Veldig varierende leveranse tid
Veldig varierende leveranse tid, kan ta over 4 uker å få levert varer som websiden sier de har på lager.
Bestilte en vest og la dessverre inn feil stÞrrelse, fikk rask svar på mail til kundeservice og de endret bestillingen. Dessverre har de gått ut fra feil stÞrrelsestabell, og etter mye om og men endte jeg opp med feil stÞrrelse uansett. Tok også veldig lang tid å få svar ang. når varen ble sendt - måtte ringe for å få vite at varen ikke var på lager allikevel, dette var nÊrmere to uker etter bestilling ble lagt inn.
I tillegg bruker de Post Nord så selv om de endret leveringsadressen i sitt system (jeg hadde flyttet adresse i mellomtiden da jeg ventet på varen) så ble ikke dette endret hos PostNord så varen havnet på min gamle adresse i en annen landsdel...
Ekstremt rotete opplegg der flere ting har gått skeis, kommer nok dessverre ikke til å handle her igjen.