Ett sÃ¥ vackert och gnistrande halsband som levererades vackert. Hög kvalité. Jag returnerade halsbandet dÃ¥ min vision var en annan och Ã¥terbetalningen utförde Indossa omedelbart. Det enda som drar... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag har nyligen köpt ett halsband och jag mÃ¥ste sÀga att jag Àr vÀldigt nöjd med mitt köp. Halsbandet Àr bÃ¥de elegant och trendigt och passar till vilken outfit som helst. Jag rekommenderar starkt In... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
UPPDATERING IGEN! Blev lovad ett nytt...eller rabatterad uppgradering. Jag godtog det. Jag fick ett nytt, samt en ytterligare gÃ¥va. Dom tog min reklamation pÃ¥ rÀtt sÀtt vilket jedrar dom. ð... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jag har haft otroligt mÃ¥nga smycken frÃ¥n olika bolag och leverantörer men har aldrig nÃ¥gonsin stött pÃ¥ samma kvalité, kundvÃ¥rd och fÃ¥tt vÀldigt mÃ¥nga fina komplimanger. Jag skulle verkligen rekommende... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Indossa Àr ett premium smyckesföretag grundat i Sverige. Det unika namnet Indossa kommer från Italien och betyder smycka. Vårt uppdrag Àr att leverera högkvalitativa smycken till mycket rimliga priser. Vi har smycken som Àr gjorda av rostfritt stål och ska hålla en hög standard. Vi har Àven smycken som Àr plÀterade i guld och silver. Vi sÀljer också mycken av Àkta silver S925, med stÀmpel.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fina grejer rimligt pris
Hade hört bra om indossa men nu nÀr jagâŠ
Hade hört bra om indossa men nu nÀr jag fått produkterna måste jag sÀga att allt positivt stÀmmer kan bara sÀga wow
Super nöjd med halsband och armbandetâŠ
Super nöjd med halsband och armbandet rekommenderar starkt
För dÃ¥ligt stÀlle man fick inte ensâŠ
För dåligt stÀlle man fick inte ens lÀmna tillbaka sin produkt köp inte hÀrifrån
SÃMSTA KVALITETEN NÃ GONSIN
Betalade 349kr för ett par solglasögon som Àr lika plastiga som ett par frÃ¥n SHEIN för 10kr. NÀr jag frÃ¥gade om retur sÃ¥ behövde jag stÃ¥ för kostnaden av rekommenderat brev plus 79kr adminavgift. KÃNNER MIG TOTALT LURAD. DETTA ÃR Sà Dà LIG KVALITET
Kundservicen Àr utmÀrk utan tvekan
Kundservicen Àr utmÀrk utan tvekan,
de Àr vÀldigt hjÀlpsamma och tålmodiga!
Trots lite strul med nån vara så hjÀlpte de mig så jag Àr hur nöjd som helst!
Jag tycker att indossas kund service ÀrâŠ
Jag tycker att indossas kund service Àr otroligt bra! Jag hade köpt ett jÀtte fint lyx cordell halsband som hade gÃ¥tt sönder efter att jag hade Duschat med den, dÃ¥ blev jag vÀldigt besviken och arg och hörde av mig till dom, sen sÃ¥ blev jag erbjuden exakt samma halsband som hade gÃ¥tt sönder vilket gjorde mig riktigt glad! SÃ¥ jag vill att ni alla bestÀller hem era feta smycken/halsband ifrÃ¥n bÀsta indossa! Snabb,Smidig och vÀldigt trevlig kundservice som svarar vÀldigt snabbt samt otroligt feta smycken för ett bra prisâ€ïžð€ð«¡
Har nu köpt flera armband medâŠ
Har nu köpt flera armband med högkvalite och inga problem.
Bra dialoger och alltid en fin gåva med skickad.
Vill man göra Àndringar i bestÀllningen så Àr det inga problem.
Rekommendera starkt med snygga smycken!
riktiga hasslare som sÀger att man kanâŠ
riktiga hasslare som sÀger att man kan skicka tillbaka smycken vilket inte stÀmmer. Köp inte hÀrifrån om du inte vill bli hasslad. riktiga pajasar som Àger den hÀr hemsidan
VarningâŒïžOBS
Detta företag Àr ett scam företag, då de sÀger att man har rÀtt till retur men egentligen inte har det. SÀger till mig att deras återbetalningspolicy som Àr
gömd gÀller, och att alla saker som inte Àr rabbaterade har returrÀtt, men ingen vara Àr utan rabatt. De sÀger till och med att man har returrÀtt och ångerrÀtt upp till 14 dagar.
SnÀlla köp inte hÀrifrån om ni inte vill bli av med pengar, de Àr riktiga luffaridioter, Àckel asså.
Otroligt bra kundbemötande
Otroligt bra kundbemötande, riktig proffs!
â ïžâ ïžðš OBS! VARNING
Det finns ingen ångerrÀtt eller möjlighet till retur hos detta scam företag.
Snabb leverans och schysts kvalité
Snabb leverans och schysts kvalité! Kommer handla igen 100%
Köpte ett armband somâŠ
Köpte ett armband som födelsedagspresent till min mamma, fantastisk service och hög kvalitet. Ãr supernöjd!
Super nöjd med kvaliteten och servicen.
Super nöjd med kvaliteten och servicen.
ðšâ ïžðšVARNINGðšâ ïžðš
ðšâ ïžðšVARNINGðšâ ïžðš
Se upp innan du bestÀller från dom. Inget öppetköp eller retur.
Mycket dåligt
Lurig retur policy ð
Vill varna alla för detta företag då dom försöker luras nÀr man försöker skicka tillbaka en produkt man har köpt så vÀgrar dom ta tillbaka och hÀnvisar till sina retur policy som strider mot konsumentverkets riktlinjer.
Dessutom sÃ¥ kostar det nÀstan mer att skicka tillbaka dÃ¥ dom tar ut en avgift vid retur om dom nu godkÀnner denâŠ. SÃ¥ se upp â ïžâ ïžâ ïž
VÀldigt dåligt kvalité..
ORDER NR: #8578
Fick hem min cordell armband igÃ¥r. MisstÀnkte först att det var en 6 mm (bestÀllde 8mm) men sen sÃ¥g jag att det faktiskt var 8 mm. Jag testar armbandet, sÃ¥ fort jag försöker lÀgga in fÀstet i hÃ¥let sÃ¥ gÃ¥r den sönder och ringarna som hÃ¥llde armbandet gick loss.. 400kr för detta skitet? Ãr ni seriösa? BÀttre kunde man fÃ¥ frÃ¥n temu..Jag Àr vÀldigt besviken och arg. Detta kallar jag för rejÀlt bedrÀgeri. Kalla aldrig det hÀr för kvalité igen..
tack.
Grymma smycken
Smyckena kom hem snabbt och ser ut som 15/10 hade några frågor innan jag köpte och fick alla frågor besvarade på samma dag
BÀst
âïžâïžâïžâïžâïžâïžâïžâïžâïžâïž