bij houtenschutters uit, heel vriendelijk en correct in handelen
Snelle Service echt een aanrader moest je lamellen willen of andere verduistering.
Dikke pluim aan de zaakvoerder Kristof.

2025幎6月19日

Houtenshutters からの回答

Dankjewel Bert voor de aankopen. Het was een aangename en fijne samenwerking. Moest er toekomstgericht iets zijn dan geef je maar een seintje.

Perfect quality

Perfect quality, design and installation.
The lead time was quite long but this was communicated up front. Worthwhile waiting for this outcome.
Also the installation guy was a real craftsman, he kept working till the result was 100%.
Very customer focused company 👍

2025幎5月26日