äŒæ¥ãåçããŸãã
Wil jij zin geven aan je geld? Bij vdk bank kan je rekenen op een duurzame dienstverlening, van het eerste gesprek tot het beheer van je volledige portefeuille. Als sociaal-ethische bank maken we tijd voor persoonlijk advies én herbeleggen we je spaargeld, verzekeringspremie, de maandelijkse rente op je lening ⊠in maatschappelijk verantwoorde, ethische initiatieven. Zo kan jij er zeker van zijn dat jouw geld een fair rendement (aka een fair evenwicht tussen rendement en gemoedsrust) oplevert op lange termijn. Daar streven we naar. Daar word jij beter van, en de rest van je wereld ook. Sinds 1926 kunnen individuen en gezinnen met een hart voor hun omgeving bij ons ethisch verantwoord bankieren. Zowel digitaal als via ons kantorennet kan je bij ons terecht voor een brede waaier aan duurzame financiële diensten: kredieten, betalingsverkeer, spaarproducten, beleggingen en verzekeringen. De afdeling Bedrijven en Organisaties ondersteunt daarnaast ondernemingen, de overheid, maatschappelijke instellingen en non-profitorganisaties. Je vindt de hoofdzetel van vdk bank in Gent en een 60-tal kantoren verspreid over België. Met vertrouwensadviseurs in de buurt willen we je persoonlijk begeleiden tijdens elk belangrijk moment in je leven. Op die manier streven we dagelijks naar een mooi evenwicht tussen rendement en gemoedsrust.
ç±³åœ
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
I keep getting random charges from them. I email/call but their reactions are rude at a minimum. I put up with it but the charges keep on coming - seemingly for everything. And they blame me, as if I have nothing better to do than chase after them for constant charges. This ended up being more expensive than a paid bank service.

vdk bank ããã®åç
Hele vriendelijke mensen altijd hulpvaardig je bent daar nog een mens met een naam geen klant.

vdk bank ããã®åç
Cliente depuis récemment à VDK, je me trouve dans un parcours du combattant administratif innommable. Je suis titulaire d'une carte d'identité spéciale (délivrée par le ministÚre des affaires étrangÚres) en Belgique. J'ai fourni à VDK une copie de mon passeport français, une copie de cette carte, un document d'attestation d'adresse délivré par le ministÚre des affaires étrangÚres, mon numéro de résidente que j'ai récupéré à la commune. Mais VDK bloque encore et toujours la finalisation de mon emprunt, au motif que je n'apporterais pas de document officiel suffisant sur mon statut de résidente en Belgique. J'ai débuté la démarche d'emprunt il y a deux mois, VDK m'a ouvert un compte et délivré une CB (avec un conseiller au demeurant trÚs à l'écoute). Et aprÚs ces deux mois de perdus, mon dossier est gelé à un mois 1/2 de ma signature d'achat immobilier. Je suis stupéfaite du manque de flexibilité de VDK, dans un pays où les statuts de fonctionnaires européens sont pourtant courants, et extrêmement déçue que l'engagement environnemental (auquel je suis attachée) se paye au prix de soucis administratifs incessants.

vdk bank ããã®åç
Dit is met verre voorsprong de slechtst werkende bank van België. Altijd administratief een rompslomp en een slechte app!. Wat ben ik blij er van af te zijn. Wat een opluchting bij KBC!

vdk bank ããã®åç
Bij een bankoverstap van bank x naar Vdk wordt het geld niet op onze rekening gestort . Het duurt alles samen 1 maand. Wel een pluim voor het Vdk kantoor in Aalst en de backoffice om dit dagelijks op te volgen. De âfoutâ lag bij de andere bank trouwens waarvan we veel minder medewerking kregen.

Rampzalige bank.
Hun online platform en de app zijn nog van de prehistorie (geen pdf mogelijk van een specifieke transactie, app is ongelooflijk traag en ga zo maar verder).
Om een VISA te krijgen als onderneming moet je het bedrag van de limiet van de VISA op een geblokkeerde spaarrekening storten.
Lenen is al sowieso onmogelijk als je niet het bedrag van de lening , jawel, op een geblokkeerde spaarrekening stort.
Een domiciliering die niet correct is kan je niet zelf herroepen vanuit de app of onlinge banking. Neen, je moet een resem papieren invullen en manueel tekenen, terugsturen via mail, enzovoort.
Nu ben ik naar KBC gegaan: wat een wereld van verschil! Dat is een bank die mee is met haar tijd, investeert in een goede app en een goed platform, waar je zowat alles met enkele kliks regelt, waar je niet eerst het limietbedrag voor een VISA moet betalen, waar kunnen lenen afhangt van jouw inkomsten en kredietwaardigheid en niet of je het geld dat je wil lenen eingelijk al hebt (wat een klucht bij VDK), enzovoort.
Kortom blijf weg bij VDK bank als niet houdt van bureaucratie, omslachtigheid, technologie van de jaren 90, onbegrijpelijke policies rond lenen, enzovoort.
PS: als ik de score hier op Trustpilot zie ben ik lang niet alleen. De score an sich spreekt al boekdelen.

vdk bank ããã®åç
Klantenservice is goed, maar het beleggingsplatform stelt zwaar teleur. Veel bekende internationale aandelen (VS, DE enz.) ontbreken gewoon, en ETF/fondsen zijn al JAREN (!) niet verhandelbaar door een aanhoudende technische fout; ik vermoed dat die externe fondsen met opzet ontoegankelijk blijven om de eigen fondsen te bevoorrechten. Voor beleggers is het aanbod momenteel simpelweg onvoldoende.

vdk bank ããã®åç
Je nâaime pas d être pris par un imbecille et ces gens ont la prétention de le faire . J ai écrit un avis au quel jâai une réponse . Oui vdk m a contacté VDK m a fixé un rdv à Deinze , la personne avec la quelle j avais rendez vous elle était sois disant malade , oui j ai contacté la banque pour dire que j avais 15 min de retard a cause des perturbations générés par les tracteurs, personne ne m a prévenu que la personne n était pas présente ! On m a fait perdre une demie journée de travail , pas d excuse pas de politesse RIEN , suivez un conseil FUYEZ LES , la politesse ne savent mm pas quâelle exsiste âŠ. Ils ont par aprÚs le courage ou le culot de poster une réponse à lavis réponse que n a rien à voir avec le déroulement des faits âŠ.. lisez les avis sur TRUST PILOT âŠ.. UNE HONTE

vdk bank ããã®åç
Un compte d'épargne rythme avec intérêt le plus élevé du marché mais vous êtes limité à un versement de 500 eur / mois. Ce qui en fait un compte trÚs peu intéressant. L'app qui vous empêche de vous connecter pendant plusieurs jours. Déçu du rendement, je clÎture et quitte cette banque.

vdk bank ããã®åç
Ik moet voor mijn bedrijf een overschrijving maken, groter dan de betaallimiet. Na telefonisch contact met hoofdzetel en daarna kantoor moet er een hele administratieve molen gestart wordfn. Ik wacht ondertussen al 4 dagen op de limietverhoging en kan de overschrijving nog steeds niet uitvoeren. Bij KBC bank duurt dit welgeteld 30 seconden. Geen aanrader om voor VDK te kiezen.

vdk bank ããã®åç
Problemen met aanmaken rekening via mobile banking. Dit via mail gemeld aan VDK en dadelijk antwoord gekregen van Thierry, kantoor verantwoordelijke van Brugge met suggestie om hem wat meer info te verstrekken of om vrijblijvend langs te komen op kantoor.
Paar dagen later toevallig in de buurt van dat kantoor en gebeld met vraag of ik langs kon komen. Niettegenstaande buiten openingsuren kantoor mocht ik me toch aanmelden. Heel vriendelijke en professionele ontvangst terwijl het toch maar alleen ging over het openen van een gratis giro en spaarrekening !
Doet deugd om nog eens door een âbankâ behandeld te worden als een echte klant en niet als iemand die hun werk bezorgt⊠ik overweeg alleszins meer zaken te laten behartigen door Thierry !

vdk bank ããã®åç
Ongelooflijk trage bank. 4 dagen voor een overschrijving binnen belgie, zelfs de instant overschrijving van max 500 euro doet er in mijn geval 4 volle dagen over!

vdk bank ããã®åç
Na een moeilijk gesprek met een medewerker waar ik me enorm heb opgewonden werd er toch nog een constructieve oplossing gevonden. Hopelijk investeert vdk de komende jaren meer in online bankieren net zoals andere banken. Voor mensen die fulltime werken en zij die minder mobiel zijn lijkt me dit noodzakelijk. Zeker gezien het beperkt aantal vdk kantoren.

vdk bank ããã®åç
Ik heb een spaarrekening geopend. Het lukt om geld naar de rekening over te maken, maar niet om geld terug te storten. Ik kan de rekening niet online sluiten en ook geen zichtrekening online openen. Daardoor moet ik twee weken wachten tot ik mijn situatie kan aanpassen. Ik ben hier niet tevreden mee.

vdk bank ããã®åç
J'ai ouvert un compte chez VDK aprÚs qu'on m'ait assuré que mon annexe 19 suffirait comme document justificatif. Deux semaines plus tard, je reçois une menace de blocage de compte, car ils exigent maintenant une carte de résident. Celle-ci étant en cours de fabrication, je ne peux pas la leur fournir pour le moment, ce que j'avais clairement signalé lors de la création de mon dossier.
On mâa ensuite demandé une preuve de domicile. Jâai fourni une composition de ménage délivrée par la mairie, mais celle-ci a été refusée car elle datait de plus de trois mois. AprÚs avoir obtenu une version plus récente, on mâa annoncé que ce document nâétait toujours pas suffisant.
Jâaurais aimé quâon me précise ces exigences dÚs le départ, au lieu de découvrir les documents demandés au fil des menaces de blocage. Cette gestion est tout simplement incompétente.
Trop d'e-mails, trop d'appels, et de stress pour simplement ouvrir un compte courant. Cela ne vaut clairement pas la peine.

vdk bank ããã®åç
Juist een gratis rekening online geopend en een ritme spaarrekening geopend alles ging heel vlot geen problemen ondervonden

Avis sur mon expérience avec VDK Banque / NewB
Jâai entamé plusieurs démarches avec sérieux dans le cadre dâune demande de crédit chez VDK Banque (via NewB). Malgré une communication initiale encourageante, ma demande a été brusquement refusée en raison dâune condition non mentionnée auparavant : ne pas être client depuis plus de six mois.
Cette exigence, qui aurait dû être communiquée dÚs le premier contact, mâa été révélée tardivement, aprÚs avoir investi du temps, fourni des documents, et engagé plusieurs échanges. Ce manque de transparence soulÚve de réelles questions sur la considération portée aux futurs clients et sur le professionnalisme du processus dâanalyse.
Il est regrettable quâune banque prÃŽnant des valeurs éthiques nâapplique pas une communication claire et responsable, surtout dans une démarche aussi structurante quâun crédit.

vdk bank ããã®åç
Oppassen voor deze bank want hun site is misleidend voor aanvraag lening. Er staat niets erbij dat je klant moet zijn om om persoonlijke lening kunnen aangaan.
Ik heb afspraak gemaakt voor persoonlijke lening en kreeg telefoon van hun dat je klant moet zijn bij hun en minstens 3 maanden maandloon hebben op hun zichtrekening hebben dan heb je geen persoonlijke lening nodig. Bij andere banken is persoonlijke lening voor onverwacht kosten en bij VDK bank is dat blijkbaar voor aankoop camper of nieuwe auto.

vdk bank ããã®åç
uiterst ontevreden over app en online banking, allebei zeer klantonvriendelijk.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã