Hush Little One レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Virkede overhovedet ikke til hverken baby eller storebror. Derudover har de videresolgt et brugt produkt, hvor der i forvejen var skrevet navn pÃ¥ mÊrket med en kuglepen. Dette opdagede vi desvÊrre fÞr... もっず芋る

Fantastisk og Êrlig kundeservice. Jeg havde lavet en forkert bestilling pÃ¥ en tyngdedyne, og de var lynhurtige til at hjÊlpe mig gennem chatten/mail og blev endda ringet op 👏 Super rÃ¥dgivning ift. va... もっず芋る

Hurtig levering og bare WOW! Bestiller torsdagmorgen, efter alt for mange dÃ¥rlige nÊtter og lange putninger, en tyngdedyne til vores 7 mdr gamle barn. Fredag middag fÃ¥r vi dynen leveret og vi fÃ¥r de... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har KÆMPET i snart 1,5 Ã¥r med at fÃ¥ vores sÞn pÃ¥ 20 mdr til at sove. Putning tog som regel 1-3 timer. Vi bestilte juniordynen i weekenden (pinse), fik den onsdag morgen (hurtigt), og de sidste to a... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ベビヌ甚品店
  2. 寝具店
  3. 寝宀家具店
  4. リネン専門店
  5. モビィティ装眮提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Hush Little One – Kvalitetsudstyr og interiÞr i nordisk design Velkommen til vores univers af nÞje udvalgt babyudstyr og interiÞr. Hos Hush Little One finder du alt fra blÞde tekstiler til praktisk tilbehÞr, der gÞr hverdagen med en lille ny bÃ¥de nemmere og smukkere. Vi udvÊlger vores produkter med omhu og lÊgger vÊgt pÃ¥ tre ting: Sikkerhed, komfort og kvalitet. NÃ¥r du handler hos os, kan du vÊre sikker pÃ¥ at fÃ¥ produkter, der holder, og som er skabt med kÊrlighed til de mindste verdensborgere. Vi glÊder os til at sende din pakke afsted!

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

LÊkkert produkt

Hurtig levering. Flot dyne, god kvalitet, svarer til beskrivelsen og virker umiddelbart efter hensigten.. vi er stadig i indkÞringsfasen med junior tyngdedynen 😊

2023幎3月14日

Hej,

Vi er glade for at I har vÊret tilfredse med både leveringen og kvaliteten på vores tyngdedyne :)

Jeg sender stjernestÞv for en god indkÞring og ro i sÞvnen :)

Fantastisk dyne

Dynen har virkelig hjulpet min 5 årige med at finde ro om aftenen, og om eftermiddagen. TAK

2023幎3月11日

Hej Ann,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner :)

Hvor er vi glade for at hÞre at der er kommet ro i sÞvnen hjemme hos jer :)

Natalija

Fantastisk dyner og vi har kÞbt en til

Fantastisk dyner og vi har kÞbt en til hver af vores bÞrnebÞrn, og de hjÊlper pÃ¥ deres sÞvn og vi kan give den bedste anbefaling til firmaet ⭐⭐⭐⭐⭐Fantastisk betjening 👏⭐⭐⭐⭐⭐

Hej Pia,

Tusind tak for din anbefaling :)

Hvor er det dejligt at hÞre at begge bÞrnebÞrn er blevet glade for deres tyngdedyner, og at det har hjulpet på sÞvnen :)

Rigtig god service

Rigtig god service
Gode i fomail til at komme godt i gang

Hej Christa,

Tusind tak for din anmeldelse :)

Hvor er vi glade for at hÞre at du har sat pris på vores service, og at I er kommet godt i gang med brugen af tyngdedynen :)

Natalija

God service. Hurtig levering. LÊkkert produkt.

2023幎3月13日

Hej Randi,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner :)

Det betyder meget for en virksomhed som vores :)

Natalija

Hurtig levering og virkelig smuk

Hurtig levering og virkelig smuk tyngdedyne Moon - Þver stadig men tror på den vil gÞre en forskel❀

2023幎3月14日

KÊre Nina,
Tusind tak for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, det sÊtter vi stor pris på!
Det gÞr mig så glad, når vi er lykkedes med at formidle, at tilvÊnning kan tage tid :)
Du må endelig hive fat i os, hvis vi kan vÊre behjÊlpelig med vejledning.

De kÊrligste hilsner,
Sara.

God information via chatten

God information via chatten, hurtig til at svare. Hurtig levering.
Da der var lagt en forkert brugsvejledning med, skrev jeg en mail, som blev besvaret hurtigt, selvom det var aften. God kundeservice.
Flot produkt i lÊkkert materiale og forarbejdning.

Hej Hanne,

Vi er glade for at hÞre at du har vÊret glad for vores kundeservice, samt vores leveringstid af din ordre :)
Og dertil er det så dejligt at hÞre at du sÊtter pris vores valg at materialer i vores produkter :)

Bedre sÞvn

Min sÞn er glad for den, og det er hans mor også, for det er meget nemmere at putte ham om aften, fÞr kunne det godt tage 20-30 min nu tager det 3-5 min.

2023幎3月18日

Hej Eva,

Tusind tak for din anmeldelse :)

Dejligt at hÞre at både mor og sÞn er glade for vores tyngdedyne, og at putningerne nu er blevet gevaldigt kortere :)

Natalija

Dag til dag levering og den multinest

Dag til dag levering og den multinest lever 110% op til mine forventninger - nu falder min sÞn ikke ud af sengen når vi sover sammen. Så det er slut med at barrikadere sengen med stole og puder hver dag :D

Hej Helene,

Hvor er det dejligt at hÞre at multinesten er et hit hjemme hos jer :)
I kan glÊde jer til at udforske alle mulighederne med Multinesten både ved puttetid, og ved legetid - den er fantastisk :)

Natalija

Hush little one dynen lever ikke op til forventningerne.

FÞrst og fremmest, rigtig god service og hurtig levering. Selve dynen virker til at vÊre god kvalitet. Dog passer dynen ikke i et almindeligt junior dynebetrÊk, dynen falder simpelthen ned i enden på dynebetrÊkket. Måske det ville have vÊret anderledes med et dynebetrÊk fra shoppen. Så til selve årsagen til at vi kÞbte dynen - mere stille nÊtter / en pige som sover bedre. Det har dynen desvÊrre slet ikke hjulpet imod. Hun sparker bare dynen af. Selv om vi har prÞvet de tips og triks som står i vejledningen. Så dynen var desvÊrre spild af penge. Vores pige er 18 måneder.

2023幎3月17日

Hej Kristian,

Tusind tak for din Êrlige anmeldelse, det sÊtter vi pris på :)

Dejligt at hÞre at I har vÊret tilfredse med vores service og levering :)

Selvom vores stÞrste Þnske er at hjÊlpe alle småbÞrns familier, er dette ikke altid muligt.
Ofte krÊver det lidt lÊngere tilvÊnning for de stÞrre bÞrn, sammenlignet med babyer.

Jeg håber dog at den lille snart finder ro i sÞvnen, og i finder det der fungerer for lige netop jer :)

Den er uundvÊrlig

Virkelig en stor hjÊlp til de urolige nÊtter, har en lille en på 4 måneder, som vÊkker sig selv konstant med sine arme. Vi har nu brugt dynen i en uge. Og har har sovet 9/10 timer uden uden at vågne. Vi er Max fan herhjemme, og anbefaler den til alle.
Hvis man kunne give flere stjerner, havde vi gjort det.

2023幎3月16日

Hej Christina,

Hvor er det dejligt at hÞre at I er blevet så glade for vores tyngdedyne, og at i anbefaler den til andre :)

Tusind tak for alle stjernerne :)

Fantastisk produkt

Super godt produkt - det er et flot design, der kommer en god brugsvejledning med og så er der hurtig levering.
Det har taget lidt tid for vores sÞn at vÊnne sig til dynen, men nu kan den slet ikke undvÊres, og den har gjort at alle får mere og bedre sÞvn.
De bedste anbefalinger herfra!

2023幎1月22日

Hej Betina,

Tusind tak for din anbefaling :)

Hvor er det dejligt at hÞre at din sÞn har taget dynen til sig, og at alle mand nu får mere og bedre sÞvn :)

Super godt!

Levede op til mine forventninger.

Hej Ulrikke,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner :)

Det betyder rigtigt meget for en virksomhed som vores :)

Bedste kÞbsoplevelse lÊnge

Jeg må sige, at jeg er imponeret over servicen og kvaliteten af dynen.
KÞbte en babydyne til mit barnebarn. Opdagede bagefter at
man kunne få 10% ved at tilmelde sig nyhedsbrevet. Skrev til dem at det ville jeg gerne, de trak straks de 10 % fra, og jeg havde dynen 24 timer efter👏
Godt i valgte at fortsÊtte selv efter LÞvernes Hule, I gÞr det godt!
Nu håber jeg blot dynen kan give lidt ro til lille urolige Felix😉

Hej Birgitte,

Hvor er vi glade for at du sÊtter pris på vores kundeservice og kvalitet af vores tyngdedyne :)

Jeg krydser fingre for at lille Felix snart finder ro i sÞvnen :)

Natalija

Tak for et super fedt produkt

Tak for et super fedt produkt! Vi har kÞbt en Junior dyne og baby dyne til vores 2 bÞrn på 3 år og 4 måneder. Min store dreng på 3 år, har altid haft sÞvn problemer. Han har altid sovet kort tid og mega uroligt, og uden dyne! vi havde egentlig accepteret det, men tÊnkte at vi ville give det et skud.

Da vi pakkede den op, sÃ¥ ville han gerne prÞve at have den over sine ben imens han sÃ¥ tegne film. Pludselig ville han have den helt op og sagde “den krammer mig” 🥹 SÃ¥ herhjemme hedder dynen simpelthen kramme dynen og fÞrste nat sov han meget mere roligt og faktisk lÊngere til trods for at han er forkÞlet. Han blev hverken sur over at den lÃ¥ over hans ben, eller andet som han plejer (vi har prÞvet bÃ¥de alm. dyne og sovepose uden held)

Så tak for jeres kramme dyne (som selvfÞlgelig også skulle med ind og se morgen tv)

Hej Katja,

Tusind tak for din besked, både her og i vores indbakke :)
Det gÞr os så glade at lÊse din besked, da vores stÞrste Þnske er at hjÊlpe småbÞrnsfamilier med den trygge sÞvn :)

Det er så dejligt at hÞre at din sÞn, har taget så godt imod sin nye krammedyne :)

DrÞmmeprodukt

Tyngdedynen fra Hush Little one har gjort en verden til forskel for vores sÞvn. Fra dag 1 har min sÞn på 5 måneder sovet godt og roligt.

2023幎3月5日

Hej Julie,

Hvor er det dejligt at hÞre at vores tyngdedyne har gjort så stor en forskel for både jeres sÞn og for jer :)

Tusind tak for at dele jeres oplevelse med os :)

SÃ¥ jer lige i LÞvens Hule og tÊnke om

Så jer lige i LÞvens Hule og tÊnke om ikke det var den dyne vi havde kÞbt, så tjekkede jeg lige min mail og det var jeres dyne jeg havde kÞbt.
I siger i programmet at den er bedre en andre dyner, det er jeg bestemt ikke enig i.
Nu har vi haft vores dyne i snart et år og den har aldrig virket.

Han kunne allere som 3 måneder sparke dynen af, så prÞvede vi at ligge hans fÞdder udenfor dynen det hjalp stadig ikke på sÞvnen, og han fik stadig dynen smidt af. Synes 1500 kr er rigtig meget for noget som slet ikke virker. Og vi har givet det rigtig mange forsÞg.
Vi endte med at kÞbe en slags sovepose ting, og det virker bare, nÊsten far dag 1 af.
SÃ¥ er noget skuffet over produktet.
Og vil bestemt ikke anbefale at kÞbe en så dyr dyne, for tror sagtens tyngdedyne virker for nogle, men man kan ligeså godt kÞbe en billigere en, da det er et kÊmpe sats om det virker eller ej, og så er det mange penge ud af vinduet.

2023幎3月10日

KÊre Christian,

Tak for din Êrlige anmeldelse.
Jeg er ked af, at dynen ikke virkede for Jer.

Det er vores stÞrste Þnske, at vores produkter kan vÊre en hjÊlp i alle småbÞrnsfamilier.
Det gÞr mig glad at lÊse, at I fandt en lÞsning som virkede for Jer :)

KÊrlige hilsner,
Sara.

Den bedste tyngdedyne!!!

Rigtig dejlig tyngdedyne, som har hjulpet vores lille August til at sove bedre.
Rigtig god og personlig service som bare fungerer!
Topkarakter herfra! ⭐⭐⭐⭐⭐

2022幎12月27日

Hej Anja,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner :)

Hvor er vi glade for at hÞre at vores tyngdedyne har hjulpet jeres lille dreng med at sove bedre :)
Det er det der gÞr, at vi brÊnder for det vi laver!

Natalija

Hold nu op nogle lÊkre farver

Hold nu op nogle lÊkre farver. Tak fordi det findes farver hos jer, der ikke er lyseblÃ¥ og lyserÞdt😅 🙏

2023幎3月9日

Hej Louise,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi ELSKER også farverne på vores produkter! :)

God oplevelse

Godt produkt, service og hurtig levering

2023幎2月27日

Hej Jonas,

Tusind tak for for din anmeldelse og de 5 stjerner :)
Det sÊtter vi stor pris på.