Vi havde købt ildfaste sten til vores pejs, samt varmebestandig mørtel. Mørtelen virkede helt forkert, så vi tog kontakt og en uge senere havde vi en ny spand, som nu virker som det skal. Perfekt og h... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
En god, venlig og effektiv oplevelse. Kundeservicen er i top og produkterne lever op til forventningerne. Jeg fik brug for kundeservice, hvor jeg blev behandlet ordentligt og følte mig imødekommet.... もっと見る
nemt, leveret til døren.. kunne måske have været lidt mere information fra bestilling til der faktisk blev afsendt
Produkterne har alle været i top, og Pompei selvbygger-ovnen, var med rigeligt overskydende materialer, og god instruktion. Alt blev leveret fint efter aftale, og telefonen blev besvaret hver gang... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Vi sælger ildfaste materialer til både private og professionelle. Vores sortiment består bl.a. af byg-selv pizzaovnssæt med vejledninger, pizzaovnstilbehør, keramisk isolering til esser, glasovne og keramikere, ildfaste sten og plader i mange forskellige størrelser.
連絡先
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
God og personlig service 🌞
Super Servic og helt sikkert et sted…
Super Servic og helt sikkert et sted jeg vil handle hos fremover.
Fin service og god rådgivning!
Nemt og lige til
Venlig og hurtig ekspedition!
God service god kvalitet
Nem hjemmeside og superhurtig levering
Alt var bare i orden
De er bare gode ,
De er bare gode ,
Hurtig betjening, hurtigt frembragt, og varene var iorden og jeg skulle ikke vente hent til mandag, da jeg bestilte lidt sent på ugen .
De rigtige produkter til fair pris men…
De rigtige produkter til fair pris men lang leveringstid.
var hurtige i leverancen og pålidelige…
var hurtige i leverancen og pålidelige i kommunikationen selvom det var ferietid.
det er mit "go to" sted mht. pizza ovn og tilbehør
god og hurtig handel
God levering
Hurtig levering. Super flot pakket på palle,. Selv om det var en lille forsendelse. Et lille hak i en ildfast sten fra transporten, men det går an. Chaufføren hjalp mig i med pallen. Tak for det 😁
God service!
God, hurtig service. Bestilte pizzaspade sæt. Begge dele er lidt for små, og glidehåndtaget på venderen er i plast. Det røg første aften. Dur ikke når man bager ved 500 gr.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。