レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業が回答したした

Ware kommt mit langer Wartezeit. RÃŒcksendung dauert ebenfalls sehr lange. FÃŒr die RÃŒcksendung wird eine BearbeitungsgebÃŒhr erhoben. Ob das Rechtens ist. Einmal bestellt und niemals wieder. D... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kÞber meget af mit tÞj hos ICHI og er altid tilfreds. Det fungerer uden problemer og jeg anbefaler gerne til andre at kÞbe her

䌁業が回答したした

Lade en bestÀllning 16 augusti och Àn idag 26/8 har jag varken fÃ¥tt notis om leverans eller sett leverans. Leveranser frÃ¥n dom hÀr kan ta upp till en mÃ¥nad sÃ¥ rekommenderar att köpa pÃ¥ andra stÀllen.... もっず芋る

䌁業情報

1. 婊人服店

圓該䌁業による蚘述

ICHI er et dansk modebrand grundlagt i 1999 og en del af DK Company. Brandet designer moderne dametÞj med fokus på skandinavisk enkelhed kombineret med internationale trends. ICHI tilbyder sÊsonkollektioner med styles, der er nemme at kombinere og passer til både hverdag og sÊrlige lejligheder. Brandet er tilgÊngeligt i mange lande og sÊlges både online og i fysiske butikker.

• La Cours Vej 6, 7430, Ikast, デンマヌク

• ichi.biz

3.0

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

34件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 22に回答しおいたす

通垞48時間以内に回答

Rigtig god oplevelse med ichi.biz

Rigtig god oplevelse med ichi.biz. Flot udvalg af moderne og stilrene styles til gode priser. Webshoppen er nem at bruge, og leveringen var hurtig og problemfri. Alt levede op til forventningerne – klart et brand jeg gerne handler hos igen.

2026幎5月9日

Hej Anne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glÊder os meget at hÞre, at du har haft en god oplevelse med både vores udvalg, webshop og levering.
Dejligt at alt levede op til dine forventninger. Tak for de fine ord :)

Meget tilfreds

Meget tilfreds!
Bliver ikke sidste gang jeg shopper der!

2026幎4月11日

Hej Camilla,

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glÊder os meget at hÞre, at du er så tilfreds med din oplevelse.

Team ICHI

Rigtig godt

2026幎5月9日

Hej Maria,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glÊder os meget at hÞre, at du altid er tilfreds med dine kÞb hos ICHI, og at du gerne anbefaler os til andre. Det betyder rigtig meget for os 😊

ICHI Team

Virkelig fin oplevelse og hurtig

Virkelig fin oplevelse og hurtig levering👌🏻

2026幎5月7日

Hej Line,

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glÊder os meget at hÞre, at du har haft en virkelig fin oplevelse, og at leveringen var hurtig.

ICHI

Jeg har lige bestilt et par shorts hos

Jeg har lige bestilt et par shorts hos ICHI, og jeg er så glad for dem! De sidder som Þnsket og god kvalitet!

2026幎5月6日

Hej Maja,

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glÊder os meget at hÞre, at du er så glad for dine nye shorts, og at både pasform og kvalitet lever op til dine forventninger.

RÃŒcksendung mit BearbeitungsgebÃŒhr

Ware kommt mit langer Wartezeit.
RÃŒcksendung dauert ebenfalls sehr lange.
FÃŒr die RÃŒcksendung wird eine BearbeitungsgebÃŒhr erhoben.
Ob das Rechtens ist.
Einmal bestellt und niemals wieder.
Dieser Shop ist nicht zu empfehlen.

2026幎4月21日

Guten Tag Cornelia,

wir bedauern sehr, dass Ihre Bestellung mit einigen Tagen VerspÀtung geliefert wurde. Ich kann jedoch sehen, dass Ihre Retoure innerhalb der Frist bearbeitet wurde, Ìber die Sie sich selbstverstÀndlich auf unserer Website informiert haben.
Die RÃŒcksendegebÃŒhr in Höhe von 4,50 € ist in unseren AGB festgelegt und wird auch auf den Produktseiten unter „Zahlung, Lieferung und RÃŒckgabe“ ausgewiesen.

Mit freundlichen grÌßen
Team ICHI

Jeg sendte min pakke retur da tÞjet

Jeg sendte min pakke retur da tÞjet ikke passede.
Jeg har nu rykket for at få mine penge retur, uden held.
Der er gået 12 hverdage og intet hÞrt fra dem.
Jeg kan på ingen måde anbefale at kÞbe tÞj der.

2026幎3月22日

Hej Betina,

Vi beklager meget din oplevelse og forstår godt din frustration over ikke at have modtaget din refundering rettidig.
Vi beklager denne forsinkelse, men kan se at din retur nu er blevet behandlet og krediteret.

ICHI Team

Fantastisk oplevelse og super fine

Fantastisk oplevelse og super fine produkter! Kan klart anbefale til alle at handle hos ICHI. :-)

2026幎3月14日

Hej Nikoline,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!
Det glÊder os virkelig at hÞre, at du har haft en god oplevelse og er glad for produkterne. Tak for din anbefaling :)

ICHI

Misleidende actie en teleurstellende klantenservice

Op de website van ICHI stond duidelijk en prominent vermeld dat “alle jassen met 30% korting waren”. Nergens werd zichtbaar aangegeven dat dit alleen voor de wintercollectie zou gelden.

Toen bij het afrekenen bleek dat de korting niet werd toegepast op bepaalde jassen, heb ik contact opgenomen met de klantenservice. In plaats van mee te denken of te erkennen dat de communicatie op de website verwarrend was, hield men voet bij stuk dat de actie alleen voor de wintercollectie gold.

Als je communiceert dat alle jassen 30% korting hebben, dan mag je als klant verwachten dat dit ook daadwerkelijk voor alle jassen geldt. Dit voelt misleidend en weinig klantvriendelijk.

2026幎2月23日

kapot artikel ontvangen

kapot artikel ontvangen - daarna een drama om de klantenservice te bereiken, toen ik die één keer aan de lijn had zat er een behoorlijke onsympathieke dame aan de andere kant, die overduidelijk geen zin had in mijn telefoontje. Ze hadden mijn mail niet ontvangen (lees niet gelezen) opnieuw gemaild naar een ander adres, die kwam wel binnen. Zit nog te wachten op een retourinformatie. Voor mij GEEN Ichi meer..... :(((

2025幎11月19日
自発的なレビュヌ

Skuffet over kvalitet og manglende hjÊlp fra ICHI

Jeg har fÃ¥et en af ICHI’s populÊre jakker, IHGAZIVA JA, i fÞdselsdagsgave for under en mÃ¥ned siden. Jakken er kun brugt fÃ¥ gange til pÊnt brug og til og fra arbejde – og har aldrig vÊret vasket – men syningerne er allerede gÃ¥et op indvendigt.

Jeg kontaktede ICHI med billeder og en beskrivelse, men fik blot at vide, at de ikke kunne tage sagen som en reklamation, fordi jeg ikke har en kvittering (da det var en gave). Det er meget skuffende, når der er tale om en jakke til 1.100 kr., som tydeligvis ikke lever op til normal kvalitet eller holdbarhed.

Jeg er ellers rigtig glad for designet, men oplevelsen med bÃ¥de kvaliteten og kundeservicen gÞr desvÊrre, at jeg ikke har lyst til at kÞbe fra ICHI igen. Jeg hÃ¥ber, de fremover vil tage mere ansvar for deres produkter – ogsÃ¥ nÃ¥r der tydeligvis er tale om fejl pÃ¥ nye varer.

2025幎10月28日

ICHI lÀsst Kunden im Stich

Die Verzollungsdokumente von ICHI waren unvollstÀndig, weshalb DHL die Ware nicht verzollen und nicht ausliefern konnte. Keine UnterstÌtzung von ICHI, keine Reaktion auf meine Emails. DHL forderte deshalb von mir Dokumente an, die Produkte und Preis nachweisen. HÀ, ist dieser Nachweis Sache der Kundin?!
Nun warte ich noch immer auf die Lieferung... Und wer weiss, vielleicht wartet ICHI mit einem solch schlechten Service bald auf Kundschaft...

2025幎10月15日

Jeg kÞber en jakke

Jeg kÞber en jakke, som de jo tydeligvis har på lager, der står på deres hjemmeside de har levering mellem 2-3 dage, da jeg nu har ventet på pakken i over en uge vÊlger jeg at skrive til dem. de kan ikke sende jakken fordi de ikke har den hjemme, men da jeg kÞber den er den jo tydeligvis på lager, det gir ingen mening? super dårlig kundeservice, ville ikke anbefale

2025幎10月1日

Slecht!

Tijdje terug een truitje gekocht van dit merk.
Omdat het een beetje opengewerkt was had ik het nog niet aangehad. Het verdween in de kast.
Nadat ik een topje had gekocht voor eronder, heb ik het gedragen.
De dag erna gewassen volgens voorschrift.
Schrikken hoe het eruit kwam!!!
Zoom en mouwtjes leken wel gesmokt en dik een maat gekrompen!!!
Dit schiet lekker op na 1 keer dragen!
Ik weet niet eens meer waar ik het gekocht heb, en dan nog, een bon heb ik ook niet meer na zoveel tijd.
Wat een slechte kwaliteit stof!!
Je kan beter een goedkoop truitje bij een firma uit China kopen, dat blijft prima in de was!!!

2025幎6月28日
自発的なレビュヌ

Ich bin jetzt schon hellauf begeistert

Ich bin jetzt schon hellauf begeistert vom Service.
Sonntagabend bestellt, Lieferung war fÌr Dienstag bzw. spÀtestens Mittwoch angekÌndigt.

Heute ist Mittwoch.
Bestellstatus: Die Sendung wurde elektronisch angekÃŒndigt

Ware sollte am Samstag zum Einsatz kommen.
Morgen ist Feiertag, bleibt nur noch der Freitag.

Danke fÃŒr nichts.

2025幎6月18日