ICHI レビュー

TrustScore 5段階評価の3

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Rigtig god oplevelse med ichi.biz. Flot udvalg af moderne og stilrene styles til gode priser. Webshoppen er nem at bruge, og leveringen var hurtig og problemfri. Alt levede op til forventningerne – kl... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Ware kommt mit langer Wartezeit. Rücksendung dauert ebenfalls sehr lange. Für die Rücksendung wird eine Bearbeitungsgebühr erhoben. Ob das Rechtens ist. Einmal bestellt und niemals wieder. D... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg køber meget af mit tøj hos ICHI og er altid tilfreds. Det fungerer uden problemer og jeg anbefaler gerne til andre at købe her

企業情報

1. 婦人服店

当該企業による記述

ICHI er et dansk modebrand grundlagt i 1999 og en del af DK Company. Brandet designer moderne dametøj med fokus på skandinavisk enkelhed kombineret med internationale trends. ICHI tilbyder sæsonkollektioner med styles, der er nemme at kombinere og passer til både hverdag og særlige lejligheder. Brandet er tilgængeligt i mange lande og sælges både online og i fysiske butikker.

• La Cours Vej 6, 7430, Ikast, デンマーク

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 15

レビューを書く

Alles liep op rolletjes

Alles liep op rolletjes. Het juiste artikel. En binnen de beloofd tijd bezorgd.
Retour etiket zat in de verpakking.
Niet nodig gehad maar handig dat ze die meesturen.

2025年4月30日

Super dårlig service…

Købte et par ichibukser i samme model og str som jeg havde i forvejen. Jeg smed dem til vask med det samme da de skulle bruges dagen efter. De viste sig at være for store og efter lidt skriv frem og tilbage indrømmede de at de havde fået fejlablet dem. Så regnede jeg med at de tog noget ansvar , men nej som de så pænt skrev, var det jo mit eget valg at smide dem til vask 🤯

2025年3月13日

Like a p**p

I bought an article, impreable, yesterday because it’s pretty necessary when it’s raining. What a joke I was completly wait but the more funny that I should complain at the shop that I bought it. Guys you make the article and it’s your responsibility . Spending 99 euro much better to burn my money next time!

2024年9月27日

Leveranstid är månader

Lade en beställning 16 augusti och än idag 26/8 har jag varken fått notis om leverans eller sett leverans. Leveranser från dom här kan ta upp till en månad så rekommenderar att köpa på andra ställen. Jag har bett om att dom raderar mig i sina system och jag gör aldrig fler beställningar. Återköp från dom tar 1-3 månader var beredd på der

2024年8月16日

Unfortunately

Unfortunately, ordered for 20€ express delivered next day due to a trip abroad, but it was not being send the same day. No money return and product delivery delayed.

2023年11月1日

Ingne problemer

Jeg bestilte en kjole på Ichis hjemmeside, der ganske hurtigt blev pakket og sendt af sted til mig.
Den duede dog ikke, og måtte derfor sendes retur, men dette foregik problemfrit med den medsendte returlabel, der er gratis at benytte. Det tog lidt tid for dem at behandle min retur, men jeg tror, at jeg havde pengene igen efter cirka 14 dage, så det er acceptabelt.

2021年7月22日

Dårlig reklamationsservice

Bestilte en vinterjakke, som var nedsat med 60%.
Lynlåsen var defekt, hvorfor jeg fik tilsendt label til reklamation. Kundeservice kunne oplyse, at de fortsat havde jakken på lager i samme farve og størrelse, dog ikke længere på 60%, som jeg havde fået. De ville ikke ombytte og sende mig en ny vinterjakke, men bad mig bestille til fuld pris på hjemmesiden, hvilket jeg naturligvis ikke ønskede. Dårlig service, intet mindre...

2020年11月28日

Jag lade en order den 13 oktober

Jag lade en order den 13 oktober. (Morgonen efter kontaktade jag dem för att få köpet annullerat då jag hittat vara på annan sajt till bättre pris). Fick då beskedet att ordern redan var verkställd och inte gick att avboka samt att jag skulle erhålla ett tracking number.
Idag är det den 24 oktober och jag har varken fått någon vara eller mejl med tracking number.

Bedrövliga affärsmetoder!

2017年10月24日
5つ星のうち2の評価

Uopmærksom service

Bestilte i december to kjoler til brug for månedens julefrokoster, men fik i stedet leveret børnetøj. super ærgerligt, men det kan selvfølgelig ske. Sendte med det samme varerne retur, men har først modtaget pengene retur her 3mrd senere, efter selv at have rykket for det. Kan derfor ikke anbefale køb via ichi's hjemmeside. Ærgerligt -for tøjet er rigtig fint pg til fornuftig pris. Vh Trine

2016年3月15日

Trustpilot エクスペリエンス