Er enkel oh ryddig portal. Men, nÃ¥ har jeg ikke fÃ¥tt inn to mÃ¥nesleier til min konto. Leieboer har ingen betalingsanmerkninger,men mangler for to mÃ¥neder. NÃ¥ skal ligninga registreres og kan ik... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Helt suveren tjeneste, lett Ã¥ bruke og det gir en utrolig ro og trygghet rundt Ã¥ leie ut boliger. Husleie.no hjelper deg fra A til à pÃ¥ en veldig brukervennlig mÃ¥te, og jeg merker ogsÃ¥ at leietakerne... ãã£ãšèŠã
Jeg har tidligere vÊrt fornÞyd med husleie.no, men synes de har lite kontroll nÃ¥r de sender meg en faktura pÃ¥ ett tidligere leieforhold som var over for ett Ã¥r siden. Det er en rotete portal som skape... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg og utleier var fÞrst enige om Ã¥ bruke Husleie.no sin depositumsgaranti, sÃ¥ jeg trykket fÞrst pÃ¥ dette. Underveis sÃ¥ fant jeg og utleier ut at jeg skulle bettale inn depositum og jeg gjorde dette.... ãã£ãšèŠã
Husleie.no er lÞsningen for både utleiere og leietakere! Finn bolig til leie. Opprett leiekontrakt, depositumskonto, depositumsgaranti og mye mer.
ãã«ãŠã§ãŒ
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 82ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Jeg opplevde at dette var unyttig for meg. Fikk ikke hjelp med en vanskelig leietaker. Tvert imot, denne tjenesten ga meg ekstra jobb, da jeg må inn og administrere hele tiden og passe på at ikke uriktige purringer sendes ut.

Husleie.no ããã®åç
Very good if you can handle everything yourselves. But if you need to get in contact with them, its terrible - impossible to contact by messenger system og phone.
Jeg hadde ikke hÞrt om dette. Jeg var usikker hvordan det virket. Jeg fikk god hjelp raskt. Anbefaler denne.
Tar evigheter å få svar (selv når man purrer flere ganger), ingen telefon å ringe til, tar ikke tak i utleier som leier ut ulovlig leilighet gjennom dem. Styr unna!
Bare positive opplevelser med dette selskapet.
De er seriÞse, holder seg til det juridiske og lovlige rammeverket, sÞker å gi tilfredsstillende lÞsninger, gi hurtig svar, og er alltid trivelig i sin respons megle deg som bruker eller kunde.
Bruker Husleie.no som utleier. Har henvendt meg flere ganger på telefon om et tilfelle der leietaker har betalt inn via Husleie.no faktura, men der Husleie.no ikke har betalt videre til vår bedriftskonto. Når jeg omsider har fått kontakt på telefon (merk det er sjelden de er tilgjengelig) så har de sagt at dette ligger hos annen avdeling og de kan ikke gi et tidsestimat på når dette blir ordnet. Det har nå gått flere uker og det er snakk om utestående 17.000kr som vi selvfÞlgelig Þnsker raskest mulig, men der Husleie.no ikke kan redegjÞre for hvorfor disse pengene ikke er utbetalt til oss. Har også sendt inn sak via deres portal, men ingen respons på det faktiske problemet. Jevnt over skuffet og det er dårlig respons, spesielt når det gjelder kontakt per telefon. Telefon portalen er kun åpen noen få timer om dagen, og om det er kÞ blir du bedt om til ringe opp (ingen alternativ for at de ringer deg opp igjen -mao. en vet aldri når det er ledige kundebehandlere).
Hilsen Skuffet Utleier og bruker av Husleie.no (temporary)
Når det fungerer så fungerer det. Når det må korrigeres eller jobbes med telefon. Er det veldig rigid og dårlig tjeneste. Passer ikke alltid for folk i fasrten. Dårlig oppfÞlging ved problemer. Må vÊre lett for andre å overta dette markedet.
Enkel, rimelig og grei tjeneste som forenkler jobben som utleier. Svarer raskt. Men sjelden det trengs oppklaring. God informasjon finnes.
Veldig vanskelig å få snakket med kundeservice. Fryktelig lang behandlingstid dersom man tar kontakt og ikke 3-5 dager slik de selv oppgir. Arrogante og helt tydelig en bedrift for utleiere og ikke leietakere

Husleie.no ããã®åç
Anbefaler alle, som i midt tilfelle er utleier og bruke denne. Ryddig og rask oppfÞlging.
Veldig lett å navigere gjennom avtalen, mange muligheter for å tilpasse etter Þnsker feks.depositum, forsikring og kundeservice svarer ganske raskt.
Jeg er svÊrt misfornÞyd med min erfaring hos Husleie.no.
Jeg bestilte publisering av annonse på Finn.no via deres tjeneste, men det ble ikke opplyst at interessenter fra Finn måtte opprette egen profil hos Husleie.no for å kunne kontakte meg. Dette opplevde jeg som tungvint og misvisende, og det reduserte antall henvendelser jeg fikk. Etter min mening burde denne begrensningen vÊrt tydelig kommunisert fÞr kjÞp.

Husleie.no ããã®åç
Enkel og grei tjeneste. Ser ut som svÊrt nyttig dersom man har flere utleieprosjekter. Litt lett å svare feil på noen ledende spÞrsmål, slik at både utleier og leietaker ender opp med strÞmavtale og innboforsikring, der en av partene må korrigere i ettertid. Men det er bare å holde tunga beint i munnen....

Husleie.no ããã®åç
Kvar gong eg betale rekning hos dei. Så tar det utrolig langt tid fÞr dei registrerer betalingen. Har alltid forfall på rekningen. Eg pleier å betale i god tid fÞr. Men det hjelpe ikkje.

Husleie.no ããã®åç
Har premiumabonnement hos Husleie.no og er veldig fornÞyd. Innkrevingen av leie fungerer bra. Det er trygt,ryddig og sparer meg for mye arbeid. Kundeservicen er også god da de svarer raskt og gir tydelige svar når jeg trenger det
Jeg er super fornÞyd med Ã¥ bruke husleie.no ð€©
Jeg har brukt dem i flere år når jeg har leietakere og kan virkelig anbefale husleie.no . Kundeservicen dem gir er virkelig super .
Jeg har også hatt utleie annonse nå for sÞke etter leietakere og dette var en veldig bra opplevelse. Jeg fant leietaker etter mindre enn ett dÞgn og alt ordnes via husleie , kredittsjekk, depositumkonto , kontrakt .
Jeg liker at leietaker betaler inn til husleie og husleie.no betaler til meg .
Her har de klart å gjengi min kontaktinformasjon, telefon nr og en annonsen av min hybel JEG ikke har laget. Også står det... " bankverifisert". Uakseptabelt. Nå får jeg ikke tilbakemelding fra de. UseriÞst! Hold dere unna, for kan de bekrefte en falsk annonse I Mitt navn med mitt nr med bankverifisering, så kan de forfalske alt.

Husleie.no ããã®åç
Dette er åpenbart et selskap som er spesialisert på å selge tjenester til utleiere. Det viser seg allerede i malen av leiekontrakten. Den er slik formulert at de fleste fordelene ligger hos utleieren. "15. Husleieloven: Ved motstrid mellom bestemmelser i denne avtalen og fravikelige bestemmelser i husleieloven, går denne avtalen foran." Dette er useriÞs.
Husleie.no fullfÞrer sine tjenester uansett hvor seriÞs / useriÞs kunden (utleieren) er så lenge de ble booket. Det handler ikke om å holde orden på avtaler eller etablere gode leieavtaler. Det handler om å tilby tjenester for utleiere slik at det kan legges press på leietakere.
I den direkte dialogen svarer husleie.no kort og knapt og lite kooperativt. Det henvises som regel til utleieren.
Kort oppsummert: et useriÞst selskap.

Husleie.no ããã®åç
Jeg har fått en rask svar og lÞsningen kom dagen etter. Jeg fikk også råd på hvordan jeg skulle unngå slike feil i fremtiden.