Ett sÃ¥ vackert och gnistrande halsband som levererades vackert. Hög kvalité. Jag returnerade halsbandet dÃ¥ min vision var en annan och Ã¥terbetalningen utförde Indossa omedelbart. Det enda som drar... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag har nyligen köpt ett halsband och jag mÃ¥ste sÀga att jag Àr vÀldigt nöjd med mitt köp. Halsbandet Àr bÃ¥de elegant och trendigt och passar till vilken outfit som helst. Jag rekommenderar starkt In... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
UPPDATERING IGEN! Blev lovad ett nytt...eller rabatterad uppgradering. Jag godtog det. Jag fick ett nytt, samt en ytterligare gÃ¥va. Dom tog min reklamation pÃ¥ rÀtt sÀtt vilket jedrar dom. ð... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jag har haft otroligt mÃ¥nga smycken frÃ¥n olika bolag och leverantörer men har aldrig nÃ¥gonsin stött pÃ¥ samma kvalité, kundvÃ¥rd och fÃ¥tt vÀldigt mÃ¥nga fina komplimanger. Jag skulle verkligen rekommende... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Indossa Àr ett premium smyckesföretag grundat i Sverige. Det unika namnet Indossa kommer från Italien och betyder smycka. Vårt uppdrag Àr att leverera högkvalitativa smycken till mycket rimliga priser. Vi har smycken som Àr gjorda av rostfritt stål och ska hålla en hög standard. Vi har Àven smycken som Àr plÀterade i guld och silver. Vi sÀljer också mycken av Àkta silver S925, med stÀmpel.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Riktigt bra service!
Snabb leverans bra kund service
Snabb leverans bra kund service! Smyckena Àr i vÀldigt bra kvalitet 10/10!
Hade jag kunnat lÀgga ut bildbevis hÀrâŠ
Hade jag kunnat lÀgga ut bildbevis hÀr hade ni alla som lÀser detta kunnat se hur detta sÃ¥ kallade âföretagâ fungerar. Att lura folk pÃ¥ pengar, ljuga om bÃ¥de hÀndelser & produkter och att sÀlja ovÀrdiga produkter Àr deras specialitet. SnÀlla köp inte ifrÃ¥n dem hÀr lallarna
bra leverans tid
bra leverans tid, bra kvalitet ser Àkta ut och kommer bestÀlla igen 100%
JÀtte bra kvalité för det billigaâŠ
JÀtte bra kvalité för det billiga priset och inget fel på varorna. Hade lÀtt rekommenderat köp!

Indossa ããã®åç
Köpte presenter till min flickvÀn ochâŠ
Köpte presenter till min flickvÀn och mamma från er.
Dom blev så nöjda och rekommenderade er vidare till sina vÀnner! Ni fick mig att se bra ut framför dom.
Ãlskar verkligen era otroliga smycken!
Tack, så syns vi igen i framtiden.
Ãlskar era kedjor
Ãlskar era kedjor, varit kund lÀnge nu. Super nöjd över mina 4 köp hos er. Era silver plÀterade smycken ser precis ut som Àkta silver. Inte alla som har det sÃ¥ tyvÀrr.
Snabb leverans men sjukt dålig kvalité.
Snabb leverans men sjukt dålig kvalité.
Kommer inte rekommendera detta till någon.

Grymt fina smycken
Grymt fina smycken, mycket bra kvalité. Grymt bra personal som tar sig tid att svara på frågor.
Kan rekommendera Indossa varmt till alla.
Bara +++++++
Lika bra och smidigt som alltid
Lika bra och smidigt som alltid, bra leverans tid, otrolig kundservice
Inget att klaga på!
SÀmsta kvalitén någonsin
SÀmsta kvalitén någonsin. Får inte lÀmna tillbaka om varan Àr på rabatt vilket i princip alla deras varor Àr. Sjukt oseriösa köp inte av dom!

Indossa ããã®åç
FÃ¥r inte returnera nedsatt vara!
BestÀllde varor men fick inte göra en retur pga att varan var nedsatt. Inget som stod i fraktpolicyn. Otroligt dåligt!
Nu har jag ett armband som absolut inte Àr av bra kvalité eller levde upp till förvÀntningarna.

Köp inte
Köp inte! Redan efter två månader får jag utslag runt hela halsen. Detta Àr inte ett högkvalitativt smycke! Riktigt skrÀp!

Amazing jewelry

BestÀllde på söndagen
UPPDATERING IGEN!
UPPDATERING!
GlÀdjen blev kortvarig...guldet blev till sand. GuldfÀrgen slÀppte redan efter sÃ¥ kort tid. ð€¬
Kompensation? NEJ, tydlingen mitt eget fel att jag handlade hos dom.
BestÀllde pÃ¥ söndagen, fick mitt halsband med kors redan pÃ¥ tisdagen. Bra tyngd pÃ¥ korset. Ãr vÀldigt nöjd. ð

Indossa ããã®åç
Bra service och snabb leverans
Bra service och snabb leverans, kmr 100% köpa igen ð

Man får inte returnera
Står att man har 30 dagars öppet köp om man inte Àr nöjd. Men dom låter mig inte lÀmna tillbaks halsbandet

Indossa ããã®åç
Leveransen var snabbt och om du köperâŠ
Leveransen var snabbt och om du köper plÀnterad så kommer den se exakt ut som riktiga för billigt pris
Riktigt nöjd!
Riktigt feta lÀnkar och snabb leveransð¯ð¯
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹