Proefperiode van 7 dagen afgesloten, maar dat het abonnement daarna automatisch doorloopt stond alleen verstopt in een bevestigingsmail. Niet iets wat je meteen ziet. Tegen de tijd dat ik het do... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Huurflits blijf afschrijven nadat je opgezegd hebt. Voor de rest krijg je helemaal niet meer reacties terug van verhuurders dan elk andere huurwebsite. Echt een slechte zaak 3 maanden later krijg je n... もっと見る
Helaas kon ik als weduwe de lasten van mijn huis niet meer betalen en was genoodzaakt om kleiner te gaan wonen. Ik heb diverse platforms geprobeerd, maar het duurde zo ontzettend lang. Toen ik huurfli... もっと見る
Via Facebook ben ik terecht gekomen op de website. Sommige verhuurders zijn er snel bij en komen met een uitnodiging of afwijzing maar andere laten je lang wachten. Tip: Zet er altijd je telefoonnumme... もっと見る
企業が回答しました
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 28%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Vooral geen abonnement nemen bij dit bedrijf
We waren op zoek naar een kamer in Emmen voor mijn zoon. Nadat je betaald hebt kun je pas reageren op een kamer. Dus wij betaald.
Helaas nooit reactie gekregen. Absoluut weggegooid geld.
Factureren kunnen ze natuurlijk wel. Als je dan een mail stuurt dat je hebt opgezegd krijg je geen reactie! Alleen 5 maanden later een incassobureau achter je aan. Geen menselijk partij en puur geld klopperij.
Advies aan iedereen; GEEN ZAKEN DOEN MET DEZE PARTIJ.

Nauwelijks nieuw aanbod
Nauwelijks nieuw aanbod, hogere prijzen dan dat op de website staan en ze proberen je geld te ontnemen door in de kleine lettertjes automatisch te verlengen. Niet mee in zee gaan!

Zoekmachine optimalisatie voor online platforms. からの回答
Schandalig hoe ze automatisch geld…
Schandalig hoe ze automatisch geld blijven afschrijven terwijl je er niet om gevraagd hebt. Het zou een eenmalige betaling en dan twee weken toegang tot reageren op de website maar zonder communicatie blijven ze geld afschrijven. Boeven. En dan ook adverteren met woningen die al lang niet meer beschikbaar zijn of er al een aantal maanden op staan. Ik zal deze site nooit aanraden.

Zoekmachine optimalisatie voor online platforms. からの回答
Ik ben niet direct geslaagd
Ik ben niet direct geslaagd, maar heb wel veel nuttige contacten overgehouden en sta op meerdere lijsten bij verhuurders. Het duurde even, maar het aanbod is in Amsterdam toch behoorlijk goed.
Bagger site geldslurpende armoede mieren
Er is 4x afgeschreven bij mij omdat ik de annuleer abonnement knop niet kon vinden en heb er 3x gemaild naar de klantenservice waar niet op gereageerd is. Niemand gebruikt ook deze app meer voor kamers want niemand die gestuurd had reageerde nog

Zoekmachine optimalisatie voor online platforms. からの回答
Ik heb uiteindelijk een kamer gevonden…
Ik heb uiteindelijk een kamer gevonden via deze website, maar het was wel even een lange zoektocht. Het contact met verhuurders ging goed, maar ik kreeg niet altijd even snel antwoord.
Niet alle verhuurders reageren even…
Niet alle verhuurders reageren even snel of gewoon niet. Van de websites die ik heb geprobeerd zijn Huurflits en kamernet nog het beste.
Het is vervelend dat je geld moet…
Het is vervelend dat je geld moet betalen voor een dergelijke website maar heb er toch veel aan gehad. Het berichtensysteem werkt goed en je wordt gelijk op de hoogte gehouden via email van reacties. Persoonlijk ben ik nog niet geslaagd maar heb wel goede contacten over gehouden en sta op de lijst bij diverse aanbieders en heb ik diverse bezichtigingen gehad.
Je moet er echt bovenop zitten om een…
Je moet er echt bovenop zitten om een kamer te vinden en huurflits is de enige site waar ik een positieve ervaring mee heb gehad.

Neem hier geen abonnement
Neem geen abonnement hier.
Ten eerste vind ik het abonnement te duur voor de geboden service. Na meer dan 100 reacties op woningen heb ik slechts één reactie ontvangen. Ik heb regelmatig gezien dat woningen op andere sites als verhuurd stonden, maar nog steeds actief waren op Huurflits. Dit is frustrerend, zeker gezien de kosten van €40 per maand.
Het grootste probleem is echter de slechte klantenservice. Er is geen enkele reactie gekomen op mijn eerdere verzoeken om uitleg en een oplossing. Een betaling was per ongeluk niet tijdig doorgevoerd, wat ik niet opmerkte omdat het dashboard aangaf dat de betaling voldaan was. Pas nadat een incassobureau werd ingeschakeld, kreeg ik een e-mail. Dit gebeurde zonder enige voorafgaande herinnering per post of e-mail van Huurflits, wat in strijd is met de wet. Dit was verwarrend en onterecht.
Nadat ik mijn situatie uitlegde en vroeg om de incassokosten te laten vervallen, kreeg ik gedurende maanden geen enkele reactie. Pas op 17 december, na het plaatsen van een negatieve review, ontving ik eindelijk antwoord van uw klantenservice. Helaas werd dit vervolgens afgeschoven op een zogenaamd 'verouderd' e-mailadres, waardoor mails in de spam terecht komen en dat ik zelf de reactie over het hoofd zou moeten gezien hebben, wat niet het geval was.
Hierna werd ik meerdere keren op dezelfde dag benaderd om mijn negatieve review direct te verwijderen, wat ik als zeer onprofessioneel ervaar. Uiteindelijk werd ik bedreigd met juridische stappen en het opnieuw invorderen van de incassokosten als ik de review niet per direct zou verwijderen. De enigste rede dat de incassokosten dus kwijtgescholden zouden worden, is zodat ik mijn negatieve review zou verwijderen en niet omdat dit tegen de wet in is.
Het feit dat ik zonder melding of herinnering van openstaande kosten direct een incasso heb ontvangen is onacceptabel.
Ik verzoek u om een verontschuldiging voor de ontstane verwarring, de onprofessionele communicatie en uitblijven van een reactie op mijn mails.
EDIT:
In uw reactie stelt u dat u altijd meerdere herinneringen stuurt voordat een incasso wordt ingeschakeld. Dit klopt echter niet met mijn ervaring. Ik heb geen enkele herinnering ontvangen via e-mail of post, anders had ik de betaling zeker opgemerkt. Alle andere betalingen hierna, zijn ook altijd netjes betaalt. In het dashboard stond dat de betaling voldaan was, en het was pas nadat het incassobureau contact opnam dat ik merkte dat er iets mis was. Dit komt niet overeen met uw bewering over het versturen van herinneringen.
Als ik de reactie op mijn mail van maanden geleden over 'het hoofd' had gezien, was de incasso kwijtgescholden. Dit is niet gebeurd, dus dit is ook een bewijs dat er geen reactie is geweest al die tijd.
Als er daadwerkelijk een probleem was met de bezorging van e-mails naar mijn account, was het aan Huurflits om dat tijdig te signaleren en alternatieve communicatiekanalen te zoeken, bijvoorbeeld per post.
Er is 17 december pas voor het eerst gereageerd op mijn mail van maanden geleden, deze is niet in de spam beland. Dit is dus ook niet waar. Na het schrijven van mijn review ben ik ook meer dan 5x benaderd via whatsapp.
In uw reactie maakt u de bewering dat ik bij andere bedrijven 'incassoproblemen' heb gehad, zichtbaar uit mijn andere reviews. Dit is irrelevant voor de kwestie met huurflits. Als u de ervaring in 'breder perspectief' wilt stellen is het overdreven om één review over een incasso gelijk als 'incassoproblemen' neer te zetten. Lees de review maar, dit gaat om een hele andere situatie.
Ik heb een regeling voorgesteld om de openstaande €20 te betalen, en ik zou tevreden zijn geweest als de incassokosten waren vervallen. Dit voorstel is echter nooit adequaat behandeld door uw klantenservice. Ik ben van mening dat deze situatie door de miscommunicatie en de late reactie van Huurflits onterecht geëscaleerd is naar incasso.
Wat betreft mijn review, ik heb enkel mijn persoonlijke ervaring gedeeld. Ik heb geen "grove onwaarheden" gepubliceerd, maar slechts de feiten zoals ik ze heb ervaren. Ik heb geen herinneringen ontvangen, het dashboard gaf de betaling als voldaan aan, en de betaling is onterecht doorgestuurd naar een incassobureau, zonder enige waarschuwing. Het is voor mij niet acceptabel dat ik nu onder druk wordt gezet om mijn review aan te passen. Ik heb het recht om mijn ervaring te delen, vooral gezien de onterechte incasso en het gebrek aan communicatie. Dreigen met juridische stappen en het claimen van "schadelijke onwaarheden" is niet de juiste manier om deze situatie op te lossen en erg onprofessioneel.

Zoekmachine optimalisatie voor online platforms. からの回答
Ik heb diverse bezichtigingen gehad

Zoekmachine optimalisatie voor online platforms. からの回答
Binnen een week een kamer gevonden

Zoekmachine optimalisatie voor online platforms. からの回答
Heb al meerdere malen emails gestuurd…
Heb al meerdere malen emails gestuurd met het feit dat ik mijn abonnement wil opzeggen. Ik wacht ondertussen al 4 maanden en heb nog steeds geen antwoord gehad. Ook zijn ze op geen andere manier bereikbaar. En wel een incasso bureau inschakelen!

Zoekmachine optimalisatie voor online platforms. からの回答
Ik heb wel wat gehad hieraan vergeleken…
Ik heb wel wat gehad hieraan vergeleken andere sites

Zoekmachine optimalisatie voor online platforms. からの回答
Met een doorverwijzing op deze site kon…
Met een doorverwijzing op deze site kon ik gelijk een bezichtiging plannen heel handig..

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。