KÞbte nogle lÊkre varer der alle levede op til mine forventninger og go kvalitet , og det hele passede sÃ¥ intet skulle byttes til anden str eller retur . Det er sÃ¥ lÊkkert der er returseddel med sÃ¥... ãã£ãšèŠã
Jeg har benyttet mig af In Fronts glimrende online-udsalg, hvor jeg har gjort virkelig gode kÞb. Et par gange har jeg haft brug for at returnere varer. Mit eneste lille suk ifm. at benytte In Fronts... ãã£ãšèŠã
Nemt at se tilgÊngelige stÞrrelser på webshoppen. Fedt at kunne betale med MobilePay. Pakken kom da den skulle og tÞjet er bare lÊkkert og passer
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
800 kr for en kjole forventer jegâŠ
800 kr for en kjole forventer jeg holder til mere end een vask. Fik en ny i butikken da stoffet havde fejl, troede jeg. Men nr. 2 kjole er også skredet i stoffet efter vask. Det er for dyrt til kvaliteten.
KlÀderna Àr superbra, men dåliga returvillkor
KlÀderna Àr superbra - det enda negativa Àr att de inte ordnar med returfrakt om man bor utanför Danmark (trots att de har en sida som sÀljer till just Sverige). NÀstan alla andra webshopper gör detta eftersom det Àr så mycket billigare för ett företag att upphandla frakt jÀmfört med vad det kostar om jag som privatperson skall göra det. Konkurrenter till In Front tar ibland betalt för returfrakten (t.ex. 75 SEK), men bifogar returetiketten. NÀr jag skulle skicka tillbaka en top till In Front och sjÀlv skulle köpa frakt till Danmark gick den på mer Àn det dubbla - då Àr det inte vÀrt att returnera vilket Àr vad de rÀknar med.
Alt levede op til forventning.
Alt levede op til forventningerne.
Rigtig fin service
Rigtig fin service, med tilbud om at sende anden stÞrrelse da den bestilte var udsolgt
Fin kjole som forventet
Fin kjole som forventet. Hurtig ekspedition
TÞjet var fint
TÞjet var fint. StÞrrelserne passede. TÞjet var billigt. KÞbt på udsalg. Alt i alt en god oplevelse
Fin pasform og hurtig levering.
Fin pasform og hurtig levering.
Hurtigt levering .
Hurtigt levering .
Fantastisk kundeservice.
Alt til 5 stjerner
Dejlige varer og super service!
Dejlige varer og super service!
Meget godt tilfreds og hurtigt
Hurtig levering og varen god kvalitet
Alt kÞrte hurtigt og glat igennem
Alt kÞrte hurtigt og glat igennem
Hurtig aflevering
Hurtig aflevering, fin indpakning og kjole, som passede fint!ð¥°
Rigtig flot jakke.
Nemt og hurtig
Hurtig betjening og levering.
Alle vare var som pÃ¥ billederneð
Hurtig levering og god service.
Retur
UdmÊrket tÞj.
Jeg er tilfreds
MÃ¥tte desvÊrre et stk. tÞj. Det var for smÃ¥t. Ãrgerligt-
KÞb 7.2. - retur fÊrdigekspederet 21.2.
Det er for lÊnge, efter min mening.
Alt OK handler der igen.