䌁業情報

1. 日垰りスパ
  2. フィットネス甚品店
  3. ペット甚品店

圓該䌁業による蚘述

Infralys er en innovativ virksomhed, der tilbyder specialiserede lysterapi-produkter til bÃ¥de mennesker og dyr. Vi fokuserer pÃ¥ at skabe lÞsninger, der hjÊlper med at fremme naturlig heling, reducere smerter og understÞtte restitution ved hjÊlp af avanceret teknologi, som kombinerer rÞdt og nÊr-infrarÞdt lys (660nm og 850nm). Disse lysterapi-produkter er designet til at hjÊlpe med at forbedre blodcirkulationen, reducere inflammation og lindre muskel- og ledsmerter – hvilket gÞr dem ideelle til bÃ¥de sportsskader og dyreterapi. Infralys' produkter er designet til at imÞdekomme behovene hos en bred vifte af kunder. Vores mÃ¥lgruppe omfatter personer, der lider af kroniske smerter som fÞlge af tilstande som gigt, personer der trÊner og dyrker sport, samt dem, der er i gang med at komme sig efter operationer eller skader. Derudover tilbyder vi ogsÃ¥ lÞsninger til dyreejere og dyrlÊger, som sÞger effektive metoder til at stÞtte restitution og velvÊre hos dyr. Hos Infralys er vi dedikeret til at levere produkter, der ikke blot er effektive, men ogsÃ¥ sikre, brugervenlige og tilpasset den enkeltes behov – uanset om det er mennesker eller dyr, der skal behandles.

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

11件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Fantastisk hjÊlp til hurtig helbredelse

Har haft seneskade i min hÞjre fod efter overtrÊning under lÞb. INFRALYS har mere en halveret tiden for at jeg kunne komme ud og lÞbe igen.
Den virker også forbygende ved brug under restitution.
Pengende er givet rigtig godt ud, isÊr ved at den kan bruges nÊsten alle steder på kroppen

2024幎11月2日

Hej Jan

Tusind tak for din positive feedback! Det glÊder os virkelig at hÞre, at vores produkt har hjulpet dig med at komme hurtigere tilbage til lÞb og fungerer godt som stÞtte i din restitution. Vi er stolte af, at det lever op til dine forventninger.

INFRALYS

Jeg har haft en virkelig positiv

Jeg har haft en virkelig positiv oplevelse med Infralys' lysterapi-produkter. Jeg led af kroniske ledsmerter og havde prÞvet en del forskellige behandlinger uden den store effekt. Men efter at have brugt Infralys' rÞdt og nÊr-infrarÞdt lysterapi, har jeg mÊrket en tydelig forbedring. Mine smerter er reduceret, og jeg fÞler mig mere mobil og mindre stiv i leddene.

Det, jeg virkelig vÊrdsÊtter ved Infralys' produkter, er, hvor nemme de er at bruge. De fÞles sikre, og jeg kan let tilpasse behandlingen efter mine behov. Samtidig har jeg også anvendt deres lysterapi på min hund, som tidligere haltede lidt efter en skade. Det har gjort en stor forskel, og jeg kan se, at min hund virker mere komfortabel og bevÊger sig bedre.

Jeg er imponeret over, hvor meget Infralys gÃ¥r op i deres kunders velvÊre, bÃ¥de mennesker og dyr. Deres produkter virker gennemfÞrt og effektive – noget, jeg helt klart vil anbefale til andre, der sÞger en naturlig og pÃ¥lidelig lÞsning til smerter og restitution.

2024幎11月4日

Hej Amir

Tusind tak for din omfattende og positive anmeldelse! Vi er utrolig glade for at hÞre, at vores lysterapi har gjort en forskel for både dig og din hund. Det betyder meget for os, at du oplever vores produkter som effektive og nemme at bruge. Din anbefaling og dine ord om vores engagement i velvÊre er meget vÊrdsat!

INFRALYS

Gode produkter og god service

Jeg dyrker en del styrketrÊning, hvortil jeg ofte oplever smerter i led og muskler. Efter at have benyttet mig af terapibÊltet i en periode er mine gener begrÊnset betydeligt.
Helt klart pengene vÊrd i mit tilfÊlde.

2024幎11月7日

Hej Morten

Tusind tak for din anmeldelse! Det glÊder os at hÞre, at terapibÊltet har hjulpet dig med at begrÊnse generne fra din styrketrÊning. Vi er glade for, at du fÞler, det er pengene vÊrd.

SuperlÊkkert med knÊbÊltet

SuperlÊkkert med knÊbÊltet! Har lÊnge dÞjet med smerter i knÊene efter lange dage på arbejdet med kombineret med lÞb! KnÊbÊltet gÞr virkelig undervÊrker for dette 10/10!

2024幎11月6日

Hej Niels

Mange tak for din positive feedback! Vi er rigtig glade for at hÞre, at knÊbÊltet har haft så stor en effekt og hjulpet med dine knÊsmerter. Det betyder meget for os at kunne gÞre en forskel!

Fantastisk kundeservice!

Jeg modtog terapi-bÊltet, som ikke virkede. Jeg skrev til dem og var i korrespondance med en vÊldig flink medarbejder som straks sendte et nyt, som han lige ville dobbelttjekke inden afsending.
Da det heller ikke virkede opdagede jeg at det var min forlÊngerledning på vÊrkstedet der var i stykker, og ingen af bÊlterne. Jeg tilbÞd at betale for det andet bÊlte (da jeg nok lige sku' ha' tjekket min ledning inden den store operation blev sat igang), men de bad mig blot sende det ene tilbage, så de ku' bruge det som demo.

Jeg er helt overvÊldet over den gode service, og min ryg er helt vildt med bÊltet!
Inden kÞb havde jeg forestillet mig at jeg bare skulle ha' det på når jeg sad i mit vÊrksted, men det er vildt smart med batteriet, og bruger det hver gang jeg er ude at kÞre nu.

2024幎11月5日

Hej Jens Peter

Mange tak for din detaljerede og positive feedback! Vi er virkelig glade for at hÞre, at du er tilfreds med både vores service og terapibÊltet. Det er vigtigt for os, at vores kunder fÞler sig godt hjulpet, og vi sÊtter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

SkÞnt at bÊltet nu gÞr en forskel i din hverdag – og dejligt at hÞre, at det er nemt at bruge pÃ¥ farten med batteriet!

INFRALYS

Super service, Hurtig levering og god kvalitet!

Super service, hurtig levering og god kvalitet. TERAPI BÆLTET har gjort undervÊrker for min ryg/lÊnd efter skade og INFRALYS GAMACHERNE har gjort min hest langt mere smidig. Min hest er af Êldre dato og der er klart sket en positiv Êndring i hendes velvÊre og ridning. INFRALYS har min varmeste anbefaling.

2024幎11月5日

Hej Laila

Tusind tak for din varme anbefaling! Det glÊder os virkelig at hÞre, at både Terapi BÊltet og Infralys Gamacherne har haft en positiv effekt på både din ryg og din hests velvÊre. Vi sÊtter stor pris på dine rosende ord om vores service og produkter.

Infralys Terapi BÊltet

Jeg kÞbte Infralys Terapi BÊltet til min skulderskade, og det har gjort en stor forskel! Hurtig levering og super kundeservice. Kan varmt anbefales.

2024幎11月3日

Hej Victor

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at vores Infralys Terapi BÊlte har gjort en forskel for din skulderskade, og at du er tilfreds med vores levering og kundeservice. Din anbefaling betyder meget for os!

INFRALYS

En varm anbefaling herfra!

Tak for en god kommunikation og endnu en gang tak for at udvide min horisont indenfor knÊ terapi. Det har vÊret en kÊmpe hjÊlp!

2024幎11月3日

INFRALYS からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er virkelig glade for at have kunnet hjÊlpe dig og gÞre en forskel med vores knÊterapi og vejledning. Det er fantastisk at hÞre, at det har udvidet din horisont.

INFRALYS

Hurtig levering og produkter der

Hurtig levering og produkter der virker. Efter at have hÞrt om rÞd lys terapi online, kiggede jeg flereforskellige danske webshops igennem og valgte at gå med infralys. Efter at have dÞjet forskellige skavanker i lÊngere tid. Har infralys virkelig vÊret med til at gÞre min hverdag nemmere, allerede en uge efter jeg begyndte terapien. Kan kun anbefale

2024幎10月22日

Hej Lasse

Tusind tak for din anmeldelse og for at vÊlge INFRALYS! Vi er glade for at hÞre, at vores produkter har gjort en positiv forskel i din hverdag allerede efter en uge. Det betyder meget for os at kunne hjÊlpe med at lindre dine skavanker.

Tak for anbefalingen – vi stÃ¥r altid klar, hvis du har brug for hjÊlp fremover!

Vidunderligt produkt!

Vidunderligt produkt! Efter lang tids dÞjen med muskel smerter og behandling, har jeg virkelig fundet et godt produkt til dette. Det fungere lindrerne på mine muskel smerter, leverings tid var rigtig god og prisen den samme. KÊmpe anbefaling herfra!

2024幎10月9日

Hej Rasmus,

Mange tak for din dejlige anmeldelse! Vi er rigtig glade for at hÞre, at vores produkt har hjulpet dig med at lindre dine muskelsmerter, og at du er tilfreds med både leveringen og prisen. Det betyder meget for os at få din anbefaling. Vi håber, at du fortsat vil få gavn af produktet, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Jeg har haft en fantastisk oplevelse

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med dette infrarÞde lysterapi-produkt. Det har virkelig gjort en forskel for mit velvÊre. Jeg har dÞjet en del med muskelspÊndinger, hvilket infralys har hjulpet med at lindre. Kundeservicen var både venlig og hjÊlpsom, og jeg fik svar på mine spÞrgsmål lynhurtigt. Leveringen var også imponerende hurtig, så jeg kunne begynde at bruge produktet med det samme. Jeg kan varmt anbefale det!

Alt i alt en god investering for dem, der sÞger naturlig lindring og velvÊre.

2024幎10月21日

Hej Emil,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at vores infrarÞde lysterapi-produkt har hjulpet dig med at lindre muskelspÊndinger og forbedre dit velvÊre. Det betyder meget for os, at du også havde en god oplevelse med vores kundeservice og hurtige levering. Vi sÊtter stor pris på din anbefaling og ser frem til at hjÊlpe dig igen fremover!

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。