Proefperiode van 7 dagen afgesloten, maar dat het abonnement daarna automatisch doorloopt stond alleen verstopt in een bevestigingsmail. Niet iets wat je meteen ziet. Tegen de tijd dat ik het do... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Huurflits blijf afschrijven nadat je opgezegd hebt. Voor de rest krijg je helemaal niet meer reacties terug van verhuurders dan elk andere huurwebsite. Echt een slechte zaak 3 maanden later krijg je n... もっと見る
企業が回答しました
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 28%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
They are scammers don’t use I swear…
They are scammers don’t use I swear they are scammers
They scam me my money and nobody will answer you any messages you send

levenslang abonnement
Als je niet om de 2 weken 20 euro kwijt wil raken zal ik geen huurflits account aanmaken.
Ik heb nu al 3 keer mijn abonnement afgezegd en een bevestiging gekregen van de klantenservice dat mijn abonnement is afgezegd!!!
Je krijgt weinig aanbod en de prijs is belachelijk.
Als ik geen sterren had kunnen geven had ik dat gedaan.
Helaas is de reactie snelheid van…
Helaas is de reactie snelheid van huurflits op een dramatisch laag niveau. Na herhaaldelijk verzoek om eea op te lossen over een dubbel abonnement krijg ik geen reactie. De meerwaarde om woonruimte te vinden mbv de site kan ik niet beoordelen. Alleen op het gebied van service naar hun klanten verdienen ze een dikke onvoldoende.

abonnement 20 EUR/14 dagen, nul resultaat, 210 EUR weg
Onze zoon moest 4 maanden op stage in Amsterdam, in februari via een 3-tal sites een kamer gezocht, telkens met abonnement. Op twee sites vergeten het abonnement stop te zetten, kamer.nl heeft het correct gespeeld en 120 EUR terugbetaald. Huurflits.nl reageert amper en zegt niets te kunnen doen, met uitzondering van mijn bankkaart te plunderen.
Slechte website
Slechte website, een reactie teruggekregen op een aanbod en dat kwam alleen omdat de advertentie volgens de aanbieder gestoken was door Huurflits. Gelijk abonnement opgezegd en de laatste maand al betaald, komen ze alsnog met een deurwaarder. Alsjeblieft neem geen abonnement op de website!

Veel te weinig aanbod
Veel te weinig aanbod, en 19eu per 2 weken? Sowieso al raar om tweewekelijkse incasso te doen, en dan ook nog eens, in mijn geval, zonder er iets voor terug te krijgen. Abbo beëindigd, Thanks for nothing.
paid to review a house
paid to review a house. after paying got a message its not available.
Je krijgt geen enkele response of…
Je krijgt geen enkele response of bevestiging dat je berichten worden gelezen.... En dat voor 20 per 2 weken!! Het zou niet moeten mogen zoiets. Ik zal het geen oplichting noemen maar het is wel een geldklopperij. Je betaalt en krijgt er niks voor terug
Helaas kon ik als weduwe de lasten van…
Helaas kon ik als weduwe de lasten van mijn huis niet meer betalen en was genoodzaakt om kleiner te gaan wonen. Ik heb diverse platforms geprobeerd, maar het duurde zo ontzettend lang. Toen ik huurflits tegen kwam heb ik een premium account genomen en gelijk een bericht gestuurd naar verhuurders. Binnen no-time heb ik een betaalbaar en kleiner huis gevonden waar ik op zoek was.
Ik heb een premium account betaald om…
Ik heb een premium account betaald om te reageren. Na de betaling kon ik meteen in contact komen met de verhuurders.
Slechte site
Slechte site
Op zo’n 20 woningen gereageerd en de enige reactie die ik heb gekregen was een doorverwijzing naar een andere site waar ik me moest aanmelden. Ook was het niet duidelijk aangegeven dat het een abonnement was. Ik dacht dat ik eenmalig 30 dagen toegang aanschafte. Dat bleek dus een abonnement te zijn. De klantenservice legt de schuld bij mij en wil me niet mijn geld teruggeven. “Ik had het in de algemene voorwaarden kunnen lezen”. Ik heb de site voor maar een maand gebruikt maar het is voor 3 maanden afgeschreven.
NIET AAN TE RADEN. HUURFLITS.NL
NIET AAN TE RADEN! Abonnement gekocht voor €19, account doet het precies maar 1 dag en daarna doet mijn abonnement het niet meer dus ik kan NIET OP WONINGEN REAGEREN!!! Bobby van Huurflits reageert ook NIET MEER en komt NIET tot een oplossing. Niet aan te raden! Hou je geld in je zak zou ik zeggen.
Reactie op Huurflits:
28/06/2022 Tijdstip: 17:10 - Klopt
28/06/2022 Tijdstip: 17:40 - Klopt
28/06/2022 Tijdstip: 21:16 - Dit is de tijdstip dat ik jullie gemaild had en geen reactie terug heb gekregen.
29/06/2022 Tijdstip: 10:59 - Dit is de tijdstip dat ik jullie gemaild had en geen reactie terug heb gekregen.
29/06/2022 Tijdstip: 20:27 - Dit is de tijdstip dat ik jullie gemaild had en geen reactie terug heb gekregen.
Pas op 01/07/2022 heb ik weer antwoord gekregen van jullie kant omdat ik het heel slecht vond dat ik werd genegeerd en ik verdere stappen ging ondernemen als ik mijn geld niet terug kreeg.
Misschien handig voor de volgende keer om klanten op de hoogte te houden dat de “technische dienst” ingeschakeld werd in plaats van een aantal dagen negeren.
Ik heb inmiddels mijn geld terug gekregen.

Afzetterij
Ik kom er zojuist achter dat na het cancellen van mijn abonnement Huurflits zonder toestemming geld van mijn rekening af is blijven halen. Volgens Huurflits heb ik hier toestemming voor gegeven, maar ik heb direct na mijn aankoop het abonnement gecanceld. Makkelijk geld verdienen, zo €96,- door de plee.

Niet doen
Ik heb Huurflits nu een ruime week en heb alleen maar advertenties gezien die dagen eerder ook al op andere (gratis) sites stonden. Zonde van je geld.
Via Facebook ben ik terecht gekomen op…
Via Facebook ben ik terecht gekomen op de website. Sommige verhuurders zijn er snel bij en komen met een uitnodiging of afwijzing maar andere laten je lang wachten. Tip: Zet er altijd je telefoonnummer bij. Zo ben ik uitgenodigd telefonisch voor een kamer waar ik nu naar toe kan verhuizen.

Zoekmachine optimalisatie voor online platforms. からの回答
Vorige week heb ik een advertentie…
Vorige week heb ik een advertentie gezet op Huurflits.nl en hebben nu al een nieuwe huurder gevonden. Via de email inbox die je opgeeft komen reacties binnen, veel waardevol met een hoop informatie om een nieuwe huurder te selecteren. Toen de woning verhuurd was heeft de klantenservice goed geholpen met de advertentie deactiveren en onze gegevens te verwijderen op verzoek vanwege privacy. Ook dit was snel afgehandeld. De site werkt goed dus voor dit doel alleen is het formulier om woningen toe te voegen een beetje ingewikkeld.

Huurflits
Huurflits verzamelt zelf de huizen van andere sites. Dus er is geen actueel aanbod. De originele aanbiedingen kunnen allang weg zijn.ik ben lid geworden om te kunnen reageren op huizen die er niet meer zijn. 20 euro weggegooid..Eea nagevraagd bij Camelot.Hun huizen staan bij Huurflits nog als te huur.. Maar zijn er allang niet meer.

Zoekmachine optimalisatie voor online platforms. からの回答
Er komen alleen maar elke dag dezelfde…
Er komen alleen maar elke dag dezelfde woningen voorbij waar je geen reactie op krijgt. Heb je echt niks aan.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。