レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Festuge Vordingborg Hurra blev bare flÃ¥et der stod ingen steder at deres menu kostede 230 kr. pr. person sÃ¥ da vi skulle betale var prisen pga Vordingborg festuge dyrere og sÃ¥ imponerende var der menu... もっず芋る

DÃ¥rlig kundeservice, personale som ikke kan snakke dansk eller engelsk. Bliver ikke gjort opmÊrksom pÃ¥ at buffet fÞrst starter kl 17. UlÊkker toiletter Êndret priser pÃ¥ buffet. Uden at orientering.... もっず芋る

Vi havde valgt at holde en fÞdselsdag i restauranten. 6 voksne og 5 bÞrn. NÊsten fÊrdige med at spise opdager den ene af os at der var 4 fluer i sojasovsen pÃ¥ hans tallerken. Andre kigger nÊrmere i de... もっず芋る

Total dÃ¥rlig mad plus de sÃ¥ valgte uden at reklamere for det at tage 230 kr for en buffet fordi det var vordingborg fest uge hvor majs var brune og kÞdet grÃ¥ ,f... Bonde fangeri H OL D JER LANGT vÊk h... もっず芋る

䌁業情報

1. レストラン
  2. 持ち垰りサヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vi har gennem mange års erfaring specialiseret os i kinesisk mad. Vores primÊre ekspertiseområder ligger i klassiske kinesiske varme retter. Udover dette er vi stÊrkt fokuseret på at mindske madspild.

• Algade 69, 4760, Vordingborg, デンマヌク

• huaxin.dk

2.0

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

60件のレビュヌ

Hvis 0 stjerner kunne gives

Hvis 0 stjerner kunne gives, var det hvad i havde fået.
Verdens dårligste restaurant. Dårlig mad, kÞdet til at få stegt var varmt og klamt. Forårsrullerne smagte for gammelt. Fandt hår i maden.
Da vi konfronterer chefen, får vi bare at vide at de intet kan gÞre. VIL ALDRIG ANBEFALE DENNE RESTAURANT TIL NOGEN! Vi kunne ikke få pengene retur fordi vi ikke kunne vise håret, men af reaktion da man piller håret ud af munden, smider man det jo automatisk vÊk. Plus vu fik at vide at de var hårdt arbejdende og derfor kunne vi ikke få noget retur.
FÞj for den og fÞj for en dÃ¥rlig service 🀢🀮
Luk den butik😬
Vi anmelder den i hvert fald til FÞdevarestyrelsen med det samme!

2024幎6月17日

anmeldt til fÞdevarestyrelsen

anmeldt til fÞdevarestyrelsen
det har jeg gjort og jeg håber alle der har dårlig oplevelse af maden i vordingborg vil gÞre det samme, inden en dÞr af madforgiftning.
min oplevelse var mad der var kold, en ejer der var uforskammet, jeg valgte at gå uden at betale efter ca 20 min, med en ejer lige i rumpen som mente jeg havde vÊret der i flere timer, ubehagelig oplevelse, ulÊkker mad. 0 stjerner til jer, luk biksen hvis interessen for god service og god mad er vÊk

2024幎4月10日
自発的なレビュヌ

Venligt personale, men kold mad

Maden var desvÊrre kold og gummiagtig.
Som om det havde stået for lÊnge på varmepladen, og det smagte desvÊrre heller ikke godt.
Der var et stykke plastik i sushien.
SÃ¥ det var mht maden ikke en god oplevelse.
Stemningen i restauranten er hyggelig, og personalet var venligt
Vi skulle måske have talt med dem om oplevelsen med det samme, men fandt dette svÊrt.

2024幎2月29日
自発的なレビュヌ

Betalte for noget jeg ikke havde bestilt

Vi har ellers vÊret glade for at besÞge Hua Xin, men efter denne gang kommer vi ikke mere.
Der manglede konstant pommes frites og det andet så ret kedelig ud, og så betalt vi 62kr mere end det vi skulle.
Det opdagede vi fÞrst da vi kom hjem og fik kigget på bonen, og grunden til at jeg fÞrst laver en anmeldelse nu er at jeg virkelig har prÞvet at glemme dette.
Det vil også pynte med en ren og ryddelig indgang og gÞr endelig også noget ved de arme fisk ved indgangen, det er jo dyremishandling.

2023幎10月21日

Skuffende og kedeligt.

Jeg hentede i dag en god portion mad i Hua Xin Vordingborg, wontonsuppe der smager af absolut ingenting, saltet vand med en omgang MEGET slatten icebergsalat kylet ned i og wontons smagte heller ikke af noget som helst. Samme gÊlder dumplingsuppen. Vi kÞbte ogsÃ¥ friturestegte wontons og dumplings, sÃ¥ tÞrre som Sahara og igen smagslÞse. Vi bestilte ogsÃ¥ en omgang stegte nudler med oksekÞd og guess what! SmagslÞst. Al maden var kedelig og lunken. To bÞtter med chilimayonnaise blev ogsÃ¥ bestilt, de begge ligner nogle der har stÃ¥et uden lÃ¥g pÃ¥ i flere timer. I det mindste er de ikke-hjemmelavet rejechips helt ok. En vattet og meget skuffende omgang, og bestemt ikke de mange penge vÊrd. Øv.

2023幎12月1日
自発的なレビュヌ

Maden var ikke ordentlig varm

Maden var ikke ordentlig varm.
Bar prÊg af at have stået lÊnge, da det var tÞrt og kedeligt.
Der blev ikke fyldt op, så flere fade var tomme, eller nÊsten ingen mad i.
Meget skuffende til den pris.
Kunne ikke nå at sÊtte os fÞr vi skulle beslutte os hvad vi ville have og drikke.
Syntes ogsÃ¥ personalet kunne vÊre mere smilende.😀😚

2023幎11月25日
自発的なレビュヌ

Havde forventning om god kinesisk mad

Havde forventning om god kinesisk mad, måske knasende kÞdstykker i vellavet sauce. KÞdet var sejt og vendt i mel ? Meget slimet. PrÞvede flere varianter. Det var bare ikke pengene vÊrd desvÊrre. Den stegte and var Ok. Der var meget mad og omgivelserne fine, dog lav kvalitet .

2023幎8月17日

Vordingborg

Vordingborg

Virkelig dårlig oplevelse
Var der i 5 min og det kostede os 200 kr
Sushien stank af fisk og havde en tÞr hård overflade
Og lugtede virkelig fÊlt.
Vi bestilte sodavand og vand
Min mands vand var varmt og isterningerne var tÞede helt op de var vel 0.5 cm og små skarpe splinter hvor vores med sodavand med store isterninger med flad i smagen
Beskidt i restruanten meget varmt .
Vi turde ikke spise maden i frygt for vi kunne blive syge
Og vi måtte derfor gå efter 5 min
FÞrste og sidste gang vi kommer der
Kan ikke anbefales

2023幎7月29日

DÃ¥rlig kundeservice

Dårlig kundeservice, personale som ikke kan snakke dansk eller engelsk. Bliver ikke gjort opmÊrksom på at buffet fÞrst starter kl 17.
UlÊkker toiletter Êndret priser på buffet. Uden at orientering.
Sendt 2 mail's til stedet uden svar retur det simpelhen for uprofessionelt..

2023幎7月10日
自発的なレビュヌ

Virkelig kedeligt og totalt smaglÞst

Det er simpelthen det mest kedelige mad jeg til dato har indtaget.
Kom der et par gange, da de åbnede efter Corona og der var det virkelig godt.

Enten er buffetretterne plÞjet ind i olie eller også er kÞdet blevet voldtaget i en friture. Det er tÞrt og smaglÞst og hvis du puster når det er i munden, så stÞver det.
Både sodavand og Þl er flade.

Det halve af en restaurant oplevelse er der visuelle af maden
.den oplevelse er ogsÃ¥ helt vÊk. Det ser simpelthen klamt ud, nÃ¥r man kigger pÃ¥ buffeten.
775,- for 3 x klam buffet, et par colaer (uden brus) og et glas postevand
..tak for l 😠
SÊtter ikke mine ben der mere!!!

2023幎7月13日

Ikke det vÊrd.

Vores hund fik vand og vores betjening var god, men udover det var maden slatten og koldt, sushien var vandet og vores sodavand havde ingen brus, den ene stjerne er for betjening.

2023幎7月11日

HuaXin Vordingborg

Maden er kold, sushien smagte ikke sÊrlig lÊkkert. Det for dyrt at spise når maden ikke er bedre.
For lidt udvalg, slatten og virkelig kedelig. Synes der ikke var sÊrlig god service.
Jeg sÊtter i hverfald ikke mine ben der igen.

2023幎7月7日

Huaxin i Vordingborg 👎

Huaxin i Vordingborg 👎

Utrolig dårlig mad, slatten og koldt.

Virkelig dårlig service og uforskammede medarbejdere og en ubehÞvled ejer.

Det var en yderst dårlig oplevelse for mig og min kÊreste da vi skulle ind og spise en dejlig middag sammen. Som endte dårligt pga dårlig service.

Alt i alt en dårlig og ubehagelig oplevelse👎👎👎

2023幎5月20日

Hua Xin NykÞbing F🌞

Hua Xin NykÞbing F🌞
Bestilte mad ud af huset til 18 Ã¥rs fÞdselsdag. Vi fik lavet om pÃ¥ menuen sÃ¥ den bedre passede ind i vores smag👌
Vi havde gÊster med allergi, over telefon og ved samtale i restaurant fik vi klarlagt hvad vores gÊster kunne tåle i buffeten.
Varm mad i store mÊngder blev leveret til aftalt tid og stillet op👌👌

2023幎5月6日

Elendigt

Elendigt! Kold mad . Personalet ved intet om hvad de har . Vi har alle fået madforgiftning. Helt klart fÞrste og sidste gang

2023幎4月6日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ