レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Direkte ulÊkkert. Fik vÊrelse der ikke kunne lÃ¥ses, sÃ¥ fik andet vÊrelse. Slet og ret ulÊkkert. Nedslidt og beskidt. BadevÊrelse direkte uhygiejnisk. ToiletbrÊttet sad lÞst. Puha, en nat der b... もっず芋る

Vi ankom til hotellet og blev indlogeret pÃ¥ vÊrelse 35. DesvÊrre larmende det utrolig meget fra ventilationsanlÊgget udenfor, sÃ¥ der var en konstant summen. Vi spurgte om et andet vÊrelse, hvilket... もっず芋る

Hvedholm Slot dannede de smukkeste rammer om vores bryllup d. 2. maj – et Êgte slotsbryllup, som overgik alle vores drÞmme. Alt var sÃ¥ gennemfÞrt ned til mindste detalje, omgivelserne var eventyrlig... もっず芋る

Vi har vÊret pÃ¥ slottet Hvedholm 6 gange. Hver gang har oplevelsen vÊret perfekt. Det er imponerende at man fortsat kan holde den store standard bÃ¥de ude og inde. MÃ¥ltider var alle til UG. Personalet... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 34ä»¶

レビュヌを曞く

Fantastisk oplevelse på Hvedeholm slot

Er kommet hjem fra Hvedeholm slot, efter en fantastisk overnatning, med lÊkker mad, vin, kaffe, kage, dejlig brunch.....
SkÞnne omgivelser, man bliver budt til at gå rundt at se hele slottet, det er en oplevelse at gå i alle de gamle stuer, riddersalen, bibliotek osv.
Og et meget imÞdekommende og venligt personale.
Kan på det varmeste anbefales.

2021幎11月7日

Ok ophold.

1 stjerne for maden.
1 for blÞde senge
1 for omgivelserne.

Oplevelsen var ikke dårlig, men den var heller ikke klasse :)

En overnatning pÃ¥ et museum om man sÃ¥ mÃ¥ sige, med spÞgelser, mÃ¥ske. Fjernsynet havde ihvertfald sit eget liv ☺ 🙌

2021幎10月10日

Vi havde bestilt via Sweetdeal 2 gange

Vi havde bestilt via Sweetdeal 2 gange overnatning sammen med et hold venner

Vi ankommer til Hvedholm slot d. 23/7 og glÊder os til et lÊkkert slotsophold. Vi bliver mÞdt af en ikke sÊrlig venlig receptionist og en (oldfruen / tjener).

Vi fÃ¥r vores vÊrelser som ligger helt oppe under taget. Det ene vÊrelse var okay det andet var et lille indelukket hummer med et vindue vi ikke selv kunne/turde Ã¥bne. Vi beder om hjÊlp, og meget uvildigt og efter nogle diskussion bevÊger han sig op og for flÃ¥et vinduet op. Jeg tillader mig at spÞrger hvorfor der er forskel pÃ¥ stÞrrelserne pÃ¥ vores vÊrelser efter som det er samme pris og mig der har bestilt. Hvortil vi fÃ¥r det svar, ”at vi kan da sakkens fÃ¥ et mindre vÊrelse sÃ¥ de bliver ens”.

Der er opstart af OL og vi vil gerne lige se lidt af det, inden vi skal ned og spise. Vi kan ikke fÃ¥ vores fjernsyn til at virke. Vi er skal side hos os grundet stÞrrelsen af vÊrelset. Vi kontaktede receptionen og de kunne ikke hjÊlpe og siger det er internettet det er galt med. Det er bare lige det at fjernesynet pÃ¥ det andet (lille) vÊrelse virkede. Efter utallige gange hvor vi beder om hjÊlp og de ikke har forstand / kan hjÊlpe, taber jeg tÃ¥lmodigheden og siger de har et problem med at leje et vÊrelse ud hvor der reklameres med TV og vi betaler for ydelsen – fÃ¥r jeg det svar ”at vi vel ikke er komme pÃ¥ ophold for at se fjernesyn”.

Maden er fin og service i restauranten er lÊkker og tjenerne er sÞde

Selve slottet er utroligt nedslidt alle vegne både ude og inde. Trappen op til vores vÊrelse er slidt og beskidt. Da det er loftvÊrelser vi har fået er gangarealet til vores vÊrelser derefter. Udenfor står der blomsterkummer hvor det ligner visne bloster fra sidste år. Kan se at en masse makiser og andet er gået til uden at man har repareret det eller erstattet med nyt. Indenfor er der jÊvnt beskidt alle steder og mangler at der bliver kÊlet lidt for stedet.

Vi havde lÊst at man kunne komme ned i deres vinkÊlder og vi aftaler lÞrdag (kan kun komme derned imellem 13 og 16) sÃ¥ vi skynder os tilbage lÞrdag eftermiddag hvorefter vi fÃ¥r den besked at de har haft vandskade i vinter og der lugter grimt dernede – sÃ¥ vi kan sandelig ikke komme derned. Fint nok – men den besked skulle vi jo have haft med det samme. Der var faktisk til hold som havde kÞbt vinsmagning hjemmefra i kÊlderen hjemmefra - det kunne de jo heller ikke.

Et torneroseslot som bare for lov til at forfalde og en pengestÊrk mand som ikke vil ofre noget på stedet. PrÞv at google Gorm Lokdam. Han ejer det som hedder Danske slotshoteller.dk som indbefatter Vraa Slotshotel, Kokkedal Slotshotel, Sophiendal Slotshotel, Sauntehus Slotshotel, Store Restrup Slotshotel, Hvedholm Slotshotel. DesvÊrre når man lÊser anmeldelser fra de andre slotte er det dvs. lidt det sammen. Vi vil aldrig booke nogle af de steder og anbefaler det heller ikke til andre.

Det var en deal vi have kÞbt til 798 pr. person / nat, i alt 3192 dertil kom sÃ¥ oveni tillÊg for Hvedeholm pÃ¥ 400 x 2 tillÊg for fredag 200 tillÊg for lÞrdag 400, i alt 1400 kr oveni. SÃ¥ i alt kom det til at koste os 4592 hvor vi kunne hvis vi havde bestilt det samme kun skulle have haft betalt 4380 og sÃ¥ mÃ¥ske havde fÃ¥et bedre vÊrelser. SÅ HOLD JER LANGT VÆK, DER FINDER ANDRE MERE DEJLIGE STEDER.

Vi afregnede med det som hedder MenuPay da vi forlod stedet, nu har jeg 2 gange blevet kontaktet af dem om at de ikke kan se at vi har betalt. Pengene er trukket på mit kort –s å hvor f.. de så har gjort af pengene?.

2021幎9月28日
自発的なレビュヌ

Jeg var på sommerskole med Annette edel

Jeg var pÃ¥ sommerskole med Annette edel pÃ¥ hvedeholm slot,☀🙏💫der var super service, hjÊlpsom og smilende personale 💞🊋lÊkker mad 🙂de fÃ¥r min bedste anbefaling, der manglede intet.
Jeg kommer meget gerne igen ❀

KÊrligst Annabell jaquelin bisgaard

2021幎9月26日
自発的なレビュヌ

Hvedholm får min bedste anbefaling

Har kun positivt at sige om mit 5 dage ophold på Hvedholm Slotshotel i.fm. kursus. Dejligt stort vÊrelse med superskÞn madras og dejlig pude. VÊrelset havde hvad jeg skulle bruge og vigtigst fuldstÊndig ro. Selvom der var bryllup, mens jeg var der, gjorde slottets tykke mure, at jeg intet hÞrte. SkÞn natur og ro, når jeg gik i området. Dejlig morgenbuffet og fantastisk frokost og aftensmad. Smilende og hjÊlpsom personale hele ugen igennem. Der var altid hvad vi havde behov for også i pauserne.

2021幎9月22日
自発的なレビュヌ

Jeg kan varmt anbefale et ophold på

Jeg kan varmt anbefale et ophold pÃ¥ Hvedholm slot. VÊrelserne har det man har brug for, men stadig holdt i en stil sÃ¥ “spÞgelserne” ogsÃ¥ fÞler sig hjemme, og sÃ¥ man mÊrker historiens vingesus. Slottet har vÊret vidne til mange begivenheder gennem tiden, og dette mÊrkes nÃ¥r man opholder sig der.
Man fÞler sig som en prinsesse hensat til en anden tid. Man kan gå rundt på gangene og i området mutters alene, og slottet emmer af mystik og historie. Personalet på slottet udfÞrer en stor opgave. Så snart man er blevet installeret i sit vÊrelse, er det som om at man er flyttet ind. Man går rundt i stuerne, får serveret den skÞnneste mad ved måltiderne, og hjemmebagt kage til eftermiddagskaffen.
Jeg vil gerne sige mange tak til Jan Bukh og hele det fantastiske personale for en helt igennem fantastisk uge på Hvedholm slot. Jeg kommer igen.

2021幎9月21日
自発的なレビュヌ

fra slotsophold til middelmådig kro ophold

ankommer til Hvedholm slot d. 31/8 og forventer et slotsophold, men allerede i receptionen går det galt,
mÞder en lettere sur og umotiveret receptionist.
bestiller bord ved tjeneren, og vin vi vil nyde på terrassen ved sÞen, ingen service, må selv bÊre vin og glas ned på terrassen.
vÊrelserne på 2. sal ligner ikke de vÊrelser i reklamen.
slotsmiddagen er et kapitel for sig selv, 5 retter
1.ret Laks ok
2.ret hummersuppe med dampet fisk, udskiftet med gazpacho, der ikke smagte af noget
3.ret barderet svinemÞrbrad med rodfrugter ok
4.ret forskellige oste fra Fyn med frugter og nÞdder,
udskiftet md rygeostcreme
5.ret chokoladekage med is, middelmådig
heldigvis bestilte vi ikke vinmenu, den ville ikke have passet til Êndringerne
morgenmaden, ikke noget specielt.
hvorfor der er et tillÊg alle dage på 200 kr. pr person forstår jeg ikke.
kommer aldrig til Hvedholm igen, det er det dårligste kroophold jeg nogensinde har vÊret på
Lejf D

2021幎9月11日

SkÞnt ophold pÃ¥ Hvedholm Slot 🌞🌿

Jeg har lige vÊret på et helt fantastisk ophold på Hvedholm Slot i 5 dage. Blev mÞdt med venlighed i receptionen alle dagene. Et smukt, hyggeligt og ikke mindre vigtig,rent og pÊnt vÊrelse og badevÊrelse. Gode madrasser i sengene. Fin rengÞring og opredning hver dag på vÊrelset. SkÞn morgen buffet. Forskellige lÊkre retter og salater til frokost og til aften. Super lÊkkert mad til vores Gallafest. Jeg oplevede god, hjÊlpsom og smilende betjening. Rigtig hyggeligt indrettet i charmerende, gammel slots stil. En flot gammel park område som indbyder til at nyde de udendÞrs steder, man kan sidde og slappe af.
Jeg kommer gerne igen.
Solveig Hvid Daasbjerg

Har fÞr vÊret pÃ¥ Hvedholm til 5

Har fÞr vÊret på Hvedholm til 5 stjerner. Denne gang var vÊrelserne ikke af samme standard på loftet på 2.sal- Tv inaktiv. Vejret flot. Sidste gang fik vi vin ved ankomsten. Det var slÞjfet. Vi fÞlte os lidt til overst pgr et stÞrre selskab. Ismaskinen defekt. Hummersuppen erstattet med kold tomatsuppe, Ostefadet erstattet med rygeost. Ikke hurramenu. Morgenmad (excl yougurt) ok-

5 fantastiske dage på det smukkeste og

5 fantastiske dage på det smukkeste og mest velholdte Slot. Et sted hvor alle medarbejdere mÞder een med smil, venlighed og masser af service.
Personligt vil jeg fremhÊve at har du eller dine ‘medgÊster’ nogle udfordringer omkring mad/ drikkevarer, sÃ¥ bliver der taget 100% hÃ¥nd om det. Selv om jeg har mange ting pÃ¥ listen som ‘fÞdevare-allergiker’ blev der taget totalt hensyn. SÊrlige kander med vand uden citrus. Ingen af de ting jeg ikke kunne tÃ¥le i maden var at finde pÃ¥ de store flotte ta’selv borde, sÊrlige mÊrker pÃ¥ bordkort, sÃ¥ al personalet kunne vide at lige her sad en der skulle have det lidt anderledes, uden at gÞre stÃ¥hej
. Alle der har udfordringer, ved hvor irriterende det er at vÊre til besvÊr.
Mine Aller varmeste anbefalinger. Det er det dejligste og mest trygge sted
. Og maden er forresten fantastisk.

自発的なレビュヌ

Vi var til et bryllup dig og kan kun

Vi var til et bryllup dig og kan kun anbefale stedet.
Maden var fantastisk rummene var fantastiske.
Ud og sidde ved siden af vandet for at gå en tur rundt om slottet det var så flot men sover for perfekt i deres senge.
God service sÞdt personale ja man kan jo fortsÊt.
Masser anbefaling herfra DragÞr

2021幎8月17日
自発的なレビュヌ

Flot slot til stort arrangement

Var til stor fest på slottet, og blev mÞdt af venligt personale og god service. Maden de serverede smagte godt også. Rigtig flotte omgivelser, hvor man kan gå dejlige ture. Selve slottet er pÊnt og spektakulÊrt. Anbefaler gerne dette sted, hvis man skal holde stÞrre festarrangementer.

2021幎8月17日

Vi kom forventningsfulde til Hvedholm

Vi kom forventningsfulde til Hvedholm Slot som var sidste stop på vores rundrejse i Danmark.
Blev modtaget fint, gik en lille rundtur ved Slottet, henvendte os til tjeneren for at bestille bord i restauranten. Fik at vide, at hvis vi ikke havde ophold med mad, måtte vi kÞre til Faaborg. Der var alt optaget. Det var der så også dagen efter, så det slotsophold vi havde glÊdet os til, blev en kÊmpe skuffelse. NÊvnte det ved check ud, spurgte om man blev nedprioriteret, når man bestilte gennem f. eks. Hotels.com, svaret var ar det gjorde man. Hvorfor er man så tilmeldt det. Hvorfor skriver man ikke at man nedprioriteres, hvis man ikke booker direkte med hotellet.
Morgenmaden var god, bortset fra at det var dårlig kaffe, men det er vist et generelt problem er min oplevelse.
1 stjerne til Hvedholm hotel🀥

2021幎8月13日

Super kedelig oplevelse

Hvedholm slotshotel.
Super kedelig oplevelse, aldrig oplevet så dårlig en modtagelse i receptionen, sur dame uden smil på lÊben.
Meget blÞde senge der hÊldte ind mod midten så man sov skÊvt. Intet TV signal og wifi virkelig dårligt.
Morgenmad kedeligt.
Da vi skulle aflevere nÞgle osv. ventede vi 20 min på receptionisten selvom vi ringede flere gange på klokken og kÞen bag os bare blev stÞrre og stÞrre, og folk stod i gården. Receptionisten kom fÞrst da en af de andre personaler kom forbi og vi spurgte om hun kunne kalde på receptionisten. Så alt i alt, virkelig dårlig oplevelse som ikke er pengene vÊrd.
Kan ikke anbefale stedet.

2021幎8月6日

Meget romantisk

Meget romantisk, fantastiske bygninger og omgivelser, fyldt med charme og historie!
Og nu den trÊlse del 😒
Maden, vi havde ikke forventet det store og blev desvÊrre ikke positivt overrasket!
Tidens svar på suppe steg og is, fuldstÊndig uambitiÞst og man burde kunne forvente bedre!
Oplevelsen blev kun gjort vÊrre af at det tog 3 timer at komme gennem de 5 såkaldte gourmet retter og at vi til tider fÞlte os glemt af vores tjener.
Til sidst mÃ¥tte vi spÞrge en anden meget energisk og sÞd tjener, om hun ikke gad hente vores. Vi ville bare vÊre fÊrdige 😄
SÃ¥ tag afsted for omgivelserne, charmen, de gode billeder!
Lige til sidst, virkelig nogle blÞde senge!

2021幎8月6日

Vi troede vi var inviteret til en 50

Vi troede vi var inviteret til en 50 Ã¥rs fÞdselsdag, men da vi ankom i disse skÞnne rammer blev vi overrasket 🙈Festen blev derimod et gennemfÞrt fantastisk bryllup med fejring af Eva og Nicolas ❀❀Stedet var gennemfÞrt, maden var i top, vÊrtskabet hÞflige, hjÊlpsomme og sÞde 🎉☀🍀🇩🇰Maden var sÃ¥ suverÊn og de unge i baren - bare i topklasse. Det kan klart anbefales og de fÃ¥r klart 5 🌟🌟🌟🌟🌟fra os. Vi glÊder os meget til at komme igen 🥰

2021幎7月27日

Fantastisk sted

For to år siden holdt min mand og jeg stort bryllup på Hvedholm slot, hvor absolut intet manglede! I forrige weekend, var det min far og hans nu kones tur til, at holde bryllup og endnu engang var det intet mindre end fantastisk! Alt spillede! Vi glÊder os allerede til nÊste gang, vi igen, skal besÞge Hvedholm slot.

2021幎7月26日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ