4.5

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐
Fra start til slut har det bare vÊret en super god oplevelse med Patrick. Han er nem at snakke med, kommer til tiden og man kan tydeligt mÊrke, at han virkelig går op i sit arbejde.

Han sleb alle mine flotte fyrretrÊsgulve og altanen, og resultatet blev sÃ¥ flot! Jeg var lidt i tvivl om, hvilken efter behandling jeg skulle vÊlge, men Patrick lavede farveprÞver, sÃ¥ jeg kunne se forskellen med egne Þjne. Han forklarede samtidig, hvorfor han bruger dyrere produkter og hvorfor hans priser ligger lidt hÞjere end gennemsnittet — og det gav virkelig mening.

Jeg endte faktisk ogsÃ¥ med at fÃ¥ ham til at slibe og behandle min egetrÊsbordplade bagefter — og den ser helt ny ud nu ✹
Kan kun varmt anbefale Patrick 🙌

2025幎9月22日
自発的なレビュヌ

Jeg har fÃ¥et slebet mit gulv og dÞrtrin

Jeg har fået slebet mit gulv og dÞrtrin af Patrick.

Han var en hyggelig og hjÊlpsom fyr, som gik utroligt meget op i sit arbejde. Super flot resultat, jeg har fået mig en helt ny stue! Stor anbefaling fra mig hvis du har brug for en utrolig proffesionel fyr.

2025幎3月4日

Hr Due からの回答

Tak for de pÊne ord Iris!

En fornÞjelse at arbejde hos dig!

Jeg ser frem til at kunne hjÊlpe dig igen ved nÊste etappe.

Bedste hilser Patrick

Helt perfekt

Patrick har slebet vores gulv helt perfekt. Han var god til at vejlede både efter vores Þnsker, men også hans personlige holdning og smag ift vores rum. Mega god service, og Patrick er super rar at arbejde med. Vil klart anbefale!

2021幎12月22日

Hr Due からの回答

Tusinde tak for de pÊne ord!!!!!!
Ønsker jer alt det bedste.
Husk telefonen er altid åben for spÞrgmål hvis det skulle forkomme.

Bh Patrick

Perfekt slebet og lakeret gulv

Perfekt slebet og lakeret gulv

Vi fik slebet og lakeret vores plankegulv af Patrick og resultatet er helt perfekt. Han overholder alle aftaler og deadline, han gav en perfekt gennemgang af opgaven inden påbegyndelse, han gennemgik alle de forskellige valgmuligheder vi havde og guidede os så vi har fået den perfekte lÞsning til vores plankegulv og Þnsker. Der var en god dialog i gennem hele processen, han svarede altid hurtigt, og han var meget fleksibel selv da der opstod nogle uforudsete ting.

Vi kunne ikke havde fået et mere perfekt resultat andre steder.

Kan kun varmt anbefale ham og vil selv bruge ham igen til fremtidige opgaver.

2021幎12月19日

Hr Due からの回答

Mange tak for de pÊne ord Katrine.

Ønsker dig det bedste.
Du er altid velkommen til at skrive/ringe hvis der skulle vÊre noget.

Mvh Patrick

Rigtig fin oplevelse med Patrick

Rigtig fin oplevelse med Patrick.
Vi havde brug for en prÊcis deadline, og Patrick kunne starte arbejdet samme dag, som vi overtog vores nye hus og nåede i mål til den aftalte tid. Resultatet er flot, og så var det hyggeligt.

2021幎12月9日

Tak for ordene Andreas.
Skriv hvis der skulle vÊre det mindste.

Bh Patrick
Hr. Due Gulvafslibning & Renovering

God oplevelse og smuk slebet gulv🌟

Efter en dårlig oplevelse med et andet gulvsliber firma, så kom Patrick og kiggede på vores gulv - Her bekrÊftede han at resultatet var under alt kritik og gulvet havde meget mere potentiale. OG det skal jeg love for at han havde ret i!! Patrick leverede et helt nyt gulv over al forventning, og vi er så lettede over at vi gik med et ordenligt firma denne gang! Hele oplevelsen var god og mere end tilfredsstillende!!

2021幎9月23日

Gulve - afslibning og lakering - super flot arbejde

Patrick har udfÞrt et meget flot stykke arbejde her hos os og endda på et gammelt og meget ramponeret gulv. Vi har nu et gulv der ser helt nyt ud - langt udover hvad vi havde forventet. Patrick er pålidelig - mÞder til aftalt tid, er super professionel, meget omhyggelig og informerer grundigt om hvordan vi videre skal vedligeholde gulvet. Tydeligt at han sÊtter en Êre i at aflevere et smukt resultat.

2021幎8月10日
自発的なレビュヌ

Patrick leverede et super godt stykke

Patrick leverede et super godt stykke arbejde i min lejlighed. Jeg fik hÞvlet, ludbehandlet og lakeret mine ret hÊrgede fyrretrÊsplanker med et virkelig flot resultat. Patrick overholdte alle sine aftaler, var nem at komme i kontakt med og gav sig god tid til at udfÞre arbejdet.

2021幎7月27日

Meget tilfreds med arbejdet

Ville gerne have slebet min gulve der havde fået mange skader gennem årene. Fik Hr. Due anbefalet på facebook. Vi så tingene igennem og blev enige om prisen. Meget tilfreds med gulvene der blev så flotte. Kan kun anbefale Patrick til andre.

2021幎6月29日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。