レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg bestilte den 17 feb pas foto til vores sÞn som skulle tage knallert kÞrekort og der stod 3-6dages leveringstid. I dag den 3 marts er der stadig intet dukket op og fik 1 svar fra kundeservice... もっず芋る

Meget fin kundeservice! Hurtig behandling af ordren. Jeg ledte efter en foto forretning i nÊrheden, og faldt over Fotoportalen online. En nem lÞsning, gode priser, mulighed for kombi af digitale o... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har opdateret anmeldelsen, da fotoet faktisk blev godkendt. NÃ¥r det ikke bliver til 5 stjerner skyldes det, at jeg stadig mener det burde blive oplyst at det printes pÃ¥ karton/mat fotopapir, og... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. パスポヌト甚写真凊理業者

圓該䌁業による蚘述

Hos fotoportalen kan du tage dit eget pasfoto og få det godkendt til brug i dit pas eller kÞrekort. Vi er stolte af at tilbyde denne bekvemme og prisvenlige service til vores kunder. Vores hjemmeside gÞr det nemt og hurtigt for dig at tage dit eget pasfoto derhjemme, så du kan undgå besvÊret med at skulle tage til en fotograf eller pasfoto-automat. Vores step-by-step guide hjÊlper dig med at tage et passende foto, og vores teknologi sÞrger for, at det opfylder de officielle krav til et pasfoto. Vi er glade for at kunne tilbyde denne service til vores kunder, da vores mål er at gÞre det så nemt og bekvemt for dig at få et godkendt pasfoto som muligt. Vores kunder er vores fÞrsteprioritet, og vi sÊtter derfor stor pris på feedback og meninger om vores service. Derfor opfordrer vi alle vores kunder til at dele deres oplevelse med os på Trustpilot, så vi kan fortsÊtte med at forbedre vores service. Vi ser frem til at betjene dig, og vi håber, at du vil anbefale vores service til dine venner og familie.

3.5

3.5

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

Har bestilt og betalt for pasfoto med

Har bestilt og betalt for pasfoto med hurtig levering, men de har ikke sendt noget og de ved ikke om det er kommet frem. Nicholas som jeg har skrevet med tager en dag om at svare hver gang og han kan ikke hjÊlpe med noget. Det er ganske simpelt spild af tid og en ekstrem uprofessionel service og kommunikation.

2026幎5月14日

Virkelig god service 👍

Virkelig god service 👍 De retter fejl selv om det ikke er deres skyld......jeg bestilte ved en fejl et digital billede, som uden beregning blev rettet til et printet billede. Da DAO svigtede ved levering fik jeg promte tilbudt ny forsendelse eller penge tilbage. Kun gode anbefalinger herfra 👍👍👍👍👍

2026幎1月19日

Fungerer super

Billederne kom som de skulle, fin kvalitet. Ved endnu ikke om de bliver godkendt på kommunen til pasfoto - men hvis ikke, så tilbyder de pengene retur, hvilket jeg synes er god service!

Oplevede at mine mails endte i deres spammappe og derfor var der lang svarstid. Det kunne vÊre at i skulle fÃ¥ styr pÃ¥ det, da det ligner at andre ogsÃ¥ mangler svar fra jer 🀗

2025幎12月21日

God oplevelse

Mine billeder kom ikke indenfor antal oplyste dage, hvorfor jeg skrev til kundeservice for at få en status på min ordre. Venlig og hurtigt svar på mail, hvor de beklagede og sendte nye billeder med ekspresslevering.

2025幎7月7日

Garanti min bare

Der garanti for at billederne bliver godkendt. Min bare
 kvinden pÃ¥ borgerservice afviste med det samme, bÃ¥de min svigermors, og vores to bÞrns billeder.

Jeg vil ikke anbefale at bestille herfra selvom man får pengene tilbage. Spild af vente tid

2025幎7月23日

Problemfri handel

Bestilte nye pasfotos taget hjemmefra - og hele processen var virkelig nem. Der gik prÊcis 6 dage fra jeg fik mailen om at billederne var sendt, til de lå i min postkasse. Jeg fik også pasfotoet godkendt til mit pas uden problemer!

2025幎5月18日

Perfekt service

Hurtig levering. Endte med desvÊrre ikke at kunne bruge pas fotoet pga en skygge. Fuld refundering hurtigt effektueret af virksomheden. Super service. Handler gerne igen her.

2025幎4月11日

Jeg bestilte den 17 feb pas foto til

I dag den 3 marts er der stadig intet dukket op og fik 1 svar fra kundeservice og nu svare de ikke og jeg kan ikke få mine penge igen!!

Virkelig dårlig service bestiller aldrig derfra igen 😡

2025幎3月3日

Super nemt

Bestilte sÞndag d. 19/1 og fredag d. 24/1 lå billederne i min postkasse. Da jeg ikke havde fået en ordrebekrÊftelse på mail, skrev jeg til kundeservice om sÞndagen og fik svar allerede inden for en halv time!

Har lige vÊret oppe og få bestilt mit nye pas i dag, og billedet blev selvfÞlgelig godkendt! Tak til fotoportalen :)

2025幎1月28日

Ingen respons pr. mail

Har fået mine billeder kort tid efter denne anmeldelse.

8 dage efter bestilling har jeg stadig ikke modtaget billederne.
Ok - posten kan vÊre forsinket, men har forsÞgt kontakt med firmaet flere gange de seneste dage, men ingen respons.
Kan ikke anbefale dette firma til nogen.

har modtaget billederne.

2024幎12月19日
自発的なレビュヌ

Jeg har ikke fået den vare som jeg har kÞbt

Opdatering: Penge refunderet, derfor Êndrer jeg min bedÞmmelse.

DesvÊrre modtog jeg aldrig mit pasbillede på 51 x 51 cm til min nyfÞdte datter. Jeg havde betalt ekstra og havde fulgt medarbejderens anvisninger.

Jeg modtog aldrig mit pasbillede på 51 x 51 cm vedr. special mål hvor det samlede belÞb er 109 kr. En medarbejder har bedt mig om at at lave et almindeligt dansk pas med ekspres levering og både digitalt og printet.

Jeg modtog den digtale version som jeg ikke havde behov for. Samtidig har jeg kun modtaget 6 foto til et almindeligt dansk pas som jeg hellere ikke har behov for. Et af billederne er samtidig ridset. Kvaliteten er hvad du betaler.

Jeg forsÞgte at kontakte dem vedr. en lÞsning om kompensation, men har intet svar fået tilbage. De overholder ikke deres 24 timers besvarelse af min mail.

2024幎11月23日
自発的なレビュヌ

Lever på ingen måde op til deres leveringstid

Jeg har d. 19/09 bestilt pasfoto fra foroportalen og da jeg endnu ikke havde modtaget det 14 dage efter vÊlger jeg at skrive til deres kundeservice, som heldigvis svare hurtigt at de beklager, men sender billederne igen med det samme (selfÞlgelig uden ekstra omkostninger). Jeg har nu d. 23/10 stadig ikke modtaget mine billeder og de siger selv at de har prÞvet at sende dem 2 gange (efter jeg har taget kontakt til dem).
Jeg modtog billederne d. 28/10 altså 39 dage efter jeg bestilte dem.
De har heldigvis selv betalt for alle 3 forsendelser, men det er stadig for dårligt.

2024幎10月23日

Ændring i bestilling

Vi fik bestilt digitale fotos i stedet for fysiske, uden at vÊre opmÊrksomme på, at der var et krav om fysiske fotos. Fotoportalen var super sÞde til at hjÊlpe os, og sendte straks fysiske fotos til os uden ekstra beregning. Virkelig god service, og stor anbefaling herfra.

2024幎9月23日

God kundeservice!

Jeg bestilte et digitalt pasbillede til kÞrekort, da jeg ikke forstod at et fysisk billede var et krav. Jeg skrev derfor til deres kundeservice, for at hÞre om jeg kunne efterbestille mit pas foto til et fysisk billede. De svarede super hurtigt og skrev at de ville sende et min vej uden betaling. Så super god service! Hjemmesiden kan klart anbefales :)

2024幎8月13日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。