Immo SP レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Heel tevreden over Caro! Direct met alles verder geholpen, als je vragen hebt worden die direct beantwoord. Super vriendelijk en doet haar uiterste best om alles tip top inorde te hebben langs beide... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Een update van het achterhouden geld plaatsbeschrijving: IMMO SP is na mijn klacht bij het BIV op de vingers getikt en heeft de 350 euro van de plaatsbeschrijving terug moeten geven. Eigenlijk echt tr... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Ik heb jullie gecontacteerd omdat mijn zoon reeds met jullie werkte en content was. Alle afspraken zijn vriendelijk en vlot afgewerkt. In het begin bleef het tamelijk lang stil waardoor ik begon t... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Trage opstart - duurde 14 dagen voordat het verscheen op de websites of voordat foto's waren getrokken en aanplakking gebeurde. Onregelmatige tussentijdse rapportering - meestal op onze vraag. Wij mo... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

Uitstekende service

Uitstekende service, een probleemloze verkoop gerealizeerd in een handomdraai. Louis verstaat zijn vak, aan te raden.

2019幎10月22日
5぀星のうち5の評䟡

Zeer goede opvolging van het dossier

Zeer goede opvolging van het dossier. Ik was altijd op de hoogte van de bezoeken, maar ook van de resultaten van de bezoeken. Erg blij met de resultaten.

2019幎10月22日

Een snelle verkoop

Een snelle verkoop, prima service. Op en top een aanrader !

Louise

2019幎10月2日

Immo SP からの回答

Dank u om voor ons kantoor te kiezen. Het was fijn om met u samen te werken!

5぀星のうち4の評䟡

Positief en constructief.

Positief en constructief.
Persoonlijk had ik iets meer communicatie en pro activiteit op prijs gesteld.

2019幎9月4日

Immo SP からの回答

Dag Marc, we willen jullie graag ook bedanken voor de geslaagde samenwerking. Ook bedankt voor het advies. We gaan hiermee aan de slag! ;)

zeer goed team.

zeer goed team.
komt alle afspraken na
alles is tot in de puntjes geregeld

2019幎8月26日

Immo SP からの回答

Dag Désirée, Hartelijk dank voor uw review. Als we in de toekomst nog iets voor u kunnen doen, neem dan gerust contact op!

Top kantoor/ medewerkers

Na bevraging bij verschillende immo kantoren Stef Proost gekozen voor de verkoop van onze ouderlijke woning. We zijn van A - Z zeer goed geïnformeerd geweest door Laurens. De verkoop is correct opgevolgd en afgesloten!!
Bedankt voor uw professionalisme 🔝👍 en dit van ons allen!!!

2019幎8月15日

Immo SP からの回答

Dag Dirk, uiteraard is dat allemaal graag gedaan. Bedankt voor het vertrouwen in ons kantoor!

Zeer tevreden

Verschillende keren samen gewerkt met Stef Proost Immobiliën, altijd professionele hulp & een goede inschatting met oog op de markt van vandaag.

2019幎8月15日

Immo SP からの回答

Dank u Deborah! Als er in de toekomst nog vastgoed-vragen zijn, shoot!

Zéér goede ervaring met Stef Proost

Dankjewel Laurens voor je goede begeleiding bij de aankoop van mijn appartement.

Je eerlijkheid en kennis gaf me direct vertrouwen om tot aankoop over te gaan en ben erg gelukkig met mijn beslissing.

2019幎8月14日

Immo SP からの回答

Dag Sofie, Dank u voor de mooie woorden. Veel plezier in je nieuwe woonst!

5぀星のうち5の評䟡

Zeer vlotte service en ...

Zeer vlotte service en klantvriendelijk ten top!
Wij hebben alvast onze droomwoning beet 😁
Waarvoor dank!

Immo SP からの回答

Dag Dries, veel succes met jullie nieuwe woning!

Goed team

Eerlijk mensen - jonge, hardwerkende bazen - breed werkgebied - veel kennis vd sector

Immo SP からの回答

Dank u Tobias. Wij zijn zelf ook heel blij met ons TOPteam! ;)

Top ervaring!

We hebben al met meerdere immo kantoren samengewerkt maar Stef Proost steekt er toch wel met kop en schouders bovenuit.
Zowel de communicatie als de begeleiding verlopen vlekkeloos.

Immo SP からの回答

Dag Marco, leuk om te horen dat je tevreden bent van ons kantoor. Altijd welkom voor verdere begeleiding...!

Aanrader

Super begeleiding en service met een grote bagage aan vakkennis! Aanrader om je huis of app te verkopen of verhuren!

Immo SP からの回答

Dank u Alexander. Wij vonden het ook aangenaam samenwerken met u!

5぀星のうち5の評䟡

Super uitleg gekregen bij de schatting

Super uitleg gekregen bij de schatting van het huis van mijn grootmoeder. Zij hebben een correcte prijs geschat en ook goed onderhandeld met de koper waardoor onze verwachtingen zijn ingevuld.

Immo SP からの回答

Dag Charlotte, bedankt voor de leuke review. Heel veel groetjes aan de grootmoeder!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。