レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Festuge Vordingborg Hurra blev bare flÃ¥et der stod ingen steder at deres menu kostede 230 kr. pr. person sÃ¥ da vi skulle betale var prisen pga Vordingborg festuge dyrere og sÃ¥ imponerende var der menu... もっず芋る

DÃ¥rlig kundeservice, personale som ikke kan snakke dansk eller engelsk. Bliver ikke gjort opmÊrksom pÃ¥ at buffet fÞrst starter kl 17. UlÊkker toiletter Êndret priser pÃ¥ buffet. Uden at orientering.... もっず芋る

Vi havde valgt at holde en fÞdselsdag i restauranten. 6 voksne og 5 bÞrn. NÊsten fÊrdige med at spise opdager den ene af os at der var 4 fluer i sojasovsen pÃ¥ hans tallerken. Andre kigger nÊrmere i de... もっず芋る

Total dÃ¥rlig mad plus de sÃ¥ valgte uden at reklamere for det at tage 230 kr for en buffet fordi det var vordingborg fest uge hvor majs var brune og kÞdet grÃ¥ ,f... Bonde fangeri H OL D JER LANGT vÊk h... もっず芋る

䌁業情報

1. レストラン
  2. 持ち垰りサヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vi har gennem mange års erfaring specialiseret os i kinesisk mad. Vores primÊre ekspertiseområder ligger i klassiske kinesiske varme retter. Udover dette er vi stÊrkt fokuseret på at mindske madspild.

• Algade 69, 4760, Vordingborg, デンマヌク

• huaxin.dk

2.0

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

60件のレビュヌ

Hvis jeg kunne vÊlge ingen stjerner det er det jeg ville give...0

Hvis jeg kunne vÊlge ingen stjerner, det er det jeg ville vÊlge...
Vi bestilte mad ud af huset fra Hua Hin Vordingborg til fÞdselsdag. Vi bestilte buffet for 15 personer, vi betalte 4000 kr. Og der var ikke nok mad...der var nodler til max 8 personer, som frugt fik vi kun vindruer og hÞnning melon, salaten var virkelig kedelig ( legende noget fra "igÃ¥r" og alt i alt der var ikke mad til 15 personer...jeg fÞlte mig snydt og ringede til dem, der var en frÊkke en der tog telefonen som sagde at hun ikke tror pÃ¥ hvad jeg siger at der var ikke nok mad, jeg inviterede hende pÃ¥ adressen men hun sagde nej tak.... virkelig dÃ¥rlig oplevelse 👎

2022幎11月27日

Virkelig dårlig oplevelse.

VORDINGBORG

Virkelig dårlig oplevelse.
Vi bestilte buffet.
Maden var halv kold og halv slatten. Der blev ikke rigtigt fyldt op, og udvalget var ikke noget at råbe hurra for. GrÞntsagerne havde tydeligvis
ligget ALT for lÊnge, var direkte ubehagelige at se på.
Positivt er at der nÊsten ikke var nogle mennesker, men det forståes når man prÞver maden.
Sodavand var formentligt fra en 1,5 liger flaske. Helt flad og alt for dyr.

FÞrste og bestemt også sidste gang dette sted prÞves

2022幎10月3日

Uhumsk!

VORDINGBORG:

Gulvet var ekstremt klistret (det "svuppede" når man gik på det og stolene klistrede sig fast til det), stolene og dÊkkeservietterne + salt + peber + soya på bordene var klistrede, og var svÊre at få til at slippe igen når man havde rÞrt det. Dugen havde flere store pletter, der bare var lagt en papirsdug henover. Der var ulidelig varmt i restauranten, og vifterne i loftet hjalp kun en smule, da de endelig blev tÊndt efter vi bad om det. Drikkevarerne var lunkne da vi endelig fik dem; det tog en krig for der gik koks i vores 16 bestillinger for personalet. Maden var heller ikke at råbe hurra for; kold og tÞr.
I Þvrigt var der alt for mange, og alt for store, fisk i akvariet i indgangspartiet, og vandet i akvariet var grumset/urent.

2022幎8月18日
自発的なレビュヌ

Fik det dårligt efter at have spist der.

Var ude og spise med mine 2 små piger, de rÞrte slet ikke maden og spiste kun en bid af deres softice da den smagte mÊrkeligt. Maden var ikke sÊrlig indbydende og smagte mÊrkeligt, fik det dårligt senere på aftenen. VÊreste måltid jeg lÊnge har fået.

2022幎8月6日

Vi var 4 ude at spise hvoraf 2 har fået

Vi var 4 ude at spise hvoraf 2 har fået dårlig mave. Havde bestilt bord, men fik ingen bekrÊftigelse på det. VÊlger så at kÞre derind for at sige vi har bord men intet hÞrt. FÞrst kommer en tjener bare forbi os, da hun endelig kommer tilbage går hun igen forbi os, men vender dog om for at spÞrge om hun kan hjÊlpe med noget. Får vist et bord til fire og bliver bedt om at vÊlge drikkevare uden at have fået et menu/drikkekort. Da hun kommer tilbage med de bestilte drikkevarer tager hun det som en selvfÞlge at vi vÊlger buffeten, hvilket vi da også gÞr.
Det skulle vi ikke have gjort, maden var kedelig og tÞr og den sparsomme service vi fik var dårlig. Helt sikkert ikke et sted vi vil komme igen

2022幎7月14日

Maden var Kold og tÞr

jeg var ude og spise i går med min familie og jeg tÊnkte efter fÞrste bid af maden at det var utrolig kedeligt, der var ingen smag i maden og de fleste af tingene var skide tÞr, efter vi var kommet hjem var der 2 af os der har fået det dårligt. der var også utrolig dårlig service. og syntes at det var alt for dyrt ift. hvor dårlig kvaliteten var på maden.

2022幎7月14日

DÃ¥rligt mad.

Vi var en familie på 4 ude at spise igår, vi ligger alle med opkast, diarre og feber dag. Der er snakkede med lÊgevagten som fortÊller det lyder som madforgiftning.

2022幎5月3日

Virkelig dårlig oplevelse

Virkelig dÃ¥rlig oplevelse. Gammel sur tÞr mad , der har stÃ¥et alt for lÊnge. SmagslÞst uden hjerte og helt og aldeles respektlÞst overfor kunderne. Sushien smagte surt og kedeligt. Har vÊret her masser af gange. Men det her var den sidste

2022幎4月14日

Hua Xin i nyk

Hua Xin i nyk. Falster.
Kedelig sushi og kold mad.
Hvis man vil have varm mad, skal man IKKE tage fra buffeten, men derimod tage fra det ferske kÞd lidt tilbehÞr og over til stege Þen.
Kommer ikke igen, men tager gerne hen til Asia og spiser kinesisk.

2021幎11月30日

Hua Xin i NykÞbing F

Jeg er en veganer, men dette var intet problem i Hua Xin. De kom med sÊrlige veganske anretninger til mig, lige så mange jeg kunne tÊnke mig (til samme pris som min kÊrestes buffét menu). Super lÊkkert og meget god kundeservice.

2021幎5月23日
自発的なレビュヌ

DÃ¥rlig mad og kundeservice..

Vi har fÞr vÊret på Huaxin i Nyk F så derfor tÊnkte vi at vi også ville prÞve den i Vordingborg når nu vi var her.
Vi kommer ind af indgangen som virker tom, en af os får dog Þje på ejeren som sidder og kigger og byder os ikke velkommen. Vi spÞrger om der er plads og bliver vist hen til et bord. Vi får ikke nogle menukort og bliver bedt om at vÊlge drikkevare inden vi overhovedet har sat os ned.
Det er utrolig varmt der inde (der er 28° udenfor så dette er forståeligt) vi kan dog holde varmen ud efter vi har fået vores drikke vare.
Vi går så op for at hente mad. De tange man bruger til at tage maden med er så varme at man brÊnder sig og de Handsker vi havde på fÞltes som om de "smeltede" lidt. Bordpladen omkring maden var også så varm at man brÊndte sig på den.
Maden er nÊrmest uspiselig, og vi spiser hÞjest halvdelen af maden på vores tallerkener. Vi går dog op og prÞver noget andet mad bare for at prÞve, dog med samme resultat.
Frugten var også grynet og nogle af grÞntsagerne smagte surt.
Der går omkring 15-20 min og vi er nu flere der har ondt i maven, min kammerat går ud for at trÊkke luft og brÊkker sig derude.
Vi bliver enige om at vi ikke vil betale fuld pris og går op for at snakke med ejeren. Vi forklare tingene som de er og blevet mÞdt af overlegen ejer som på ingen måde tror på god kundeservice.
Vi bliver beskyldt af ejeren for at vi kun gÞr det fordi vi sikkert kommer der tit og nok bare ikke syntes priserne er gode nok, igen vi har aldrig vÊret her fÞr og valgte stedet fordi vi troede det var godt. Vi diskutere frem og tilbage i lÊngere tid og bliver enige om at de trÊkker 40% af prisen.
Da vi kommer ud og tjekker kvitteringen efter har de tilfÞjet en buffet og en drikkelse mere end vi havde bestilt, dette virker de dog ikke overrasket over da vi går ind igen og påpeger dette.
Vi kommer aldrig tilbage igen og vil på ingen måde anbefale det til andre.
Hvis jeg kunne give det 0 stjerner ville jeg gÞre det.

2020幎8月8日

Aldrig kom her

Vi er nogle der godt kan lide kinesisk mad, og valgte med et vennepar at prÞve denne restaurant for fÞrste gang.

Selve imÞdekommelsen og velkomsten var ikke sÊrlig rar, og vi nåede ikke engang over til bordet og sidde fÞr vi skulle vÊlge hvad vi ville have at drikke. Ikke engang et menu kort eller drikke kort fik vi for at se hvad de havde at drikke.

For det fÞrste så var madtÊngerne og skeerne kogende varme, så man brÊndte hÊnderne. Metal Bordet rundt om var kogende varme, så selv vores lille dreng brÊndte hÊnderne da han ville vise hvad han ville have. Dette er ikke acceptabelt at det er så varmt.
Desuden var det så varmt at selv handsker man skulle bruge smeltede når man tog mad.

Maden, ja den var skam ikke spiselig, hverken det varme mad eller frugten var til at spise. Vi kan kun sige elendig mad.
Maden var så dårlig at vi alle havde meget ondt i maven, sure opstÞd og dårlig mave.
Derudover var udvalget meget lille og der var nÊrmest ingenting, og også fordi der ikke var blevet fyldt op i buffen.

Kundeservicen vil vi sige, at var god fra nogle men skam ikke af alle. De har et sÞdt skilt om at man kan henvende sig hvis der er noget og det vil blive taget med en god dialog. Men dette var ikke tilfÊldet. Aldrig har jeg mÞdt så dårlig kundeservice og vil aldrig anbefale dette sted til nogle som helst.

2020幎8月8日
自発的なレビュヌ

Ikke sÊrlig stort udvalg i buffet

Ikke sÊrlig stort udvalg i buffet. Man sad meget klemt op af de andre gÊster og tjenere var aldrig til at finde, når man havde brug for dem. Stedet man tager mad, står meget klemt op ad bordet med suppe og sushi, tÞrre pomfritter og flad sodavand

2017幎12月17日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ