Hush Little One レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Virkede overhovedet ikke til hverken baby eller storebror. Derudover har de videresolgt et brugt produkt, hvor der i forvejen var skrevet navn pÃ¥ mÊrket med en kuglepen. Dette opdagede vi desvÊrre fÞr... もっず芋る

Fantastisk og Êrlig kundeservice. Jeg havde lavet en forkert bestilling pÃ¥ en tyngdedyne, og de var lynhurtige til at hjÊlpe mig gennem chatten/mail og blev endda ringet op 👏 Super rÃ¥dgivning ift. va... もっず芋る

Hurtig levering og bare WOW! Bestiller torsdagmorgen, efter alt for mange dÃ¥rlige nÊtter og lange putninger, en tyngdedyne til vores 7 mdr gamle barn. Fredag middag fÃ¥r vi dynen leveret og vi fÃ¥r de... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har KÆMPET i snart 1,5 Ã¥r med at fÃ¥ vores sÞn pÃ¥ 20 mdr til at sove. Putning tog som regel 1-3 timer. Vi bestilte juniordynen i weekenden (pinse), fik den onsdag morgen (hurtigt), og de sidste to a... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ベビヌ甚品店
  2. 寝具店
  3. 寝宀家具店
  4. リネン専門店
  5. モビィティ装眮提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Hush Little One – Kvalitetsudstyr og interiÞr i nordisk design Velkommen til vores univers af nÞje udvalgt babyudstyr og interiÞr. Hos Hush Little One finder du alt fra blÞde tekstiler til praktisk tilbehÞr, der gÞr hverdagen med en lille ny bÃ¥de nemmere og smukkere. Vi udvÊlger vores produkter med omhu og lÊgger vÊgt pÃ¥ tre ting: Sikkerhed, komfort og kvalitet. NÃ¥r du handler hos os, kan du vÊre sikker pÃ¥ at fÃ¥ produkter, der holder, og som er skabt med kÊrlighed til de mindste verdensborgere. Vi glÊder os til at sende din pakke afsted!

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

Tak for jer 🌟🌟🌟🌟

Vi har brugt dynen (junior) til
vores sÞn (fylder to år i midten af maj) i cirka tre uger nu. Må bare sige, at den har hjulpet ham virkelig meget.
Viggo har egentlig i perioder sovet helt igennem (8-10 timer uden opvÃ¥gning). Da han begyndte at lÊre at gÃ¥ selv (ca. 18 mdr gammel) Êndrede det sig dog ret drastisk. Vi kunne tydeligt mÊrke det her begreb “motorisk uro” nÃ¥r han skulle puttes om aftenen. Han vendte sig fra den ene ende af sengen til den anden mange mange gange hver aften inden han endelig faldt i sÞvn. Han sparkede konstant dynen af sig og vÃ¥gnede - og blev ked af det - typisk 3-6 gange om natten. Det var sjÊldent at han var svÊr at fÃ¥ til at falde til ro igen, men af og til kunne der godt gÃ¥ 30-45 min inden han faktisk faldt i sÞvn. Han stod ofte op i sengen eller sad op nÃ¥r vi kom ind til ham. Vi mÃ¥tte finde sutten, hans bamse og sÃ¥ lÊgge ham ned igen og putte dynen om ham. Nogen gange sidde hos ham inden vi kunne liste ud igen, andre gange mÃ¥tte han med ind i vores seng. Ellers ville han rejse sig op og klynke indtil vi kom ind til ham igen.
Det var hårdt - det var MEGA MEGA hårdt.
Vi havde faktisk talt om en tyngdedyne indtil flere gange, men isÊr min mand var skeptisk. Han troede ikke at det ville hjÊlpe. Og vi forsÞgte derfor andre ting fÞrst, som en anden natlampe, at åbne dÞren ind til Viggos vÊrelse på vid gab, og dyner omkring tremmerne i hans seng.
Intet af det hjalp dog 😫. Da vi sÃ¥ jer i LÞvernes Hule insisterede jeg pÃ¥, at NU mÃ¥tte vi altsÃ¥ prÞve med sÃ¥dan en dyne.
PYHA DET HAR VI IKKE FORTRUDT ! Viggo vågner nu langt de fleste nÊtter kun 1-2 gange.
NÃ¥r han skal puttes er han sÃ¥ meget mere rolig. NÊrmest fra fÞrste nat han sov med dynen har han ikke kastet sig fra den ene ende af sengen til den anden. NÃ¥r han har fÃ¥et sin godnathistorie lÊgger han sig ned. FÃ¥r tyngdedynen over sig og BLIVER LIGGENDE ! Han kan vende sig fra side til side en gang eller to, men det er det. Han sparker meget sjÊldent dynen af sig nu. Han sover simpelthen sÃ¥ meget bedre. Det er der slet ingen tvivl om. Vi havde lidt “indkÞringsvanskeligheder” fordi Viggo er en meget varm dreng. Han har derfor faktisk kun brug for tyngdedynen og ikke andet, da Han sover i sin bambus natdragt. Det bliver for varmt for ham hvis vi lÊgger en dyne ovenpÃ¥ selve tyngdedynen.
Vi er MEGET taknemmelige for Hush Little One - dynen 💙💙💙💙💙💙.
Jeg forstÃ¥r faktisk godt, at der ikke er tilfredshedsgaranti pÃ¥ jeres dyner. Der er SÅ mange faktorer, som spiller ind pÃ¥ sÞvnen. Det er tydeligt for os selvom Viggo generelt sover meget bedre nu. Der er stadig enkelte urolige nÊtter. For os er det typisk hvis han har fÃ¥et lidt for meget sukker (det fÃ¥r han generelt sjÊldent) efter en sÊrlig lejlighed. Vi kan tydeligt mÊrke det, og det er jo ikke dynens skyld 🫣. Eller en dag med sÊrlig mange spÊdende oplevelser, sÃ¥ kan han ogsÃ¥ vÃ¥gne en ekstra gang eller to.
Men overordnet set har vi en dreng der som sagt er gået fra at vÊre vågen 3-6 gange om natten til nu kun at vågne 1-2 (faktisk nok 0-2) gange om natten. Det er guld vÊrd for os alle ❀❀❀.

2023幎4月13日

Hej Anja,

Tusind tak for at dele jeres historie med os :)

Hvor er det dejligt at hÞre, at I gav plads og tid til den tilvÊnningsperiode jeres sÞn havde brug for, og for at sÊtte fokus på nogle af de faktorer der kan påvirke sÞvnen og tilvÊnningsperioden :)

Natalija

Hurtig levering og fint produkt

Hurtig levering og fint produkt. Kan anbefales 😊

2023幎3月28日

Hej Lotte,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerne :)

Det betyder meget for en virksomhed som vores :)

Natalija

En tyngdedyne og en multinest til de

En tyngdedyne og en multinest til de nybagte forÊldre! Så får man en god start på det ny liv. Fantastisk kvalitet på begge dele.

Hej Katharina,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner :)

Jeg sender drÞmmestÞv jeres vej for en fantastisk start med jeres nye tyngdedyne og multinest :)

LÊkker kvalitet.

Med dynen fulgte en vejledning for, hvordan vi kunne få stÞrst succes med brug af dynen. Det var superfint, for det er en dyne, der måske krÊver lidt tilvÊnning. Nu virker den helt efter hensigten.

2023幎3月28日

Hej Anette,

Hvor er det dejligt at hÞre, at I har haft stor glÊde af vores brugervejledning, og at I har fået en god start med tyngdedynen :)

Servicen fejler intet

Servicen fejler intet. Men dynen har desvÊrre ikke gjort nogen forskel for os her hjemme i forhold til sÞvnen. Den bliver sparket af ligesom den almindelige dyne

2023幎3月29日

KÊre Sif,
tak for din anmeldelse :)

Jeg er ked af at hÞre, at I ikke oplever effekt af dynen.
At barnet sparker dynen af er helt normalt, og kan vÊre vane eller en reaktion på den nye fornemmelse i kroppen, som dynen giver.

Et lille tip kan vÊre at lade fÞdderne vÊre fri af dynen. Nogle gange er det bare den lille frihed, der skal til :)

Hvis vi kan vÊre behjÊlpelig med vejledning, må du endelig kontakte os!

Sara.

Vores datter har tidligere haft en

Vores datter har tidligere haft en tyngdepose med god effekt, men hun var nu blevet så stor at hun ofte lagde sig på siden og tyngden på brystet lå derfor altid ved siden af hendes krop, og der var derfor ikke lÊngere virkning af den. Hun begyndte at have mange opvågninger og var svÊrere at putte.

Jeg var skeptisk over en tyngdedyne, da jeg var bange for at hun bare ville sparke den af, men havde hÞrt så godt om dem, at jeg måtte prÞve. Og facebooks algoritme blev ved med at bombardere mig med reklamer. Da jeg så at man kunne få 10% rabat, tÊnkte jeg at jeg måtte prÞve. Hvis ikke den havde effekt, så det ud til at man nemt kunne få en god pris for den på brugtmarkedet, og hvis den virkede var det vel alle penge vÊrd.

Jeg bestille sent torsdag aften og den kom allerede lÞrdag!

FÞrste aften gik putningen hurtigt, men dog stadig med en del opvågninger, og sådan fortsatte den fÞrste uge. Men i nat sov hun 9 timer inden hun meldte sig til en flaske og sov videre, og kl 8 vågnede vi op, helt rundt på gulvet over at hun stadig snorkboblede. Vi krydser fingre for at det er det nye mÞnster.

En anden god ting er, at dynen er kÞlig. Vi har forsÞgt alverdens ting for at give hende den omsluttende fÞlelse, men hun er efterfÞlgende helt våd af sved. Det er ikke noget problem her, hvor hun er helt perfekt i temperatur. Måske hjÊlper det også på den rolige sÞvn. Og forhåbentlig kan vi også bruge dynen i sommervarmen.

Dynen virker som rigtig god kvalitet og i fine farver. Heldigt at man også kan kÞbe en juniordyne hvis det bliver nÞdvendigt senere

2023幎4月1日

KÊreste Nina,
TAK for at tage dig tid til at skrive sådan en flot anmeldelse! Den vil jeg leve hÞjt på i dag :)

Også tak for at sÊtte fokus på tilvÊnningsperioden, som for Jer var på omkring en uge - og desuden er helt normalt.
Jeg håber, at I har mange flere rundt-på-gulvet-morgener i vente :D

Dynen virkede fra dag 1👏🏻

Dynen virkede fra dag 1👏🏻. Putningerne er blevet nemmere og vores dreng sover bedre om natten. Kan kun anbefales

2023幎4月3日

KÊre Micha Line,
wauw! For nogle er dynen et hit fra dag ét, og for andre krÊver det en lÊngere tilvÊnningsperiode, men hvor er det fantastisk, at I mÊrkede effekten med det samme :)

Tusind tak for anbefalingen.

Sara.

Den har gjort en kÊmpe forskel for min

Den har gjort en kÊmpe forskel for min datters sÞn. Hun falder hurtigere i sÞvn og sover meget mere roligt.

KÊre Pernille,
hvor er det bare godt at hÞre, at både din datter og dit barnebarn nu kan få lidt ekstra sÞvn på kontoren. Det er en gevinst for hele familien :)

Tak for at tage dig tid, til at skrive en anmeldelse!

Så skÞnne dyner!

KÞbte flere år tilbage en dyne til min sÞn, han bruger den forsat hver dag. I sidste uge modtog jeg endnu en dyne til lillebror. Endelig en dyne som putter sig godt om ham uden at vÊre for varm. Klart alle pengene vÊrd!

KÊre Anne-Kathrine,
Hvor er det bare godt at hÞre!

Jeg er glad for at hÞre, at I også har fordel af, at dynen ikke er varmegivende som en traditionel dyne :)

Tusind tak for din anmeldelse!

Sande sÞvnhelte 🌙

Jeg vil anbefale deres tyngdedyne til alle kommende og nybagte forÊldre, hvis sÞvn for dem også er en mangelvare. Vi er fortsat i afprÞvelsesfasen, men jeg er ikke et sekund i tvivl om at den virker!

Vi har brugt timer på at putte, og haft mange opvågninger i lÞbet af natten gennem hele vores datters liv. Allerede fÞrste aften med den nye tyngdedyne, kunne vi kaste os i sofaen med en omgang popcorn efter 5 minutters putning og vi har nu ikke lurer under 4+ timer.

Tak Sara og Nicolaj! Tak for pisse god service, for et produkt der virker og for at I har givet os muligheden for at samle os, bringe liv i forholdet igen og allermest for at vi har en udhvilet datter nÃ¥r hun vÃ¥gner om morgenen. I er sande sÞvnhelte ♥

2023幎4月6日

KÊre Michelle,
Ej men altså, TAK!

Når arbejdet bliver tungt, udfordringerne lidt for mange eller bekymringerne for store, så vil jeg lÊse din anmeldelse og huske på, at det er det hele vÊrd!

Rigtig god påske til dig, og af hjertet tak for de rÞrende ord.

Super hurtig levering

Super hurtig levering.
Tyngden har en god effekt på vores sÞn!

2023幎3月16日

KÊre Caroline,
tusind tak for alle stjernerne! Det gÞr mig bare så glad at hÞre, at I har god effekt af tyngdedynen.

Rigtig god påske :)

Sara.

Efter 6 måneder uden sÞvn, fandt vi mirakelmidlet.

Når intet andet virker
 så virker tyngdedynen!
I 6 måneder har jeg ikke sovet. Det gÞr jeg nu. Vi var tålmodige da vi havde hÞrt om en tilvÊnningsperiode, og det gav pote. Udover selve tyngdedynen og dens effekt, så har jeg vÊret glad for at handle med Sara som var hurtigt til at hjÊlpe med spÞrgsmål, men også rigtig behagelig at snakke med. Venlig, imÞdekommende, hjÊlpsom, varm og kÊrlig. Dejlig fÞlelse når man står som kunde og skal betale en alligevel god sum penge for noget man ikke kender så meget til. Jeg stoler på produktet, men også på menneskerne bag.

2023幎4月3日

KÊre Christina,
sikke en rÞrende anmeldelse!
Tusind tak for den.
Det gÞr mig så glad, når I kan mÊrke, at Hush Little One er skabt ud fra en Êgte passion og et Þnske om at gÞre livet lidt nemmere for småbÞrnsfamilier.

Dine sÞde ord vil jeg leve hÞjt på i dag!

Rigtig god påske :)

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter, som i den grad lever op til det de siger.
En service ud over det sÊdvanlige👣

KÊre Anja,
wauw! Tusind tak for dine flotte ord!
Dem vil jeg leve hÞjt på i dag!

Rigtig god påske til dig :)

Fantastisk produkt!

Vi har kÞbt en baby- og juniordyne tyngdedyne og begge vores bÞrn sover allerede meget bedre! Kundeservicen er hertil helt i top. Selvom det er mange penge, så er det alle pengene vÊrd, at både bÞrn og forÊldre får en god nattesÞvn.

KÊre Kristine,
tusind tak for din anmeldelse!
Jeg er glad for at hÞre, at både den lille og den store har glÊde af tyngdedynerne - og ikke mindst forÊldrene :)

Rigtig god påske til dig!

Tyngdedyne

En helt igennem god oplevelse, fulgt op af et par små, sÞde hilsner, med tips til at komme godt i gang med tyngdedynen

2023幎3月15日

Hej Grete,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner :)

Hvor er det dejligt at hÞre at vores brugervejledning har vÊret et hit :)

Lynhurtig levering af produktet

Lynhurtig levering af produktet. Rigtig god kvalitet og umiddelbart med god effekt. Jeg er meget tilfreds med varen.

2023幎3月20日

Hej Anita,

Hvor er vi glade for at hÞre I har vÊret glade for både kvaliteten af vores tyngdedyne, samt vores leveringstid :)
Det betyder meget for os :)

Natalija

Hurtig levering og min sÞn var vild med

Hurtig levering og min sÞn var vild med sin nye dyne fra fÞrste dag.

2023幎3月20日

Hej Henriette,

Hvor er det dejligt at hÞre at din sÞn har taget dynen til sig fra fÞrste dag :)

Jeg håber at der er kommet ro i sÞvnen :)

Natalija

Dynen der gÞr en forskel 🀗

Hurtig levering, god introduktion til opstart og et lÊkkert produkt og det allerbedste er, at dynen gjort en kÊmpe forskel mht. putning og bedre sÞvn.

Hej Grete,

Tusind tak for at sende os denne flotte anmeldelse :)

Hvor er det dejligt at hÞre at vores tyngdedyne har gjort en kÊmpe forskel hjemme hos jer, og at hÞre at vores brugervejledning har vÊret et hit :)