レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

4. 䞍動産業
  5. 䞍動産鑑定士
  6. 䞍動産コンサルタント

圓該䌁業による蚘述

Immo Francois begeleid je bij de verkoop, verhuur en aankoop van huizen en appartementen. Een betrouwbare makelaar met persoonlijk advies en professionele ondersteuning. Denk jij eraan jouw eigendom te verkopen? Kom dan gerust eens langs in één van onze kantoren voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Ook voor gratis advies kan je bij ons terecht. Onze lokale experts staan je met veel plezier met raad en daad bij. Vraag nu jouw gratis schatting aan via contact@immofrancois.be

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Zeer slechte ervaring met Immo Francois

Zeer slechte ervaring met Immo Francois Zottegem.

Geen enkele opvolging, geen reacties op mails en totaal gebrek aan professionaliteit en respect tegenover klanten.

We hebben een eerste appartement bezocht via dit kantoor. Daarna: helemaal geen feedback. Ondanks meerdere mails en telefoons hebben we nooit een antwoord gekregen. Toen we zelf contact opnamen met het kantoor, kregen we enkel te horen dat de makelaar niet aanwezig was zonder enige verdere hulp of opvolging. Totaal onprofessioneel.

Tweede ervaring: we konden niet aanwezig zijn op een geplande afspraak en vroegen om een nieuwe datum. Het enige wat ze deden was de afspraak annuleren, zonder alternatief voor te stellen en zonder te reageren op onze mail. Complete stilte.

Dit soort communicatie is onaanvaardbaar, zeker in de vastgoedsector.

Op een bepaald moment begin je je echt af te vragen hoe bepaalde klanten behandeld worden.

Zeer frustrerend, respectloos en teleurstellend.

Ik raad dit kantoor absoluut niet aan.

2026幎1月15日

Beste,

Bedankt voor de eerlijke review. Door een vergetelheid hebben we inderdaad niet meer teruggekoppelt in verband met een nieuwe afspraak.

Onze oprechte excuses hiervoor! Mocht je in de toekomst nog vragen mag je uiteraard altijd contact opnemen. We helpen je graag verder.

5぀星のうち5の評䟡

We kochten onlangs onze woning te

We kochten onlangs onze woning te Oudenaarde via makelaar Ruben. Topkerel die alles heel familiaal aanpakt waardoor we direct een goed gevoel hadden. We kregen alle uitleg perfect mee, de bereikbaarheid en beschikbaarheid was voor ons een belangrijke schakel door ons druk leven.
Ruben is een topper! Ik zou hem iedereen toevertrouwen.

2026幎3月21日
5぀星のうち5の評䟡

Een heel vlotte en fijne samenwerking

Een heel vlotte en fijne samenwerking gehad met Lothar. Heeft ons altijd goed op de hoogte gehouden en stelde ons op ons gemak bij de overeenkomst tekening. Bedankt Lothar, wij zijn super enthousiast over onze nieuwe woning! 🀩

2026幎3月10日

Immo Francois からの回答

Dankjewel voor de fijne woorden!

Positieve ervaring

Wij willen graag onze positieve ervaring delen met Lothar van Immo François te Zottegem.
Dankzij zijn snelle opvolging, duidelijke communicatie en grondige kennis van het dossier hebben wij onze droomgrond kunnen aankopen.

Lothar reageerde telkens snel op onze vragen en het bezoek ter plaatse gaf ons meteen vertrouwen om een beslissing te nemen. Wat we bijzonder waardeerden, was dat hij uitstekend op de hoogte was van de mogelijkheden van het perceel. Hij had vooraf al duidelijk afgestemd met de dienst ruimtelijke ordening over wat er gerealiseerd kan en mag worden, wat ons veel zekerheid gaf.

Kortom: een professionele, betrokken en betrouwbare begeleiding die wij zeker aanbevelen.

2026幎2月5日

Immo Francois からの回答

Super bedankt Maaike voor deze zeer aangename woorden💚

Huis verkoop

We zijn super tevreden over Lothar van Immo Francois. Ons huis was verrassend snel verkocht en alles verliep heel vlot. Hij was professioneel, duidelijk in zijn uitleg en altijd vriendelijk. We voelden ons doorheen het hele proces echt goed geholpen. Zeker een aanrader!

2026幎1月20日

Immo Francois からの回答

Dankjewel voor de fijne woorden & de aanrader!

5぀星のうち1の評䟡

Teleurstellend en niet betrouwbaar

De communicatie met de meneer verliep vlot, maar bleek helaas niet betrouwbaar. Essentiële informatie over de woning (zoals aanwezigheid van leidingwater) bleek achteraf onjuist. Ik heb mijn bod gedaan op basis van foutieve info, wat grote onverwachte kosten met zich meebrengt. Beloftes rond een nieuw EPC-attest en andere afspraken werden bovendien niet correct nagekomen. Om isolatie te controleren werd een tegel uitgebroken en hersteld met een zichtbaar andere tegel in mijn keuken, wat ik erg onprofessioneel vind!! Zeer teleurstellende ervaring en gebrek aan transparantie.

2026幎2月9日
5぀星のうち5の評䟡

Gisteravond heb ik mijn eerste bezoek

Gisteravond heb ik mijn eerste bezoek aan een pand gehad met Stefanie Beerens van makelaarskantoor François en ik moet zeggen dat het bezoek en vooral de uitleg zeer professioneel was. Ze nam de tijd die nodig was om mij alle verschillende kamers in het huis te laten zien met nuttige details. Bovendien bleef geen van mijn vragen onbeantwoord. Uitstekende eerste ervaring met dit makelaarskantoor.
Marc Temmerman

2026幎1月15日

Immo Francois からの回答

Marc, hartelijk dank voor deze mooie woorden!

Stefanie 10/10 !

Stefanie 10/10 !
Bonne agence Immo. Je ne sais pas si l équipe parle vraiment bien le français. Mais Stefanie essaye quand même.

2025幎7月31日

Merci!

5぀星のうち4の評䟡

Correcte service en professionele

Correcte service en professionele bezichtiging met transparante uitleg door Bodhi Boey. Wij hebben uiteindelijk beslist om het appartement niet te kopen maar dat stond los van de bezichtiging en de verschafte informatie.

2025幎12月16日

Immo Francois からの回答

Dankjewel voor de mooie beoordeling!

5぀星のうち5の評䟡

We hebben met dit makelaarskantoor een

We hebben met dit makelaarskantoor een fijne ervaring gehad, zowel bij de verkoop van onze woning als bij de aankoop van een nieuwe. Onze makelaar (Lothar) was een toffe, vlotte en enorm betrokken persoon: gedreven, professioneel en altijd bereid om mee te denken. Hij deed vaak meer dan wat je mag verwachten en dat gaf ons vertrouwen doorheen het hele traject.
Er werd constructief en open gecommuniceerd.
We kunnen dit kantoor aanraden.

2025幎12月6日

Immo Francois からの回答

Evi, dankjewel voor de mooie uitgebreide beoordeling!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。