Insurello レビュー

4,211
TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Helt ärligt kände jag i början att ni inte gjorde det ni borde göra, och jag trodde att jag aldrig skulle få någon ersättning. Men det visade sig vara helt tvärtom. Tack vare ert arbete och ert engage... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Tar väldigt lång tid och dom tar mycket av dina pengar, bättre att gå till den försäkringen du har direkt, dom kämpar inte för att du ska få mer i ersättning dom bara tar av ersättningen du förtjäna... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Insurello har hanterat mitt ärende med bravur. Jag hade inte kunnat driva detta själv, jag har fått ut mer pengar än jag trodde var möjligt. Mycket tacksam för deras arbete och uthållighet. Har nu ef... もっと見る

企業情報

No win, no fee

If you dont get paid, we don't get paid.

While we cannot guarantee that a specific case will end with compensation, we can guarantee our "no win, no fee" policy. If you don't get paid - we don't get paid. In other words, we will never charge for our service if we don't manage to get you compensation for your case.

ほぼ満足

(4,211)

過去12か月のレビュー数: 529

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Väldigt bra bemötande kan verkligen…

Väldigt bra bemötande kan verkligen rekommendera det 👍😄

2026年7月3日

Hej Siv,

Ni gör jobbet som vi inte orkar

Ni gör jobbet som vi inte orkar

2026年6月25日

Hej Johan,

Efter 15 månaders väntan

Efter 15 månaders väntan, nekad ersättning. Rekommenderar alla att köra via sina egna försäkringar istället för att bli lurad av Insurello.

2026年6月28日

Tack för ditt omdöme. Vi uppskattar din feedback, den är viktig för oss.

Vad tråkigt att vi inte haft möjligheten att hjälpa dig till ersättning i ditt ärende! Vi agerar ombud i våra kunders ärenden och det är försäkringsbolagen som utför utredningen och tar beslut om eventuell utbetalning. Det innebär att eventuell ersättning baseras på ett flertal faktorer. Några faktorer som påverkar din rätt till ersättning är:

- Hur, när och var skadan inträffade

- Dina unika omständigheter, till exempel sjukskrivning, typ av skada, den vård du har sökt, skadans påverkan på din vardag och din ålder vid skadetillfället.

Vi vill gärna se över djupare vad som skett i just ditt fall.

Du är varmt välkommen att ta kontakt med oss via vår kundtjänst. Den hittar du här:

5つ星のうち5の評価

Det var smidigt bara att vänta på…

Det var smidigt bara att vänta på besked utan att behöva göra något

2026年6月24日

Hej Maria,

Tack så mycket för att du lämnat ett omdöme 😃 Vi uppskattar det och är så glada för att du är nöjd med den hjälp du har fått från oss.

Tack för all hjälp

Tack för all hjälp

2026年7月1日

Hej Jaana,

5つ星のうち5の評価

Man känner sig trygg då man är ett…

Man känner sig trygg då man är ett team. Blir de bra för dom blir de bra för dig.

Så oavsett om dom skulle bry sig om dig eller inte så kommer dom vilja göra bra jobb för deras del. Så får dom de bra får även du de bra!

Inget att klaga på 10/10

2026年6月30日

Hej Marcus,

5つ星のうち5の評価

Jag tyckte det var enkelt med anmälan…

Jag tyckte det var enkelt med anmälan ,sen att det är lång handläggningstid kan jag förstå , jag förmodar att der är många som anmäler skador
Jag kan inte säga så mycket ännu ,pga anmälan är så ny
Mvh Jari Kyllönen

2026年5月11日

Hej Jari,

5つ星のうち5の評価

Lättillgängligt och tryggt när man ger…

Lättillgängligt och tryggt när man ger fullmakt. Insurello återkopplar löpande och uppdaterar om status.

2026年6月28日

Hej Anna,

5つ星のうち5の評価

Jag gjorde en chansning att kontakta er…

Jag gjorde en chansning att kontakta er gällande sonen då vårt försäkringsbolag endast gav en liten ersättning för hans skada i ansiktet. Kontakten med er var smidig, dock lite lång handläggningstid om man ska vara petig men vad gör det då det resulterade i en mycket högre ersättning för honom! Bra och proffsigt bemött hela vägen!

2025年7月25日

Hej Emelie,

5つ星のうち5の評価

Efter en olycklig semesterolycka i…

Efter en olycklig semesterolycka i Spanien, där jag snubblade i en trappa, behövde åka ambulans till sjukhus och sy flera stygn, blev både semestern förstörd och jag blev sjukskriven i tre veckor. Jag anmälde skadan till mitt försäkringsbolag, där jag har både hem- och reseförsäkring, men fick snabbt besked om att jag inte hade rätt till någon ersättning.

Som tur var kontaktade jag Insurello. De tog sig an mitt ärende på ett professionellt och smidigt sätt, och idag fick jag besked om att de lyckats få fram 3 700 kronor i ersättning till mig. Pengarna är självklart välkomna, men framför allt är jag så tacksam över att någon faktiskt tog sig tid att hjälpa mig när jag själv hade fått ett nej.

Stort tack till Insurello för ert engagemang, er kunskap och för att ni gjorde processen enkel och bekymmersfri. Jag kan varmt rekommendera er till alla som är osäkra på om de fått rätt ersättning från sitt försäkringsbolag!

Ni gjorde verkligen skillnad för mig – tack!

2026年3月17日

Insurello からの回答

Stort tack för ditt omdöme om oss. Det är underbart att höra att du tycker vår tjänst har fungerat bra 😃

Du är varmt välkommen tillbaka till oss om du behöver hjälp att driva ett försäkringsärende även i framtiden.

5つ星のうち4の評価

Lite för dyr

De är jätteeffektiva men alldeles för dyr.

2025年10月29日

Hej Lia,

Hälsningar, Insurello

5つ星のうち1の評価

Fått väntat i så många månader på att…

Fått väntat i så många månader på att få svar sen tar de ut en så enorm kostnad! Besviken och kommer aldrig använda igen.

2026年6月23日

Hej Elin,

Tack för att du delar dina tankar med oss. Jag förstår att du är frustrerad över arvodet, och jag ber om ursäkt för att detta har påverkat din upplevelse.

Vi vill förklara att vårt arvode återspeglar den kvalitet och service vi erbjuder. Vi investerar tid och engagemang för att säkerställa bästa möjliga resultat för våra kunder. Detta står tydligt innan du tar del av hjälpen av oss.
Vi är ledsna att höra att du inte är nöjd med den handläggningstid du upplevt via oss. Vi strävar alltid efter att ge snabb och effektiv hjälp, och vi förstår att det kan vara frustrerande när väntetiden är längre än förväntat. Tyvärr påverkas vi ibland av längre handläggningstider från försäkringsbolagen, vilket kan göra att vi inte kan ge dig återkoppling så snabbt som vi skulle önska. Vi ber om ursäkt för att vi inte har levt upp till dina förväntningar.
Har du ytterligare funderingar eller annan feedback som vi kan ta till oss och förbättra för framtiden är du varmt välkommen att kontakta oss via vår kundtjänst. Det hittar du här:

Tack för din förståelse.

5つ星のうち2の評価

Hittade ingen försäkring till mig men…

Hittade ingen försäkring till mig men jag vet att jag haft flera :(

2026年6月21日

Hej Niklas,

5つ星のうち2の評価

Lämnade ett case till dem men gick inte…

Lämnade ett case till dem men gick inte för det uppfyllde inte kraven..tog tag i det själv och fick ut pengar på min försäkring så i mitt fall ge inte upp Insurello hade inte rätt den här gången iallafall

2026年6月18日

Hej Robert,

5つ星のうち5の評価

Effektiv och snabb behandling av…

Effektiv och snabb behandling av ärendet, dock är försäkringsbolaget inte lika snabba.

2026年6月18日

Hej Marga,

5つ星のうち5の評価

Smidigt men det tog tid för besked

2026年6月15日

Hej Petra,

5つ星のうち1の評価

Det tog 9-10 månader att komma i mål…

Det tog 9-10 månader att komma i mål med frågan för det första. Efter allt hit o dit, så fick jag 500kr, dvs kostnaden för ett besöket på akutet, inget annat. Svårt vara nöjd alls då, lagt ner hur mycket tid som helst på dokument o frågor hit o dit - om och om igen...för att i slutet, landa i 0. Segt och extremt utdraget.

2026年5月28日

Insurello からの回答

Tack för ditt omdöme. Vi uppskattar verkligen att du har tagit dig tid att dela med dig av din upplevelse!

Vi är ledsna att höra att du inte är nöjd med den handläggningstid du upplevt via vår kundtjänst. Vi strävar alltid efter att ge snabb och effektiv hjälp, och vi förstår att det kan vara frustrerande när väntetiden är längre än förväntat. Ibland kan det ta lite längre tid än vi önskar att få återkoppling eller samla in all nödvändig information för att slutföra ärendet. Vi ber om ursäkt för att vi inte har levt upp till dina förväntningar.

För snabbast hantering rekommenderar vi att du använder vår chattfunktion mellan 09.00 och 14.00, då vi kan ge snabbare och mer direkt återkoppling.

Vi jobbar ständigt på att förbättra våra processer för att kunna ge mer konkret och snabb återkoppling till våra kunder och vi kommer ta din feedback vidare för att förbättra våra rutiner.

Om du har ytterligare funderingar eller om det finns något vi kan göra för att hjälpa dig bättre framöver, tveka inte att kontakta oss via vår kundtjänst:

💬 Insurello Kundservice

Hälsningar,

Insurello 💙

5つ星のうち5の評価

Tack för all hjälp jag fått av er äntligen får man bekräftelse på mina köldskador som jag får leva med

Jag blev rekommenderad att kontakta er på insurello för har läst mycket bra folk har fått hjälp av er äntligen får jag bekräftelse på mina skador som jag inte fåt av min arbetsgivare så stort tack till er allihopa trevlig sommar på er på insurello.MVH Vesa Tuomi

2026年6月17日

Hej Vesa,

5つ星のうち5の評価

Enkelt att ta kontakt med er så sköter…

Enkelt att ta kontakt med er så sköter ni allt.

2026年5月29日

5つ星のうち2の評価

Det måste gå att kommunicera…

Det måste gå att kommunicera påytterligare vägar,typ Tfn mail etc.
Högre svarstid på skickade mail. Jag upplevde att det bara blev ”envägs” då ev svar dröjde så länge,att man nästan var på väg att skicka et nytt meddelande.Upplevde även att kommunikation var lite yxig då man svarat en el två ggr på en uppmaning men fick en tredje om samma ärende eller önskan från er.Förslag att öppna kommunikation även över Tfn.
Mitt ärende ska vara ”färdigt”utan diskussion med mig. Jag ver ff inte om ersättningen är ett månadsbelopp eller en engångsersättning!?
Jag tycker stt detta kunde meddelat innan ärendet avslutades!
I övrigt tycker jag att det är bra att ni finns till,för att förbättra styrkeförhållandet mellan Försäkringsbolag pch tolkningen av deras villkor.

2026年5月29日

💬 Insurello Kundservice