Insurello レビュー

4,211
TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Helt ärligt kände jag i början att ni inte gjorde det ni borde göra, och jag trodde att jag aldrig skulle få någon ersättning. Men det visade sig vara helt tvärtom. Tack vare ert arbete och ert engage... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Tar väldigt lång tid och dom tar mycket av dina pengar, bättre att gå till den försäkringen du har direkt, dom kämpar inte för att du ska få mer i ersättning dom bara tar av ersättningen du förtjäna... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Insurello har hanterat mitt ärende med bravur. Jag hade inte kunnat driva detta själv, jag har fått ut mer pengar än jag trodde var möjligt. Mycket tacksam för deras arbete och uthållighet. Har nu ef... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jag gjorde en chansning att kontakta er gällande sonen då vårt försäkringsbolag endast gav en liten ersättning för hans skada i ansiktet. Kontakten med er var smidig, dock lite lång handläggningstid o... もっと見る

企業情報

No win, no fee

If you dont get paid, we don't get paid.

While we cannot guarantee that a specific case will end with compensation, we can guarantee our "no win, no fee" policy. If you don't get paid - we don't get paid. In other words, we will never charge for our service if we don't manage to get you compensation for your case.

ほぼ満足

(4,211)

過去12か月のレビュー数: 529

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Insurello har gjort ett jättebra jobb

Insurello har gjort ett jättebra jobb, det finns folk som klagar över deras arvode, men det är de värda. Jag själv har varken tid eller kunskap att driva ärendet själv. Jag fick ut mer pengar än vad jag hade räknat med. Det jag tycker är tråkigt,att man behöver anlita företag som insurello för att få pengar från försäkringsbolag .

2026年5月30日

Hej Davor,

Stort tack för ditt omdöme om oss. Det är underbart att höra att du tycker vår tjänst har fungerat bra 😃

Du är varmt välkommen tillbaka till oss om du behöver hjälp att driva ett försäkringsärende även i framtiden.

5つ星のうち5の評価

Tack för pengarna hade inte klarat det…

Tack för pengarna hade inte klarat det själv.
Ni kan verkligen lita på att de gör ett fantastiskt arbete.

2026年5月29日

Hej Lena,

5つ星のうち5の評価

Så lättsamt och professionellt!!

2026年5月7日

Hej Maria,

5つ星のうち4の評価

Smidig process med vägledning genom…

Smidig process med vägledning genom hela ärendet.

2026年3月27日

Hej Zack,

5つ星のうち5の評価

Väldigt enkelt och fick hela tiden…

Väldigt enkelt och fick hela tiden information vad som var på gång. Jag behövde inte göra mer än skicka in vad som hänt samt några dokument.

2026年5月19日

Hej Catarina,

Bästa hjälpen

Jättebra hjälp . Ångrar verkligen inte att jag tog hjälp av er.
Allt fungerade jätte bra inga problem alls. Tack för allt

2026年5月26日

Hej Helga,

Dom gör sitt bästa

De uppdaterar regelbundet och försöker sitt bästa med att lösa ens ärende. Tar också inte betalt ifall det inte löser sig! Toppen tjänst

2026年5月25日

Hej Cole,

5つ星のうち3の評価

Dom gjorde väl vad dom skulle

Dom gjorde väl vad dom skulle, men dom är omöjliga att få tag i och jobbar över ens huvud hela tiden.

2026年3月25日

Hej Patrik,

Snabbt och enkel

Angagerade

Angagerade, snabb respons

Hej Lena,

5つ星のうち5の評価

Jag är nöjd och glad med Insurellos…

Jag är nöjd och glad med Insurellos hjälp vid min armskada. Tack så mycket💐

Hej Maria,

5つ星のうち5の評価

Bra tycker jag att man får hjälp av er…

Bra tycker jag att man får hjälp av er att ev kunna få ut mer pengar om man skadat sig som man inte får från sin försäkrings bolag

2026年4月29日

Hej Christina,

5つ星のうち5の評価

Såg reklam på tv och gjorde ett ärende

Såg reklam på tv och gjorde ett ärende. Efter det har allt flutit på väldigt bra. Lätt hemsida, bra uppdateringar och bra resultat. Jag är så tacksam för all hjälp.

2026年5月8日

5つ星のうち3の評価

De gör säkert ett bra jobb men det är…

De gör säkert ett bra jobb men det är dåligt med uppdateringar vad det gäller de ärende man har hos dem

2026年4月24日

Hej Roberto,

Härligt att du är nöjd med vår tjänst, det gör oss väldigt glada.
Vi ska absolut ta med din feedback!

5つ星のうち5の評価

Jag tycker att det va bra service

Jag tycker att det va bra service. Det man kan klaga på är tiden det tog innan jag fick besked om summa. Annars är jag belåten.

2025年8月20日

Hej Ulrica,

Så fantastiskt

Så fantastiskt! Insurello hjälpte mig att få ut pengar. Jag rekommenderar andra till att ta hjälp av Insurello.

2026年5月16日

Hej Ulrika,

Nöjd

Super bra, super nöjd med deras insats. Dom hjälpte att få ut försäkrings pengar fast bolaget sa nej. Dom tog betalt såklart önskar att avgiften var lite mindre men 4300 tog dom för mitt ärende

2026年5月15日

Hej Christoffer,

Tack så mycket för att du lämnat ett omdöme 😃 Vi uppskattar det och är så glada för att du är nöjd med den hjälp du har fått från oss.

Du är självklart välkommen åter om du önskar vår hjälp även i framtiden.

5つ星のうち5の評価

Insurello driv igenom min arbetsskada…

Insurello drev igenom min arbetsskada efter påtryckning av arbetskollegor. Då jag varken hade ork prg av skiftjobb och en långtidssjuk sambo samt barn på 3.5 år hemma. Fick 9500kr för ett ärr som blev 6600kr drygt efter insurello tog sin del. Bättre än 0 kr då jag ej orkade driva ärendet själv

2026年5月1日

Hej Mattias,

Du är självklart välkommen åter om du önskar vår hjälp även i framtiden.

5つ星のうち5の評価

Dom gör det man inte orkar ta tag i…

Dom gör det man inte orkar ta tag i själv

2026年4月29日

5つ星のうち4の評価

Insurello har varit väldigt hjälpsamma.

Insurello har varit väldigt hjälpsamma...och jag är tacksam att dom fortsatt kämpa trots motgångar. Men vi "vann" till slut.
Tycker kanske att deras arvode är lite väl högt...men men.

2026年5月12日

Hej Britt,