Hvepseplageレビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Hurtigt og effektivt arbejde, Mikkel fra Hvepseplage.dk svarer telefonen, også lørdag formiddag. Super flink og hjælpsom. Vi giver vores bedste anbefaling!

5つ星のうち5の評価

Med meget kort varsel kom Mikkel en lørdag aften i sommerferien da jeg var blevet stukket af hveps ifm med arbejde ved havekomposten. Der var adskillige hvepse og vi mistænkte et hvepsebo. Mikkel va... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg ringede og fik fat i Mikkel omkring kl 12 og fik en aftale allerede samme dag. Modtog en sms 20min før han kom og efter en kort besigtigelse af de to hvepsebo blev opgaven klaret. Super venl... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Hurtig og supergod oplevelse. Vi ringede efter dem, fordi vores skralderum pludselig var hjemsøgt af hvepse. Mikkel fra Hvepseplage rykkede ud få timer efter, og fik straks lokaliseret og udryddet et... もっと見る

企業情報

1. 住まい・ガーデニング

さまざまな外部ソースから提供された情報

Vi fjerner hvepsebo i Gentofte, Lyngby, Hellerup, Virum, Holte og andre områder i Nordsjælland og København. Fjernelse af hvepsebo uanset om de er under taget, i jorden eller andre steder i haven. Miljøvenligt, sikkert og billigt.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 10

レビューを書く

Rar, professionel og effektiv

Vi fik besøg af Mikkel, fordi vi havde et hvepsebo i vinduesrammen ud for vores soveværelse på femte etage. Mikkel kom forbi samme dag, vi henvendte. Han var rar, professionel og gik grundigt til værks (tjekkede både boet og gik en tur med på loftet for at sikre, at der ikke var flere hvepseboer, der gemte sig i bygningen.)

Efter han havde sprayet, gik der en dag, og så var hvepsene fra boet væk.

2024年8月29日
5つ星のうち5の評価

IGEN en Fantastisk oplevelse!

Vi kan igen100% anbefale Mikkel fra Hvepseplage.dk
Vi kontaktede Mikkel ift hvepse problemer hos min mor, som kom en times tid efter på aftenen...! Der har ikke været en hveps siden!! Mikkel er super sød og meget dygtig og erfaren indenfor ALT med hvepse problemer!
Derfor 5 x stjerner til Mikkel / Hvepseplage.dk!

2024年8月14日

Top service

Top service. Mikkel var hurtig til at reagere på vores henvendelse og fiksede hvepseboet samme aften, hvor jeg havde ringet om eftermiddagen. Ringede også 30 min før ankomst.
Jeg ringer til Mikkel hvis der opstår udfordring med hvepse igen.

2024年8月13日

2 x 2 hvepsbo fjernet

Det er anden gang jeg benytter Hvepseplage, første gang i 2022 med 2 hvepsebo under gavlbrædderne og igen i år med 2 skjulte bo.

Jeg 100% tilfreds med deres arbejde, service, pris og ikke mindst deres opfølgningen hvis der er behov for et ekstra besøg, hvilket jeg heldigvis ikke har haft behov for, da begge bo var stille blot 2 timer efter deres besøg.

Så TAK for vi igen kan spise i fred på terrassen!

2024年8月12日

Virkelig god

Virkelig god, hurtig og effektiv service. Vi kom endelig af med hvepsene. Tusind tak, stor anbefaling herfra.🫶

2024年7月24日

Hurtig og effektiv!

Hurtig og effektiv!
Der bliver svaret hurtigt på henvendelse og Mikkel kommer enten samme eller næste dag. Har anvendt Hvepseplage flere gange.

2024年7月17日

Hurtig og super service

Kontaktede hvepseplage omkring skjult hvepsebo vi ikke kunne få bugt med selv.
Den følgende dag var hvepsene væk. Foto modtaget og opfølgning på om alt var som det skulle være.
Hurtig og super service. Klar anbefaling herfra.

2023年9月14日

Hurtig og effektiv hjælp

Kommunikationen fungerede godt og Hvepseplage kom hurtigt. Vores problem skulle have en ekstra behandling, og det blev gjort hurtigt og inden for garantien. Så alt i alt en rigtig god service.

2023年9月1日

Trustpilot エクスペリエンス