hypotheek.winkel - Gent レビュー 118

4.7

Parkplein 23, 9000 Gent, Oost-Vlaanderen, BE

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Redelijk vlot een afspraak kunnen maken met Olivier. Eerste indruk met een lekker koffietje was een topper ! De cruciale vragen die ik had heb ik een antwoord op kunnen krijgen en dat volledig gratis.... もっと見る

5つ星のうち4の評価

企業情報

1. 住宅ローン代理店

hypotheek.winkel - Gent について

当該企業による記述

Hypotheek.winkel wil koppels, gezinnen, samenwonenden en alleenstaanden in elke levensfase gratis begeleiden tijdens de aanschaf van een woning. Want een woning kopen is veel beslissingen maken. Soms over grote bedragen, maar vaak ook over kleine letters en hun gevolgen op lange termijn.

Hoe doen wij dat?

Bij hypotheek.winkel loodsen we je als goede coach door het brede aanbod aan hypothecaire leningen en bekijken we al jouw mogelijkheden nadat we eerst helemaal jouw situatie, jouw specifieke project en wensen in kaart hebben gebracht door aandachtig naar je te luisteren.
Zo vergelijken we transparant prijzen, gemak, voorwaarden en producten. We helpen je daaruit te kiezen en geven uitleg over de gevolgen van elke keuze. Want de beste hypothecaire lening bestaat niet uitsluitend uit de beste rentevoet, maar wel uit het beste totaalpakket op jouw maat.

Interessant voor jou?

Onder onze begeleiding hoef je dus vooral niet zelf de omslachtige en vervelende procedures van meerder bankbezoeken te doorlopen. Want onze hypotheek.expert begeleidt je doorheen dat complexe overzicht, vergelijkt en stelt je één of meerdere kredietverleners voor die het beste bij jouw profiel en bij je project passen, evenals met je verwachtingen en doelen.
Bovendien zijn wij niet verbonden aan kredietverstrekkers en dienen we uitsluitende de belangen van onze klant, jouw belangen dus. Daarom ben je er bij ons zeker van dat je de beste deal krijgt.

En dat is niet alles…

Daarenboven staan we aan je zijde doorheen elke fase van de aankoop van een woning.We adviseren je over het uitbrengen van een bod, het tekenen van het compromis, over milieuvriendelijk renoveren tot en met de dag dat jij bij de notaris alles zal afronden. Ook op de lange termijn zit je goed bij ons, want we blijven je dossier pro-actief opvolgen.
Voor hulp bij het vinden én afsluiten van de best passende lening, ben je dus bij ons aan het goede adres.

連絡先

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち4の評価

Zeer goed advies en een snelle…

Zeer goed advies en een snelle opvolging van alle lopende vragen. Ik had wel graag vooraf wat meer informatie gekregen over het verloop van zo’n lening. Hoe werkt dat bijvoorbeeld met de notaris? Waarvoor kunnen bepaalde leningen wel of niet gebruikt worden? Ik had het ook nuttig gevonden om een duidelijker beeld te krijgen van hoe zo’n lening, na goedkeuring, concreet verloopt, bijvoorbeeld hoe de schijven worden uitbetaald etc. Voor de rest ben ik tevreden.

2026年4月15日

Grote aanrader

Heel duidelijk gesprek gehad met hypotheekexpert Olivier.
Heel helder en goed uitgelegd.
Ook na het gesprek kan je nog steeds terecht bij hen wat een erg fijn gevoel geeft. Zeker aan te raden.

2026年4月1日

cruciale info

We werden heel goed geholpen, alles werd in detail uitgelegd. Het was zodanig veel info dat ik toch wel even de tijd nodig had om alles op te nemen. Heel veel zaken te weten gekomen. Zeker een aanrader voor mensen die willen beginnen met een zoektocht naar een woning !

2026年3月24日
5つ星のうち5の評価

Ongelooflijk goed geholpen door Olivier…

Ongelooflijk goed geholpen door Olivier in Gent. Ik had een strakke deadline om te verhuizen, en hij heeft ervoor gezorgd dat alles heel snel in orde kwam. Hij stond altijd klaar om uitleg te geven, zaken te herhalen en afspraken te regelen. Een zeer stressvolle periode is zo zeer vlot verlopen.

Claudia I.

Ms. Lowet was exceptionally helpful with the paperwork for my mortgage and helped me find the most suited offer. She was always attentive to all my needs and answered the insane amount of questions that I had. I could have never done this without her help.
I strongly recommend Hypotheekwinkel for their services and kind help.

Super geholpen door Leen

Super geholpen door Leen. Zij heeft ons begeleid van het prille begin van onze zoektocht tot het einde en niks was te veel. Leen was altijd bereikbaar (zelfs in het weekend). Als we het bos door de bomen niet meer zagen was Leen daar om ons gerust te stellen. Vlotte administratieve afhandeling. Alles was top! Bedankt voor de goede service!

5つ星のうち5の評価

We hebben altijd goede begeleiding…

We hebben altijd goede begeleiding gekregen door de Leen uit hypotheek winkel in Gent tijdens ons kredit prosedüre. Ze was altijd behulpzaam en vriendelijk .Onze vragen antwoord ze altijd snel mogelijk en was achter ons. We hebben binnen kort onze sleutel gekregen .
Bedankt voor alle hulp en begeleiding...

Eerste bezoek.

We hadden via vrienden gehoord van de hypotheekwinkel en maakten al snel een afspraak. Want een dienst waar alleen maar lof overgesproken wordt daar wil iedereen zeker meer van weten. En al zeker wanneer je hulp nodig hebt bij financiële zaken. We kunnen de lovende woorden van onze vrienden alleen maar beamen. Super. Olivier heeft mijn zoon een mooi overzicht gegeven wat kan en niet kan om zijn eigen woning te kopen. Alle vragen werden op een rustige, vriendelijke en geduldige manier beantwoordt. We zijn naar huis gegaan met een goed gevoel en een duidelijk beeld van welke leningen hij aankan,.... Wat een service. Bedankt.

2025年12月30日
5つ星のうち5の評価

Zonder de hypotheek winkel zou ik nooit…

Zonder de hypotheek winkel zou ik nooit de lening hebben dat ik nu heb. Leen heeft mijn altijd tijdig geholpen, en zelfs daarna meermaals een follow-up gestuurd om de status te bekijken. In een notendop; professioneel, snel, behulpzaam. zeker een aanrader aan iedereen.

2025年12月15日

Geweldige service!

Wij zijn enorm tevreden over de service van deze Hypotheekwinkel. Leen heeft ons fantastisch begeleid in het aankoopproces van onze woning. Dankzij haar expertise en correcte opvolging is alles vlot verlopen en hebben we met een gerust hart en een fijn gevoel onze aankoop kunnen voltooien. Iedereen die voor het eerst een woning koopt en niet weet waar te beginnen raden we aan om eens bij Leen of haar collega's langs te gaan.

2025年12月15日

Trustpilot エクスペリエンス