Hurtig levering og da der var problemer med et puslespil lÞste de det pÃ¥ ingen tid, de fortjener flere stjerner end man kan give pÃ¥ trustpilot Levering âââââ Kundeservice âââââ
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastisk hurtig service, levering og prisen er god. Jeg har nu kÞbt fra Hyggeonkel 4 gange hvor flere af spillene har vÊret udsolgt da jeg Þnskede dem, men de holdte mig underrette og gav besked l... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kendte ikke Hyggeonkel men faldt over siden, da jeg sÞgte efter Jumbo Kaste Gris. Var derefter inde pÃ¥ Trustpilot for at lÊse anmeldelser og tÊnkte jeg godt kunne bestille derfra uden problemer. Jeg b... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Måske Danmarks hyggeligste forretning med brÊtspil og puslespil. Der er i hvert fald nok at vÊlge imellem :-)
Arnbjerg HÞje 33, 8800, Viborg, ãã³ããŒã¯
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Stort og godt udvalg - også af Êldre spil, som man ikke umiddelbart kan finde andre steder, og hurtig levering.
Lad jer ikke skrÊmme af navnet, det er faktisk en hyggelig spilbutik.

Hyggeonkel ããã®åç
God service og hurtig levering

Hyggeonkel ããã®åç
Jeg ledte efter sorteringsbakker til puslespil, og fandt det, som passer bedst til mig: nemlig Heye, hvor papbakkerne har forskellige farver og kan sÊttes indeni hinanden og derfor fylder mindst muligt. I var det eneste danske firma, jeg fandt, som forhandler disse, så jeg er meget glad og tilfreds! Pakken kom hurtigt frem, så 5 stjerner herfra! :)

Hyggeonkel ããã®åç
Fin pris. Hurtig levering. Ingen problemer.

Hyggeonkel ããã®åç
Det stÞrste udvalg af wasgij jeg kunne finde på nettet i Danmark, og konkurrencedygtige priser, men det bedste var den meget hurtige ekspedition, så 2 dage efter bestilling havde jeg 5 nye puslespil at fornÞje mig med. Vil helt sikkert handle der igen.

Hyggeonkel ããã®åç
Jeg havde kÞbt et puslespil i sommers, og det skulle så lÊgges her i januar. jeg opdager så at der er dobbelt af 4 brikker og der var 4 brikker der slet ikke hÞrte til puslespillet, og derudover så manglede der 1 brik. det var tydeligt at det var gået galt i produktionen af det. jeg kontaktede hyggeonkel og fluks så sendte han nye brikker så jeg kunne blive fÊrdig med det. super god servis og kontakt.

Hyggeonkel ããã®åç
Det er et super godt sted at handle. Altid hurtig levering og virkelig god kvalitet på puslespil har kÞbt mange og er altid meget tilfreds. Kan kun anbefale dem.

Hyggeonkel ããã®åç
Rigtig god service, og god product, super hurtig tusind tak
Fantastisk butik ...kÊmpe udvalg ..og super hurtig ekspedition...og hurtig levering ..
Meget nem hjemmeside.
Kan varmt anbefales ..

Hyggeonkel ããã®åç
Jeg har tit kÞbt kos Hyggeonkel. De har et godt udvalg, gode priser, sender hurtigt. Jeg oplevede for nylig, at et spil, jeg havde kÞbt, manglede nogle komponenter. Det håndterede de meget hurtigt og overskudsagtigt. Tak!

Hyggeonkel ããã®åç
Det var SUPER vildt hurtigt service/forsendelse - havde mit fine puslespil virkelig hurtigt.

De fortjener bare 5 stjerner
jeg / vi har handler der i mange år og har for 1. gang vÊret nÞd til at sende "dobbelt/forkerte" gaver retur. Det har vÊet en hurtigt og god eksp og mine retur penge var på min konto i går. Fik på mail en fin vejl. om hvordan retur foregår, så jeg vidste der fÞrst ville ske noget onsdag eller torsdag ugen efter og vupti på plads. FrotsÊtter med at handle der, når de får mine rigtige spil hjem igen. tak

Stort udvalg, gode priser,
Og varen bliver sendt med det samme.
Meget tilfreds med Hyggeonkel.
God Service

Hyggeonkel ããã®åç
Fint udvalg af puslespil til fornuftige priser. Nem bestilling og hurtigt levering. Vil helt givet anbefale firmaet til andre og handle der igen.

Hyggeonkel ããã®åç
SkÞnne puslespil og hurtig levering. Man kan kun vÊre tilfreds ð

Hyggeonkel ããã®åç
Gode priser, god service og hurtig levering... Selv når der har vÊret problemer (vare der ikke var på lager, eller en beskadiget pakke) har der vÊret god, hurtig og venlig service. 5 stjerner herfra!

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã