Pas pÃ¥. De trÊkker betalingen mere end 1 gang! De har nu trukket betaling fra bÃ¥de mit Mastercard og mit Visa kort. De annullerede min ordre til at starte med og dagen efter gen-aktiverer de ordren... ãã£ãšèŠã
Latterlig behandling. Modtog efter 3 uger intet billede fra firmaet og henvendte mig for en refundering, hvor de gang pÃ¥ gang tilbyder "at give dem en chance" og at de kan sende igen. MÃ¥tte 4 gange be... ãã£ãšèŠã
Jeg havde indsendt et pasbillede som jeg selv havde taget. Det viste sig desvÊrre at der var en lille skygge pÃ¥ billedet, og det blev afvist pÃ¥ borgerservice. EfterfÞlgende har pasfoto.dk uden bereg... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
LANG tids levering, troede at jeg var blevet fuppet
ok, laver denne anmeldelse om, da jeg idag 02juni har modtaget mine pasbilleder og i ganske fin kvalitet. Det Êrgrer mig bare at de ikke er Êrlige omkring deres levringestider. Tager det 10 dage, så tager det 10 og så skriv det dog, stedet for at man tror at man er blevet snydt.
Pas på
Pas på. De trÊkker betalingen mere end 1 gang! De har nu trukket betaling fra både mit Mastercard og mit Visa kort.
De annullerede min ordre til at starte med og dagen efter gen-aktiverer de ordren UDEN min accept OG de trÊkker dobbelt betaling fra en annulleret ordre.
Pas på!
Extremely poor service â misleading and outdated information
I would give this company 0 stars, but that is not an option, so I am forced to select one star!
I needed a simple passport photo and relied on this companyâs website to find one of their photo boxes. According to the website, several locations were available. I went to four different places based on this information.
- SvanemÞllen Station; box out of order
- Ãsterport Station; box out of order
- NÞrreport Station; box not usable
- Copenhagen HovedbanegÃ¥rd â all 4 photo boxes had been completely removed
The website is clearly not up to date, which resulted in a considerable waste of time. After this, I tried to contact the company using the phone numbers listed for support. None of them were helpful â the numbers were either unreachable or no one answered.
I did not try other locations listed on the webpage, as confidence in the accuracy of the information was already gone.
This is unbelievably poor service for something that should be quick and straightforward. Misleading location information, lack of maintenance, and nonâexistent customer support. The worst experience I have had trying to get a simple passport photo.
I would strongly not recommend this service.
Latterlig behandling
Latterlig behandling. Modtog efter 3 uger intet billede fra firmaet og henvendte mig for en refundering, hvor de gang på gang tilbyder "at give dem en chance" og at de kan sende igen. Måtte 4 gange bede om at de helt simpelt bare skulle refundere mine penge.
Undlad at handle her
Undlad at handle her. Jeg modtog aldrig mine pasfotos. Modtog ikke engang en ordrebekrÊftelse eller mail med trackingnummer.
Jeg skulle have lyttet til anmeldelserne
Jeg skulle have lyttet til anmeldelserne. Jeg bestilte pasbilleder gennem hjemmesiden. Efter 14 dage havde jeg ikke modtaget noget og kontaktede firmaet. De tilbÞd at sende billederne igen og lovede en leveringstid på 2-4 dage. Der er nu gået nÊsten en måned fra fÞrste bestilling og stadig ingen ting.
Det er ikke et dansk firma. De sender fra udlandet og du modtager med stor sandsynlighed ikke dine billeder. Bare lad vÊre med at bestille fra dem.
Hvis jeg kunne give 0 havde jeg gjort det
Hvis jeg kunne give 0 stjerner, sÃ¥ ville jeg gÞre det. Da jeg bestilte stod der at jeg ville fÃ¥ billederne efter 2-3 hverdage. Der er gÃ¥et 3 uger nu og venter stadig. SÃ¥ svarer kundeservice pÃ¥ âdanskâ og skriver de kan sende dem igen eller jeg kan fÃ¥ 3 euro ogsÃ¥ sendte de ogsÃ¥ billederne i mailen til udprint.. problemet er bare at billederne slet ikke er af mig, men en eller anden random som jeg nu har os billeder af.
Hvis jeg kunne give ingen stjernerâŠ
Hvis jeg kunne give ingen stjerner havde jeg gjort det. Jeg har givet 110 kr. for intet. De var hurtige til at trÊkke pengene, men sendte aldrig tingene.
Jeg har ventet i flere uger pÃ¥ mitâŠ
Jeg har ventet i flere uger på mit billede, men der er intet kommet, og nu er det ved at vÊre for sent, da jeg skal have passet lavet i morgen.. så jeg må betale for at få taget et billede hos pasmyndighederne . Der stod ellers at billedet ville komme indenfor 4 dage. Det virker som en snydevirksomhed.
Fup firma
Har intet modtaget her 1 måned efter bestilling.
Har skrevet til deres mail, men de svarer kort med en autogenereret standard mail, som jeg absolut ikke blev klogere af.
Fup firma, som buede lukkes Þjeblikkeligt.
Leveringstiden holder ikke
Der står på deres hjemmeside at levering er op til 6-8 arbejdsdage.
Nu har jeg ventet 9 og der er stadig ikke kommet noget i min postkasse.
Vi har tidligere brugt dem og vÊret meget tilfredse.
Men nu er pengene smidt vÊk fordi vi er nÞdt til at få taget foto et andet sted.
Venter efter en uge stadig
Venter efter en uge stadig på mine pasbilleder. Ingen kontaktoplysninger og login genkender ikke min email
Aldrig leveret
God hjemmeside for upload af pasfotos
God hjemmeside for upload af pasfotos. Leveringstiden er lidt lang, men billederne ser fine ud og er af god kvalitet. SpÞrgsmål til kundeservice blev besvaret hurtigt og venligt.
foto er ubrugeligt
Tog et pasfoto og kvaliteten var så dårlig at det ikke kunne bruges. Spildte penge
Billederne dukket aldrig op..
Billederne dukket aldrig op... Troet det var et dansk firma men det var Polen, der intet på hjemmesiden der tydede på, at det ikke var dansk...
Burde have tjekket Trustpilot fÞrst, for har nu ventet 10 dage på billederne, og tror enlig ikke at de kommer
Skulle haâ haft 0 stjerner
Skulle haâ haft 0 stjerner! Varen bliver ikke leveret og kundeservice er fuldstÊndig ligeglade. Kan absolut IKKE anbefales!!
IKKE DANSK FIRMA
Hvis jeg kunne gi dem nul stjerner så havde jeg gjort det. For det fÞrste så tror man det er et dansk firma, DET ER DET IKKE.
Jeg modtog aldrig en ordrebekrÊftelse da havde bestilt et pasfoto, hvilket har gjort det umuligt at kontakte firmaet.
De reklamerer med at billedet vil vÊre fremme inden 8 dage. Jeg modtog ingenting. Efter over en måned, finder jeg ud af at jeg kan gÞre indsigelse igennem PayPal som jeg havde betalt med. (ANBEFALES).
Pludselig, få dage efter min henvendelse til PayPal, får jeg en mail fra PASFOTO.DK, skrevet på TYSK.
De havde, meget påfaldende efter så lang tid, pludselig fundet ud af at de ikke kunne bruge mit fremsendte materiale, men hvis jeg insisterede så ville de da lave det. :-((
HOLD JER LANGT VÃK FRA DEM.
Ingen billede
Ingen billede, intet svar - måtte bruge dyte billeder fra kommunen. Fup og Svindel
Jeg er desvÊrre ikke tilfreds
Jeg er desvÊrre ikke tilfreds. Jeg fik mine billeder efter 8 dage, det var lige for lÊnge til at jeg kunne nå at få dem med på borgerservice. Så jeg måtte forbi Click og få taget nye.
Pasfoto har dog god kundeservice hvor de besvare mails hurtigt, men hverken pasfoto eller postnord(ventede alt for lÊnge), kunne give svar pÃ¥ hvornÃ¥r min bestilling ankom/hvor langt den var fordi de sender den som brev(uden tracking). Det er altsÃ¥ en stor risiko oveni man ogsÃ¥ lÞber, SÃ
TÃNK JER OM.
Billederne er ummildbart fine men jeg skal ikke kunne sige om de bliver godkendt eller ej, det er sidste gang jeg bestiller her ihvertfald. :)