Jeg fik lavet Illuhair for 7 Ã¥r siden, og det er uden tvivl en af de bedste beslutninger jeg har taget. Det har vÊret en kÊmpe lettelse ikke lÊngere at skulle tÊnke pÃ¥ hÃ¥rtab eller vÊre usikker... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg fik for 6 Ã¥r siden lavet en fuld behandling ved Illuhair og har vÊret rigtig glad for resultatet - som faktisk har holdt vÊsentlig lÊngere end forventet. I denne uge har jeg fÃ¥et lavet touch... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Efter lidt startvanskeligheder , pÃ¥ grund af forskellige Ã¥rsager, blev Hanna,s slutprodukt rigtig rigtig fin .... Hun fik nogle rigtige store , nÊsten umulige ar i nakken fra flere gammeldags hÃ¥rtra... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
4 tur/retur reiser fra Norge krevde en del planlegging og etter noen Ã¥rs utsettelse pga. pandemi kom vi endelig i gang hÞsten 2022. Christian var en stjerne som tÃ¥lmodig svarte pÃ¥ alle mine spÞrsmÃ¥l o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Illuhair sÊtter standarten for scalp micropigmentation i Danmark. Vi har personligt kendskab til de gener og usikkerheder der kommer med et hårtab og mislykkede hårtransplantationer. Vores mål er at skabe stÞrre gennemsigtighed, Êrlighed og faglighed på det danske SMP marked. Vi synes, det er vigtigt at informere om de fordele og begrÊnsninger SMP har. Derfor gÞr vi også meget ud af at forventningsafstemme inden vi påbegynder behandling. På den måde sikrer vi tilfredse og velinformerede kunder.
é£çµ¡å
Dammen 2, 6600, Vejen, ãã³ããŒã¯
- info@illuhair.dk
- illuhair.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Utrolig god oplevelse med Illuhair
Utrolig god oplevelse med Illuhair.
De er meget passionerede omkring deres arbejde, hvilket skaber stor tryghed når man står med beslutningen. Min stÞrste frygt i starten var selvfÞlgelig, at det vil se unaturligt ud, men også at der vil vÊre for stor forskel mellem det behandlende, og mit naturlige hår. Min frygt blev dog italesat allerede ved fÞrste mÞde, hvilket gav mig et signal om, at disse mennesker sÊtter en dyd i at gÞre et fremragende stykke arbejde.
De er også gode til at lytte til hvad du har af input og forventninger til din behandling allerede ved fÞrste optegning, så du også er med hele vejen. Alt i alt er jeg ovenud tilfreds med resultatet og kan kun give mine varmeste anbefalinger.
5+ og kÊmpe cadeau herfra!

Illuhair ããã®åç
Gode resultater og sÞde mennesker
Super sÞde og professionelle mennesker der brÊnder for det de laver.
Det er vildt som man bliver gladere og gladere for hver gang man har fået en behandling, og man kan se det tage form.
Fik 4 behandlinger af Helena fra klinikken, som bare har vÊret så dygtig. Der er god stemning gennem alle behandlinger og med rådgivning fra Christian og Hanna har fået et rigtig flot resultat

Top profesionelle.
Går du med den mindste drÞm om at få din hår grÊnse tilbage så tÞv ikke med at kontakte Illuhair.
De er sÞde venlige og ekstrem imÞdekommene og yderst profesionelle.
Jeg glÊder mig over resultatet hver dag jeg ser mig i spejlet.

Illuhair ããã®åç
Verdens fedeste butik ! :)
Jeg har lige gennemgået en full scalp behandling.
Total optur!! Nu er det slut med måne og hÞje tindinger.
Hanna og jeg har vÊret igennem alle livest store og "små" spÞrgsmål mens hun har behandlet mig. :)
Christian har vÊret med som kontrollant, under og efter hver eneste session, for at sikre kvaliteten af behandlingen.
Det gav en stor tryghedsfÞlelse, efter hver endt behandling, er kÞrt derfra med et STORT smil på lÊben, kun afbrudt af forventnings glÊden til nÊste session.
Mit forlÞb tog 4 gange mod de forventede 5-6 gange hvilket blev en del billigere end jeg havde forventet.
Til trods for dette er resultatet ikke blevet ringere af den grund.
Det er helt perfekt!!
4 spÊndende mandage med Hanna og Christian.!
I er nogle skÞnne mennesker begge to.
Jeg har nydt begge jeres selskab.
Meget professionelle mennesker hos Illuhair. !
I lover kun noget i kan holde, og lever fuldt op til jeres slogan mm.
Jeg giver jer de aller varmeste anbefalinger, jeg kan enhver tid kontaktes som reference.
Jeg glÊder mig til vi skal ses igen i fremtiden.
Mange glade hilsner fra Christian.

Illuhair ããã®åç
Super professionel service og dejligeâŠ
Super professionel service og dejlige mennesker. Du vil helt sikkert gå derfra fantastisk resultat.

Illuhair ããã®åç
Er du trÊt af at ligne én du ikke er?
...Så er Illuhair lÞsningen for dig!
-Jeg er en forholdvis resultatorienteret person. Og jeg er ovenud lykkelig for valget faldt på Illuhar og deres dygtige behandlere. Jeg har derudover KUN gode ting at sige om Illuhair. Processen er både skånsom, behagelig og ret hurtig, taget alt i betragtning.
Fra man starter sit forlÞb bliver der målt og vejet på behandlingen fra gang til gang for at sikre at man ender op med et både naturligt men også fremmende resultat. De går roligt frem, hvilket yderligere blot fremmer kvaliteten af selve behandlingen opsummeret.
Jeg vil anbefale alle som har enten begyndende skaldethed eller fuldt skaldethed at give denne lÞsning deres fulde opmÊrksomhed. Det er en virkelig god investering, helt simpelt!

Nu med en hårgrÊnse
Nu med en hårgrÊnse, efter 20 år. Absolut fantastisk. SÞde mennesker, og oprigtigt engagement. Hvis du er trÊt af at vÊre skaldet, så er det vejen frem.
En meget tilfreds eks baldy

Service - forlÞb - produkt i topð¥
Grundet hårtab i lÊngere i periode fandt jeg Illuhair, som hurtigt gav en perfekt service og lÞsning på problemet med et hårbundspigmentering forlÞb som viser sig at vÊre en perfekt beslutning jeg har truffet.
Man fÞler sig tryg og til rette hos Illuhair. Smilende personale og altid klar til rÃ¥dighed og svare flittigt pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l. Kan klart anbefales herfraðð 5 stjerner var det jeg kunne give men klart 10 âïž Fra mig

Illuhair ããã®åç
Har lige fået udfÞrt touchup...
Har lige fået udfÞrt touchup et lille års tid efter fÞrste behandling. Stadig super glad og tilfreds. Fantastisk prÊcisionsarbejde og fuldt fortjent 5 stjerner herfra. Tak til illuhair og en sÊrlig tak til dig Hanna.

Illuhair ããã®åç
Et helt igennem fantastisk sted.
Et helt igennem fantastisk sted.
SkÞnne og dejlige mennesker, som står klar til at hjÊlpe dig. Lever sig ind i ens livshistorie og forstå selv hvilke frustrationer man har vÊret igennem i forhold til sit hårtab.
Jeg kan ikke anbefale det her sted nok, og er man bare det mindste i tvivl, så ring til dem og du er overbevist på stedet.
Du vil ikke fortryde at fÃ¥ det lavet, det vil give give dig din livskvalitet og selvvÊrd tilbageðð»
âïžâïžâïžâïžâïž

Illuhair ããã®åç
Fantastisk godt arbejde af den altidâŠ
Fantastisk godt arbejde af den altid profesionelle Hanna hos illuhair.
Fik min fÞrste touch-up for nogle dage siden, og som ved fÞrste gang, har jeg den vildeste fÞlelse over det flotte resultat. Tusind tak for lige at friske âsommer hÃ¥retâ op. Det stÃ¥r kniv skarpt ;)
Så er du ked af den begynde måne, tyndt hår eller bare hÞje tÊndinger. Så giv dem lige et kald. Du er i trygge hÊnder og du vil IKKE fortryde det :)

Illuhair ããã®åç
Jeg anbefaler gerne Illuhair til hvemâŠ
Jeg anbefaler gerne Illuhair til hvem som helst. Har aldrig lavet en trustpilot anmeldelse fÞr, og havde det ikke i sinde fÞr jeg stÞdte på Illuhair. Resultatet taler unÊgteligt for sig selv.
I får 5 point af mig - vanvittig service, resultat og behovsforståelse.

Illuhair ããã®åç
Fantastisk kvalitetsbehandling i trygge rammer!
Fra fÞrste indledende snak med Christian fÞlte jeg mig i trygge hÊnder. Christian var utrolig Êrlig i sin kommunikation og der blev ikke undladt at drÞfte såvel positive ting som bekymringer ved behandlingen og resultatet. Det tog mig ikke meget overvejelse efterfÞlgende, da Christians historie på mange områder minder om min egen.
Ved behandlingen i Valby blev jeg mÞdt af to fantastisk åbne og imÞdekommende kvinder, dels Christians kone Hannah og Helena, der skulle behandle mig. Det var helt igennem et godt forlÞb, hvor jeg fÞlte mig velinformeret og behandlet i trygge rammer.
Der er en helt enorm fokus på kvalitet i behandlingen, hvilket den lÞbende forventningsafstemning med mig også afspejlede.
Jeg er yderst tilfreds med resultatet og har ikke fortrudt et Þjeblik.
Jeg kan på det varmeste anbefale Illuhair og har allerede give anbefalingerne videre til dem, der gider hÞre på mig.
Tak for en god og tryg behandling og et fantastisk resultat.

Illuhair ããã®åç
Illuhair er er bare smadder grundige ogâŠ
Illuhair er er bare smadder grundige og professionelle. Jeg skulle have truffet min beslutning om SMP tidligere. Er yderst tilfreds med resultatet.

Illuhair ããã®åç
Du kommer ikke til at fortryde det
Jeg må indrÞmme, at jeg var noget skeptisk i forbindelse med min fÞrste behandling. Grundet Corona var mit forlÞbet blevet udskudt et par gange og det havde givet mig tid til at tÊnke, hvorvidt det overhovedet gav mening. Jeg har egentlig altid hvilet i mit hårtab og har faktisk aldrig overvejet at gÞre noget ved det, da de fleste alternativer forekom som voldsomme indgreb (e.g. hårtransplantation), men Illuhair virkede som en appellerende lÞsning uden den store risiko.
Mit fÞrste indtryk/mÞde med Illuhair var yderst positivt! Efter at have skrevet en mail ringede Christian (ejeren) mig op samme aften og gennemgik fordele og ulemper ved behandlingen, samt hvilke overvejelser jeg skulle gÞre mig fÞr jeg startede behandlingen. Det blev gjort på en yderst reflekterende og professionel måde, og får en til at fÞle, at man er i gode hÊnder. I forbindelse med min fÞrste behandling blev der brugt meget tid på at finde ud af hvordan min lÞsning skulle se ud. Tror vi brugte et par timer på at få sat den optimale hårgrÊnse og derefter startede behandlingen. Hvis man er skeptisk ift. metoden, så ser jeg det som en mulighed at få foretaget en enkelt behandling, da man får en indikation af det endelig resultat, men skulle man vÊlge at stoppe, så vil aftrykket vÊre minimalt/ikke eksisterende.
Jeg fik foretaget fire behandling med et helt fantastisk resultat. Min behandler, Helene, var både yderste kompetent og utroligt sÞd, hvilket er vigtigt når man skal tilbringe 20 timer sammen! Man får indtrykket af at Christian og Hanna er på en mission, da Christian selv har vÊret igennem en del mislykkede alternative behandlinger (e.g. hårtranplantation) og derfor besluttede de sig for, at dette ikke skal ske for andre. Der er en entusiasme og nÞrdethed omkring metoden, som jeg sjÊldent har set magen til!
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til metoden, men isÊr Illuhair! Magen til dedikation og professionalisme skal man lede lÊnge efter. Hvis man er i tvivl om metoden skulle vÊre noget for en, så vil jeg anbefale man tager en snak med Christian, hvilket jeg selv gjorde, og det kommer jeg aldrig til at fortryde.
/David

Behandling i verdensklasse
Behandling i verdensklasse.
Hvis jeg kunne give 10 stjerner, havde jeg gjort det.
Jeg var skeptisk i starten, men allerede efter fÞrste behandling, var jeg ovenud tilfreds.
Udover resultatet er i topklasse, er personalet og ejerne ufattelig imÞdekommende, forstående og yderst profesionelle på alle måder.
Jeg vil til enhver tid anbefale denne behandling og firmaet.

Illuhair ããã®åç
Der er meget man kan sige om Illuhair
Der er meget man kan sige om Illuhair, men jeg har ingenting negativt at sige. Jeg hade ingen stÞrre forventninger inden jeg kontaktede Christian.
Jeg blev mÞdt, positiv, glad og entusiastisk person. Et godt menneske, som viser at han gerne vil dig godt, og sorg for at du er tilfreds. Christian er rigtig god til at forventnings afstemme, fortÊller åbne kort hvad man kan forvente sig hos et forlÞb ved Illuhair. Altid klar til at besvare de mest banale spÞrgsmål. Min stÞrste frygt var at folk ville kunde se det og at de ville se kunstigt ud. OverhovedEt ikke, ingen har bemÊrket det, har bare fået bemÊrkninger at det ser godt ud, uden at uden at vide hvad som er blevet lavet. Selv en hudlÊge har kommenteret uden at kunde se. Det siger lidt omkring behandlingen!!
Han lovede mig et godt resultat og jeg kan love at det er realiteten.
Vis du overvejer hår-transplantation eller har fået det lavet hvor du er utilfreds med resultatet med synlig arvÊv, som i mit tilfÊlde har vÊret meget generende i min hverdag. Eller er du tynd på toppen og ikke har noget i imod at have det kort klippet. Tag nu og kontakt Illuhair. Tro mig du kommer ikke at fortryde det!!!
Jeg giver min stÊrkeste anbefaling til det her sted. Jeg er sindsyg glad for forlÞbet, det er det bedste jeg har foretaget mig på lÊnge. Den eneste fortydelse er at jeg ikke har kontaktet dem fÞr.

Illuhair ããã®åç
God service og professionalisme fra start til slut.
Jeg kan på det varmeste anbefale Illuhair, hvis du går og leger med tanken om, at få lavet SMP. De er profesionelle fra start til slut og yder service af hÞj klasse.
Jeg har som sådan aldrig vÊret ked af mit udseende eller vÊret usikker grundet hårtab, men når nu det kunne lade sit gÞre, uden alt for meget besvÊr og omkostninger, var det en no brainer.
Mit eget forlÞb startede med, at jeg gennem noget tid havde gået med overvejelsen, som så mange andre sikkert har gjort, set hvad der var af billeder på nettet og lÊs igennem diverse hjemmesider/anmeldelser. En sÞndag eftermiddag, efter at have undersÞgt nettet tyndt, valgte jeg at skrive til Christian for at komme videre i processen. En time senere havde jeg ham i rÞret, hvor vi fik en lang snak om mine tanker omkring det og den proces som jeg skulle igennem. Det var meget beroligende at have denne snak og Christian var meget tillidsvÊkkende og fik forklaret det hele på en ordentlig måde.
Selve behandlingen startede to måneder senere, grundet coronaen, hvor jeg blev mÞdt af glade og imÞdekommende medarbejdere i deres klinik i Valby. Jeg skulle i behandling hos Hannah, som er Christians kone. Der er ingen tvivl om, at hun kan sit håndvÊrk og allerede efter fÞrste behandling, kunne jeg se en klar forbedring ift. min hårgrÊnse. En behandling tager ca. 2-3 timer, for mit vedkomne, men Hannah var virkelig god til, at få samtalerne til at glide, så tiden flÞj afsted.
Jeg er nu fÊrdig med min sidste behandling og kan kun sige, at jeg er mere end tilfreds med resultatet. Billeder på nettet, kan ikke retfÊrdiggÞre, hvor naturligt det ser ud virkeligheden. Jeg har fortalt flere kolleger, at jeg har fået det lavet og ingen af dem havde lagt mÊrke til det, hvilket i min bog er det bedste kompliment man kan få. Personligt synes jeg, at resultatet er blevet bedre end jeg havde håbet og det er svÊrt at retfÊrdiggÞre dit udseende ud fra et par billeder.
Hvis du er i tvivl om det er noget for dig, så vil jeg klart anbefale, at du tager en snak med Christian, så du kan få afklaret dine tvivlspÞrgsmål.

Illuhair ããã®åç
VÊlg Illuhair, mere klart kan det ikke siges! Du vil IKKE fortryde det!
Efter diagnosen alopecia universalis hvor jeg fik totalt hårtab på hele kroppen, gik jeg hele mÞllen igennem med medicinsk behandling, for at få mit hår tilbage. På trods af jeg allerede dengang fik at vide fra alle lÊgerne, at chancerne for succes var meget små, gik jeg positivt ind i den medicinske behandling. Alligevel begyndte jeg at undersÞge andre muligheder, i tilfÊlde af jeg ikke ville få den Þnskede effekt af behandlingen, og samtidig savnede jeg bare mit hår ekstremt meget. Efter 2 år uden så meget som et eneste nyt hårstrå på hovedet, tog jeg den endelige beslutning om, at kontakte Illuhair og fik flere fantastiske snakke med Christian, hvor jeg kunne mÊrke at kvaliteten af det endelige resultat var i hÞjsÊdet for Illuhair. Jeg var herefter ikke i tvivl og kunne slet ikke vente med, at komme igang med SMP-behandlingerne. Hanna var og er utrolig professionel, yderst dygtig til sit arbejde og helt igennem en god behandler, som igennem alle behandlingerne kun gjorde oplevelsen om, at få illusionen om igen at have hår på hovedet så meget bedre og positiv. Jeg er mere tilfreds med mit resultat end jeg overhovedet kunne forstille mig, og jeg er kun ked af, jeg ikke allerede for 2 år siden, bare gik igang med, hvad jeg nok allerede den gang vidste ville blive det jeg skulle. Nemlig at få lavet SMP-behandling istedet for at fylde mig med medicin, der ikke ville hjÊlpe mig alligevel.
Det er svÊrt at beskrive hvordan det opleves igen at have "hår" på hovedet, men at en person du har siddet overfor i 1 time, kan have en reaktion af total realistisk overraskelse over, at hvad hun troede var mit rigtige hår ikke var det, kan nok ikke beskrive det bedre. Det tog flere minutter fÞr hun var helt overbevist og bedre oplevelse kan man ikke få og bedre beskrivelse af hvor dygtige Illuhair er til deres arbejde kan der ikke gives.
Jeg giver Illuhair, Christian og Hanna de varmeste anbefalinger og til alle der overvejer SMP-behandlinger, skal helt sikker vÊlge Illuhair. For her får man den bedste, mest professionelle og personlige behandling som man har behov for, når man oplever noget så sårbart som hårtab kan vÊre.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ