Vi havde kÞbt ildfaste sten til vores pejs, samt varmebestandig mÞrtel. MÞrtelen virkede helt forkert, sÃ¥ vi tog kontakt og en uge senere havde vi en ny spand, som nu virker som det skal. Perfekt og h... ãã£ãšèŠã
En god, venlig og effektiv oplevelse. Kundeservicen er i top og produkterne lever op til forventningerne. Jeg fik brug for kundeservice, hvor jeg blev behandlet ordentligt og fÞlte mig imÞdekommet.... ãã£ãšèŠã
nemt, leveret til dÞren.. kunne måske have vÊret lidt mere information fra bestilling til der faktisk blev afsendt
Produkterne har alle vÊret i top, og Pompei selvbygger-ovnen, var med rigeligt overskydende materialer, og god instruktion. Alt blev leveret fint efter aftale, og telefonen blev besvaret hver gang... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi sÊlger ildfaste materialer til både private og professionelle. Vores sortiment består bl.a. af byg-selv pizzaovnssÊt med vejledninger, pizzaovnstilbehÞr, keramisk isolering til esser, glasovne og keramikere, ildfaste sten og plader i mange forskellige stÞrrelser.
HaslegÃ¥rdsvej 72, 8210, Aarhus V., ãã³ããŒã¯
- info@ildfastesten.dk
- ildfastesten.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
God service og venlighed vare til tidenâŠ
God service og venlighed vare til tiden kan kun anbefale dem.
God service, gode priser og lÞbende info om ordren. Jeg handler gerne igen ð€©
God, venlig vejledning over telefon og produktet som beskrevet og dermed perfekt til formålet!
God Service
Godt udvalg af diverse sten og materialer. DesvÊrre gik en isolerende plade i stykker under leveringen men ildfastesten.dk sendte en tilsvarende plade med det samme. God service.
Godt oplevelse!
Hurtig håndtering og efter en telefonsamtale ukompliceret rettelse af den manglede dele.
Simpel hjemmeside og hurtig levering.
Det virkede simpelt, at anvende hjemmesiden, og jeg modtog varen hurtigt.
Hurtig levering
Da jeg ville rengÞre den fÞrste stenâŠ
Da jeg ville rengÞre den fÞrste sten knÊkkede den, men jeg opdagede senere, at der var en femte sten til de fire jeg havde kÞbt.
Hurtig og fleksibel behandling afâŠ
Hurtig og fleksibel behandling af ordre. Fin vejledning.
Meget kompetent rådgivning
Meget kompetent rådgivning, godt udvalg og fornuftige priser:-)
Alt fint.........
Super service .
Good products at reasonable prices andâŠ
Good products at reasonable prices and prompt handling of orders
Super hurtig levering og fin serviceâŠ
Super hurtig levering og fin service når jeg ringede og spurgte om hjÊlp
Definitely recommend Ildfastesten.dk
Very helpful and excellent guy to deal with. Price is good and convenient in the market as far as I know!