レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg fik lavet Illuhair for 7 Ã¥r siden, og det er uden tvivl en af de bedste beslutninger jeg har taget. Det har vÊret en kÊmpe lettelse ikke lÊngere at skulle tÊnke pÃ¥ hÃ¥rtab eller vÊre usikker... もっず芋る

Jeg fik for 6 Ã¥r siden lavet en fuld behandling ved Illuhair og har vÊret rigtig glad for resultatet - som faktisk har holdt vÊsentlig lÊngere end forventet. I denne uge har jeg fÃ¥et lavet touch... もっず芋る

䌁業が回答したした

Efter lidt startvanskeligheder , pÃ¥ grund af forskellige Ã¥rsager, blev Hanna,s slutprodukt rigtig rigtig fin .... Hun fik nogle rigtige store , nÊsten umulige ar i nakken fra flere gammeldags hÃ¥rtra... もっず芋る

䌁業が回答したした

4 tur/retur reiser fra Norge krevde en del planlegging og etter noen Ã¥rs utsettelse pga. pandemi kom vi endelig i gang hÞsten 2022. Christian var en stjerne som tÃ¥lmodig svarte pÃ¥ alle mine spÞrsmÃ¥l o... もっず芋る

䌁業情報

1. 怍毛サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Illuhair sÊtter standarten for scalp micropigmentation i Danmark. Vi har personligt kendskab til de gener og usikkerheder der kommer med et hårtab og mislykkede hårtransplantationer. Vores mål er at skabe stÞrre gennemsigtighed, Êrlighed og faglighed på det danske SMP marked. Vi synes, det er vigtigt at informere om de fordele og begrÊnsninger SMP har. Derfor gÞr vi også meget ud af at forventningsafstemme inden vi påbegynder behandling. På den måde sikrer vi tilfredse og velinformerede kunder.

5.0

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

383件のレビュヌ

Utrolig god oplevelse med Illuhair

Utrolig god oplevelse med Illuhair.

De er meget passionerede omkring deres arbejde, hvilket skaber stor tryghed når man står med beslutningen. Min stÞrste frygt i starten var selvfÞlgelig, at det vil se unaturligt ud, men også at der vil vÊre for stor forskel mellem det behandlende, og mit naturlige hår. Min frygt blev dog italesat allerede ved fÞrste mÞde, hvilket gav mig et signal om, at disse mennesker sÊtter en dyd i at gÞre et fremragende stykke arbejde.

De er også gode til at lytte til hvad du har af input og forventninger til din behandling allerede ved fÞrste optegning, så du også er med hele vejen. Alt i alt er jeg ovenud tilfreds med resultatet og kan kun give mine varmeste anbefalinger.

5+ og kÊmpe cadeau herfra!

2020幎7月28日

Hej Nicolaj

Tusinde tak fordi du tog dig tid til at anmelde os herinde og ikke mindst tak for de fem ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er oprigtigt glad for at du havde tillid til os og vi har nydt timerne i dit selskab.

Vi håber at du nyder din nye "frihed" og vi glÊder os til at se dig igen når den tid kommer.

Christian

Gode resultater og sÞde mennesker

Super sÞde og professionelle mennesker der brÊnder for det de laver.
Det er vildt som man bliver gladere og gladere for hver gang man har fået en behandling, og man kan se det tage form.
Fik 4 behandlinger af Helena fra klinikken, som bare har vÊret så dygtig. Der er god stemning gennem alle behandlinger og med rådgivning fra Christian og Hanna har fået et rigtig flot resultat

2020幎7月23日

Hej Anders

Tusinde tak fordi du tog dig tid til at anmelde os herinde. Det betyder rigtigt meget for os alle sammen, at du er glad og tilfreds med dit nye look.

Vi er også vilde med dit nye udtryk! ⭐⭐⭐⭐⭐

Top profesionelle.

Går du med den mindste drÞm om at få din hår grÊnse tilbage så tÞv ikke med at kontakte Illuhair.
De er sÞde venlige og ekstrem imÞdekommene og yderst profesionelle.
Jeg glÊder mig over resultatet hver dag jeg ser mig i spejlet.

2020幎7月23日

Hej Erik

Mange tak for de fem ⭐⭐⭐⭐⭐ og rosende ord.

Vi er rigtigt glade for at du stadig er vild med resultatet, det klÊder dig bestemt også med dit nye look.

Det er en et sÊrlig fornÞjelse at kunne lÊgge hårtabet bag sig og glemme alt om den irritation det har foranlediget.

Christian

Verdens fedeste butik ! :)

Jeg har lige gennemgået en full scalp behandling.

Total optur!! Nu er det slut med måne og hÞje tindinger.

Hanna og jeg har vÊret igennem alle livest store og "små" spÞrgsmål mens hun har behandlet mig. :)

Christian har vÊret med som kontrollant, under og efter hver eneste session, for at sikre kvaliteten af behandlingen.
Det gav en stor tryghedsfÞlelse, efter hver endt behandling, er kÞrt derfra med et STORT smil på lÊben, kun afbrudt af forventnings glÊden til nÊste session.

Mit forlÞb tog 4 gange mod de forventede 5-6 gange hvilket blev en del billigere end jeg havde forventet.
Til trods for dette er resultatet ikke blevet ringere af den grund.
Det er helt perfekt!!

4 spÊndende mandage med Hanna og Christian.!

I er nogle skÞnne mennesker begge to.
Jeg har nydt begge jeres selskab.
Meget professionelle mennesker hos Illuhair. !
I lover kun noget i kan holde, og lever fuldt op til jeres slogan mm.

Jeg giver jer de aller varmeste anbefalinger, jeg kan enhver tid kontaktes som reference.

Jeg glÊder mig til vi skal ses igen i fremtiden.

Mange glade hilsner fra Christian.

2020幎7月22日

Hej Christian

Tusinde tak for den flotte anmeldelse, den glÊder os hjerteligt!

Det var det helt rigtige at lave hele "hovedet" så at sige, det har virkeligt givet dig et fedt udtryk og look!

Vi har simpelthen nydt dit selskab helt vildt og både Hanna og jeg nyder fortsat godt af din inspiration til det musikalske 🙏😊

Sidst, men ikke mindst er vi rigtigt glade for den store tillidserklÊring du har vist os, ved at lade os behandle dig.

Christian

Super professionel service og dejlige

Super professionel service og dejlige mennesker. Du vil helt sikkert gå derfra fantastisk resultat.

2020幎7月19日

Hej Steffen

Mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde og anbefale os herinde, det betyder rigtigt meget for os 😊🙏

Christian

Er du trÊt af at ligne én du ikke er?

...Så er Illuhair lÞsningen for dig!

-Jeg er en forholdvis resultatorienteret person. Og jeg er ovenud lykkelig for valget faldt på Illuhar og deres dygtige behandlere. Jeg har derudover KUN gode ting at sige om Illuhair. Processen er både skånsom, behagelig og ret hurtig, taget alt i betragtning.

Fra man starter sit forlÞb bliver der målt og vejet på behandlingen fra gang til gang for at sikre at man ender op med et både naturligt men også fremmende resultat. De går roligt frem, hvilket yderligere blot fremmer kvaliteten af selve behandlingen opsummeret.

Jeg vil anbefale alle som har enten begyndende skaldethed eller fuldt skaldethed at give denne lÞsning deres fulde opmÊrksomhed. Det er en virkelig god investering, helt simpelt!

2020幎7月18日

Hej Jakob

Mange tak for den flotte og grundige anmeldelse. Vi sidder med et stort smil og har i den grad nydt timerne med dig.

Vi sad forleden og sÃ¥ dine fÞr billeder og det er jo sÃ¥ vildt hvordan behandlingen har givet dig et andet udtryk. Det var godt at vi beholdte det ar 💪😁🊅

Tak for alle roserne.

Nu med en hårgrÊnse

Nu med en hårgrÊnse, efter 20 år. Absolut fantastisk. SÞde mennesker, og oprigtigt engagement. Hvis du er trÊt af at vÊre skaldet, så er det vejen frem.
En meget tilfreds eks baldy

2020幎7月15日

Hej Michael

Mange tak for den flotte anmeldelse. Den betyder utroligt meget for os.

Vi bliver stadig selv imponeret over hvor effektfuld metoden er. Det gÞr så meget for udtrykket at få hårgrÊnsen tilbage og camoufleret hårtabet.

Vi er vilde med dit nye look og vi glÊder os til at se dig igen.

Service - forlÞb - produkt i top🔥

Grundet hårtab i lÊngere i periode fandt jeg Illuhair, som hurtigt gav en perfekt service og lÞsning på problemet med et hårbundspigmentering forlÞb som viser sig at vÊre en perfekt beslutning jeg har truffet.

Man fÞler sig tryg og til rette hos Illuhair. Smilende personale og altid klar til rÃ¥dighed og svare flittigt pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l. Kan klart anbefales herfra😀😀 5 stjerner var det jeg kunne give men klart 10 ⭐ Fra mig

2020幎7月9日

Hej Kazim

Mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde os herinde.

Du blev nr 200, der gav os fem⭐⭐⭐⭐⭐ hvilket vi er ubeskriveligt glade for.

Vi er vilde med dit nye look og er glade for at du havde tillid til at give os det store ansvar med din SMP behandling.

Christian

Har lige fået udfÞrt touchup...

Har lige fået udfÞrt touchup et lille års tid efter fÞrste behandling. Stadig super glad og tilfreds. Fantastisk prÊcisionsarbejde og fuldt fortjent 5 stjerner herfra. Tak til illuhair og en sÊrlig tak til dig Hanna.

2020幎7月6日

Hej Wasim

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en update et år efter din behandling og en touch up. Det betyder meget for os.

Christian

Et helt igennem fantastisk sted.

Et helt igennem fantastisk sted.
SkÞnne og dejlige mennesker, som står klar til at hjÊlpe dig. Lever sig ind i ens livshistorie og forstå selv hvilke frustrationer man har vÊret igennem i forhold til sit hårtab.

Jeg kan ikke anbefale det her sted nok, og er man bare det mindste i tvivl, så ring til dem og du er overbevist på stedet.
Du vil ikke fortryde at fÃ¥ det lavet, det vil give give dig din livskvalitet og selvvÊrd tilbage👏🏻

⭐⭐⭐⭐⭐

2020幎7月3日

Hej Casper

Tusinde tak for din anmeldelse af os, den varmer og motiverer os meget til konstant at blive bedre.

Vi er også rigtigt glade for din video og at du har delt den på din egen side. Vi er vilde med dig og dit nye look.

Christian

Fantastisk godt arbejde af den altid

Fantastisk godt arbejde af den altid profesionelle Hanna hos illuhair.
Fik min fÞrste touch-up for nogle dage siden, og som ved fÞrste gang, har jeg den vildeste fÞlelse over det flotte resultat. Tusind tak for lige at friske “sommer hÃ¥ret” op. Det stÃ¥r kniv skarpt ;)

Så er du ked af den begynde måne, tyndt hår eller bare hÞje tÊndinger. Så giv dem lige et kald. Du er i trygge hÊnder og du vil IKKE fortryde det :)

2020幎7月3日

Hej Thomas

Tusinde tak for de fem ⭐⭐⭐⭐⭐ og anbefalingerne.

Det var fedt at have dig forbi igen og ja du rocker jo illuhair looket 100 %

Christian

Jeg anbefaler gerne Illuhair til hvem

Jeg anbefaler gerne Illuhair til hvem som helst. Har aldrig lavet en trustpilot anmeldelse fÞr, og havde det ikke i sinde fÞr jeg stÞdte på Illuhair. Resultatet taler unÊgteligt for sig selv.
I får 5 point af mig - vanvittig service, resultat og behovsforståelse.

2020幎7月2日

Hej Mads

Tusinde tak for din flotte anmeldelse af os, det betyder utroligt meget for os alle.

Vi er smigrede over at vÊre anledning til din fÞrste anmeldelse her på trustpilot og er rigtigt glade for, at du vil anbefale os til andre, der er trÊtte af hårtab.

Christian

Fantastisk kvalitetsbehandling i trygge rammer!

Fra fÞrste indledende snak med Christian fÞlte jeg mig i trygge hÊnder. Christian var utrolig Êrlig i sin kommunikation og der blev ikke undladt at drÞfte såvel positive ting som bekymringer ved behandlingen og resultatet. Det tog mig ikke meget overvejelse efterfÞlgende, da Christians historie på mange områder minder om min egen.
Ved behandlingen i Valby blev jeg mÞdt af to fantastisk åbne og imÞdekommende kvinder, dels Christians kone Hannah og Helena, der skulle behandle mig. Det var helt igennem et godt forlÞb, hvor jeg fÞlte mig velinformeret og behandlet i trygge rammer.
Der er en helt enorm fokus på kvalitet i behandlingen, hvilket den lÞbende forventningsafstemning med mig også afspejlede.
Jeg er yderst tilfreds med resultatet og har ikke fortrudt et Þjeblik.
Jeg kan på det varmeste anbefale Illuhair og har allerede give anbefalingerne videre til dem, der gider hÞre på mig.
Tak for en god og tryg behandling og et fantastisk resultat.

2020幎7月1日

Hej Rasmus

Tusinde tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse hos os herinde og ikke mindst de fem stjerner. De betyder rigtigt meget for os alle.

Vi er rigtigt glade for den store tillidserklÊring, de hyggelige timer og dit nye look.

Christian

Illuhair er er bare smadder grundige og

Illuhair er er bare smadder grundige og professionelle. Jeg skulle have truffet min beslutning om SMP tidligere. Er yderst tilfreds med resultatet.

2020幎6月25日

Hej Danny

Tusinde tak for den flotte anmeldelse og de fem ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er rigtigt glade for at du har taget dig tid til at skrive den.

Christian

Du kommer ikke til at fortryde det

Jeg må indrÞmme, at jeg var noget skeptisk i forbindelse med min fÞrste behandling. Grundet Corona var mit forlÞbet blevet udskudt et par gange og det havde givet mig tid til at tÊnke, hvorvidt det overhovedet gav mening. Jeg har egentlig altid hvilet i mit hårtab og har faktisk aldrig overvejet at gÞre noget ved det, da de fleste alternativer forekom som voldsomme indgreb (e.g. hårtransplantation), men Illuhair virkede som en appellerende lÞsning uden den store risiko.

Mit fÞrste indtryk/mÞde med Illuhair var yderst positivt! Efter at have skrevet en mail ringede Christian (ejeren) mig op samme aften og gennemgik fordele og ulemper ved behandlingen, samt hvilke overvejelser jeg skulle gÞre mig fÞr jeg startede behandlingen. Det blev gjort på en yderst reflekterende og professionel måde, og får en til at fÞle, at man er i gode hÊnder. I forbindelse med min fÞrste behandling blev der brugt meget tid på at finde ud af hvordan min lÞsning skulle se ud. Tror vi brugte et par timer på at få sat den optimale hårgrÊnse og derefter startede behandlingen. Hvis man er skeptisk ift. metoden, så ser jeg det som en mulighed at få foretaget en enkelt behandling, da man får en indikation af det endelig resultat, men skulle man vÊlge at stoppe, så vil aftrykket vÊre minimalt/ikke eksisterende.

Jeg fik foretaget fire behandling med et helt fantastisk resultat. Min behandler, Helene, var både yderste kompetent og utroligt sÞd, hvilket er vigtigt når man skal tilbringe 20 timer sammen! Man får indtrykket af at Christian og Hanna er på en mission, da Christian selv har vÊret igennem en del mislykkede alternative behandlinger (e.g. hårtranplantation) og derfor besluttede de sig for, at dette ikke skal ske for andre. Der er en entusiasme og nÞrdethed omkring metoden, som jeg sjÊldent har set magen til!

Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til metoden, men isÊr Illuhair! Magen til dedikation og professionalisme skal man lede lÊnge efter. Hvis man er i tvivl om metoden skulle vÊre noget for en, så vil jeg anbefale man tager en snak med Christian, hvilket jeg selv gjorde, og det kommer jeg aldrig til at fortryde.

/David

2020幎6月25日

Hej David

Tusinde tak for den store tillidserklÊring ift at vÊlge os, den flotte anmeldelse og ikke mindst din anbefaling. Det betyder rigtigt meget for os.

Jeg har i den grad hygget mig i dit selskab, så på den måde er jeg glad for behandlingen tog så mange timer.

Behandling i verdensklasse

Behandling i verdensklasse.

Hvis jeg kunne give 10 stjerner, havde jeg gjort det.

Jeg var skeptisk i starten, men allerede efter fÞrste behandling, var jeg ovenud tilfreds.
Udover resultatet er i topklasse, er personalet og ejerne ufattelig imÞdekommende, forstående og yderst profesionelle på alle måder.

Jeg vil til enhver tid anbefale denne behandling og firmaet.

Hej Armin

Tusinde tak for stjernerne og den flotte anmeldelse. Den betyder rigtigt meget for os.

Vi har også hygget os med jer og vi glÊder os til et gensyn når den tid kommer.

Endnu en gang tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os

Christian

Der er meget man kan sige om Illuhair

Der er meget man kan sige om Illuhair, men jeg har ingenting negativt at sige. Jeg hade ingen stÞrre forventninger inden jeg kontaktede Christian.
Jeg blev mÞdt, positiv, glad og entusiastisk person. Et godt menneske, som viser at han gerne vil dig godt, og sorg for at du er tilfreds. Christian er rigtig god til at forventnings afstemme, fortÊller åbne kort hvad man kan forvente sig hos et forlÞb ved Illuhair. Altid klar til at besvare de mest banale spÞrgsmål. Min stÞrste frygt var at folk ville kunde se det og at de ville se kunstigt ud. OverhovedEt ikke, ingen har bemÊrket det, har bare fået bemÊrkninger at det ser godt ud, uden at uden at vide hvad som er blevet lavet. Selv en hudlÊge har kommenteret uden at kunde se. Det siger lidt omkring behandlingen!!
Han lovede mig et godt resultat og jeg kan love at det er realiteten.

Vis du overvejer hår-transplantation eller har fået det lavet hvor du er utilfreds med resultatet med synlig arvÊv, som i mit tilfÊlde har vÊret meget generende i min hverdag. Eller er du tynd på toppen og ikke har noget i imod at have det kort klippet. Tag nu og kontakt Illuhair. Tro mig du kommer ikke at fortryde det!!!

Jeg giver min stÊrkeste anbefaling til det her sted. Jeg er sindsyg glad for forlÞbet, det er det bedste jeg har foretaget mig på lÊnge. Den eneste fortydelse er at jeg ikke har kontaktet dem fÞr.

Hej Azad

Tusinde tak for de ⭐⭐⭐⭐⭐ og den grundige anmeldelse.

Vi er så taknemmelige for at du har brugt tiden på det og for at du vil dele ud af dine oplevelser med hårtab, hårtransplantation og naturligvis os.

Det er altid fedt når lÊger tror at vores behandling er rigtigt hår ja og alle andre for den sags skyld.

Vi takker for den store tillid du har vist os og vi glÊder os til at se dig igen nÞr den tid kommer.

Christian

God service og professionalisme fra start til slut.

Jeg kan på det varmeste anbefale Illuhair, hvis du går og leger med tanken om, at få lavet SMP. De er profesionelle fra start til slut og yder service af hÞj klasse.

Jeg har som sådan aldrig vÊret ked af mit udseende eller vÊret usikker grundet hårtab, men når nu det kunne lade sit gÞre, uden alt for meget besvÊr og omkostninger, var det en no brainer.

Mit eget forlÞb startede med, at jeg gennem noget tid havde gået med overvejelsen, som så mange andre sikkert har gjort, set hvad der var af billeder på nettet og lÊs igennem diverse hjemmesider/anmeldelser. En sÞndag eftermiddag, efter at have undersÞgt nettet tyndt, valgte jeg at skrive til Christian for at komme videre i processen. En time senere havde jeg ham i rÞret, hvor vi fik en lang snak om mine tanker omkring det og den proces som jeg skulle igennem. Det var meget beroligende at have denne snak og Christian var meget tillidsvÊkkende og fik forklaret det hele på en ordentlig måde.

Selve behandlingen startede to måneder senere, grundet coronaen, hvor jeg blev mÞdt af glade og imÞdekommende medarbejdere i deres klinik i Valby. Jeg skulle i behandling hos Hannah, som er Christians kone. Der er ingen tvivl om, at hun kan sit håndvÊrk og allerede efter fÞrste behandling, kunne jeg se en klar forbedring ift. min hårgrÊnse. En behandling tager ca. 2-3 timer, for mit vedkomne, men Hannah var virkelig god til, at få samtalerne til at glide, så tiden flÞj afsted.

Jeg er nu fÊrdig med min sidste behandling og kan kun sige, at jeg er mere end tilfreds med resultatet. Billeder på nettet, kan ikke retfÊrdiggÞre, hvor naturligt det ser ud virkeligheden. Jeg har fortalt flere kolleger, at jeg har fået det lavet og ingen af dem havde lagt mÊrke til det, hvilket i min bog er det bedste kompliment man kan få. Personligt synes jeg, at resultatet er blevet bedre end jeg havde håbet og det er svÊrt at retfÊrdiggÞre dit udseende ud fra et par billeder.

Hvis du er i tvivl om det er noget for dig, så vil jeg klart anbefale, at du tager en snak med Christian, så du kan få afklaret dine tvivlspÞrgsmål.

Hej Steffen

Tusinde tak for fordi du tog dig tid til at skrive så grundig en anmeldelse af os og vores arbejde. Det betyder virkeligt meget for, os at du har haft så god en oplevelse.

Jeg er også glad for, at du nÊvner at vores behandling ser endnu bedre ud og ikke mindst endnu mere realistisk ud, når man ser den i virkeligheden. Det er lige prÊcis det vi brÊnder for at lave hos os.

Endnu en gang tak for alle ordene.

En rigtig god oplevelse.

Super service, og flot resultat.

2020幎6月23日

Hej KG

Mange tak for de fem ⭐⭐⭐⭐⭐ de betyder rigtigt meget for os.

Christian

VÊlg Illuhair, mere klart kan det ikke siges! Du vil IKKE fortryde det!

Efter diagnosen alopecia universalis hvor jeg fik totalt hårtab på hele kroppen, gik jeg hele mÞllen igennem med medicinsk behandling, for at få mit hår tilbage. På trods af jeg allerede dengang fik at vide fra alle lÊgerne, at chancerne for succes var meget små, gik jeg positivt ind i den medicinske behandling. Alligevel begyndte jeg at undersÞge andre muligheder, i tilfÊlde af jeg ikke ville få den Þnskede effekt af behandlingen, og samtidig savnede jeg bare mit hår ekstremt meget. Efter 2 år uden så meget som et eneste nyt hårstrå på hovedet, tog jeg den endelige beslutning om, at kontakte Illuhair og fik flere fantastiske snakke med Christian, hvor jeg kunne mÊrke at kvaliteten af det endelige resultat var i hÞjsÊdet for Illuhair. Jeg var herefter ikke i tvivl og kunne slet ikke vente med, at komme igang med SMP-behandlingerne. Hanna var og er utrolig professionel, yderst dygtig til sit arbejde og helt igennem en god behandler, som igennem alle behandlingerne kun gjorde oplevelsen om, at få illusionen om igen at have hår på hovedet så meget bedre og positiv. Jeg er mere tilfreds med mit resultat end jeg overhovedet kunne forstille mig, og jeg er kun ked af, jeg ikke allerede for 2 år siden, bare gik igang med, hvad jeg nok allerede den gang vidste ville blive det jeg skulle. Nemlig at få lavet SMP-behandling istedet for at fylde mig med medicin, der ikke ville hjÊlpe mig alligevel.
Det er svÊrt at beskrive hvordan det opleves igen at have "hår" på hovedet, men at en person du har siddet overfor i 1 time, kan have en reaktion af total realistisk overraskelse over, at hvad hun troede var mit rigtige hår ikke var det, kan nok ikke beskrive det bedre. Det tog flere minutter fÞr hun var helt overbevist og bedre oplevelse kan man ikke få og bedre beskrivelse af hvor dygtige Illuhair er til deres arbejde kan der ikke gives.
Jeg giver Illuhair, Christian og Hanna de varmeste anbefalinger og til alle der overvejer SMP-behandlinger, skal helt sikker vÊlge Illuhair. For her får man den bedste, mest professionelle og personlige behandling som man har behov for, når man oplever noget så sårbart som hårtab kan vÊre.

2020幎6月19日

Hej Andi

Tusinde tak for den flotte og grundige anmeldelse, og ikke mindst anbefaling af os. Vi er så glade for at du tog dig tid til det.

Vi har nydt alle timerne med dig og er helt vilde med dit nye look.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。