Min oplevelse med IDFotos.dk har vÊret ekstremt skuffende. Her er forlÞbet: Da jeg Ã¥bnede appen i starten af februar 2025, fordi jeg skulle bestille pas billeder, stod de... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Denne app er virkelig smart, da man kan tage sit pasfoto om og om igen, ja lige indtil man er tilfreds. App'en er desuden meget brugervenlig, og sÃ¥ er den billigere at bruge sammenlignet med en prof.... ãã£ãšèŠã
Billedet blev afvist ved borgerservice. Min sÞns pas billede blev ikke godkendt ved borgerservice. Ekspedienten ved borgerservice viste, og forklarede mig, at billedet var for slÞret. Det bur... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
IDfotos er for alle, der skal bruge et eller flere pasfotos til pas, kÞrekort og andre ID kort. Vi leverer altid med godkendelsesgaranti og til en rigtig god pris inkl. gratis levering. Resultatet er mindst lige så godt som ved en fotograf eller fra en fotoboks. Blot meget nemmere, hurtigere og billigere - og så kan du tage lige så mange fotos, du vil, fÞr du bestiller. Vores app er også ideel til fotos af babyer, bÞrn, Êldre og handicappede. Vi sÞrger for at fritlÊgge dine fotos og vi kontakter dig, hvis billedet ikke kan godkendes af myndighederne. I så fald får du mulighed for at tage nye fotos og sende dem til os - uden ekstra omkostninger! PrÞv det af gratis. Du er i gang på ingen tid, og den indbyggede guide i app'en hjÊlper dig, ligesom du altid er velkommen til at kontakte os.
é£çµ¡å
BÞgelunden 21, 8300, Odder, ãã³ããŒã¯
- kristian@idfotos.dk
- idfotos.com
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Appen stadig ikke klar â Ingen hjÊlp trods gentagne henvendelser.
Min oplevelse med IDFotos.dk har vÊret ekstremt skuffende. Her er forlÞbet:
Da jeg åbnede appen i starten af februar 2025, fordi jeg skulle bestille pas billeder, stod der fÞlgende:
"Vi bygger om
Vi forventer at tage imod bestillinger igen mandag den 10. marts.
Hejsa! Tak fordi du bruger IDfotos!
Beklager meget at vi ikke kan hjÊlpe dig lige nu. Vi har travlt, så vi har brug for at udskifte og opgradere vores bagvedliggende systemer.
Vi glÊder os til at hjÊlpe dig"
Den 8. april var appen stadig ikke funktionel, og der var ingen opdateret information om, hvornår den ville vÊre klar. (der står stadig den samme besked - og samme dato)
Jeg kontaktede dem så via mail (support @idfotos.dk) for at spÞrge, hvorfor deres app (angivet klar til bestillinger fra 10. marts) stadig ikke fungerede den 8. april.
Den 15. april: Efter 7 dages tavshed sendte jeg en rykker-mail, hvor jeg tydeligt skrev, at manglende svar ville fÞre til en Trustpilot-anmeldelse.
Resultat:
- Ingen svar på nogen af mine mails.
- Ingen bekrÊftelse på modtagelse.
- Intet tegn pÃ¥ handling â trods gentagne henvendelser og en tydelig advarsel.
Det undrer mig derfor meget, at der står fÞlgende på deres hjemmeside under kontakt:
"Vi bestrÊber os på at vende tilbage til dig inden for 24 timer (ofte meget hurtigere)."
Konklusion:
Jeg kan ikke anbefale IDFotos.dk til andre. Deres manglende evne til at kommunikere gÞr dem upålidelige. VÊlg en udbyder, der prioriterer kundedialog.
SÃ¥ fik jeg mine billeder
SÃ¥ fik jeg mine billeder
På trÊnerkursus fik vi at vide man skal huske at bruge de tre RRR Ris Ros Rettelse
jeg har brugt ris nu til ros tak for billederne
og så til rettelsen kaldte firmaet for fup.
De ord tager jeg så i mig igen
VH
John
Bestilte pasbillede
Bestilte pasbilleder over en måned siden, men er stadigvÊk ikke kommet. Har skrevet 4 mails og ikke fået svar på nogle af dem. Var derfor tvunget til at kÞbe pasbilleder et andet sted, og har ikke fået pengene tilbage.

SCAM
SCAM
Efter 2 uger kontaktede jeg dem da jeg ikke havde fået min ordre.
De lovede at sende den afsted igen men der er gået yderligere 2 uger nu og de er ikke til at få fat på over mail og oplyser intet tlf.nr
Har anmodet om at få mine penge tilbage uden svar.
TrÊls oplevelseâŠ

IDfotos ããã®åç
Jeg har tidligere bestilt pasfoto tilâŠ
Jeg har tidligere bestilt pasfoto til min sÞn gennem IDfotos, da det er så meget nemmere, at kunne tage et billede derhjemme. Sidste gang gik der under 24 timer fra billedet var sendt ind, til ordren var afsendt....
Denne gang bestilte jeg fotos d. 15.10, og dags dato d. 21.10 har jeg stadig intet hÞrt. Jeg skrev også en mail d. 18.10 for at hÞre status. Denne er der desvÊrre heller ikke svaret på.
Ordrenummer 9404
Har bestilt pas/kÞrekort foto
Har bestilt pas/kÞrekort foto. d 2 september.
Nummer: 9186
hvor man får en email besked.
Tak fordi du valgt IDfots. vender tilbage inden for KORT. tid...
Kunne vÊre Rart vis man vidste hvornår man fik det.
Har stadig ikke modtaget mine fotos
Har stadig ikke modtaget mine fotos, som jeg har bestilt, for lang tid siden.. Pengene er dog trukket. Virkelig dårlig service! Har forsÞgt at få kontakt, uden held.
Super brugervenlig app
Super brugervenlig app, nemt at tage billeder af vores 3 mrd lille baby til hans fÞrste pas. Hurtig og effektivt service, og trods forsinkelse hos postnord. Hvilket ikke var IDfotos skyld, sÞrger de for at fÞlge op og sikre at billederne kom frem. Kan varmt anbefale dem.
Kan kun anbefale
Helt fantastisk app, som gjorde det SÃ
nemt at tage pasfoto af vores sÞn på knap 3 år. Derudover er der også hurtig service og levering. Kan kun anbefale og kommer helt sikkert til at bruge igen.
Jeg har stadig ik modtaget mit billedeâŠ
Jeg har stadig ik modtaget mit billedeâŠ
Har skrevet 2 mails nu og intet svar er kommet
?
1 gang var der problemer med mit billede og 2 gang får jeg et sagsnummer jeg så skal tag et nyt billede med
Som ikke er kommet hvilket skulle vÊre kommet 7 maj

IDfotos ããã®åç
Supersmart app og god service!
IDfotos var perfekte lÞsning for os med 3 bÞrn der alle skulle have nye pasbilleder. Brugte appen der var både nem og brugervenlig i hjemmet når det passet os, og fik derefter bestilt billederne hjem. Det er også billig og superhurtig service!
Kan kun anbefales! IsÊr når man har bÞrn :)
Dejlig nemt
Kan klart anbefales
Billedet til mit kÞrekort var hurtigt og nemt taget med ID-fotos app. Dejligt at man kan tage flere billeder til man er tilfreds.
Nem anbefaling
God service, og super nemt at få taget skarpe id-fotos på sekunder.
Fed app
Mega smart app som er super nem at finde ud af. Billige priser og hurtig levering. Kundeservicen er også i top, de er hurtige til at svare på alle slags spÞrgsmål. Kan kun anbefale:)
Super hurtig og imÞdekommendeâŠ
Super hurtig og imÞdekommende håndtering & god kvalitet pasfotos. Mange tak for hjÊlpen!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ