Hurtigt og effektivt arbejde, Mikkel fra Hvepseplage.dk svarer telefonen, også lørdag formiddag. Super flink og hjælpsom. Vi giver vores bedste anbefaling!
レビュアーのコメントを見てみましょう
Med meget kort varsel kom Mikkel en lørdag aften i sommerferien da jeg var blevet stukket af hveps ifm med arbejde ved havekomposten. Der var adskillige hvepse og vi mistænkte et hvepsebo. Mikkel va... もっと見る
Jeg ringede og fik fat i Mikkel omkring kl 12 og fik en aftale allerede samme dag. Modtog en sms 20min før han kom og efter en kort besigtigelse af de to hvepsebo blev opgaven klaret. Super venl... もっと見る
Hurtig og supergod oplevelse. Vi ringede efter dem, fordi vores skralderum pludselig var hjemsøgt af hvepse. Mikkel fra Hvepseplage rykkede ud få timer efter, og fik straks lokaliseret og udryddet et... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Vi fjerner hvepsebo i Gentofte, Lyngby, Hellerup, Virum, Holte og andre områder i Nordsjælland og København. Fjernelse af hvepsebo uanset om de er under taget, i jorden eller andre steder i haven. Miljøvenligt, sikkert og billigt.
連絡先
デンマーク
- hvepseplage.dk
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Hurtig og effektiv hjælp
Tak for stor imødekommenhed, hurtig udrykning samt ikke mindst effektiv opsporing og fjernelse af flere hvepseboer.
Hurtig “udrykning” for fjernelse af mit…
Hurtig “udrykning” for fjernelse af mit hvepsebo. Aftale overholdt. Effektivt. Venlighed. Så alt i alt en god oplevelse. Jeg kan kun anbefale at benytte “HvepsePlage”
Hurtigt og effektivt
Hurtigt og effektivt! En time efter, at jeg havde ringet ang. et hvepsebo kom Niels. Behandlingen var klaret hurtigt, men stille og roligt, inkl. god snak med mig. Hvepseboet var ret stort. Hvepsene havde bygget i en fuglekasse plus en hel del udenpå.
Jeg kan absolut anbefale Hvepseplage.dk !
Et firma der VIL deres kunder!
Det er tydeligt at firmaet vil deres kunder og gerne vil leverer en god service! Det var en fornøjelse at have dem forbi! Dygtige folk og god pris
Kan varmt anbefales!
Super hurtig udrykning og hvepsene var…
Super hurtig udrykning og hvepsene var væk samme dag.
Reelt og ordentligt firma
Reelt og ordentligt firma. Svarer hurtigt og følger op. Anbefales.
Excellent service
I'm really happy I found this company.
I got a visit and the treatment the same day I called.
The wasps were gone already a couple of hours after the treatment.
Excellent service
Effektiv hvepse bekæmpelse
Hurtig udrykning og effektiv bekæmpelse
Stor anbefaling fra mig
Hurtig og effektivt! 😀
Mikkel fra hvepseplage reagerede meget hurtig på vores henvendelse 😀 Han kom forbi kun efter en time og fik håndteret hvepseboet på effektiv vis 👊
Bedste anbefalinger herfra! 👌
Super service
Vi ringede akut og kort tid efter ankom Mikkel og fik kontrol over vores hvepsebo.
Super service, hurtig og effektivt.
Mikkel kom tilbage efter et døgn for, at tjekke om alt var i orden.
Hvepsebo
Jeg ringede til firmaet, da jeg opdagede et hvepsebo mellem Stern brædderne. Under 1 time efter stod der en flink og rar person.
Fantastisk hurtig udrykning. Kan anbefale firmaet 👍🏼
Hurtigt og effektivt
Kære Nils
1000 tak for hurtig udrykning nu 6 timer efter har vi endnu ikke set en hveps
Hilsen Fabienne og Michael, Vordingborg
Fantastisk service 🐝
SUPER SERVICE
Jeg ringede til hvepseplage, jeg havde problemer med et hvepse bo. En meget venlig og hjælpsom mand kom samme dag og ordnede problemet. Fantastisk.
Jeg kan kun anbefale hvepseplage
Tak 🙏
Hvepseplage
Kontaktet mikkel, og han kom samme dag og tog sig af vores problem. på en rar og kompetent måde. Han kan varmt anbefales herfra.
Mikkel er rigtig dygtig og kommer kort…
Mikkel er rigtig dygtig og kommer kort tid efter man har booket en tid. Super godt. Kan klart anbefales. 10/10
Hurtig, super service og effektiv
Har brugt dem et par gange og har altid fået hurtigt og god service. Klart et hold jeg gerne vil bruge igen.
Super service
Rigtig god oplevelse
Dygtige og imødekommende - bliver ved indtil alle hvepse er døde - og det koster ikke ekstra
Det var en virkelig positiv oplevelse…
Det var en virkelig positiv oplevelse at møde en som havde styr på den proces med at hjælpe os af med en hvepserede i vores gavl. Fik ordenligt forklaret hvad som skulle ske, så vi kunne forholde os derefter. Alt lykkedes til vores tilfredshed, vi havde en god kommunikation efter alt var lykkedes, så de også fik en tilbagemelding. Mange tak for hjælpen.
Fantastisk service.
Trustpilot エクスペリエンス