Zoekmachine optimalisatie voor online platforms. レビュー

TrustScore 5段階評価の3

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Proefperiode van 7 dagen afgesloten, maar dat het abonnement daarna automatisch doorloopt stond alleen verstopt in een bevestigingsmail. Niet iets wat je meteen ziet. Tegen de tijd dat ik het do... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Huurflits blijf afschrijven nadat je opgezegd hebt. Voor de rest krijg je helemaal niet meer reacties terug van verhuurders dan elk andere huurwebsite. Echt een slechte zaak 3 maanden later krijg je n... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Helaas kon ik als weduwe de lasten van mijn huis niet meer betalen en was genoodzaakt om kleiner te gaan wonen. Ik heb diverse platforms geprobeerd, maar het duurde zo ontzettend lang. Toen ik huurfli... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Via Facebook ben ik terecht gekomen op de website. Sommige verhuurders zijn er snel bij en komen met een uitnodiging of afwijzing maar andere laten je lang wachten. Tip: Zet er altijd je telefoonnumme... もっと見る

企業が回答しました

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 11

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Vooral geen abonnement nemen bij dit bedrijf

We waren op zoek naar een kamer in Emmen voor mijn zoon. Nadat je betaald hebt kun je pas reageren op een kamer. Dus wij betaald.
Helaas nooit reactie gekregen. Absoluut weggegooid geld.

Factureren kunnen ze natuurlijk wel. Als je dan een mail stuurt dat je hebt opgezegd krijg je geen reactie! Alleen 5 maanden later een incassobureau achter je aan. Geen menselijk partij en puur geld klopperij.

Advies aan iedereen; GEEN ZAKEN DOEN MET DEZE PARTIJ.

2025年2月4日

Beste Harm,

Wat vervelend dat je geen reactie hebt ontvangen op je advertentie.

Ons platform brengt gebruikers rechtstreeks in contact met huiseigenaren, huisgenoten of makelaars. Wij hebben geen invloed op hun reacties.

Je abonnement is inderdaad correct opgezegd en verwerkt, maar er stonden nog openstaande kosten open.

Zodra een betaling niet is voldaan, ontvang je betalingsherinneringen en heb je voldoende tijd om de openstaande vordering te voldoen en contact met ons op te nemen.

Je bent ook geïnformeerd over de reden waarom deze kosten nog openstaan. Als de factuur dan nog steeds niet wordt betaald, wordt deze uiteindelijk doorgegeven aan een incassobureau, wat inderdaad na een paar maanden is gebeurd.

Nauwelijks nieuw aanbod

Nauwelijks nieuw aanbod, hogere prijzen dan dat op de website staan en ze proberen je geld te ontnemen door in de kleine lettertjes automatisch te verlengen. Niet mee in zee gaan!

2024年10月16日

Beste Lisa.

Het aanbod kan per plaats en regio verschillen en is ook afhankelijk van het budget en zoekregio. Misschien is het een idee om je zoekfilters te verruimen zodat je meer advertenties en/of meldingen krijgt.

Een abonnement wordt inderdaad automatisch verlengd. Dit staat aangegeven op de website en in je bestelbevestiging. Opzeggen kun je eenvoudig zelf doen via je persoonlijke dashboard op de website.

Wij herkennen je uitspraak over de hogere prijzen niet. De prijzen staan vermeld en er zijn geen prijswijzigingen doorgevoerd. Zou je hierover met ons contact willen opnemen?

5つ星のうち1の評価

Schandalig hoe ze automatisch geld…

Schandalig hoe ze automatisch geld blijven afschrijven terwijl je er niet om gevraagd hebt. Het zou een eenmalige betaling en dan twee weken toegang tot reageren op de website maar zonder communicatie blijven ze geld afschrijven. Boeven. En dan ook adverteren met woningen die al lang niet meer beschikbaar zijn of er al een aantal maanden op staan. Ik zal deze site nooit aanraden.

2025年1月9日

Beste Jee,

Bedankt voor je feedback.

We vinden het jammer om te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad en willen graag enkele punten verduidelijken.

Bij elke advertentie staat duidelijk vermeld wanneer deze is gepubliceerd en we doen ons best om oude advertenties te verwijderen. Soms blijven advertenties langer online staan als er bijvoorbeeld meerdere units in hetzelfde pand beschikbaar zijn.

Ons lidmaatschap is een doorlopend abonnement en dit wordt duidelijk gecommuniceerd bij het afsluiten hiervan. Als je het abonnement niet langer wenst te gebruiken kun je het op elk moment opzeggen volgens de voorwaarden.

5つ星のうち4の評価

Ik ben niet direct geslaagd

Ik ben niet direct geslaagd, maar heb wel veel nuttige contacten overgehouden en sta op meerdere lijsten bij verhuurders. Het duurde even, maar het aanbod is in Amsterdam toch behoorlijk goed.

2025年1月2日
5つ星のうち1の評価

Bagger site geldslurpende armoede mieren

Er is 4x afgeschreven bij mij omdat ik de annuleer abonnement knop niet kon vinden en heb er 3x gemaild naar de klantenservice waar niet op gereageerd is. Niemand gebruikt ook deze app meer voor kamers want niemand die gestuurd had reageerde nog

2025年1月2日

Hi Xavier,

Wij hebben jouw contactverzoek goed ontvangen en beantwoord eerder vandaag.

Volgens ons systeem zijn er geen vier verlengingen gedaan. Zou je even de afschriften willen controlen of deze allemaal van Huurflits.nl zijn?

Uit controle blijkt dat je er toch in geslaagd bent om het abonnement zelf stop te zetten :). Hier is verder geen actie voor nodig.

5つ星のうち5の評価

Het is vervelend dat je geld moet…

Het is vervelend dat je geld moet betalen voor een dergelijke website maar heb er toch veel aan gehad. Het berichtensysteem werkt goed en je wordt gelijk op de hoogte gehouden via email van reacties. Persoonlijk ben ik nog niet geslaagd maar heb wel goede contacten over gehouden en sta op de lijst bij diverse aanbieders en heb ik diverse bezichtigingen gehad.

5つ星のうち4の評価

Je moet er echt bovenop zitten om een…

Je moet er echt bovenop zitten om een kamer te vinden en huurflits is de enige site waar ik een positieve ervaring mee heb gehad.

Zoekmachine optimalisatie voor online platforms. からの回答

Dank je wel voor je review en feedback! We begrijpen dat het vinden van de juiste kamer een uitdaging kan zijn, vooral als het gaat om het snel en efficiënt navigeren door verschillende huurplatforms. Het is geweldig om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad met Huurflits. We doen ons best om gebruikers zoals jij te ondersteunen door betrouwbare en up-to-date informatie te bieden, zodat je gemakkelijker een geschikte kamer kunt vinden.

Bij Huurflits werken we hard aan het verbeteren van onze service en het vereenvoudigen van het proces voor onze gebruikers. Jouw opmerking over het 'bovenop zitten' benadrukt een belangrijk aspect van de zoektocht naar de juiste kamer; het kan inderdaad nodig zijn om regelmatig te controleren en snel te reageren op nieuwe aanbiedingen. We hopen echter dat onze platformen je helpen om deze zoektocht wat eenvoudiger te maken.

Als je nog verdere suggesties hebt om de gebruikerservaring te verbeteren of als er iets is waar we je verder mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We waarderen je feedback enorm!

Team Huurflits.nl

Trustworthy website

2024年12月11日

Dear Donald,

Thank you so much for your kind words! We’re delighted to hear that you find our website trustworthy. At Huurflits, we place great importance on building trust with our users by offering a reliable and transparent platform for both tenants and landlords.

Your trust means a lot to us, and we are committed to maintaining high standards of service to ensure that our users continue to have a positive experience. If you ever have any questions or need further assistance, please don’t hesitate to reach out—we’re here to help!

Thanks again for your feedback, and we look forward to continuing to serve you.

I found my place here

2024年12月4日

Dear William,

Thank you for sharing your experience! We are thrilled to hear that you found your place through Huurflits. It’s always our goal to connect tenants with the perfect property, and we’re so happy to know we were able to help you in your search.

If you ever need further assistance or have any questions in the future, don’t hesitate to reach out. We’re always here to help and support you in any way we can.

Wishing you all the best in your new place!

Neem hier geen abonnement

Neem geen abonnement hier.

Ten eerste vind ik het abonnement te duur voor de geboden service. Na meer dan 100 reacties op woningen heb ik slechts één reactie ontvangen. Ik heb regelmatig gezien dat woningen op andere sites als verhuurd stonden, maar nog steeds actief waren op Huurflits. Dit is frustrerend, zeker gezien de kosten van €40 per maand.

Het grootste probleem is echter de slechte klantenservice. Er is geen enkele reactie gekomen op mijn eerdere verzoeken om uitleg en een oplossing. Een betaling was per ongeluk niet tijdig doorgevoerd, wat ik niet opmerkte omdat het dashboard aangaf dat de betaling voldaan was. Pas nadat een incassobureau werd ingeschakeld, kreeg ik een e-mail. Dit gebeurde zonder enige voorafgaande herinnering per post of e-mail van Huurflits, wat in strijd is met de wet. Dit was verwarrend en onterecht.

Nadat ik mijn situatie uitlegde en vroeg om de incassokosten te laten vervallen, kreeg ik gedurende maanden geen enkele reactie. Pas op 17 december, na het plaatsen van een negatieve review, ontving ik eindelijk antwoord van uw klantenservice. Helaas werd dit vervolgens afgeschoven op een zogenaamd 'verouderd' e-mailadres, waardoor mails in de spam terecht komen en dat ik zelf de reactie over het hoofd zou moeten gezien hebben, wat niet het geval was.

Hierna werd ik meerdere keren op dezelfde dag benaderd om mijn negatieve review direct te verwijderen, wat ik als zeer onprofessioneel ervaar. Uiteindelijk werd ik bedreigd met juridische stappen en het opnieuw invorderen van de incassokosten als ik de review niet per direct zou verwijderen. De enigste rede dat de incassokosten dus kwijtgescholden zouden worden, is zodat ik mijn negatieve review zou verwijderen en niet omdat dit tegen de wet in is.

Het feit dat ik zonder melding of herinnering van openstaande kosten direct een incasso heb ontvangen is onacceptabel.

Ik verzoek u om een verontschuldiging voor de ontstane verwarring, de onprofessionele communicatie en uitblijven van een reactie op mijn mails.

EDIT:
In uw reactie stelt u dat u altijd meerdere herinneringen stuurt voordat een incasso wordt ingeschakeld. Dit klopt echter niet met mijn ervaring. Ik heb geen enkele herinnering ontvangen via e-mail of post, anders had ik de betaling zeker opgemerkt. Alle andere betalingen hierna, zijn ook altijd netjes betaalt. In het dashboard stond dat de betaling voldaan was, en het was pas nadat het incassobureau contact opnam dat ik merkte dat er iets mis was. Dit komt niet overeen met uw bewering over het versturen van herinneringen.

Als ik de reactie op mijn mail van maanden geleden over 'het hoofd' had gezien, was de incasso kwijtgescholden. Dit is niet gebeurd, dus dit is ook een bewijs dat er geen reactie is geweest al die tijd.
Als er daadwerkelijk een probleem was met de bezorging van e-mails naar mijn account, was het aan Huurflits om dat tijdig te signaleren en alternatieve communicatiekanalen te zoeken, bijvoorbeeld per post.

Er is 17 december pas voor het eerst gereageerd op mijn mail van maanden geleden, deze is niet in de spam beland. Dit is dus ook niet waar. Na het schrijven van mijn review ben ik ook meer dan 5x benaderd via whatsapp.

In uw reactie maakt u de bewering dat ik bij andere bedrijven 'incassoproblemen' heb gehad, zichtbaar uit mijn andere reviews. Dit is irrelevant voor de kwestie met huurflits. Als u de ervaring in 'breder perspectief' wilt stellen is het overdreven om één review over een incasso gelijk als 'incassoproblemen' neer te zetten. Lees de review maar, dit gaat om een hele andere situatie.

Ik heb een regeling voorgesteld om de openstaande €20 te betalen, en ik zou tevreden zijn geweest als de incassokosten waren vervallen. Dit voorstel is echter nooit adequaat behandeld door uw klantenservice. Ik ben van mening dat deze situatie door de miscommunicatie en de late reactie van Huurflits onterecht geëscaleerd is naar incasso.

Wat betreft mijn review, ik heb enkel mijn persoonlijke ervaring gedeeld. Ik heb geen "grove onwaarheden" gepubliceerd, maar slechts de feiten zoals ik ze heb ervaren. Ik heb geen herinneringen ontvangen, het dashboard gaf de betaling als voldaan aan, en de betaling is onterecht doorgestuurd naar een incassobureau, zonder enige waarschuwing. Het is voor mij niet acceptabel dat ik nu onder druk wordt gezet om mijn review aan te passen. Ik heb het recht om mijn ervaring te delen, vooral gezien de onterechte incasso en het gebrek aan communicatie. Dreigen met juridische stappen en het claimen van "schadelijke onwaarheden" is niet de juiste manier om deze situatie op te lossen en erg onprofessioneel.

Beste Biby Molai,

Bedankt voor je review. Zoals eerder aangegeven zijn er naar aanleiding van jouw klacht een aantal feiten onderzocht. Er is een uitdraai gemaakt van accountgegevens, gebruik en er is ook gekeken naar technische fouten in het account.

Onze conclusie is dat je een aantal zaken zeer overdreven hebt weergegeven. Er zijn geen technische problemen vastgesteld en alle emails zijn correct bij jou aangekomen. Het is natuurlijk wel mogelijk dat deze emails in een andere folder (overig,spam,reclame) terecht komen.

Dit zijn de resultaten van het onderzoek:

1: Je hebt geen honderd reacties gestuurd. Er zijn onder jouw account 28 contactmomenten geweest waarbij je in ieder geval drie uitnodigingen hebt gehad om je in te schrijven, extra informatie te verschaffen of je interesse kenbaar te maken. Een van de adverteerders heeft inderdaad aangegeven dat de bezichtiging al vol zit maar dat betekent niet dat het aanbod oud is. Het kan soms heel snel gaan en je bent in dit geval doorverwezen naar de website van de aanbieder om te kijken of er ander passend aanbod is.

2: Er zijn meerdere herinneringen gestuurd. De eerste wordt namens onszelf gestuurd en de tweede gratis herinnering is door onze debiteurenbeheerder verstuurd.

3: Er is met jou een regeling getroffen waar je akkoord mee bent gegaan om je tegemoet te komen. De reden hiervoor is dat je betaalhistorie voorheen altijd goed is geweest en wij het vervelend vinden dat de situatie jou zo hoog zit.

Het Huurflits Team

5つ星のうち5の評価

Ik heb diverse bezichtigingen gehad

2024年12月10日

Beste Nathalie,

Bedankt voor je feedback! We zijn blij te horen dat je verschillende bezichtigingen hebt kunnen plannen via Huurflits. Het is onze bedoeling om het zo gemakkelijk mogelijk te maken om met potentiële verhuurders in contact te komen, zodat je de beste opties kunt verkennen.

Als je in de toekomst nog vragen hebt of meer hulp nodig hebt, staan we altijd voor je klaar. We wensen je veel succes met je zoektocht!

Easy to use portal

Easy to use portal, good customer communication and service

2024年12月2日

Dear Robin,

Thank you for your wonderful feedback! We are so glad to hear that you found our portal easy to use and that you were pleased with our customer communication and service. At Huurflits, we strive to make the process as smooth and efficient as possible, and it's great to know that we met your expectations.

We appreciate your trust in us and are always here to assist you. If you have any further questions or need help, please don’t hesitate to reach out.

Thank you again for your kind words!

5つ星のうち4の評価

Binnen een week een kamer gevonden

2024年12月3日

Beste Vera,

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn ontzettend blij te horen dat je binnen een week een kamer hebt kunnen vinden via Huurflits. Het is precies wat we hopen te bereiken: het snel en efficiënt verbinden van huurder en verhuurder om het hele proces zo eenvoudig mogelijk te maken.

We streven er altijd naar om het platform te verbeteren, zodat we meer mensen kunnen helpen om snel de juiste woning te vinden. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen, en het motiveert ons om door te gaan met het leveren van uitstekende service.

Als je in de toekomst nog vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar!

5つ星のうち1の評価

Heb al meerdere malen emails gestuurd…

Heb al meerdere malen emails gestuurd met het feit dat ik mijn abonnement wil opzeggen. Ik wacht ondertussen al 4 maanden en heb nog steeds geen antwoord gehad. Ook zijn ze op geen andere manier bereikbaar. En wel een incasso bureau inschakelen!

2024年12月12日

Hi Malene,

Je hebt vandaag inderdaad twee keer gemaild voor het opzeggen van je abonnement. Er zijn geen eerdere contactverzoeken bekend, mogelijk heb je met andere partijen gecommuniceerd.

Opzeggen kan je eenvoudig zelf doen via het dashboard maar in jouw geval hebben wij dit voor je gedaan. Daar heb je als het goed is nu een bevestiging van ontvangen.

5つ星のうち4の評価

Ik heb wel wat gehad hieraan vergeleken…

Ik heb wel wat gehad hieraan vergeleken andere sites

2024年12月2日

Beste Kevin,

Bedankt voor je feedback! We zijn blij te horen dat je iets hebt gehad aan Huurflits en dat onze service je geholpen heeft, vooral in vergelijking met andere sites. We streven ernaar om een gebruiksvriendelijke en efficiënte ervaring te bieden, en het is geweldig om te weten dat je dat hebt ervaren.

Als je in de toekomst meer hulp nodig hebt of vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Bedankt voor je vertrouwen!

Aanrader

Aanrader. Kamer gevonden in rotterdam

2024年11月26日

Beste Anoniem,

Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn ontzettend blij dat je een kamer hebt gevonden in Rotterdam via Huurflits. Het is geweldig om te horen dat we je hebben kunnen helpen bij je zoektocht.

We waarderen het dat je Huurflits aanbeveelt en hopen dat we ook in de toekomst van waarde kunnen zijn. Mocht je nog hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

5つ星のうち5の評価

Met een doorverwijzing op deze site kon…

Met een doorverwijzing op deze site kon ik gelijk een bezichtiging plannen heel handig..

2024年11月27日

Beste Carlo,

Dank je wel voor je positieve reactie! We zijn blij te horen dat je via de doorverwijzing snel een bezichtiging kon plannen en dat je het zo handig vond. We streven ernaar om het proces zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken voor onze gebruikers.

Als je in de toekomst nog hulp nodig hebt of vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Bedankt voor je vertrouwen in Huurflits!

Werkt totaal niet

Werkt totaal niet, 0,0 kans, dikke vette oplichting

2024年11月18日

Beste Teun Slosser,

Bedankt voor je bericht! We begrijpen dat je tegen een probleem bent aangelopen en willen dit graag zo snel mogelijk voor je oplossen. Zou je ons een e-mail kunnen sturen met een duidelijke omschrijving van het probleem? Ons team staat klaar om je te helpen via info@huurflits.nl. We horen graag van je zodat we je verder kunnen ondersteunen!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。