äŒæ¥ãåçããŸãã
Mijn huid heeft nog nooit zo goed aangevoeld. De producten van HYVà hydrateren intens zonder te plakken of vet aan te voelen. Je merkt gewoon dat er over elk detail is nagedacht. En de verpakkingen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De naam HYVÃ is een samenvoeging van twee kernwaarden die het merk vertegenwoordigt: HY â Hydration: Hydratatie is de basis van een gezonde huid. HYVÃ richt zich op effectieve, diepwerkende hydratatie voor een stralende en goed verzorgde huid. VÃ â Vegan & Eco-friendly: Alle producten van HYVÃ zijn diervriendelijk, vegan en ontwikkeld met respect voor mens en natuur. Join the movement
ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Lekker spulletje! Als cadeautje gekregen en nu zelf ook besteld.

HYVà skincare ããã®åç
De niacinamide gel moisturer ruikt heerlijk! Voelt zacht op de huid, is klein en handzaam. Ik smeer het 2keer dagelijks en heb het idee dat het mn huid weer zachter wordt :)

HYVà skincare ããã®åç
Super behulpzame klantenservice voor het kiezen van het juiste product, snelle levering en top kwaliteit!

HYVà skincare ããã®åç
Top product! Levering was snel en het product is super, niks op aan te merken!

HYVà skincare ããã®åç
Ik ben echt ontzettend blij met de Hand & Body Wash, Patchouli & Amber Vanilla. De geur is zó lekker â warm, zacht en toch fris tegelijk. Elke keer dat ik het gebruik voelt als een klein wellnessmomentje. Ook het design van de fles is supermooi en staat perfect in mijn badkamer. Heel tevreden!

HYVà skincare ããã®åç
Mijn huid heeft nog nooit zo goed aangevoeld. De producten van HYVÃ hydrateren intens zonder te plakken of vet aan te voelen. Je merkt gewoon dat er over elk detail is nagedacht.
En de verpakkingen zien er ook nog eens supermooi uit in mijn badkamer. Ik ben fan!ð§ð¿ð

HYVà skincare ããã®åç
Super snel geleverd en goede service. De grapefruit handzeep ruikt echt geweldig ð«¶ðŒ

HYVà skincare ããã®åç
De hand & body wash grapefruit is echt heerlijk. Mijn vriendin is me ook dankbaar dat ik dit heb aangeschaft!

HYVà skincare ããã®åç
Top product! Ik had de Niacinamide Gel Moisturiser geprobeerd, heb vaak een geïrriteerde huid door katten allergie en merk dat dit product mn huid een stuk rustiger en egaler maakt! Kortom, voor mijn huid is dit een goede match, en ga dit product zeker blijven gebruiken!

HYVà skincare ããã®åç
Ik had de dagcrÚme besteld en ik ben heel tevreden, gebruik het dagelijks..mooi design en het werkt fantastisch!

HYVà skincare ããã®åç
Fijne spullen en snelle levering. Ook op vragen krijg je snel antwoord. Top

HYVà skincare ããã®åç
Hele lekkere handzeep/bodywash gekregen van de week, ik raad de peppermint en dark cedar zeker aan!

HYVà skincare ããã®åç
Top product. Goed en netjes afgeleverd. Elke dag smeer ik de dag crÚme en zou het zeker andere aanraden!

HYVà skincare ããã®åç
Super producten en heel klantvriendelijke klantenservice. Binnen een uur mijn vraag beantwoord en opgelost.

HYVà skincare ããã®åç
ontzettend fijne cleanser voor ook voor de gevoelige huid! Ik twijfelde een beetje aangezien ik een enorm onrustige huid heb maar ik haal het nooit meer ergens anders! Mn huid is zo rustig geworden. Verzending ging enorm snel en makkelijk te volgen! Ik bestel snel weer

HYVà skincare ããã®åç
De geur van de bestelde zeep, grapefruit, is ronduit heerlijk.
Bezorging ook keurig op tijd.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã