レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hurtig levering, og mine keramiske skÃ¥le var pakket sÃ¥ forsvarligt ind - virkelig trygt at handle hos hundeskyen 🐎🀩 KÞbte ogsÃ¥ rigeligt med snacks og en ny seng, og alt er godkendt af hunden. Dejl... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk service og hurtig levering. Havde bestilt rigtig mange ting (+15). DesvÊrre var der en af tingene som var forkert - og det kan ske. Jeg skrev at de ved en fejl havde sendt noget forkert ti... もっず芋る

䌁業が回答したした

Mega god service, sendt samme dag jeg bestilte, fik dem dagen efter. og hold op nogle gode foder beholdere, som er fÞdevaregodkendt. Skal have bestilt et par mere, når nÊste lÞn går ind) :)

䌁業が回答したした

Har handlet ved Hundeskyen, flere gange og altid er det hurtig levering og super service. Derudover har de ogsÃ¥ et godt udvalg i div. Ting til forkÊlelse af menneskes bedste ven 🐶. Jeg handler hel... もっず芋る

4.6

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 10ä»¶

レビュヌを曞く

Hurtig levering.

Hurtig levering og gode ting man modtager.

2023幎1月24日

Hej Jannie,

Mange tak for din flotte anmeldelse og fordi du valgte at handle her :-)
Ønsker dig en god dag.

Hundeskyen

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, men ellers ikke noget udover det sÊdvanlige.

2022幎12月1日

Hej Camilla,

Tak fordi du valgte at handle ved os, det er vi glade for :-)
Du har bestilt en foderspand og et skåleunderlag, som er nogle af vores topsÊlgere på shoppen. Håber selvfÞlgelig du har vÊret tilfreds med produkterne :-)

Jeg kan se, at du har fået 10% i velkomstrabat, din pakke er afsendt samme dag som du bestilte og varen har vÊret pakket omhyggeligt ind i b.la. kraftig boblefolie.
Jeg er ked af, at du ikke har fÞlt dig helt tilfreds med kÞbet og jeg vil derfor gerne vide, hvad du havde forventet yderligere eller hvad du tÊnker der skulle vÊre gjort anderledes/mere af fra vores side :-)

God dag til dig!

Positiv oplevelse

Jeg modtog min ordre meget hurtigt og da jeg måtte sende retur var det nemt og pengene blev tilbage betalt hurtig

2022幎12月2日

Hej Birgit,

Det var Êrgerligt, at jakken ikke passede til din hund.
Men mange tak for din anmeldelse! Det er dejligt at du har vÊret tilfreds med returnerings processen :-)

Hundeskyen

Perfekt!

Hurtig levering. Pakket godt ind.
Kvaliteten af produktet er i top.
En perfekt handel.

2022幎11月30日

Hej,

Mange tak for din flotte anmeldelse og fordi du valgte at handle ved os :-)
Det glÊder mig du er tilfreds og skÞnt at hÞre du er tilfreds med indpakning (det bruges der meget tid på)

God dag til dig!

👍👍

Det hele kom hurtigt frem uden problemer 👍
Lidt dyrt at handle ved jer men ok 👍
Flere Gode tilbud er altid et hit 👍

2022幎11月30日

Hej Janni,

Tak for din anmeldelse og din bestilling! HÃ¥ber du er tilfreds med din handel under Black Week :-)

Jeg er selvfÞlgelig ked af at hÞre, du synes vores produkter er dyre, det er ellers sjÊldent vi hÞre det :-)

Ønsker dig en rigtig god dag!

Hundeskyen.dk

Super stort udvalg , Fair priset hurtig levering

Super stort udvalg af gode, praktisk kvalitet produkter til fair priser..😃
⭐⭐⭐⭐⭐

2022幎11月9日

Hej Heidi,
Tusinde tak for din ordre og din rosende anmeldelse. Det sÊtter vi stor pris på!
Ønsker dig en god aften!

LÊkre produkter

Vi kÞbte blandt andet transportbur og snor til vores nye hundehvalp. Det var hurtig ekspedition og virkelig lÊkre produkter. Vi kan varmt anbefale andre at handle ved Hundeskyen.

2022幎11月4日

Hej Kirsten,

Tak for din bestilling og billedet af Bamse!
God aften!

Alt levede op til mine forventninger

Alt levede op til mine forventninger, god indpakning og hurtig levering. Super tilfreds.

2022幎10月18日

Hej Hanne,

Jeg er så glad for at lÊse din anmeldelse! Tusinde tak for det!
Der bliver brugt lang tid på indpakning, så super dejligt at hÞre du er tilfreds med det :-)

Ønsker dig en god dag!

Hundeskyen.dk