Hej TNR,
Hvor er det Êrgelig, at se sÃ¥dan en anmeldelse, som slet ikke stemmer overens med den faktiske korrespondence vi har haft pÃ¥ mail. âšâš
Jeg vil pÃ¥ det kraftigste afvise, at du har modtaget en mail fra os, hvor der oplyses at du ikke fÃ¥r pengene tilbagefÞrt ved returnering af produktet. Jeg har lige prÊcis op til flere gange informeret dig om, at du skal sende varen retur og du derefter vil fÃ¥ tilbagefÞrt dit kÞb.âšâš
Vi refunder stort set alle retur pakker samme dag vi modtager pakken, hvilket sagtens kan vÊre op til 14 dage ved andre virksomheder. SÃ¥ her yder vi virkelig en god service!âš
âšDu henvender dig 10 dage efter du har hentet pakken i pakkeshop og giver udtryk for, at produktet ikke er lufttÊt, nÃ¥r du trykker pÃ¥ siderne af produktet.âšâš
Herefter fÃ¥r du et svar tilbage allerede den fÞrste hverdag efter din henvendelse kl. 8.45.âšJeg informerer dig om, at det ikke er meningen, at du skal presse pÃ¥ plastikken og dermed vride i gummipakningen. Dette er ikke et korrekt brug af produktet (Ligeledes har jeg fÃ¥et samme svar fra producenten)âšâš.
Jeg behandler ikke dette som en reklamation, da du ikke bruger produktet korrekt. âšDertil vil jeg gerne tilfÞje, at hvis man presser pÃ¥ siden af produktet, sÃ¥ er alle de 5000 produkter vi har solgt utÊtte. SÃ¥dan er alle varianterne af produktet og ikke kun den du har modtaget.âšâš
Derfor oplyser jeg, at du skal sende den retur til vores lager og du derefter vil fÃ¥ tilbagebetalt dit kÞb.âšâš
Jeg informerer dig om, at vi har solgt min. 5000 af dette produkt, hvor kun 2 har sendt den retur, som ikke har vÊret tilfreds med produktet. TvÊrtimod hÞrer vi det modsatte, at produktet er lufttÊt.âšâšâš
Som afslutning pÃ¥ mailen, giver jeg en meget venlig opfordring, til at pakke produktet forsvarligt ind under transport. Jeg giver dig udelukkende denne information, for at vÊre venlig og forsÞge at forhindre en trÊls situation med et smadret produkt. (AltsÃ¥ et knÊkket produkt)âš.
Det er overhovedet ikke min pligt, at oplyse dette, men det gjorde jeg af venlighed og som en god service til dig.âšâš
Jeg informerer dig om, at vi fÞr har modtaget dette produkt til OMBYTNING, altså hvis en kunde bytter fra en str. medium til en stÞrrelse large.
Her har jeg ofte set, at kunder ikke pakker produktet ordentligt ind og vi derfor har modtaget et Þdelagt produkt. Dette er en rigtig trÊls situation for kunden, da man som kunde har ansvaret for sin forsendelse, nÃ¥r den sendes retur til virksomheden. âšâš
Hvis en kunde ombytter produktet til en anden stÞrrelse, sÃ¥ modtager vi en pakke med en returvare og kunden kÞber sÃ¥ derefter produktet i den rigtige stÞrrelse. Dermed har en kunde sendt den retur, men bestilt en ny. Dette har jeg ogsÃ¥ forsÞgt at forklare dig pÃ¥ mail, men ud fra din anmeldelse fÞler jeg du har misforstÃ¥et det.âš
Dertil er du meget hurtigt til, at konstatere at mange sender produktet retur og det mÃ¥ der jo vÊre en Ã¥rsag til. Dette konkludere du ud fra den information som jeg har skrevet her vedr. ombytning. Hvordan du konkludere dette, ved jeg ikke.âšâš
Jeg synes bestemt ikke, at din anmeldelse er fair. At skrive du har fÃ¥et nedladende svar er mig meget uforstÃ¥ende og dette har slet ikke vÊret min hensigt. TvÊrtimod opfatter jeg din anmeldelse, som vÊrende meget grov.âšâš
Jeg skriver her igen, at du kan returnere produktet og sÃ¥ snart den lander pÃ¥ vores lager, sÃ¥ bliver belÞbet du har betalt for produktet refunderet til din konto. (Den skal selvfÞlgelig leveres i samme stand som ved modtagelse). Dette er ikke kun betingelser der er gÊldende for dig, men for alle vores kunder og hos alle andre virksomheder.âš
âšFortsat god dag ðâšâšâš
*Der er nu rettet navn til TNR. Beklager vi har nÊvnt dit fornavn.
Vi har ikke haft andre henvendelser på dette produkt, så derfor kan det kun dreje sig om denne mail korrespondence.
Vh. Maiken fra Hundeskyen.âš