レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

PÃ¥trÀngande vÀrvare som inte kan ta nej som ett svar. Jag var pÃ¥vÀg utanför dörren och personen i frÃ¥ga vÀgrar lÃ¥ta mig lÀmna lÀgenheten. Jag fick upprepade gÃ¥nger sÀga att jag mÃ¥ste hinna med busse... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Man bara betala och betala, nÀr du behöver hjÀlp du fÃ¥r ingen för att dom pÃ¥ hyresvÀrd sida! dessutom ta för evigt för dom och svar pÃ¥ nÃ¥t! Och nÀr man karvar och fÃ¥ en ny hanlagare (som man har... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Klart vÀnstervriden förening. Deltog i ett webbseminarium inför valet 2026, och det var lögner om marknadshyror och att de kommer höja ALLAS hyror med 50%! Partier i Europa kallades högerextrema. Z... もっず芋る

䌁業情報

1. 䞍動産賃貞゚ヌゞェンシヌ
  2. アパヌト賃貞業
  3. 䞍動産管理䌚瀟
  4. 䞍動産業
  5. 䞍動産業者

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

VÀlkommen till vår webbplats. HÀr får du stöd och råd om hyresrÀtten, hjÀlp att påverka bostadspolitiken, kan lÀsa om alla medlemsförmåner och det mesta om ditt hyresboende.

1.5

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 46ä»¶

レビュヌを曞く

2timmers och 10 minuter vÀntetid

Sitter och ringer hyresgÀstföreningen från 2timmers och 6minuter nu men fortförande tack för att du vÀnter.
Har srkivet mail fick inte svar från en veckan. det Àr 3de gång från 2 veckor som jag försöker att vara i kontakt med nån på CS aldrig hört av de.
Jag Àr för nÀrvarande medlem, men jag har funderat på att avsluta mitt medlemskap.

2023幎12月20日
5぀星のうち1の評䟡

Kan bara hålla med nedanstående Emilie

Kan bara hålla med nedanstående Emilie. Så får ni samma handlÀggare (Olivia) se till att begÀra en annan.
Hon Àr inte ett dugg intresserad av sitt jobb och att lösa uppdrag snabbt. IstÀllet för att ta upp telefon och ringa sitter hon och vÀntar pÃ¥ Ã¥terkoppling till nÃ¥gon hon mailat,vilket dÃ¥ tar veckor. Är svÃ¥r att nÃ¥, svarar pÃ¥ mail efter ca en vecka. Vilket dÃ¥ ocksÃ¥ gör att problem som uppstÃ¥tt/uppstÃ¥r inte gÃ¥r att lösa p g a lååång handlÀggning. SÃ¥ man undrar vilken sida hon egentligen stÃ¥r pÃ¥.
Så sjÀlv har jag nu gått ur HyresgÀstföreningen p g a henne, det finns annat att lÀgga pengarna på!

2023幎10月16日
5぀星のうち1の評䟡

Mycket snack. Ingen verkstad.

Fyllde i bristblankett för två månader sedan. Skickade per mail och i pappersform. Ingen återkoppling. De sÀger att de inte vet var den hamnat. Inte professionellt.
VÀntetider på 45 minuter för att komma fram till handlÀggare - som tyvÀrr Àr helt ointresserad. Lika kallt nu som innan kontakten med HyresgÀstföreningen. Lika dåligt underhåll, sophÀmtning, snöröjning som innan, tog bara tid till absolut ingen nytta. Faktiskt ganska vÀrdelöst.

2023幎10月20日
5぀星のうち1の評䟡

JÀtte uselt och lurar bara sina

JÀtte uselt och lurar bara sina medlemmar pÃ¥ pengar. För ingen juridisk hjÀlp eller ombud i en tvist med hyresvÀrden för att jag valde ett annat ombud tidigare, dom Àr uppenbarligen jÀtte sura för att jag avisade dom sista. Återkom inte heller inom svarstiden 5 dagar . 2 veckor tog det efter tjat om Ã¥terkoppling.
Tydligen Àr jag inte ensam om att bojkotta dom nu.
Mycket otrevlig jurist Martin Hansson som anklaga mig för saker utan att lyssna på mig och se mina bevis.
Jag tÀnker inte betala medlemsavgift för ingenting och inkompetenta handlÀggare.
Rådgivningen sa att jag skulle få hjÀlp med ett ombud i en tvist då det handla om uppsÀgning av ett hyresavtal. Uppenbarligen så hjÀlper dom inte till och tycker att dom har rÀtt att vara fruktansvÀrt otrevliga.
Blev lovad Ã¥terkoppling för tvÃ¥ dagar sen av rÃ¥dgivningen men nej det fick jag inte. Martin skrev ocksÃ¥ att han inte tÀnker svara eller kommentera . Översittaraktighet.
Gå ur allihopa. Ni får ingen hjÀlp. LÀs omdömen. Dömmer ut folk som har och haft det tufft pga . bakgrund. Diskriminering pga funktionshinder också.
VARNING.

2023幎9月4日
5぀星のうち1の評䟡

Blev lurad att gå med på det

Blev lurad att gÃ¥ med pÃ¥ det. Fick inte prata med min Godman innan jag kunde besluta ett beslut för att gÃ¥ med eller inte, heller inte utforska pÃ¥ egen hand. Godman ville jag skulle avsluta pÃ¥ direkten, men det var försent. Lita aldrig pÃ¥ dom! Har du en Godman, hör av med dom FÖRST! SlÀng dörren pÃ¥ besökandet med HyresgÀstföreningen om dom inte gÃ¥r ivÀg.

2023幎8月15日

Dags att ta bort dessa

Dags att ta bort dessa, bara kostar pengar och har vÀrdegrunden diktatur. (Se till att du ej automatiskt betalar till dessa via din hyra)

Dessa Àr inte på din sida.

2023幎8月2日

Håller med alla omdömen

Håller med alla omdömen. Försöker bara skrÀmmas. Kan inte påstå att jag har nån hög hyra eller att det skulle va nåt som Àr sÀmre. SkrÀmmselpropaganda. Sa att jag inte va intresserad men han började tjata så. Kommer avsluta medlemskapet. KÀnner inget behov av att betala för ingenting. Pratade om att få billigare biobiljetter. Det kan man köpa streamingtjÀnster billigare för.

2023幎7月25日

Det Àr katastrof

Det Àr katastrof. 7 månader utan fungerande diskmaskin. Efter att ha vÀntat så lÀnge, handlÀggaren sade att hon ska inte göra något. Jag kunde spara 7 månader. Hon bokar ett telefonsamtal med mig om några veckor. Jag vÀntar och det Àr förlorad tid varje gång.

2023幎6月19日

Respektlösa

Har klagat innan på att de ringer på dörren ofta.. men nu var f*n droppen! Ringer på dörren 19:45????
Blir att ringa och klaga imorgon.

2023幎5月15日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ