Hyggeonkel レビュー 4,342

TrustScore 5段階評価の5

5.0

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Fantastisk hurtig service, levering og prisen er god. Jeg har nu købt fra Hyggeonkel 4 gange hvor flere af spillene har været udsolgt da jeg ønskede dem, men de holdte mig underrette og gav besked l... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering og da der var problemer med et puslespil løste de det på ingen tid, de fortjener flere stjerner end man kan give på trustpilot Levering ⭐⭐⭐⭐⭐ Kundeservice ⭐⭐⭐⭐⭐

5つ星のうち5の評価

Kendte ikke Hyggeonkel men faldt over siden, da jeg søgte efter Jumbo Kaste Gris. Var derefter inde på Trustpilot for at læse anmeldelser og tænkte jeg godt kunne bestille derfra uden problemer. Jeg b... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg ledte efter sorteringsbakker til puslespil, og fandt det, som passer bedst til mig: nemlig Heye, hvor papbakkerne har forskellige farver og kan sættes indeni hinanden og derfor fylder mindst mulig... もっと見る

企業情報

1. ゲーム専門店

当該企業による記述

Måske Danmarks hyggeligste forretning med brætspil og puslespil. Der er i hvert fald nok at vælge imellem :-)

連絡先

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち4の評価

Hurtig forsendelse

Hurtig forsendelse, af de bestilte varer. Pænt pakket uden skader ved ankomst.

2025年11月4日

Det er godt at høre.

Jeg siger tak for anmeldelsen, Knud.

Meget tilfreds!!!

Har handlet mange gange hos Hyggeonkel og har altid været tilfreds!! Hurtig levering!

2025年11月1日

Hyggeonkel からの回答

Det er godt at høre, Rikke.

Jeg siger tak for anmeldelsen.

Hyggeonkel leverer altid hurtigt

Hyggeonkel leverer altid hurtigt - og puslespillene er i god kvalitet 🙂

2025年11月2日

Hyggeonkel からの回答

Tusind tak for anmeldelsen, Birte.

Det lyder godt det hele :-)

5つ星のうち5の評価

God oplevelse ved køb af puslespil

Informativ hjemmeside, nem og bekvem bestilling og hurtig levering. Alt pakket fint - jeg skal handle der igen

2025年10月27日

Hej Lene
Det lyder godt det hele. Jeg siger mange tak for anmeldelsen.

5つ星のうち5の評価

Hjemmesiden nem at navigere rundt på

Hjemmesiden nem at navigere rundt på. God info, hvis varen ikke er på lager. Bestilte varer kommer hurtigt

2025年10月27日

Hyggeonkel からの回答

Jeg siger tak for anmeldelsen, Susanne.

Super services

Købte et puslespil og der var en del der ikke var limet og bukkede. Sendte en mail, og ikke langtid efter ringede de til mig. Samme dag fik jeg penge tilbage.
Det er bare super god services.

2025年11月4日

Hej Thomas
Tak for anmeldelsen. Jeg er ked af at du havde fået et fejlbehæftet produkt.

Men jeg er glad for at vi fandt en fin løsning.

Spillene var hurtigt fremme

Spillene var hurtigt fremme. Udvalget er godt, men der var en del spil, som ikke var på lager.

2025年10月13日

Hej
Godt at høre, at leveringen var som den skulle være.

Vi lægger tingene på hjemmesiden, så folk kan se, hvad der kommer. De varer står jo så som "udsolgt", indtil de bliver leveret fra vores leverandører.

Hvis du ønsker kan du med filteret vælge kun at se lagervarer.

Levering

bestilt varer formiddag - klar til afhentning dagen eftermiddag, top service og levering

2025年9月28日

Tak for anmeldelsen.

Jeg er glad for at høre, at det kører som det skal.

Fantastisk service.

Fantastisk service.
Jeg modtog et skaksæt, hvor der var en fejl med brikkerne(ikke Hyggeonkels skyld). Jeg fik med det samme tilsendt en ny vare, som ankom i løbet af to date.
Jeg oplevede hurtig og venlig kommunikation og service.

2025年10月3日

Hej
Jeg siger tak for anmeldelsen og er glad for at vi fik løst problemet!

5つ星のうち5の評価

Stort udvalg og fornuftige priser

Super hurtig levering, forsvarlig indpakning og de rigtige varer. De har en kæmpe stort udvalg til fornuftige priser, og jeg har handlet der flere gange med fuld tilfredshed

2025年9月29日

Hej Gitte
Tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for at høre, at det hele kører som det skal!

Super service

Super service - Jeg havde ventet på et spil, der tilfældigt kom tilbage på lager inden det andet spil jeg havde bestilt blev afsendt. En hurtig mail og en mobilepay overførsel senere og jeg kunne få begge spil uden at betale dobbelt fragt. Mange tak - kan kun anbefale hyggeonkel.dk

2025年9月22日

Hej Mette
Tak for anmeldelsen samt ordre(r).

Godt vi fandt ud af det hele!

5つ星のうち5の評価

At handle med Hyggeonkel.dk er altid…

At handle med Hyggeonkel.dk er altid nemt.
Altid hurtig afsendelse, konkurrencedygtige priser.
Bare super...

2025年10月2日

Hej Lene
Jeg siger mange tak for anmeldelsen!

problem fri

ingen problemer alt var bare super godt det kan i andre godt gøre uden nogle form for bekymringer

2025年10月2日

Hyggeonkel からの回答

Tusind tak for anmeldelsen!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。